Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Lenna ditugaskan mengendalikan seminar di sebuah pulau selama beberapa hari. Siffa pula dijadualkan menghadiri satu mesyuarat di pulau yg sama sehari selepas seminar Lenna tamat. stlah Siffa memberitahunya dlam emel, Lenna mengajak sepupunya itu datang sehari lebih awal dan dia sendiri akan pulang lewat sehari supaya mereka dapat bertemu sesudah lama tak berjumpa.

Berikut kisah pertemuan mereka seperti diceritakan oleh Lenna kepada penulis Siffa atau biasanya saya panggil Siffa tiba kat hotel dlam pukul 5 petang. Masa dia tengah check in saya sdang bersalam2 perpisahan dgn para peserta seminar dari seluruh negara.

Sebaik je semua dahh balik saya pon pergi ke biliknya dgn my luggage. Lepas bertanya khabar seadanya, kite sembang macam2 hal termasuk bab seks. Kataya sejak kematian suami mmg tak der dapat apa apa.

Takut kat lelaki katanya. tp muka dahh memerah. Sembang punya sembang dia kata mahu mandi sejukkan badan. saya plak salin pakai t shirt dgn hot pants. saya relax je dan sapu losyen seluruh badan.

Saya tak mau mandi pasai masa lunch break seminar tue saya dahh mandi sebelum kemaskan luggage dan check out. Pas mandi dia pakai t shirt sleeveless dan bertuala smbil baring baring.

Kemudian dia ada sms masuk pula. dia pon duduk dan capai hp kat meja tepi tu. Sementara dia baca dan jawab sms tu, saya peluk from belakang, saya kata rindu lama tak jumpa die.

Kali terakhir ialah pada hari pengkebumian suaminya, suaminya meninggal dunia akibat satu kemalangan jalanraya. dia sengih je dan tah macam mana saya pon try cium pipi dia then slowly jilat cuping telinga, dia kegelian.

Yg menariknya saya tengok dia tak melawan atau menolak. Pas tue pelan pelan saya seluk baju, mmg dia tak pakai bra pon. Tak tau la dia sempat send sms reply atau tdk tp bila saya teruskan usap buah dada dia pon terlentok dan pejam mata.

“Kak. ” itu je respon dari mulutnya. Masa tue hp dia masih di tangan , smbil jilat telinga dia saya amik hp tolong letak kat meja tepi tu. dia buka mata dan for the first time saya kiss bibir die.

Her lips are vey soft. dia macam tersentak dan mmg terasa yg dia agak kekok. saya dun care, saya usap lagii buah dada die, this time dari luar baju.

Her nipples dahh mula mengeras. Mata pon pejam. saya turun kiss dan jilat dan nyonyot leher die. Tangan saya pon dahh mula mahu selak baju, asking her consent to mula berbogel.

Smbil melawak2 la kata “Itak makan orang la”. dia tergelak. dlam gelak2 tue saya selak dan terus serbu buah dada dia dulu. Since saya pon dahh lama tak dapat merasa buah dada , lepas geram la jugak.

Payudara dia pon besar pulak tu, makin seronok la saya. saya nyonyot sat pas tue saya kiss her lips again. kali nie lama gak, smbil ibujari mula gentel gentel puting.

Pas tue saya balik ke acara isap buah dada , pelan pelan saya dorong dia suruh baring smbil usap usap badan dia di sana sini. Bila tangan saya sampai kat tundun dia dahh mula mendengus.

Pas dia baring saya mula kiss dan jilat bahu turun ke buah dada. pelan pelan saya move ke perut then last2 ke tundun. tengok tengok kaki dia pon automatik je dahh kangkang sket.

Mmg green light la tue kan. saya lapikkan bantal pasai saya nampak macam payah ler sket campur size dubur dan kedudukan alor die. pas tue saya tak tunggu lama lagii amik position la.

Saya mula gomoi puki dia la. cium cium sket terus masuk jari, jilat putar lidah dan nyonyot sekeliling clit, dia mmg ngerang kuat smbil tekan2 kepala saya ke puki die. Hidung nie terlekap ke tundun die.

Saya admit saya lemas masa tue tp saya bernapas ikut mulut, tak kisah, janji dia terus rasa sedap. Then saya kuak bibir puki nya ke atas, lidah saya kerjakan sungguh sungguh la clit dia smbil korek g spot.

Sebab lama “tak dapat” agaknya, tak sampai berapa minit pon dia dahh cum and tried to stop me. dia pushed my head, pelan la. Sebagai penutup round pertama, saya colek air dia then hulur kat mulut die.

Surprisingly dia isap jari saya. saya take it as she is quite open minded or at least love to explore. saya smiled, tengok into her eyes. dia malu terus capai bantal tutup muka.

Saya senyum sampai belakang teling. knowing what saya can have for the next 24hours. Then, saya felt thirsty so saya turun katil mahu minum. Suddenly dia cakap “tak adil la u tutup tp biar saya bogel” smbil tersenyum2.

Saya took that as an invitation, baik saya minum air dari “perigi sedap” dia kan? saya cepat cepat get naked and terkam dia lagi. This time her kiss is felt a little more natural and real.

Saya tak tunggu lama. Start again, back to nyonyot buah dada. dia menggelisah lagi. Tangan sebelah lagii saya uli her breast dan gentel nipple, by now dia mendengus jangaan cakap la.

Fortunately my handbag ada kat meja tepi. saya bangun buka and amik dildo. She opened her eyes and gave me a puzzled look. saya tanya “penah tgk dak. ” dia kata “tak penah. ” saya kissed her again, french kiss actually.

Since kaki dia pon dahh renggang saya mula la pelan pelan lalukan kat clit dan alor dia smbil nyonyot nyonyot buah dada besar. Kangkang pon makin lebar. Pas tue lidah saya mula turun pi puki.

Tentulah nyonyot puki dulu. dah nampak dia btl benar basah then saya minta dia tonggeng, saya try masuk dildo. “Auh. sakit. ” dia mengelak sket. cepat cepat saya cabut.

Saya tak guna lagii la. saya minta dia menelentang semula sebaliknya terus guna jari and lidah macam memula. Kali nie tambah sket perencah, saya sedut sedut dan nyonyot clit dia Siffa mula mengerang.

Bunyi macam mahu panggil “Akak. ” pon ada, antara dengar tak dengar, berebut dgn suara erangan die. saya tengok dia dahh tergeleng2 kiri dan kanan saya pon masukkan jari separas g spot, korek korek.

Dia ngerang sakan. then dia pon cum dan tolak my head. saya naik ke atas and pluck some kisses on her cheek and lips. dia punya peluk la, rasa macam disayangi sangat masa tu, (memang sayang pon) and of course saya balas pelukan tue tp saya kena adjust my body.

Sebab dlam kedua dua game tue saya was dripping wet. sampai menitik jatuh kat katil and kaki sendiri tau ! Puas kissing and hugging, saya mengiring smbil usap rambut die.

Dia pejam mata relax. Perhaps dia sdang menikmati what she just got from me. Biasalah kalau dahh cum mesti mahu terkencing kan? So dia pon pergi kat toilet. saya relax minum then berkemban ngann towel and lepak katil semula.

Cerita Sex Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

Dia pon sama. dlam kite sembang sembang saya baru teringat malam sebelum tue saya ada pusing pusing melawat satu pasar malam di pulau tue and selamba je saya beli 1 dvd cerita lesbian sex.

Afterall kat pulau nie sapa la yg kenal saya kan. So saya took out my notebook and ajak dia tonton sama. “Tak pe lah Kak. ” dia masih malu malu.

“Tak pernah nengok kan ? ” I was a little curious. dia geleng tp tersengih. ” Come on la, nanti entah bila bila Siffa dapat merasa menonton. Kan sekarang u tinggal ngann Mak Su, ramai adik adik” dia diam je so saya switched it on dan kite sama sama duduk menyandar dan berpegangan tangan.

Tp u pon blh jangka, blum pon dvd tue tamat kite dahh mula buat dvd sendiri plak Dari just holding hands saya mula usap lengan die. dia toleh dan senyum tp sambung tengok screen.

My eyes were glued to her body and saya nampak dada dia pon dahh ombak semacam. Bila saya mula kiss pipinya dia paling muka facing me. saya moved on to kiss the lips.

A long kiss. dia julur lidah saya tak bagi chance sedut cukup cukup sampai dia hilang nafas. Then jilat leher, pas tue saya nyonyot buah dada , dia mula berdengus.

Saya main jari kat clit dan alor. pas tgk dia wet gila. dahh lendir2 secukupnya, saya amik my vibrator la Memula masuk vibrator saya tried masuk ¼ dulu. saya tak berani mahu push dlam sangat kang sakit lagi, naya je die.

Bila saya switched it on. terus dia ngerang kuat. saya pon golek2, goyang2, hulur tarik vibrator. hingga dia cum. Termengah. kite bercium berpeluk lagi. Pas tue kite baring2 je usap usap.

Buka tv pulak, citer katun yet dvd is still running. Pas rehat sekejap, perut dahh mula lapar, so kite decided mahu siap2 for dinner. Masa nie la dvd tue tunjuk adegan byk2 toy.

Termasuk strap on. saya told her. “Akak kalo ada duit nanti mahu buy benda tu. dipanggil strap on. ” dia kata “apa tu”. saya cakap “batang pelir tiruan. pakai macam cawat tu. blh akak ayak main u macam lelaki. “.

Dia gelak2 kata “Akak nie ada2 sahaja”. dlam hati saya kata “nanti kalau ada peluang kau tau la nikmatnya”. Afterall dia tak membantah, means she is ready for more.

Balik from dinner dia mahu pi bilik air pon saya perati dia tak la lagii kalut kalut mahu cari tuala. slamba je dia salin pakaian facing me and macam tau2 dia terus berkemban sahaja.

Tak macam mula2 dok pakai t shirt. that is new thing la. In fact selepas 2nd game tadi dia dahh tak pakai t shirt lagi. Seems dia semakin kurang malu malu.

Keluar dari toilet dia kata mahu tgk siri kegemaran dia , so saya biaw saja la. Tonton sama sama smbil perpegang tangan dah macam habit. tiap kali baring akan usap usap buah dada.

Dia pon dahh pandai mahu raba raba badan saya. Bila citer tue dekat mahu abis saya mula la usap usap sampai ke tundun. Patutla dia lama di toilet tadi, rupa2nya dia shave her pussy.

Mmg dia mahu hidang lebih istimewa kat saya la tu. Dari usap usap buah dada die. then saya kiss, pas tue saya balik semula kat buah dada , nyonyot jilat yg kiri.

Yangg kanan saya gentel gentel. saya dok antara kangkang. dan mulakan aksi gesel gesel puki. temukan puki kite smbil gelek gelek ponggong dan gesel gesel clit Pas tue kite kiss lagi.

Saya isap buah dada. then saya turun sampai tundun. then saya mula jilat puki , korek2. then terus la saya nyonyot lagii and lagi. saya hulur tarik jari sampai dia cum lagi.

Pas tue saya go on guna 2 jari. 1 kat clit 1 lagii asak ke g spot. saya went on like that sampai dia cum again. Disudahi dgn kucupan dan belaian.

Then dia senyum je smbil pejam mata. Pas tue saya bangun pi cuci. dia rehat. Senyum tp kata mahu tido. saya baring mengiring sebelah die. Diam kejap tup tup.
Cerita lucah Nyonyot Lesbian Buah Dada Besar

Saya mula balik. slow2 usap usap buah dada. dia maybe dahh tau signal saya. dia kata mahu kencing. saya saspek actually dia mahu pi cuci puki la tue sebab sejak tadi dia belum turun katil.
Hehehe. Bila dia balik ke katil saya mula semula. saya thing is dia tak leh terima kalo tangan merayap seluruh badan. dia geli. (geli sebab dahh klimax kut). so saya more to usap and ramas buah dada la.
Nyonyot. saya tarik tangan dia ajak mula usap usap at me. saya raba raba ramas2 punggung. Pas tue saya tarik tangan suruh usap puki and buah dada saya. and masa dia usap buah dada.
Saya dok nyonyot buah dada die. to show her my respon saya berdengus la masa dia gentel gentel nipple. Masa tue dahh tengah malam. dia kata sejuk tp kite malas mahu turun katil amik remote control a/cond.
Saya selinap masuk dlam slimut then sambung jilat dan nyonyot tp saya lemas. then saya selimuntukan dia and smbil kangkang, slimut tutup sampai lutut. Masa tue la dia kata. “alamak. akak macam mahu beranak plak. akak jadi bidan. ” pas tue kite pakat gelak2.
Tp pas tue saya proceed gak la. as saya mula again and finished up what we have started. saya mainkan vibrator. Kali nie yg panjang saya jolok jolok masuk puki.
Yangg kecik saya putar2 kat clit. saya make sure kena betoi2 tepat kat clit. huuh mengelupur. At every session saya more to kerjakan clit dia sahaja, biasa la kan? Sampai la dia mengelepar kesedapan.
Heheheh. About 2. 30am saya. terjaga. saya dengar dia berdengkur sakan. maklum la loteh kena balun sakan kot. keh3. Then saya terlena semula. Hampir 4. 00am saya terkejut and feel horny.
Tengok pulak dia tido dahh terlentang, buah dada dia macam memanggil2 tangan saya nie. Slowly saya usap usap dia tak bergerak. Then saya gentel gentel puting pulak, nafas dia dahh berubah.
Saya pi rapat dan isap2 buah dada. pas tue mula la saya usap usap saya body. dia menggeliat sket dan buka mata. “Herm. ” cuma itu yg dia mampu keluarkan sebab saya dahh kiss her lips.
Then saya mula kiss turun sampai ke bawah. pas tue saya gosok2 puki. gosok alur. sekejap je dahh becak. saya turun lagi, this time kiss puki. pas tue lidah saya pon mula kerja.

Sampai la dia cum. saya tak stop. saya continue dengaan jari 1 kat clit 1 jolok dlam pussy. she is so wet again and mmg saya go on. sampai la dia cum.

Sama macam awal, lepas main mesti mahu kiss sebelum rilek baring usap usap buah dada. saya bangun pas tue saya p cuci dan minum sket. dia rehat. Pas saya cuci, saya balik bergolek di sebelah.

Suddenly dia tanya “dah berapa lama akak macam nie, with girls” So we start talking about the girls that saya slept or played with, but saya tekankan kata saya tak le serapat sayang macam Siffa compared to the girls, biasa biasa sahaja.

Kalo main pon tak le sebanyak dgn Siffa. and hubungan tak le serapat macam rapat dgn Siffa. sambil chit chat tue kite cont usap usap buah dada. dia pon bagi respon pulak tue apa lagii kite pon on again.

Saya isap buah dada , kiss, usap usap tundun and puki pas tue trus cont dengaan vibrator. Kali nie semakin dlam dan semakin laju saya sorong into her pussy.

Tentula dia cum. Habis nafas mengah when she cum shouting my name. Then saya mengiring peluk dia yg terkangkang tak terkata apa. saya biar toy tue halfway inside her.

Saya said “sayang Siffa. ” dia senyum dlam dok hembus jilat telinga saya ask her “penah gentel sendiri tak”. Malu malu dia kata “ada. ” saya cabut the toy inside her and ajak sama sama gentel sendiri tp dia takmo buat.

Perhaps dia malu la walaupun kemaluan dia saya dahh makan banyaak kali tadi. So saya gentel for her then amik tangan dia gentel saya. kite adjust position, baring side by side.

Saya amik tangan dia to my pussy then saya guide her, dia ada ikut my hand guide. Her fingers feel good. saya ajar amik air then gentel clit. pas tue dia ada jolok jolok puki.

Saya rasa sakit sket pasai dia rodok2. then saya amik tangan dia to clit. then dia sayangnya saya tau dia tak klimax pasai maybe dia tekun buat to me sampai lupa mahu rasa sedap.

Lagipon dia baru saja cum. saya masih berselera mahu gomol dia so saya terus isap buah dada kiri then gentel gentel buah dada kanan. then went down and mula jilat alor pussy die.

Masuk jari pula smbil keep on nyonyot nyonyot kat clit. saya tukaw2. ada guna lidah ada guna jari masa kat clit. pas dia cum. saya usap usap puki die. then saya ajak dia doggy.

Dia kata “tak pandai la. ” Heran gak arwah suami dulu tak de ajar je. saya kata “takpe. akak ajar. ” Then saya menonggeng to show her, dia ikut.

Smbil tue saya told her the tips supaya rasa sedap kalau dimasuki batang kena lentik sket punggung supaya batang bleh tusuk lagii masuk dlm. Pas tue saya mula semula dgn lalu kan jari kat alur pussy then masuk jari smbil gentel clit.

Then saya cont. dgn guna vibrator. Sorong tarik smbil ramas2 punggung die. Menggigigil lutut dan peha dia masa menjerit “cumming. ” saya kiss punggung bulat tue as love and appreciation to her.

Masa tue dahh 6. 15am. kite baring mengiring, kiss lagi, usap usap peluk tue dahh semestinya. Pas tue mengah dan penat gila. 2 2 rasa mengantuk, dlam dok berdakap usap usap last2 sama sama terlelap About 7.

20am entah macam mana blh sama sama terbangun serentak. Senyum dan kiss. Sayang sungguh satu sama lain ! Baru teringat bekas lendir belum basuh, so we took turn pergi toilet, tak sempat mandi pon.

Just gosok gigi je hehehe. Lepas bancuh dan minum kopi kite relax sembang2, kali nie baru teringat mahu tanya pasal my family. Anyway masa tue tangan tetap peluk dan usap silih berganti dgn ciuman ke pipi, bahu dan ke mana je yg sempat.

Bila nafas kite pon dahh sama sama heavy saya ajak dia sama sama duduk facing each other. keep on kissing. pas tue saya isap buah dada die. then amik vibrator.

Yg panjang saya letak kat puki die. yg kecik saya letak saja kat puki saya. smbil tue saya goyang2 both toys. Sedap nikmatnya fuh dahsyat. kite sama sama mengerang sampai terdongak2 la.

Tangan saya pon terketar2 mahu pegang toys tu. tp macam mana pon kite cum jg hanye tak serentak. saya paut pinggang dia dan this position btl benar bagi saya senang mahu jolok jolok vibrator into her pussy.

Sambill tue saya keep on nyonyot buah dada dia selang2 kiri kanan. sampai la dia cum and terlentang. lemas. saya tak climax but still that new style saya tried really made me happy.

Saya put away the toys and we hugged, kissed and relaxed, sembang2 kosong. tp kite tak rehat lama, saya dun know why but saya feel like saya dun wanna end this “party” with her.

Saya think dia pon sama saya mula gomoi dia lagi. Bila dia dahh mula dengus2 then saya ajak dia pi kat kerusi. saya minta dia duduk tp sangkut kaki kat katil.

Saya cangkung kat tengah2 dia then mula jilat sesedap rasa and mula jolok jolok. saya selang2 ada masa saya jilat smbil jolok jolok jari. ada masa saya guna 2 jari 1 kat clit 1 jolok jolok puki..

Saya buat macam tue sampai dia cum. But saya still go on tak stop this time mmg dia ngerang sakan siap paut bahu saya cukup cukup. Masa dia cum for the 2nd time.

Memang muka saya kena kepit. dia siap tonyoh2 muka. saya to puki die. mmg tiap kali saya guna lidah mmg dia akan tonyoh muka saya di saat dia klimax.

Tak kira la saya jilat clit atau jolok lidah kat dlam alor, heheheh. Pas tue kite rest, kononnya mahu mandi dan mahu turun breakfast. Tah macam mana saya dapat idea mahu rakam suara dia mengerang, blh gak buat bahan bila saya am alone nanti kan? So dlam borak2 baring2 tue saya pon mula nyonyot buah dada die.

Then terus pi ke puki , saya jilat jolok jolok guna 2 jari 1 jolok,. 1 gentel clit dia tak brp wet la. so saya guna liur. mmg ngerang die.

Pas tue saya terus lagii sampai make her cum twice dgn posisi and style yg sama. 2nd hanye for cum saya guna lidah. and jolok jolok puki. Yes! saya managed to record her moan Tak lama pas tue my hubby pulak call, cheh mengacau sahaja, walhal saya dahh sms semalam kata Siffa is already with me.

Hubby tau yg saya nie bisexual and we are such an openminded couple. Entah entah dia suspect saya dok ratah Siffa tue yg dia call mahu tanya hehehe Masa dok jawab call tue suddenly Siffa pulak yg mula gentel gentel my nipple.
Saya rasa geli. saya tergelak gelak. tak kan saya mahu tell hubby yg saya geli Siffa gentel my nipple. saya pon tak kan mahu stop Pas tue saya mula enjoy apa dia buat, saya kata kat hubby sakit perut mahu pi toilet and cepat cepat hang off.

Saya dahh makin sedap so saya minta dia teruskan and jilat my clit. dia mmg btl benar tak reti but still willing to proceed. Belum lama dia jilat saya makin rasa tak sedap, mmg jadi ngilu plak.

Saya tahan pasai takmo offend her. still saya guide her la mana mahu jilat. tp tak lama. pasai dia lengoh dgn posisi die. Then we lie and relaxed. Baru je mahu peluk peluk suddenly dia dapat call, her colleague dahh sampai and sdang minta utk early chek in.

Jadi kite pon mandi dan bersiap2 About 20 minutes later her colleague Ani came dan Siffa perkenalkan. Fortunately dia kata mahu ke biliknya utk berehat so we have some time spared for ourselves before saya left.

Siffa pon mai dok rapat la to me then duduk duduk tengok tv, masa tue la saya usap usap raba raba cium cium pipi dan telinga, tengkuk pon tak lupa.

Dia mmg khayal la. tp saya tak leh proceed, takut ketinggalan flight. Tak lama tue dapat call kata the shuttle service is waiting for me (saya dahh book since semalam) sedih sket la tp saya tau since Siffa is my cousin tak mustahil peluang lain akan tiba nanti.

Bila saya tanya bila kite mahu jumpa lagi, dia jawab “soon. ” dan dia pon ada ckp lain kali mahu lagii smbil senyum senyum merah muka kite berpelukan utk kali terakhir, buah dada rapat cukup cukup dan kiss bersungguh2 macam tak mau lepas.

Akhirnya saya yg lepaskan pelukan. saya kata “saya sayang u, take care” then gave a peck, smiled and left the room. Entah kenapa saya tak mo dia turun hantar sampai lobby.

In my mind there is one big question. “Who knows, perhaps next time would be a threesome. next time? ”