Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Kami kenal melalui internet. Dan satu malam kami berjumpa. Dia naik kereta besar sampai depan apartment saya. Kami beronda lama sebab sudah pukul 12 malam. Memang sah ‘booty call’. kami beronda sambil berbual. Memang saya tahu apa kita nak buat.

Saya nampak dia asyik khusyuk pandang payudara 36C saya. Setengah jam. berlalu dan kami pun dah nak balik. Dalam kereta besar dia. dia mendekati saya. saya rasa kaku lagi sebab belum warm up lagi.

Tapi dia sudah buka cangkuk bra saya. dan selak baju saya naik atas. Mm dia nampak stim biila pandang tetek saya yang gebu. dan besar tuh. m Tangan dia mula memicit manja dan ramas.

bibir kami bertemu dan kami french kiss lama giler. Mm biila dia mula gigit leher saya. sambil main puting saya. yang warna merah dan coklat cair. Dia dekati bibir dia dan mula jilat dan penuh nafsu dia mula main peranan dia menyonyot payudara saya.

Oh my god. biila dia menhisap payudara saya dan cara dia nynyot payudara saya. Saya so horny masa tuh. dia so pandai main payudara. cara dia mengulum payudara dan puting.

Cerita Sex Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

oh mengerang saya. biila dia guna lidah dan mulut dia. mengerjakan breast saya. saya rasa mcm mabuk dalam hisapan dia. x pernah saya rasa begini dalam hidup saya dgn sesiapa.

saya bagi dia satu love bite. mengancam. untuk memori dan hisap jilat manja konek panjang dia. sampai dia pancut. kami nk main dlamm kereta tapi. since baru jumpa.

biar tunggu. Walaupun kami x kenal dan mmg saya tidak mahu apa commitment but saya bukan sundal. Saya kena tgk dia mmg bersih sebelum kami pergi level seterusnya.

Dia seorg berkerjaya sebagai jurutera. kulit putih, kurus. cute malay guy. Dia sudah berkahwin dan pada second time kami cadang jumpa. Kami beli wine. dan check in a nice cozy hotel tgh hari kl.
Cerita lucah Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek

Masa di bilik kami minum wine dan berbual sambil tuh kami mula. bogel dan saya mula mengerjakan batang konek dia. m mmg saya suka bermanja dan cium serta foreplay.
tapi seperti biasa dia mmg pandai suck payudara besar saya. oh m yeah key. suck me good yeah honey Lagi dia hisap, lagi saya goyang payudara besar saya untuk dia tengok.
Dia suka tgk biila saya goyang dan goyang payudara saya dan dia akan berasmara ngann payudara saya. seperti giler. dia. mmg suka payudara besar. Batang konek dia manja tangan ku memanja dkt jari saya.

Perempuan Sundal Payudara Besar Dikongkek Cerita Lucah melayu

saya mmg suka dkt bibir saya dekt batang konek dia sambil pandang dia. muka dia. tgh menikmati segala gerak atas bawah batang konek besar nya. dia. mengerang kuat. Saya mula breast fuck dia m ah sambil hisap kepalanya biila sampai bibir saya.

Slurp aum aum argh Oooh saya dah tak tahan. Saya. naik atas dia dan masukkan batang konek dia dalam vagina saya. argh yeah pap pap pap pap pap sambil dia.

hisap payudara saya. sampai. merah. au kongkek cipap aku please. Mm ah sambil main ganas ooh saya. kangkang dan dia. hentak dalam vagina saya. kuat dan dlamm bunyi penuh nafsu.

kami berdayung bersama. Saya rasa so giler. saya suruh dia fuck jubur aku. sebbab batang konek dia x besar so saya bagi dia fuck jubur ku. Mm key argh arghh.

Saya buat doggy stail sambil dia fuck jubur aku Dia x tahan lama. last last kami pancut dan kami check out dan since then kami sudah lost contact.
He is the Best tit sucker so far.