Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Cerita lucah nii berlaku tanpa sengaja. Hari dahh petang. Anak adik ipar saye nie menangis jer. Demam katanya. Adik ipar saye nii walau pun dahh anak dua tapi disebabkan badannya bersaiz kecil, ramai yanng sangka die masih anak dara lagi.

Muka die memangg cantik, body pun blh tahan juga. Tinggi die cume 159 cm. dia sedangg mendokong anaknya. Kesian pula tengok dia, husband die kena kerja di luar negeri dahh 3 bulan tak balik.

Rasanya itulah yanng menyebabkan die lebih berserabut agaknya. saye Tanya kat die “kenapa tak bawa ke klinik? Abang blh hantar” die senyum jer. Kemudian terdengar anak sulungnya memanggil “mami, abang mahu mandi! ” saye cakap kat die “Sella mandikan lah abang tue biar abang jaga Oliva”.

Semasa saye cuba mengambil Oliva dari dokongannya die meronta dan memeluk dng erat emaknya. saye sambil memujuk “Oliva dng papa chik ok” dan memegang nya. Semasa tangan saye mengambil Oliva itulah belakang tangan saye tanpa sengaja tersentuh dada adik iparku.

Dia tdk memakai coli. krn Oliva memaut kemas tengkuk maminya menekan belakang tangan ku pada payudara nya. dalam cuba mangambil Oliva itu, tangan ku bergeselan dng putingnya beberapa kali dan saye dapat rasakan ianya mula mengeras.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye tengok muka adik ipar ku. Konsentrasinya bukan pada Oliva lagii masa tu. Tak sangka pulak die begittu sensitive dan senang terangsang. saye lihat matanya kuyu dan mulut die separuh terbuka.

Akal nakal saye mula bekerja, dng sengaja saye tekankan belakang tangan saye rapat pada payudara nya. Akhir sekali saye sepit putingnya diantara jari telunjuk dan jari hantu saye dan menggentelnya perlahan lahan.

Dan dari Sella keluar keluhan “oh! ” ketika itu anak sulung nya memanggil lagii membuatkan die tersentak. Mukanya kemerahan, sama ada kerna malu atau kerna terangsang. dia melihat tepat kat mata saye sambil tersenyum.

Dia menyerahkan Oliva kepada saye dan bergegas ke bilik air untukk memandikan anaknya. Isteri saye masa tue tengah menyuap anak ku yanng kecil sekali di dapur. sesudah selesai semuanya Sella datang kepada saye dan mengambil Oliva.

“Bawa ke keliniklah Sella? ” kata ku. Selepas maghrib, saye pun bersiap untukk menghantar Sella dan Oliva ke klinik. Isteri saye sibuk dng anak anak saye yanng 2 orang dan anak sulung adik ipar saye tu.

Dia yanng mencadangkan saye menghatar mereka ke kelinik walaupun pada asalnya die sendiri yanng hendak menghantar. dalam kereta kite diam jer, sehinggalah sampai ke kelinik. sambil duduk menunggu giliran tue kite berbual bual.

Pasal dia, husband die dan anak anak dia. Husband die akan pulang dari us minggu depan. Dan dallam tue saye kata kat die “maafkan abang pasal petang tadi”. dia cume tunduk je dan berkata “em! ” “Tak sangka pula Sella begittu sensitive. ” Sambiltersenyum die berkata “mana tak sensitive bang, dahh 3 bulan tak kena. ” sambil tergelak matanya melirik ke depan seluar aku.

Dalam hati saye “isk, die nie blh tahan juga”. Selesai dng doktor kite naik kereta untukk pulang. Kemudian die berkata “boleh tak kami singgah kat supermarket kejap, mahu beli barang sikit”.

“ok, no problem” jawabku. sesudah selesai membeli barang yanng die hendak kite pun balik. dalam perjalanan balik tue kite sembang lagi. saye tak pernah tanya benda benda sulit pada Sella, tapi malam tue saye rasa lebih open.

“Sella macam mana sekarang? ” “Macam mana apa? ” tanyanya pula. “Yer la, dahh 3 bulan n tak balik ni. ” “Oh itu” katanya. “tak tau lah mahu cakap bang. ” Oliva tidur di seat belakang kereta sesudah diberikan ubat demam, doctor terpaksa memberikan ubat sertamerta kerna suhu badannya yanng agak tinggi. Suami Menggentel Pantat Adik Ipar.

Saye beranikan diri memegang tangannya. dia diam. saye elus tangannya. sambil memandu tue saye ramas tangannya dan kemudian melarat ke pahanya. dia membetulkan duduk tapi tdk membantah. Tangan kiri saye mengosok pehanya dan kemudian dng beraninya mula merayap ke payudara nya yanng ternyata masih mengkar.

Saye ramas perlahan payudara nya itu. “Isk. Aah! ” itu je yanng keluar dari mulutnya. dia menyandarkan badan dan membuka kangkangnya. Tangan saye tanpa dipelawa terus menerpa pada celah kangkangnya yanng ternyata telah sedikit lembab.

Dari luar kain yanng dipakainya jari telunjuk saye aku gerakkan turun naik di celah alurnya. Sampai di satu kawasan yanng agak gelap saye berhentikan kereta di tepi jalan. Tempat yanng agak terlindung dan gelap.

Saye paut tengkuk Sella dan dekatkan mulutku ke mulutnya. Mulutnya dng rela menerima kucupan ku dan kite berkuluman lidah untukk seketika. Nafasnya semakin mendesah dan tdk teratur. Tangan kanan ku terus memainkan celah kelengkangnya.

Saye singkap kainnya ke atas dan tangan ku menggosok peha gebu Sella dng rakus. Semakin ke atas dan akhirnya melekap di pantat nya yanng tembam dan ternyata telah bajir.

Saye tekankan telapak tangan ku pada pantat nya dan gosok ke atas dan ke bawah menyebabkan die menggeliat kegelian. saye masukkan tangan ku ke dallam seluar dallam nya dan jari telunjukku pantas berada di celah alurnya.

Saye gosok ke atas dan ke bawah dng emak jariku menekan kelentitnya. mama jariku mengusap kelentitnya sementara telunjukku semakin terbenam dallam lurah berairnya. dia mengerang dan kemudian dng tiba tiba saye dapat rasakan seluruh urat sarafnya mengejang dan nafasnya jadi tdk karuan.

Cerita Lucah Suami Menggentel Pantat Adik Ipar Citer Erotik

Kepalanya terpaling ke kiri dan ke kanan dan kemudian saye rasa satu kemutan yanng kuat pada telunjukku. “ah! ” katanya dan kemudian die terkulai. Sella terus megucup bibirku dng rakus sambil matanya merenung ku, “thanks abang” sambil tersenyum.

Tangannya pula berani menjalar ke pahaku. Dan tanpa di pelawa jemari halusnya telah menarik zip seluarku ke bawah dan tangannya telah berada di dallam seluarku. Sebaik je tersentuh batang ku die tersentak.

“Abang tak pakai underware? ” ” jangaan salah anggap, abang memangg tak penah pakai underware” kataku sambil tersenyum. Jemarinya terus mengurut urut batang ku yanng telah sedia keras itu.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye tanya ” Sella mahu ker? ” “Em! ” jawabnya. “Jom kami balik lah. nanti akak kata apa pula lama sangat ni” kataku. saye lihat mukanya berubah, macam sedih aja.

“Kalau Sella betul betul nak, malam nie boleh? ” Sekali lagii raut wajah nya berubah, ceria. Sampai di rumah dahh pukul 10 malam. Anak anak kite semua dahh tidur.

Isteri ku menunggu di dapur dan kite minum kopi bersama sambil berbual. saye dahh tak dapat mahu mengawal kedudukan saye sekarang memikirkan yanng sekejap lagii saye akan dapat merasa tubuh adik iparku yanng comel tu.
Citer Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Lepas minum saye masuk dallam bilik, berbaring. Tak lama lepas tue wife saye pula masuk. saye memangg dahh masak betul dng perangai dia, kalau die tidurkan anak awal awal dan buat kopi sebelum tidur die mesti hendak malam tu.
So tanpa berlengah lagii kite pun bercumbuan sehinggalah die klimax dan tertidur. Selesai je saye kata kat die saye mahu duduk di luar tengok berita tengah malam. Selepas mengucapkan selamat malam die tertidur.
Saye keluar memasang tv dan duduk di sofa. Lebih kurang setengah jam saye matikan tv dan bangun menuju ke bilik air. Bilik air dikongsi oleh dua bilik. Bilik Sella dan sebuah bilik kosong berhampiran dng ruang tamu.
Saye ketuk bilik Sella. Tak ada jawapan. saye tolak. tak berkunci. Masuk perlahan lahan, kerna tak nak mengejutkan anak anak Sella. dng perlahan saye terus berbaring di atas katil di sebelah Sella.
Die tidur mengiring, saye pelok dari belakang. Tanganku melekap pada payudara nya. Sella menggeliat. Antara sedar dan tdk die berkata “ingatkan abang tak datang” “Dah janji kan tadi”. “Erm! ” sambil memusingkan badannya dan memeluk saye balik.
Mulut kite bertemu. saye jilat bibirnya. Sella mengerang kesedapan. Lidahku meneroka ke mulutnya yanng mungil itu. Lidah bertemu lidah. Tangan ku meramas payudara Sella dng rakus. dia mengerang lagi.

Cite Melayu Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Saye buka baju kaftan yanng dipakainya, die tdk memakai apa apa di bawah baju itu. Serangan pertama saye ialah puting buah dada nya yanng kecil dan keras. saye hisap putingnya dan lidah ku bermain main di puncak putingnya.

Saye jilat sekeliling putingnya dan belitkan lidah ku kesekeliling putting itu. Sella menggeliat. “Best nyer bang! ” Beralih pula pada putting yanng satu lagi. begitu lah saye buat bergiliran sehingga Sella menggeliat nggeliat kesedapan.

Saye sedut keliling payudara Sella dng rakus. Melurut turun ke perut. saye nyonyot pusatnya dan saye jilat dallam pusatnya dng perlahan. “Ist! Geli bang! ” Semakin kebawah dari pusat.

Satu aroma yanng manis menerpa ke hidung ku. Ternyata Sella memiliki bulu yanng halus dan sentiasa di jaga rapi. saye berhenti. saye perhatikan pantat Sella yanng sudaah banjir. saye tiup.

“Ei! Geli bang! ” Tanpa amaran, saye kuit kelentitnya dng hujung lidah saye menyebabkan Sella menggeliat sambil berkata “Ooh! Best nyer! ” Kuit lagii sekali, sekali lagii die menggeliat.

Cite Seks Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Kemudian saye lekapkan lidah saye pada pantat die dan saye jilat dari hujung alur bawah hingga ke kelentitnya. Kali ini Sella tak dapat menahan lagii “Abang! I am cumming! ” saye dapat rasakan betapa banyaknya air yanng mencurah keluar dari telaga yanng selama ini gersang.

Tindakan selanjutnya saye terus menjilat pinggir kedua bibir pantat nya. saye sedut sedut bibir dalamnya dan saye nyonyot kelentitnya semaunya. Kemudia lidah ku meneroka bahagian dallam pantat nya. saye jilat dinding pantat nya.

Sekali kiria ke atas dan sebelah kanan hala kebawah. Paha Sella mengepit kepala ku sekarang. Kedua kakinya berada di belikatku. dia mendorong pantat nya ke mulutku setiap jilatan yanng saye berikan.

Sambil tangan ku memain kan putingnya dan meramas payudara nya. Jilatan ku semakin ganas di pantat Sella dan die semakin liar. Akhirnya sekali lagii Sella climaks. Kakinya menekan bekilat ku, pehanya mengepit kepalaku, kedua tangannya menarik kepalaku ke arah pantat nya sementara pantat nya ditunjahkan pada mulutku.

Rasa mahu lemas saye dibuatnya. “Best abang! ” katanya. sesudah die melonggarkan sepitannya pada kepalaku, saye mula menjilat ke arah atas tubuhnya. Setiap inci tubuhnya saye jilat dng satu pergerakan yanng perlahan.

Berhenti memberi tumpuan pada payudara nya. saye jilat mengelilingi payudara nya yanng masih tegang itu dari bahatian bawah menuju ke hujung putingnya. Beralih kepada yanng satu lagi. begitu lah silih berganti sehingga Sella memberi respond lagi.

Saye jilat ke atas. Lehernya. Tengkuknya. Telinganya. Dan akhir sekali mulutnya menjadi sasaran aku. Lidah kite bertemu. Berkuluman. Batang ku sekarang berada di alurnya. saye gosokkan batang butuh saye ke atas dan kebawah di alur pantat nya.

Novel Sex Suami Menggentel Pantat Adik Ipar

Bila kepala ku menyentuh kelentitnya, die mengerang dan menggeliat. sesudah beberapa lama mengusiknya begittu , saye ubah degree batang ku. Perlahan lahan kepala batang ku tenggelam ke dallam pantat Sella.

Ternyata pantat Sella masih sempit lagi. Kemutan kemutanya pun masih mencengkam walaupun telah melahirkan dua orang anak. Akhirnya, santak batang butuh saye dallam pantat Sella. terasa ia mengemut ngemut untukk menyesuaikan keadaan.

Saye tarik keluar perlahan lahan, kemudian saye sorong perlahan juga. Bila keseluruhannya terbenam, saye goyang goyang kannya membuat kan Sella merintih. sesudah beberapa lama melakukannya slow motion, saye mengubah rentak.

Secara beransur saye lajukan tunjahan dan Sella mengikut rentak ku. sambil merintih “Unnh! Ah! Ahh! AahH! Unh! Ist! Best nyer bang! ” Kemudian saye balik pada slow motion. saye lihat Sella mengetap bibir.

Memusingkan kepalanya ke kiri dan kanan. Terangkat angkat jubur nya menerima tujahan ku. Kemudian secara mendadak saye melajukan tujahan ku sesudah lebih kurang 5 minit gerakan laju itu “oh! Ist. Aah! ” badan Sella mengejang sekali lagii dan saye rasakan pantat nya mengemut kuat batang ku.

Dia mendakap saye dng kuat dan menarik pinggang ku dng kakinya. dia klimax buat kali ke lima malam itu. saye sendiri pun dahh tak dapat mengawal diri lalu saye teruskan tujahan dng laju dan akhirnya saye tekankan batang butuh saye dallam ke dallam pantat Sella dan memancutkah benih ku dallam pantat nya. Suami Menggentel Pantat Adik Ipar.
Pantat Sella terus aktif mengemut ngemut batang butuh aku. saye rasa macam mahu tercabut pulak. Buat sekatika saye terkulai diatas Sella. sesudah dapat sedikit tenaga balik aku, menggulingkan badan dan terlentang disebelah Sella.

Sella memandang kepadaku sambil tersenyum. “Dah puas? ” tanya ku. sambil tersenyum die berkata “Em! ” saye peluk die dan kulum lidah nya sekali lagi. “Isk, tak puas lagii ker abang ni? ” tanyanya sambil tersenyum meleret.

“Geram” kataku sambil tergelak kecil. “Nanti Sella tak blh bangun esok ni. ” saye kucup die sekali lagii di mulut dan kemudian di dahi. “Thanks abang”. Kata Sella. saye masuk ke bilik air dan keluar melalui bilik satu lagi.