Sepupu Comel Bohsia Ganas

By Lucy Sunday, June 14, 2020

Masa kat kolej, saya ada sorang member yanng agak poyo, tapi bleh la kawan dengaan die. Satu hari ia cite kat saya ia ada sorang sepupu comel, dan social. Member saya cakap ia macam blh makan pasal bannyak dahh ia dengar cite orang kg pasal sepupu ia bohsia tapi member saya nie penakut, tak berani ingin try.

Saya cakap alah cam tue pun susah ke? ia kata, kalo dua orang saya berani la. Pastu sepupu comel tue saya ajak saya follow ia balik kg tolong ia pasal ia mmg bernafsu kat sepupu ia tu.

Ia tunjuk gambar bohsia tu, peh mmg cantik dan tubuhnya mantop. saya cakap okeh je. Ujung minggu kami balik umah die. Sampai umah die, ia tepon sepupu comel nye ia ajak datang.

Sepupu ia pun datang memakai pakaian yanng menegangkan batang saya, iaitu seluar tight hitam nipis dengaan baju fit putih yanng jenis kain licin melekap menampakkan buah dada besarnya. Malam tue kami dahh plan, saya dengaan member saya ajak ia jenjalan dengaan keta saya, pastu kami belanja die.

Ia mmg jenis yanng selamba dan social, masa jenjalan kat taman, saya sengaja tembap punggung die. ia tidak menunjukkan sebarang reaksi malahan selamba je. saya pun pancing, saya cakap kat member saya malam nie ingin tengok cite, pastu sepupu comel tue cakap cite apa? Korang tak ajak saya pun.

Cerita Sex Sepupu Comel Bohsia Ganas

Saya cakap kalo ingin tengok jom la, cite baeek punya. ia pun sengih senggih saja. Sampai saja kat umah, kite pun masuk bilik diam2 pastu bukak cite blue. ia pun layan sekali dengaan kita.

Sampai kat satu part, saya tengok ia dahh lain mcam. Member saya pun dahh sengih2. saya pun menjalankan muslihatku. saya pun duduk sebelah ia pastu saya pegang2 peha bohsia nie.

Ia tak beri respon, cume membiarkannya. saya dengar nafasnya dahh semacam, perlahan saya meraba buah dada nya. ia cume membisu dan buat2 tak perasan. batang zakar ku menegang keras.

Tubuhnya yanng cantik itu menaikkan nafsuku. saya suh member saya buat2 tido. Pas tue saya pun apa lagi, saya peluk tubuhnya. ia menggeliat bila saya cium lehernya. kite pun berdiri dan saya smbil memeluknya dari belakang, saya mencium lehernya dan meramas buah dada nya.
Cerita lucah Sepupu Comel Bohsia Ganas

Ia mengeluh keenakan dan kenikmatan dicumbuiku. saya keluarkan batang zakar ku lalu mengambil tangannya supaya memegang balak ku. dgn rakus ia meramas balak ku seperti meramas hot dog. Memberku masih pura2 tidur namun sekali sekala membuka matanya.
Saya tahu ia mmg stim. saya kenyit mata suruh ia sabar dulu. saya pun mula meraba puki minah nie. ia menggeliat dengaan lebih kuat dan nafasnya semakin deras. Tubuhnya jugak mula memberi isyarat kenikmatan.
Saya pun baringkan ia atas katil, dan mula membuka pakaiannya satu persatu. ia tak membantah dan saya pun berbogel. balak ku mula kuselitkan di celah puki nya. ia menggeliut sekali merasa keenakan batang zakar ku.

Sepupu Comel Bohsia Ganas

Saya tak mampu bertahan lagi, maniku udah di kepala balak. Perlahan saya masukkan balak ku ke dlamm faraj sepupu member saya nie, dan dia meluncur masuk dengaan senang ke dlamm rahim yanng licin itu.

Balak ku mula bereaksi, kerana dikemut faraj nya yanng licin dan panas itu. saya menghenjut2 perlahan dan akhirnya, cret! Creet! Creet! Maniku memancut ke dlamm faraj panas wanita ini.

Balak ku lega dan badanku terasa puas. saya pun tarik kuar balak ku dan suruh member saya plak lanyak sepupu die. Member saya pun dengaan lahapnya terus sumbat lubang ia dan tak sampai 5 minit ia dahh terkulai pasal dahh pancut kat dalam.

Sepupu ia tak cakap apa pun, cume terbaring lemah dibantai dua lelaki dan yanng bestnya faraj nya menyimpan dua jenis mani, iaitu mani saya dan member saya. Takut jugak saya ia mengandung tapi beberapa lama pastu member saya cakap takde apa yanng berlaku.
Selamat.