Konek Melayu Dikemut Cipap Amoi

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Cerita lucah nii berlaku ketika saye berumur 19 tahun and bekerja sebagai pembantu teknikal di sebuah syarikat swasta. saye mengenali seorang awek amoi bernama Meylee masa saye daatang kerumahnya untukk membaiki sistem pendawaian elektrik. Keluarganya cukup baik and melayan saye and 2 org rakan saye yanng lain.

Dalam saye sibuk membuat kerja kerja tersebut, Meylee daatang and bertegur sape dng saye. saye pun layan diaorang and borak panjang serta bertukar-tukar no telifon. Meylee ini memangg cukup cantik bertubuh gebu, tinggi and berambut pendek paras bawah telinga.

Kat rumah diaorang slalu pakai suar pendek je. Diam tak diam dahh dkt 6 bulan kamii berkawan. kamii slalu keluar bersama tengok wayang, mkn and lain lain hal. Ayahnye cukup memahami and membenarkan Meylee keluar bersama saye.

Saye and keluarga Meylee jg agak rapat and memandangkan Meylee anak tunggal dalam keluarga, Meylee begituu manja dng keluarga and ayahnya sering pesan kat saye supaya jaga Meylee macam adik sndr.

Papa Meylee mempunyai sebuah syarikat perkapalan untukk membawa barangan pesanan ke asia. saye tak sangka sebuah keluarga cina dapat kepercayaan kat org melayu seperti saye. saye cukup menghargainya. dalam saye berkawan dng Meylee, saye jg ader mengenali seorang awek melayu berdarah kacukan siam yanng bernama siti nurbaiyah.

Saye panggil diaorang iesya. kat sini saye mahu cite tentang kisah saye and Meylee, Meylee makin lama makin manja dng saye. Meylee masa tue umur pun baru 18thn and masih menunggu panggilan untukk melanjutkan pelajaran.

Kemana saye pergi, diaorang mesti ikut. Sampai satu ketika, hari lahir Meylee pun tiba, saye and keluarga Meylee menyambut hari kelahirannya di genting highland smbil bercuti. dalam keseronokan kamii, saye digegarkan dng panggilan telifon yanng mengatakan ader kerja urgent di klang and saye diminta untukk kesana secepat mgkn.

Saye pun bergegas ke lokasi and Meylee pula mahu ikut. Ayahnya jg membenarkan Meylee ikut saye. dalam perjalanan, papa Meylee col saye, diaorang ckap diaorang haruss ke vietnam melalui klia untukk urusan kerja penting disana.

Saye pun hairan sbb saye kene keje penting malam tu, diaorang pun kene keje gak time tu. saye smpi klang jam 9 pagi. saye terus buat kerja yanng septtnya and Meylee cuma tunggu dalam kereta.

Siap kerja hampir jam 2 pagi. Meylee cakap diaorang letih sangat and saye ambik keputusan untukk bilik kerumah bujang saye. saye col papa Meylee untukk memaklumkan hal ini. kebetulan papa Meylee baru sampai di lapangan terbang klia.

Dalam perjalanan bilik ke rumah saye, saye and Meylee berhenti rehat jap kat restoran mamak untukk minum minum. Lepas selesai saye terus bilik kerumah. smpi kat umah jam 4.

30 pg. kamii dok kat sofa smbil borak jap. saye cakap kat Meylee g la tidur kat dalam bilik and saye tidur kat sofa je. Meylee mengangguk smbil tersenyum.

Meylee pun terus masuk ke bilik, saye terus baring kat sofa. dalam tgah mengelamun smbil menunggu mata ini lelap, mula la memikirkan hal yanng bukan bukan terhadap Meylee. puas saye tepis namun, ia ttp bermain dalam pikiran saye.

Cerita Sex Konek Melayu Dikemut Cipap Amoi

Tiba tiba Meylee keluar dr bilik and ckap kat saye yanng diaorang takut dalam bilik seorang seorang. saye cakap takde apa-apa la. Meylee ajak saye tidur dalam bilik sekali.

Saye taknak lah. diaorang ttp berkeras jugak, akhirnya saye setuju dibantu dng bisikan syaitan lalu saye pun masuk la ke bilik bersama Meylee. saye terus baring kat atas katil and Meylee pun baring and meletakkan tangannya di dada saye.

Aisey, lain macam sahaja rasenye ini. Meylee memandang saye dng senyuman manis and menggoda. Syaitan mula melonjak-lonjak keriangan. saye tanya knp ini Meylee. Meylee menjawab “Meylee sayang sangat kat abang, Meylee tak mahu kehilangan abang. perasaan tue muncul dh lame tp Meylee tak berani mahu beritahu kat abang” Wow, berdegup kencang jantung nie smbil telan air luir saye dibuatnye dng pengakuan Meylee ini.

Tangan Meylee mula merayap dari muka saye hingga la ke arah batang saye. sblum sempat Meylee memegang batang konek saye, saye sempat sambar tangannye and mengatakan. nnt! biar bnr Meylee buat macam ini.

Tak menyesal ke nnti? bnr la bang, knp. abang xnk ke? tanya Meylee. saye smakin keliru and buntu. saye masih ragu-ragu lagie and bertanyakan kpd Meylee, kalau ini bnr terjadi macam mane dng kte and family?.

Meylee menjawab, papa dahh bagi green light pun. Wah, inilah yanng dikatakan pucuk dicipta, ulam mendatang. dng hasutan syaitan and iblis, saye pun dng rasa bangga menyahut panggilan Meylee.

Saye menatap wajahnya and saye terus kucup mulutnya. Lidah bertemu lidah and gelora nafsu kamii smakin membuak. Meylee membuka bajuku dng manja. tangan saye pula menyeluk belakang baju Meylee lalu membuka pin bra yanng dipakai Meylee.

Saye membuka baju Meylee and bra bewarna purple yanng dipakainya and teserlah la sepasang buah dada yanng gebu, putih and puting buah dada yanng agak keperangan. Meylee cuma tersenyum memandangku.

Lantas Meylee pula membuka butang suar jeans saye and terus menarik cuma tinggal seluar dalam saye je. time tue pun batang saye dahh mula menegak and keras. Wow! Meylee terperanjat.
Cerita lucah Konek Melayu Dikemut Cipap Amoi

Lalu Meylee memegang and mengusap-usap batang konek saye. Meylee mengeluarkan batang konek saye dr dalam seluardlmku and dng pantas mengulum and menjilat batang konek saye. Ooh. bestnye. rese nikmat, rase geli and macam macam lah time tu.
Lebih 15min Meylee mengulum batang konek saye, saye rase semacam sahaja rese macam dahh mahu terpancut, saye capai tubuh Meylee and baringkan diaorang semula. kini giliran saye pula. saye membuka suar dalam Meylee jg bewarna purple perlahan-lahan.
Wow! saye pula terkejut tengok cipap Meylee yanng putih melepak kemerahan and gebu. cipap Meylee masih blum ader bulu, almaklumlah baru 18thn. saye kangkangkan kaki Meylee seluasnya. saye jilat keseluruhan cipap Meylee dng penuh kemesraan.
Lantas saye dapat jg menggigit biji kelintitnya and saye gomol-gomol serta saye sedut-sedut. Aaah. ah. nimatnya abang. suara rengekkan Meylee. saye tengok tubuh Meylee dahh tak menentu. dengusan menjadi kuat and nafas Meylee tersekat sekat.
Sambiil saye terus menggomol cipap Meylee, saye rase ade cecair yanng kuar dari lubang cipap Meylee. Meylee manjadi tdk keruan, tubuhnya mula mengejang and selepas beberapa saat kemudian tubuh Meylee menggeletar, itulah saat klimak untukk Meylee.

Meylee lemah seketika and saye terus menggomol cipap nya. dng nada yanng perlahan Meylee berkata. mari la abang. cepat laksanakan. saye pun bgn membuka seluar dalamku. Meylee meminta untukk mengulum batang konek saye sebentar.

Selepas itu saye mengangkakngkan kaki Meylee seluasnya and saye gesel-geselkan kepala batang konek saye di celah cipap serta letak kepala batang konek saye bnr betul dihadapan lubang cipap Meylee.

Meylee memaut kedua tanganku and berkata. cepat abang, Meylee relakan. dng tanpa lengah lagie saye menolak batang konek saye masuk ke dlam lubang cipap Meylee dng kekuatan tubuhku. memangg susah mahu masuk and membuatkan Meylee menjerit kesakitan.

Saye tenangkan Meylee and mengusap-ngusap rambutnya. stlah saye lihat Meylee dalam keadaan tenang, saye kembali menolak sedikit demi sedikit batang konek saye masuk. rasenye dahh masuk sikit, Meylee kelihatan mendongak menahan kesakitan.

Saye cakap, takpa Meylee. kejap sahaja sakitnya. lantas saye menolak batang konek saye sekuatnya and terasa keseluruhan batang konek saye telah selamat masuk ke dalam lubang cipap Meylee. Argh.

Dahh masuk ini Meylee. saye berkata. Fuh! rasenye sungguh nikmat. rase hangat, licin sikit, ketat and saye dapat rasa hujung kepala batang saye dpt menyentuh hujung rahim Meylee. dalam masa yanng sama Meylee memeluk erat tubuh saye smbil kelihatan nafasnya sesak and kepalanya bergerak kiri and kanan.

Suara renggekkan and dengusan Meylee jelas kedengaran. Aaabaang. jngn tinggalkan Meylee. ah. ah. kebahagian ini Meylee kecapi bersama abang. ah. ah. saye biarkan batang konek saye terendam dlam cipap nya seketika.

Saye mula perlahan mendayung smbil mengucup and bermain lidah Meylee. Nafas Meylee smakin kencang. Terasa batang konek saye sungguh nikmat dng kehanggatan lubang cipap Meylee. Seketika terasa kepala batang konek saye seperti disarung and di sedut-sedut and membuatkan saye tak tahan.

Tetaapi saye tetap menahan semampu yanng bolehh smbil smakin laju saye menghayun. ah. ah. Aaabaang. niikmatnye. teruskan abanng. Suare Meylee merenggek. Hampir 45min saye mendayung, rase kepala batang konek saye seperti disedut smakin kuat yanng menyebabkan saye smakin tak tahan untukk saye memancutkan sperma.

Saye membisikkan di telinga Meylee. abang rase dh tiba abang mahu pancut. ah. ah. pancut dalam saje abang. Meylee memberi keizinan. Lantas saye memeluk erat tubuh Meylee and melajukan lagie henjutanku.

Meylee and saye saling berpelukan erat and saye sdh mencapai kepengghujungnya lalu berkata kepada Meylee. Meylee. sedialah. abang dahh dekat sangat ini. tubuh Meylee jg makin mengejang and menggigil.

Mungkiin klimak ke-2 akan tiba untukk Meylee. Jiwa saye and Meylee makin bergelora dialam yanng lain. tiba tiba daatang satu perasaan yanng sungguh indah. Meylee mengerang, saye tengok mata Meylee terbeliak ke atas and tubuh yanng menggeletar and kejang tadi dahh mengendur.

Kini tibalah saat saye bersedia memancutkan sperma ku yanng pertama ke dalam rahim Meylee. sedap sungguh perasaan yanng daatang and. Meylee. Aarh. yeah. yeah. creet. creett. creet. saye rasakan kaki saye mengejang ketika sperma dipancutkan.

Tubuh Meylee macam terkejut-kejut mgkn kesan daripada pancutan sperma saye ke dalam rahim Meylee. Peh! puas. Meylee sdh tdk bermaya lagi. terkulai layu dalam dakapanku. saye mengucup kembali mulut Meylee.
Dng perlahan-lahan saye cabut batang konek saye keluar dari lubang cipap Meylee. saye tengok banyaknye air yanng keluar and bercampur dng sedikit darah. cipap Meylee jg kelihatan kemerahan. saye baring disebelah Meylee and Meylee cuma mampu tersenyum and berkata, thanx for all.

Me to. kamii terus tertidur and tersedar tepat jam 2 petang. saye bgn and kejutkan Meylee untukk mandi and bersiap untukk pergi krn ader baki sehari lagie waktu percutian kamii.