Makcik Blowjob Batang Gemuk

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Satu hari Firrla kata familiy die ingin datang lawat dia. since saya dok sorang and rumah saya kire besar gak, so die ingin tumpang rumah saya.

Firrla daah tak der ayah. yanng datang mak dia, akak ipar die dngan adik pompuan dia. abang tiri die tak datang sbb ada keje. 3 hari die dok rumah saya.

Tak der apa apa jadi. Hari keempat. pagi tue die sepatutnye gi picnic, tapi bila saya bangun tengok die ada lagi. saya tanya apasal. die kata tak sihat. so die tak jadi pergi.

Saya suruh gak die pegi since kete sumer dahh sewa. ingin gi tempat tuh kene drive sejam gak. saya bolehh jaga. die pun setuju. so tinggallah saya ngann kat rumah Jam baru kol 9 pagi.

Masih dallam bilik. so saya lepak la kat ruang tamu sorang sorang. tak lama lepas tue keluar. die masih pakai baju tidur tapi muka and rambut die dahh basah.

Maybe die dahh basuh muka and gosok gigi kot. saya kata kat die breakfast kat atas meja kat dapur. masa saya tengok melangkah ke dapur tu. saya stim gak coz baju tidur die nipis giler.

Bolehh nampak bra and seluar dallam die yanng warna hitam. nih still mude gak lagi. baru 40 tahun. die kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 27 tahun die dahh menjanda.

Husband die meninggal sbb accident. body pun mengancam lagi. figure die saya rasa 36-26-40. yanng best nye payudara die besar. tiba-tiba saya rasa stim memikirkan pasal. and masa tuh le suara suara sumbang yanng menyuruh saya ‘melakukannya’.

Cerita Sex Makcik Blowjob Batang Gemuk

Saya pun fikir. bila lagi. nii le masanye. saya pun nekad. saya pergi kedapur. saya tengok tengah sapu jem kat roti. die membelakangi saya. slow slow saya pun rapat kat dia.

Saya pegang pinggang dia. terkejut. die tanya apa saya buat nih. saya tak jawab. saya terus mencium telinga dari belakang. cuba mengelak. tapi saya suruh die diam. saya merapatkan badan saya ke badan.

Batang kote saya sekarang berada bnr bnr kat celah jubur die yanng montok tu. cuba mengelak lagi. die melarang saya. malu katanya. saya kata tak der apa yanng ingin dimalukan.

‘makcik cantik’. kataku. tangan saya mula memeluknye dari belakang. sebelah tangan saya letak kat atas dadanya. sebelah lagie kat perutnye. saya mengusap usap lembut payudara. die sdh tak melarang lagi.

Payudara nye dahh mula mengeras. memangg besar payudara. batang kote saya semakin tegang and menikam luruh jubur nye. mulutku semakin rancak mencium. pipi. telinga. mata. makin bernafsu. nafasnye semakin kencang.

Sekali sekali die menggeselkan jubur nye ke batang kote saya. saya rasa sedap and saya tau die pun nikmat sama. Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie Cindy.
Cerita lucah Makcik Blowjob Batang Gemuk

Die dahh basah. saya melurut lurut di situ. ini membuatkan makin seronok. tangannye memegang tanganku and menyuruh saya meramas ramas dicelah kangkangnye. tiba-tiba die berpusing mengadapku. kita bertentangan mata.
Saya dapat lihat dari pancaran matanya yanng die amat memerlukan belaianku. and saya tak akan menghampakanya. saya muncium pipi nye. turun ke bibirnye. dengaan rakus die mencium bibirku kembali.
Lidah kita bertemu. saya menyedut lidahnye. die menyedut lidah saya. lama kita berkeadaan begittu. dallam masa yanng sama tanganku sdh meramas ramas buah dada nye yanng besar and sdh semakin tegang.

Makcik Blowjob Batang Gemuk

Kiri and kanan bertukar ganti. mendengus kenikmatan. tangannye sdh berada di batang kote saya and meramas ramas dari luar. saya mengangkat baju tidur and menanggalkannye. cuma bra and seluar dallam nye jer yanng menutupi badan.

Memanng menarik. bibir saya turun dari bibirnye. ke leher and akhirnye singgah ke payudara makcik. saya menjilat and menghisap. menggeliat kesedapan. tangannye semakin rancak menggosok batang kote saya. tiba-tiba die berbisik padaku.

“not here”. and makcik menunjuk kearah bilikku. saya pun mengangkat and kaki makcik dililitkan di pinggangku. saya masih menjilat payudara nye. dallam bilik saya merebahkan diatas katil. menelentang and saya baring disisinye.

Kita kembali bersup lidah. tangan saya merayap and meramas ramas payudara nye. and akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. seluar dallam die dahh basah kuyup. memangg jenis yanng banyakk air.

Lama saya bermain di celah kangkang makcik. jari saya pusingkan dallam bentuk bulatan diluar seluar dallam nye. kadang kadang saya menjolok sedikit. tak berapa lama kemudian. mengepit kakinye and serentak dengaan itu keluar air dari burit makcik.

Tercungap cungap kepenatan. saya pun menanggalkan baju and seluar saya. batang kote saya yanng besar and keras saya halakan ke mulut makcik. saya suruh die kulum. tapi die tak ingin sbb tak biasa.

Saya suakan jugak k kat mulutnye. ingin tak ingin die pun masukan batang kote saya dallam mulut makcik. memangg makcik tak pandai blowjob. saya lak yanng kena ajar. susah makcik ingin masukkan batang kote saya yanng gemuk tuh dallam mulut dia.

Tapi lama lama die dahh makin pandai. atau makin syok. die jilat batang kote saya turun naik. saya rasa nikmat yanng amat sangat. sambil makcik blowjob. saya tanggalkan bra dia.

Sempat gak saya tengok size bra die 36D. 15 minutes die blowjob batang kote saya. saya rasa ingin pancut. saya tak bagi tau die tapi saya suruh die laju lagi.

And bila saya pancut. saya sembur kat dallam mulut makcik. nampak macam menggelabah semacam and cuba mengeluarkan batang kote saya dari mulut dia. tapi saya tahan. saya suruh die telan sperma saya sbb saya tak suka membezir.