Mengghairahkan Seks Suami Isteri

By Lucy Sunday, June 14, 2020

Hari ini bini aku datang melawat aku sesudah hampir sebulan kami berjauhan, bermacam macam plan dan acara aku fikirkan dan bayangkan sepanjang perjalanan yang memakan masa selama 3 jam untukk menjemputnya di Airport. sudaah hampir sebulan pantat nya tiidak aku jilat, butuh aku tiidak dihisap and punggung nya tiidak aku kongkek.

Itu lah bahananya jika masing masing berjauhan disebabkan tugasan, aku di Kuching and diaorang di Semenanjung. Hatiku berkata, siaplah nanti akan aku belasah pantat and bontot mu dua malam berturut turut.

Sedikit tentang kami berdua, perbezaan umur antara aku and diaorang hampir 19 tahun namun aktiviti seks kami amat menghairahkan. Bermacam macam cara telah kami lakukan, malah setiap kali kami bersama ada je cara baru yang kami lakukan.

Semua ini kami lakukan untukk memperindahkan hubungan kami berdua. Satu cara je yang kami belum lakukan, threesome. memangg itu dallam perancangan kami disatu hari nanti. bini aku nii sex desire diaorang memangg kuat, kalau calang2 orang aku rasa sure tiidak sanggup dan aku suka dngan creativity nya ketika diranjang.

Lamunan aku terganggu dngan ringtone my baby you, “Pa kat mana ni? , mummy dahh lama tunggu kat Airport ni” sergah bini aku. his tiidak sabar sabar betul pantat nii and memangg bini aku nii kurang sikit kesabarannya, “Pa on the way dahh ni” jawab aku smbil melajukan sikit pemanduan aku.

Masuk saja ke terWanal ketibaan aku dahh terlihat gelagat bini aku and kawan diaorang yanng bernama Irniya. Fuh. dngan baju gipsy nya diaorang berdiri smbil melambaikan tangan nya, ini sure tiidak pakai panties, memangg diaorang tiidak gemar memakainya and nasib baik kawannya ada sekali kalau tiidak sure aku belasahnya dallam kereta.

Sepanjang perjalanan pulang seperti biasa mulut bini aku tiidak henti henti bercakap, mau je aku sumbat kan batang butuh aku kemulutnya yanng comel tu, terpaksa maintain sebab kawannya ada dibelakang.

Mmg mulutnya tiidak akan berhenti kecuali kalau diaorang tido. Ketika diranjang pun diaorang suka menjerit and meracau kesedapan bila biji kelentitnya aku sedut atau pantat nya aku kongkek, lebih lebih lagie bila bontot nya aku kongkek secara ganas.

Mmg diaorang suka wild sex. Setibanya kami didestinasi yanng dituju, aku menyuruhnya kebilik dahulu smbil aku terus kepejabat untukk menguruskan beberapa kerja yanng masih lagie tertunggak. Kawannya diberikan bilik yanng berasingan iaitu disebelah bilik kami (connecting room).

“Pa ingin pegi mana ni? ” Tanyanya kepada aku seolah olah tiidak membenarkan aku kepejabat, “jap yang, bapa ingin settle a few things kat pejabat pas tue pa datang balik” jawab aku ringkas.

Dahh tiidak sabar ingin kena kongkek la tu, bisik hatiku. Apabila selesai tugasan aku dipejabat setengah jam kemudian aku terus bergegas pulang untukk membayar bill air yanng sdh sebulan tertunggak.

Bila je daun pintu bilik aku buka kulihat bini aku telah sedia menanti di single chair dallam keadaan berbogel terkangkang dngan jarinya bermain dicelah pantat nya sendiri, “pasal lambat sangat? ” katanya merenget.

“why? dahh tiidak sabar ingin kena tutuh? ” Tanya aku. “Cepat laa yang, mummy dahh tiidak tahan ni. ” “No. I want you to play your pussy in front of me first” Dilajukan mainan jari jemari kebiji kelentitnya yanng panjang smbil meraung raung kecil kesedapan.

Butuh aku bagai meronta ronta untukk dikeluarkan dari seluar yanng u pakai, tapi aku masih lagie maintain sebab sengaja buat kan bini aku gian ketahap maximum. Sebab aku tahu permainan nya akan lebih ganas bila tahap kegiangan nya mancapai maximum.

Cerita Sex Mengghairahkan Seks Suami Isteri

Aku berjalan kearah fridge dan mengambil terung yanng memangg telah aku sediakan untukk aktiviti kami kali ini, aku ambil saiz yanng medium lalu aku berikan kepadanya. “Nah. ambil ni, fuck yourself with this in front of me now” “No. mummy ingin batang papa” “Kalau nak, do what as I told u to do” Dicapainya terung dari tanganku dngan rakus smbil perlahan lahan dimasukkan ke pantat nya.

Aku stim melihat tingkah lakunya. “Masuk dallam lagi” kataku bila melihatkan cume kepala terung je yang dimasukkan. bini aku dngan kegairahan memasukan terung semaksima yang boleh, aku rasakan adalah dallam 7 inci kedalaman terung yang telah dimasukan ke pantat nya.

“Arrgh. ” bini aku mengerang sebab aku tahu terung yang aku masukkan fridge tue memangg sejuk, kesejukan terung and kepanasan pantat bini aku memberi satu riaksi yang sungguh memberahikan.

Hayunan terung yang menujah pantat nya makin lama semakin laju dan akhir nya. “Aaargh. ” bini aku mengerang keke jgn and aku tahu yanng diaorang sdh climax yang pertama.

Bini aku kaku seketika smbil mengambil nafas panjang. Satelah diaorang reda and pernafasannya kembali normal diaorang merangkak mendekati aku yanng masih berdiri. Dibukanya seluar aku dngan rakus dan dilurutkan underware alain delon aku kebawah dan terus dibahamnya butuh aku dngan ganas seolah olah wanita yang kemaruk batang yag tiidak dapat selama 2 tahun.

Batang butuh aku dikulum setengah tiidak hingga kepangkal lalu kutarik kepalanya menekan supaya kuluman lebih dallam hinggakan terbatuk batung bini aku mungkiin disebabkan batang butuh aku mencecah anak tekaknya.

“Pa. ingin lick your ass” rayu bini aku “No, suck my balls first” Tanpa berlengah lagie batang butuh aku dikeluarkan dari mulutnya and terus dijilat telurku seterusnya disedut kedalam mulutnya.

“Oh” aku mengerang kesedapan. “Pa. ingin jilat lubang punggung papa. ” rayu bini aku lagi, ini adalah kegemarannya bila setiap kali kami bersama and aku memangg menyukainya. “Ni apahal tiidak sabar sabar ni” kataku padanya.

“I want your ass now! ” katanya dngan nada mengghairahkan. “Ok. nak sangat eh. ” lalu aku dudukkan diaorang di carpet lantai smbil badanya kusandarkan kekatil lalu aku tolakkan kepala mendongak keatas beralaskan tilam katil dan terus aku kangkang luas luas smbil menyuakan lubang punggung aku kemulutnya.

Lalu dijilat dngan lidahnya bermain main dikeliling lubang and sesekali ditujah masuk lidahnya ke lubang punggung ku. “Aarghh” aku mengerang kesedapan. aku memusingkan badan aku smbil aku halakan lagie punggung aku kemulutnya, dngan posisi begini tangan aku dapat meramas ramas payudara nya.
Cerita lucah Mengghairahkan Seks Suami Isteri

Terung aku lihat masih lagie didalam pantat nya. “Aaargghh” aku tersentak bila lubang punggung aku digigitnya. “Nak sangat punggung bapa ye. nah” aku duduk smbil menekan lubang punggung aku kemulutnya dngan agak kuat hampir 20 saat.
Tangan nya terkapai kapai smbil menampar peha aku disebabkan kelemasan. aku mengangkat sedikit punggung aku supaya diaorang dapat bernafas dan aku tekan lagi, kali ini hampir 10 minit lamanya.
Sekali lagie tangan nya terkapai kapai disebabkan kelemasan. “Puas?. ingin lagi? ” Tanyaku selepas aku menyiksanya dngan lubang punggung aku. “Nak. ” dng mengghairahkan bini aku menjawab. mmg ini lah habit bini aku, suka dikasari diranjang and jg menjilat smbil menyedut lubang punggung aku.
Habit pelik tapi mengembirakan aku. aku hilang sabar lalu sekali lagie aku menekan mulutnya dngan punggung aku secara lebih kasar dari tadi, kali ini lebih lama hampir2 seWanit lamanya.
Tangannya terkapai2, aku tiidak peduli, dipukul nya peha aku berkali kali, aku tiidak peduli lalu dicakarnya ponggong aku dngan ganasnya sehingga meninggal kan bekas. baru aku angkatkan ponggong aku, tercungap2 nafas bini aku.

Dalamm keadaan bagaimana pun walau ditekan sekuat manapun lidahnya tiidak lupa memainkan peranan menjilat and menerjah lubang punggung aku, itu yang aku respect sangat kat bini aku ni. aku menarik tanganya supaya berdiri smbil terung tadi masih lagie di pantat nya, memeluknya erat smbil dahi nya aku cium lalu membaringkan nya diatas kati dngan kaki yang terkangkang luas.

Aku tanggal kan t shirt hard rock aku and kini kami berdua sdh berbogel. aku melutut ditepi katil smbil mukaku mengadap pantat nya. aku keluarkan terung yang telah sekian lama mendiami lubang pantat bini aku smbil berkata “untung ko terung. ” aku mulakan aktiviti kegemaran aku dngan menjilat lubang pantat nya smbil sesekali aku menyedut biji kelentitnya yanng panjang itu, aku geram lalu aku gigit bijinya manja dan serentak dngan itu kedengaran mulutnya meracau racau kesedapan.

“Pa. sedap pa. ” renget bini aku. aku teruskan jilatan dan sedutan smbil sesekali aku mencubit and menarik bijinya secara kasar “Arrg. lagi pa. sedap sangat” rayunya supaya kelakuan aku diulang lagi.

Kali nii aku buat dngan lebih kasar smbil menampar nampar pantat nya yang sememangnya basah dari awal. aku teruskan jilatan and gigitan mengghairahkan ke pantat nya dngan rakus seolah olah orang yang telah lupa ingatan hinggakan bini aku keke jgn sekali lagi.

“Ah. ” jeritnya sekuat hati menunjukkan yang diaorang sdh climax untukk kedua kali. aku menghentikan aktiviti jilatan smbil merangkak keatasnya dngan mulut and misaiku dibasahi air pantat bini aku lalu menciumnya.

Ciuman cume tiidak sampai sesaat selebihnya keliling mulutku dijilat untukk mendapatkan lebihan air pantat nya sendiri, salah satu lagie kegemaran nya. aku bingkas bangun ke fridge lalu mengambil terung yang lebih besar dari tadi.

Memanng telah aku plan awal awal akan aktiviti mengghairahkan ini. Sekali lagie aku melutut ditepi katil mengadap pantat nya lalu kukangkang kan kaki bini aku seluas yang boleh, dngan perlahan aku masukkan terung yang bersaiz timun itu ke pantat nya.

“Aaarrg. Sejuk yang” keluh bini aku sebab pantat nya aku jolok dngan terung yang baru aku keluar dari fridge tadi. Padat pantat bini aku dipenuhi terung yang besar ni.

Aku sorong and tarik terung tersebut seolah olah batang butuh aku yang keluar masuk, aku jolok semaksima yang bolehh kali ini hampir 10 inci kedalaman nya. “senak mummy pa. ” aku peduli apa lalu aku biarkan terung tersebut diam disitu.

Aku memusingkan badannya dngan posisi doggie dngan terung yang masih didalam pantat nya. Now. masa aku untukk membelasah lubang bontot nya pula. aku ludah lubang bontot bini aku supaya air ludah aku bolehh dijadikan pelincir untukk senang aku masukan batang butuh aku ke bontot nya.

Aku tahu diaorang amat menyukai bila bontot nya aku kongkek. Nikmat nya tiidak terkira dan itu lah antara petua untukk mendapatkan punggung yanng montok katanya. dng perlahan aku memasukan batang butuh aku ke bontot nya.

“Ah. ” keluh nya. “Apasal mummy? ” Tanya aku “Dah sebulan bapa tiidak kongkek bontot mummy. Ketat yang. ” yang menambahkan ketatnya lubang bontot bini aku adalah disebabkan terung yanng masih ada di lubang pantat nya.

“So mummy tiidak ingin bapa kongkek bontot mummy? ” “Nak. ” aku mesukan lagie batang butuh aku hingga sampai kepangkal. “Sedap pa. ” “Macam nii la rasa nya kalau kami threesome nanti, satu batang dallam pantat mummy and satu lagie dlam bontot mummy” “Mummy nak” “Nak apa? ” “Nak threesome. ” “Ok nanti bapa carikan orang yang ingin join kongkek mummy k? ” sambil hayunan aku bermula and tangan aku menampar nampar payudara nya jeritan kesedapan nya semakin mengghairahkan for sure kawannya Irniya dengar dibilik sebelah.

“Pa, fuck me harder la. ” rayunya. “How you want me to fuck you mummy” tanya aku smbil termengah mengah “Fuck me like you fuck a bitch” aku terus menghentak lubang bontot nya yang mengghairahkan dngan kuat berkali kali smbil menampar ponggongnya, jeritan kesedapan dari mulut bini aku tiidak henti henti sebiji macam wanita dallam cerita blue yanng selalu kami tonton bersama.

Satelah hampir 15 minit aku menujah lubang bontot nya secara ganas aku dahh tiidak keruan, dahh tiidak tahan. ingin rasa terpancut dahh sperma aku ni. aku cabut batang butuh aku lalu memusingkan bini aku secara menelentang.

Aku kangkang kan kaki aku supaya mukanya betul betul berada dicelah kangkangku lalu aku pancutkan sperma yang sdh bertakung selama sebulan itu kemukanya yang mengghairahkan tue, selepas tiga empat pancutan yang sdh cukup membasahi mukanya lalu aku benamkan batang butuh aku kemulutnya sebab aku maukan diaorang menelan saki baki pancutan sperma aku.
Satelah habis pancutan aku ditelan tanpa balance setitik pun aku bertanya “Puas?. ” bini aku tiidak berkata apa apa cume mampu menggelengkan kepalanya. Sial betul bini aku ni, tiidak pernah puas puas lalu aku tekankan sekali lagie lubang bontot ku ke mulutnya untukk dijilat kali ini dngan suasana yang berbeza sebab celah kangkang aku dibasahi sperma aku yang telah sedia ada dimukanya.

Tiba tiba connecting door aku diketuk. “Oi kalau ingin main tue diam diam la sikit, buat orang tension sahaja! ” jerit si Irniya dari bilik sebelah. mgkin selepas ini aku ingin tonton diaorang and Irniya pula beraksi diatas katil aku, bini aku nii serba boleh.