Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Harumi nie nurse yang cun dan cantik sangat, mmg saya tak kenal sangat. dan pada satu hari tue, saya dijemput ke birthday party seorang kawan, dan kebetulan die pun di jemput. So kami pun bersetuju untuk pergi dng satu kereta, kerna die takut drive waktu malam.

Masa saya ambil dari rumah die, fulamak cantik dan seksinya nurse jepun nie. die pakai body hugging blouse paras peha. Badan die mmg solid, kerna die nie active – tennis, swimming, dan macam macam.

Rambut pendek paras tengkuk, kening halus di cukur rapi. Masa kat party tue, kami boraklah lebih kurang sambil mingle around dng tetamu lain. saya perasan ada dua tiga mamat lain cuba-cuba tackle die masa tue.

Jealous jugak saya, kerna saya yang bawa die, tapi silap saya jugak kerna saya dok layan minah salleh lain. saya tak minum, tapi saya nampak die dah 2 can beer kat meja kitorang.

Party tue habis agak dalam pukul 12 malam dan saya ajak die balik. kami pun masuk kereta dan menujuk ke rumah die. Tiba-tiba die cakap, “lets go somewhere else, I want to dance”.

So kami singgahlah kat satu disko dekat tepi Sungai Mekong. Mula-mula tue kami menari tarian rancak, tapi towards late hour, tarian slow mula. So kami mula lah slow dance.

Saya boleh rasa bra die, tundun die bila berpelukan. saya dah naik stim dan mula mencium tengkuk dan telinga die. die tak marah pun! Dalam pukul dua, kami setuju untuk keluar kerna dah ramai pun yang dah balik.

“You ara a naughty boy” die cakap bila dah masuk kereta. “Because you are hot! ” saya cakap balik. kami berciuman, “thanks for nice evening” die cakap. So saya pun drive ke arah rumah die.

Tiba-tiba die cakap “I dont have the key to my house, I dont want to wake my friend at this hour. Can you send me to a Hotel or can I stay at your house? ” die sebenarnya kongsi rumah dng seorang Jepun lagi, kawan saya jugak.

Kepala saya ligat memikir, antara membawa awek Jepun nie ke rumah atau ke Hotel. Kalau bawa ke rumah, mesti orang lain tahu dan syak macam-macam. Guard dan maid saya mesti bawa mulut nanti.

So saya bawa die ke Hotel dekat rumah saya. bila dah check in, saya bawa die masuk bilik. “Ok good night, see you on Monday dan thanks for everything”, saya cakap bila die cakap nak mandi.

“Wait, I will have a very quick shower” die balas sambil mengunci pintu bilik air. So saya pun duduklah tepi katil sambil menonton tv. Memang tak lama pun. bila die keluar, rambut tak basah pun.

Cerita Sex Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

Tapi yang buat saya tak boleh tahan, die berkemban dng towel kecil, hanye menutup payudara dan burit nya sahaja. Kulit putih melepak, badan yang solid, batang zakar saya terus naik untuk entah ke berapa kali.

Saya terus bangun dan memeluk dan french kiss die. die membalas. saya buka towel yg die pakai dan mmg die tak pakai bra dan panty pun. saya pun apa lagi, terus mencium tengkuk, tengkuk, turun ke dada, perut, dan ke burit die.

Die menarik saya ke katil dan berbaring. saya terus menjilat dan finger burit die yang mmg dah banjir. Sambil tue saya tanggalkan seluar dan baju saya. So kini saya sama-sama bogel atas katil dng die yang dah mengangkat-angkat dubur die semasa aktiviti menjilat dan menjolok dng lidah saya.

“Please do it now”, die cakap. saya masih meneruskan aktiviti menjilat dan menyedut. Bukan senang nak dapat burit Jepun original. “Please, now please”. saya pun merangkak naik, dan mainkan kepala butuh saya kat kelentit die dan lubang burit die.

“As as aas”, kedengaran dari mulut die. burit die merah, tak macam burit melayu agak hitam di bibir luar dan kelentitnya agak panjang dan keras. Air lendir dah meleleh keluar.

Saya pun tekan sikit demi sedikit. Agak senang untuk masukkan batang zakar saya dan agak panas di dalam nya. bila semua batang zakar saya dah masuk, saya biarkan sekejap dan saya boleh rasa kemutan demi kemutan berlaku.

Harumi, nama pendek die, mula mengerakkan dubur nya mula menarik dan menyorong perlahan-lahan. “As aas ah aah ah”, setiap kali saya henjut sampai ke pangkal burit die. Henjutan saya semakin laju dan die bersama-sama melawan pergerakan turun naik saya.

Hentakan semakin kuat hingga saya boleh rasa hujung kepala butuh saya terkena sekatan hujung rahim Harumi. “Eee yaa, ee ya, ee yaa” sambil die kekejangan dan kemutan semakin kuat.
Cerita lucah Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy

“Eei”, satu laungan kuat terpancul dari mulut die. saya dah tak dah tak tahan, sperma saya dah sedia nak memancut keluar. “Please cum outside, please cum outside”, bila die sedar saya dah nak climax.
Saya terus memberi hentaman demi hentaman. dan saya terus melepaskan pancutan demi pancutan ke dalam rahim Harumi. saya rebah di atas badan Harumi yang putih bersih tercungap-cungap. die pun sama bernafas kencang dek kerja kuat yang kami baru selesai.
“Why you cum inside, I am afraid I get pregnant”, kata Harumi bila saya menarik keluar butuh ku bersama lelehan sperma , mazi dan air burit nya. Me:”I am sorry, I cannot help it. You can take morning-after pill”.
Harumi:”No we dont have it here”. “Then, how? ” Harumi:”Never mind, but next make sure you wear condom”. Me:”Next? ” Harumi:”Yeah, I want to do one more time later. Go dan get it from receoption”.
“ok, will do” saya pun pakai seluar dan baju, turun beli satu packet condom. Ada tiga di dalamnya. bila saya masuk bilik, saya nampak die tengah mengelap tompokan air atas tilam.

Harumi: “You have a lot of cum” sambil menjeling sinis Me:”You too have a lot of cum” Harumi: “You see this? ” , sambil menunjukkan lelehan lendir di pehanya.

Me:”Thats yours dan mine! ” saya masuk bilik air dan mandi. bila saya keluar, die dah berbaring sambil menonton tv. bila saya tengok ke kaca tv, rupa-rupanya filem blue Thai dng ditayangkan.

Me:”How do you get into this channel? ” Harumi:”I dont know, but I like it” Sambil menonton, Harumi mula mainkan peranannya. die mula mengusap-usap batang zakar saya yang separuh lembik, sambil memcium perut dan peha saya.

Saya dah stim balik. die mula menjilat batang zakar saya yang mula mengeras. die terus menjilat hingga ke telur saya. Oh sedapnya. Me:”Ah nice” Harumi: “You like it? ” Me:”Yes. you are so good” Tiba-tiba die berhenti, so saya buka mata.

Nurse Jepun Sexy My Sex Fantasy Kisah sex Melayu

Harumi berhenti dan membuka kotak kondom rupanya. “Make sure you wear this” sambil memgoyak dan memakaikan nya pada butuh saya. Tanpa membuang masa die naik ke atas peha saya dan memasukkan butuh saya ke dalam burit nya.

Cepatnya burit jepun nie basah, dalam hati saya. kerna sekali sua je terus masuk. Lepas tue die henjut saya bermacam macam style, atas bawah, depan belakang, kiri kanan, memusing.

“Ee yah, ei yah” setiap kali die menghenjut. Tapi tak sesedap tadi kerna pakai condom. die makin laju turun naiknya. Mulutnya tak henti-henti “Eee yaah e yyahh” hingga lah die menjerit “Aagrh” dan menbaringkan badan nya sambil french kiss saya sambil menarik tercungap cungap.

Lepas tue saya pulak naik atas. Tapi dalam diam-diam saya keluarkan condom dan masukkan butuh saya yang bogel ke dalam rahimnya kembali. Baru rasa kepanasan dan kemutan hebat burit die.

Tak berapa lama henjutan saya buat, saya semaikan lagi benih-benih melayu ke pangkal rahim Harumi tanpa disedarinya. kami terbaring kepenatan. Harumi: “Why you take off the condom? ” Me “How do you know? ” Harumi “I felt your cum” kami tertidur selepas tue.

Dan pagi esoknya kami buat satu round lagi, tanpa condom, walaupun die minta pakai condom. Lepas tue, pantang ada peluang kami buat project di spa, di bilik rumah die, dalam kereta, dan di tempat peranginan.

Kitorang tak pakai condom dah lepas tue, kerna die ambil pil. Tapi lepas dua bulan, die sah pregnant. die ajak saya kawin, tapi saya tak nak. die ke Bangkok dan gugurkan kandungan.

Di bulan terakhir di sana die stay di hotel dekat rumah saya, kerna nurse baru dah sampai. Boleh dikatakan tiap-tiap malam saya henjut die sekali atau dua tiga kali.
Die menangis sakan, bila die nak balik ke Jepun. die datang ke Kuala Lumpur semasa saya cuti tengah tahun di Malaysia. dan semasa saya kembali dari Geneva pada hujung tahun, die menunggu saya di Kuala Lumpur.

Die ajak saya kawin, tapi saya tak nak. kami fuck siang malam. Makan pun main order ke bilik! ”