Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Namaku Arni dah berumah tangga dan saya bahagia dngan kehidupanku sekarang walaupun tidak sepenuhnya bagai yanng pernah saya impikan sewatu zaman remajaku dulu..

saya tergolong dalam profesion yanng agak berpengaruh jg di negara kita ini dan punya cukup segalanya untuk bersyukur dngan kehidupan yanng saya alami kini. Suamiku seorang yanng sangat penyayang terhadap diriku serta anak-anak kami yanng dah mula bersusun, mungkin kerana sifatnya sebagai seorang pendidik yanng berjiwa halus serta cukup memahami kehendak orang lain malah selama kami berkahwin belum sekalipun ia meninggikan suaranya terhadapku namun apa yanng salah ditegurnya dngan cukup berhemah.

saya terkadang menangis kerana cukup malu bila berdepan dengannya berbanding dngan diriku yanng lebih kumal dan selekeh (dalam kerja-kerja mengurus rumahtangga). Perkahwinan kami bukanlah atas dasar cinta atau pandang pertama namun lebih kepada pertemuan jodoh yanng diaturkan oleh pihak keluarga.

Sungguhpun semasa saya di kolej (la nie dah jadi universiti) dulu saya mempunyai seorang kekasih (masih di tahap intermediate – belum sampai tenggek menenggek) dan menurut katanya ia jg mempunyai kekasih hati (belajar di u yanng berlainan).

Sedang saya hanyut berkasih sayang tiba-tiba sahaja saya dikejutkan dngan berita ada orang masuk meminang mulanya saya menyangkakan kekasihku yanng meminang namun bila saya check semula rupanya orang lain yanng saya tak kenal langsung.

saya memberontak tak mahu menerima pinangan berkenaan dngan berhujah menentangnya daripada orangtuaku. Mereka jg sebenarnya lebih merestui hubunganku dngan kekasihku itu namun mereka tergamam dan tak dapat untuk berbuat apa-apa sebbab pinangan itu datangnya daripada seorang yanng sangat-sangat disegani serta dihormati dalam kampung kami.

saya membuat keputusan untuk bertemu dngan pihak berkenaan untuk menjelaskan kedudukan sebenarnya diriku. Akhirmya saya ditemukan dngan sipeminang (bukan suamiku namun datuk dan neneknya), berderau darahku bila melihat pasangan tua berkenaan kerana selama inipun saya sangat menghormati serta memuliakan mereka malah setiap kali cuti panjang saya sering ke rumah mereka untuk belajar pelbagai perkara termasuk masak memasak serta hal-hal agama.

Hatiku cair bila mendengarkan suara datuk yanng begitu lembut meminta saya menerima pinangannya, tunang saja bukan apa-apa lagi kalau ditakdirkan tak jadi tak apalah kami tak marah pada Arni katanya lagi.

Masih ada harapan kata hatiku, baiklah cuma tunang sahaja sebbab diri ini belum memikirkan soal kahwin masih nak belajar lagi, eyalah kami akur dngan pintaan Arni tambah mereka lagi.

Sebenarnya keluargaku serba salah kalau menolak pinangan mereka ini sebbab apa kata orang kampung nanti sebbab kalau orang lain kecik tapak tangan mesti nyiru yanng ditadahkan memandangkan status serta nama baik famili mereka yanng terkenal selama ini.

Mereka menunjukkan sekeping gambar seorang jejaka yanng dari potretnya mmg cukup handsome sebbab mereka ini ada kacukan darah Parsi menurut apa yanng saya ketahui tapi saya tak tahupun datuk ada lagi anak yanng masih bujang saya mencelah; bukan anak namun cucu kami yanng sesekali saja datang menjenguk sebbab tinggal dngan ibu bapanya jauh di perantauan apa yanng saya tahu ia kini bertugas sebagai seorang pendidik.

Patutlah saya tak kenal sebbab bukan besar di kampung kami. Malam itu tersarunglah cincin intan berbatu lima di jari manisku tanda ikatan pertunangan telah terjalin dan pinangan telah diterima dngan rasminya.

Apa yanng jelas soal hari langsung tidak boleh dibangkitkan sama sekali itu adalah hak saya untuk menentukannya. saya kembali ke kolej dngan hati yanng gusar apatah lagi bila kekasihku melihat cincin intan di jari manisku habis bungkam hatinya, saya sebak lalu mencabut cincin berkenaan dan membuangnya namun kekasihku mengambil semula serta menyarungkan kembali di jariku.

Jangan bertindak keterlaluan kelak memalukan famili sendiri katanya bukankah masih ada hari esok buat kita katanya memujuk sambil meramas-ramas tanganku. Masa terus berlalu dan saya dahpun menamatkan pengajianku di kolej serta cukup bernasib baik dapat menyambung pengajian peringkat ijazah di salah sebuah universiti begitu jg dngan kekasihku kami sama-sama diterima masuk jadi harapan untuk bersama kian menggunung.

Berbalik kepada tunangku kami tak pernah bersua atau bertegur sapa dan selalu mengelakkan diri daripada bertemu, setiap kali die ada di kampung saya tak akan balik, pernah sekali die mengutus warkah kepadaku tapi ku balas dngan bahasa yanng agak keras walaupun tutur bahasanya boleh mencairkan hati mana-mana perempuan yanng menatap warkah berkenaan.

Pengajianku di universiti akan mengambil tempoh tiga ke empat tahun jadi adakah die sanggup menanti begitu lama hingga lebih lima tahun nanti sedangkan usia pertunangan kami telah melampaui tiga tahun.

Harapanku biarlah die yanng memutuskan ikatan pertunangan dan tiada siapa yanng akan menyalahkan keluargaku nanti. Satu hari saya menerima telefon dari seorang lelaki yanng mahukan saya berjumpa dengannya di dewan asrama die sah tunangku bila masa die datang ke kl akupun tak pasti.

saya panik peluh membasahi tubuhku tak tahu nak buat apa last-last saya meminta room mate turun berjumpa dengannya menyampaikan sekeping nota ringkas. Ia membacanya, mengucap terima kasih lantas berlalu.

Apa yanng ku tulis hanyalah helah untuk tidak berjumpa dengannya namun terpaksa jg bertemu dengannya esok hari. mate aku melompat naik dngan liuk-lintuknya fulamak kalau itulah tunangku katanya bagi dirinya no second tought zap terus jadi dan tambahnya lagi kalau saya tak mahu boleh rekomenkan dirinya naik jeles pulak saya die yanng lebih-lebih.

Esoknya bila saya turun die dah menanti, terpaku jg saya bila melihatnya itulah kali pertama kami bertemu pandang die tersenyum mmg handsome, kacak dan tinggi lampai orangnya.

Boleh cair hati melihatnya, die meminta saya mengikutnya dgn menaiki keretanya ada hal sikit nak diperkatakan, saya memandang room mate pohon kepastian dan terus sahaja angguk kepala tanda tiada bantahan.

saya tak dapat lari lagi lalu melangkah masuk ke tempat duduk di sebelah driver dan kereta terus berlalu membelah kota. Rupanya kami berpergian ke sebuah lagi kampus universiti di pinggir kota dan stelah mencari tempat yanng agak sunyi kamipun mengambil tempat duduk.

Cerita Sex Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

Agak lama jg untuk memecahkan kebuntuan kerana tiada seoranpun yanng mahu membuka mulut last-last saya give-up sebbab lagi lama lagi lambat saya balik nanti. saya terus bertanya perlu apa die mahu bertemu denganku sebbab mengikut syarat yanng ku berikan kepada datuknya.

stop die memotong I undersatand fully understand sebbab itulah die mahu bertemu denganku. Akhirnya saya berterus terang mengatakan yanng saya dah ada pilihan hati sendiri tapi tak mampu nak tolak pinangan datuknya well indeed kita kena cari jalan keluar supaya semua orang puas hati, by the way die sambung belajar kat universiti berkenaan sebbab boring jg tunang lama-lama dan seperti saya die jg tak mampu nak kata tidak kepada datuknya.

Akhirnya kami mengambil kata putus untuk sama-sama membentangkan perkara ini kepada keluarga masing-masing dan kalau perlu kami akan bersemuka dgn mereka. Kembang rasanya hatiku bila melihat peluang untuk bersama kekasihku kini terbuka luas.

saya memberitahu familiku yanng kami akan balik hujung minggu nanti dan die jg turut menyampaikan berita itu kepada datuk dan neneknya. Kami kembali ke kampungku bersama dan disepanjang perjalanan kami rancak berbual mengenai bidang pengajian masing-masing tanpa sedikitpun menceritakan hal pertunangan kami.

Bila sahaja kereta memasukki halaman rumahku kami agak terkejut kerana orang agak ramai gaya seperti ada kenduri di rumahku mungkin jg majlis kenduri bacaan Yassin malam nanti bisik hatiku.

Sebaik turun saya disambut oleh neneknya dipeluk cium dan dipimpin naik ke atas rumah, saya masih termangu-mangu tak tahu apa yanng terjadi sebenarnya, tak lama ibu memanggilku serta meminta saya cepat bersiap kerana mak andam dah lama menanti takut tak sempat nanti katanya.

saya meluru keluar lalu bertanya sapa yanng nak kawin nie sambil air mataku dah merembas keluar membasahi pipiku, ibuku terkejut malah seluruh ahli keluarga tergamam ehh bukankah engkau sendiri yanng mahukan begitu jawab ibuku saya membantah bila pulak saya kata begitu, itu hari tu yanng beri tahu nak balik bersama dengannya? Soal ibuku semula.

saya dah naik angin lalu terus menyerang tunangku mengatakan die cuba perangkap saya dgn cara ini habis bajunya koyak bila saya menyentapnya dgn kuat, pihak famili menyabarkan saya malah datuk dan neneknya jg turut panik.

Perlahan-lahan die mendekati diriku lalu berkata demi Allah die tidak berbuat demikian tapi mungkin berita kita balik bersama telah disalah anggap oleh famili kita, jadilah orang terdidik terpelajar sahaja belum mencukupi tambahnya lagi.

Barulah kami ketahui rupanya berita kami balik bersama telah disambut dgn rasa gembira oleh datuk dan neneknya terus sahaja menghubungi kedua orang tuanya yanng baru sampai dari perantauan pagi tadi untuk sama-sama menumpang gembira.

Neneknya beranggapan kalau saya tak mahu menerima tunangku masakan saya sanggup balik ke kampung berdua dengannya sedangkan selama ini bersua mukapun saya tak hingin. Datuk dan neneknya bersyukur kerana doa mereka dimakbulkan jg dan terlanjur mereka dah tua eloklah kalau malam itu kami dinikahkan dulu sementara mencari waktu yanng sesuai untuk hari langsungnya nanti.

Barulah saya sedar bila saya memberitahu famili akan balik bersama tunangku telah disalahertikan oleh semua pihak kerana selama ini saya mengelak berjumpa dengannya dan akhirnya saya sendiri yanng terjerat.

saya masih membantah, sekali lagi die menyelamatkan keadaan datang berbisik kepadaku kita ikutkan sahaja sebbab tak baik membatalkan majlis yanng sudah hampir bermula, die berjanji tidak akan menyentuh saya walaupun sudah bernikah dan kalau perlu die akan menceraikan saya jika itu yanng saya mahukan.

Akhirnya kami dinikahkan pada malam itu dan sekali lagi jari manisku disarungkan dgn cicncin berlian berbatu tunggal agak besar, neneknya meneteskan air mata kegembiraan. Kami ditinggalkan berdua oleh semua orang untuk memberi peluang kepada pengantin baru tapi apa yanng berlaku adalah jiwaku berperang, Ammar (bukan nama sebenar but nama itu saya senonimkan dgn the world great lovers) memegang bahuku mengangkat daguku yanng berjuraian dgn air mata, menyekanya dgn jari-jarinya lalu mengucup dahiku.

saya terimamu sebagai biniku walaupun hanye untuk semalam sahaja tanpa mengujiskan walau sedikitpun perhiasan dirimu cuma pintaku izinkanlah saya mengucup bibirmu sebagai tanda kenangan yanng kita pernah menjadi suami bini katanya sayu.
Cerita lucah Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara

saya merelakan Ammar mengucup bibirku panas terasa bila sahaja die mengucup bibirku maklumlah itu kali pertama bibirku disentuh oleh lelaki, die mengucapkan terima kasih dan terus berlalu, malam itu die tidur di rumah datuknya dan saya dibuai keresahan sehingga pagi.
Esoknya pihak keluarga telah memutuskan agar hari langsung di adakan seminggu selepas Aidilfitri nanti kerana mereka tak tahu apa rancangan sebenar kami. Semasa balik ke kl saya bungkam tak tahu apa nak cakap tambahan hari langsung dah tak lama lagi lepas nie puasa lepas tu raya dan.
Ammar berjanji akan mencari jalan keluar malah katanya die sendiri akan membawa saya menikah nanti sebaik sahaja habis edah tapi die meminta saya memikirkannya sambil berdoa banyak-banyak mohon petunjuk Allah.
saya menangis sepuasnya di bahu kekasihku sambil menceritakan apa yanng dah terjadi yanng pada mulanya die agak sangsi tapi bila bertemu dgn Ammar tak lama selepas itu barulah die faham akan perancangan kami.
Bak kata orang kita hanye mampu merancang namun perancangan Allah mengatasi segalanya. Selepas itu kekasihku dah agak jarang mahu berjumpa denganku tak manis katanya sebbab saya dalam apa jua keadaan adalah bini orang terlalu bersalah rasanya berdua-duaan dgn bini orang tanpa pengetahuan suaminya.
Ammar jg tidak menghubungi saya sebbab he got to settle his own problem barangkali. Akhirnya bila hampir sampai hari langsung kami, kekasihku datang membawa hadiah. inilah sahaja yanng mampu saya berikan seikhlasnya kau kawinlah dengannya tak baik meyeksa banyak orang dgn percintaan kita cuma kenanglah daku sekali sekala dalam doamu mana tahu kita bisa bertemu lagi kemudian hari.
Jangan sedih tapi bergembiralah. saya menangis sepuasnya sambil memeluknya saya merayu ambillah apa sahaja yanng ada pada diriku saya merelakannya malah saya mahu die memuaskan nafsunya, tebuklah saya dulu sebelum die sambil tanganku meraba-raba kangkangnya dgn harapan penis nya mahu keras saya dah nekad malam itu.
Walaupun saya dapat merasakan penis nya mula mengeras tapi kekasihku menolak tubuhku perlahan-lahan bukan saya tak mahu dan bukan saya tak sudi, saya tak mampu menanggung dosanya nanti lebih baik saya melanggan pelacur daripada bermukah dgn bini orang tambahnya, cuma sebelum berpisah buat kali terakhir kekasihku hanye memegang jari manisku lalu mengucupnya.

Kesian die bertahun-tahun bercinta hanye itu yanng die dapat namun itulah lelaki sejati sebbab itu saya masih menghormatinya sehingga kini malah saya menceritakan kepada Ammar perilaku kekasihku itu.

Ammar kata andai kata die diberi peluang sekali lagi die akan cepat-cepat kawin lain agar kami tidak dijodohkan dan saya dapat bersamanya. Malam persandingan kami meriah semuanya gembira hanye saya dan Ammar sahaja yanng memendam rasa tapi kekasihku telah bertemu dengannya dan mohon maaf kerana tidak dapat melunaskan perancangan kami disebabkan terlalu banyak orang yanng akan menderita nanti biarlah die tanggung seorang.

Setelah larut malam barulah Ammar masuk ke bilik bila dilihatnya saya masih belum tidur die memberi salam lalu ku jawab sambil mencium tangannya. saya masih berpakaian pengantin tapi Ammar dah bersalin baju lain panas katanya.

Ammar merapati diriku memegang bahuku, mengangkat daguku lalu mengucup bibirku, saya terus menyembam muka ke bahunya dan menangis sambil berbisik Ammar saya pasrah menjadi binimu lakukanlah kewajipanmu dan seandainya kau bosan nanti buanglah saya ke tempat yanng sebaiknya.

Ammar mengesat air mataku udah jangan nangis lagi nanti bila pulak kita nak merasa madu malam pengantin kita nie katanya melawak. saya terus berdiri dalam bilik yanng begitu terang kerana saya mahu Ammar melihat semuanya milikku untuk memastikan bahawa saya masih suci belum ada yanng luak pada diriku.

saya membuka pakaian satu persatu dan sedikit demi sedikit anggota tubuhku terdedah bahagian dadaku kini hanye dibaluti bra, saya beralih kepada kain menanggalkannya lalu terus menjatuhkan kain dalam tinggal hanye panties berwarna putih yanng menutupi puki ku yanng telah licin ku cukur tanpa sehelai bulupun yanng tinggal.

saya terhenti tak dapat meneruskan membuka cangkuk bra kerana tak mampu menahan malu, Ammar bangun sambil menanggalkan pakaiannya hanye tinggal brief sahaja yanng jelas kelihatan ada sesuatu yanng menonjol di situ.

die melepaskan cangkuk bra sambil menarik braku keluar, terpancul sepasang tetek yanng mengkar dgn aeriolanya berwarna kemerahan serta puting payudara yanng masih kecil. saya dapat melihat dgn jelas tubuhku menerusi cermin besar yanng terdapat dalam bilik peraduan kami itu.

Ammar mengusap-ngusap manja tetek ku sambil memainkan puting payudara ku, saya mendakapnya terus mencium bibirnya dan kali ini kami benar-benar melakukan french kiss dgn lidah bertaupan menjelajah mulut ke mulut.

Nafsuku yanng terpendam sekian lama melonjak dgn tiba-tiba seluruh tubuhku terasa bahang, tanpa diminta saya melorotkan terus pantiesku dan terserlahlah burit gebuku yanng ku jagai dan andami selama ini.

Mata Ammar membulat melihatkan burit ku yanng sungguhpun kecil tapi tembam menebeng dgn alur rekahannya berwarna pink serta sebutir mutiara tersergam indah di puncak alur. Tanpa sehelai bulu lebih menjelaskan segalanya milikku itu buat tatapan suamiku, saya nampak bonjolan di seluar dalam Ammar kian membesar jelas nampak ia melintang.

Ammar tak tahan lagi terus sahaja melucutkan briefnya dan kali ini saya pulak yanng terbeliak biji mata kerana itulah kali pertama saya melihat batang zakar yanng begitu besar, panjang dan tegar (walaupun saya pernah nampak penis milik adik dan abangku namun tidak sebesar dan sepanjang ini).

Batang zakar Ammar terhangguk-hangguk dan saya nampak ada semacam air terkumpul di mulut kepala zakar nya. die menggesel-geselkan kepala zakar nya di alur puki ku yanng dah mula berair saya terus berbisik mampukah puki ku menahan kemasukan kemaluannya yanng besar dan panjang tu.

Kita buat pelan-pelan tentu boleh katanya dan kami perlahan-lahan merebahkan diri di atas tilam empok yanng pertama kali digunakan itu. Kami berkucupan dgn penuh berahi habis satu badan saya dikucup, jilat dan diusap oleh Ammar puting payudara ku menjadi sasaran utama digentel dan dihisap semahunya dan entah berapa kali saya dah klimaks saya tak pasti lagi, Ammar kemudiannya turun ke bawah pusatku dimain-mainnya pelvisku serta merta saya merasa kegelian yanng amat sangat kemudian jari-jarinya semakin ke bawah lagi lalu menyentuh biji mutiaraku yanng kini dah tegak berdiri diulit-ulitnya biji berkenaan hingga mataku naik buntang menahan rasa berahi yanng memuncak tiba-tiba saya terasa jari-jarinya membuka kelopak bibir cipap ku yanng dah cukup lencun, tahulah saya die meninjau kulipis daraku yanng masih intact menegang di ruang dalam lubang burit ku.

Kisah Seks Malam Pengantin Puki Dara Kisah melayu lucah

Di masa yanng sama jari-jariku secara spontan dah mengurut-ngurut batang zakar nya sehingga tak muat tanganku menggenggamnya, Ammar terus menyenbamkan mukanya di celah kangkangku menjilat seluruh kawasan burit ku sambil lidahnya menyedut-nyedut biji kelentitku.

Terangkat-angkat dubur ku menahan keberahian yanng amat tinggi ku alami ketika itu, Ammar tak tunggu lama terus mengacukan kepala zakar nya ke alur burit ku yanng merekah sambil menekan-nekan manja.

saya tersentak-sentak bila saja kepala berkenaan cuba membuka rekahan burit ku sebbab terasa begitu nyeri sekali. Perlahan-lahan dapat ku rasakan kepala zakar suamiku berjaya membelah alur burit ku lalu masuk ke dalam hingga menyentuh kulipis daraku, saya tersentak lalu menolak badan Ammar agar tidak meneruskannya, ia akur lalu menarik keluar semula lantas mengulit-ngulit sekali lagi kepala zakar nya ke biji kelentitku.

Bila saya telah memberikan resopon semula sekali lagi Ammar menekan masuk hingga ke kulipis daraku dan berhenti, die berbisik ke telingaku bila die bilang satu. dua. tiga saya hendaklah mengangkat dubur ku ke atas secepat mungkin saya hanye memberi isyarat ya kepadanya.

Sayang kalau terasa sakit sayang tahan ye we got to do it anywhere tapi saya tak tahu apa sebenarnya yanng bakal dilakukannya. Satu. dua. tiga saya terus mengangkat dubur ku ke atas secepatnya dan Ammar dgn serta merta menekan masuk batang zakar nya yanng dah cukup bersedia tu.

Aduh. aduh. sakitnya. sakit Ammar saya menjerit sambil tanganku memeluk badannya tidak membenarkannya bergerak baik ke depan mahupun ke belakang. Batang zakar Ammar terbenam menerobos dalam lubang burit daraku yanng kecil, perlahan-lahan die merebahkan saya semula cepat-cepat saya memegang baki batang zakar nya supaya die tidak dapat menekan masuk lebih dalam lagi.

Ammar membiarkan sahaja batangnya yanng sekerat masuk tu terendam dalam puki ku yanng menyepit tidak membenarkan ia bergerak lagi, perlahan-lahan dinding faraj ku memberi ruang kepada bendasing yanng memasukinya dgn melonggarkan sepitannya dan Ammar terus sahaja menarik keluar zakar nya namun sebaik sahaja sampai ke hasyafahnya die menekan semula ke dalam dgn keras menyebabkan kemasukan kali ini begitu jauh hingga mencecah batu merianku dan sekali lagi saya menjerit sakit serta memaut pinggangnya.

Ammar menyorang tarik perlahan-lahan dan tak lama terus mencabutnya keluar lalu memegang batang zakar nya menghala ke mukaku, saya memejamkan mata tiba-tiba saya merasa cecair panas tumpah ke mukaku bertalu-talu sambil mendengar suamiku mendesis bagaikan ular tedung yanng sedang mengembangkan kepalanya.
saya tak berani membuka mata kerana terasa cecair berkenaan turut tumpah di kelopak mataku. Jari-jari Ammar melumurkan cecair berkenaan ke seluruh mukaku dan kemudian terdengar bukalah mata sayang everything will be ok, jangan basuh muka biar ia kering dulu tambahnya lagi.

Ammar rebah di sisiku tak lama iapun terlena, saya duduk memeriksa burit ku kelihatan ada sedikit darah meleleh turun ke dubur ku lalu jatuh ke pelapik kain putih yanng sememangnya diletakkan oleh mak andam.

saya menangis lagi tapi bukanlah kerana sakit kerana mmg nyeri dan pedih masih terasa namun disebabkan berakhirlah sudah zaman keperawananku yanng selama ini ku jaga dan bercita-cita untuk ku abadikan kepada kekasihku namun takdir tuhan menjadikannya milik Ammar suamiku pula.

saya melihat batang zakar Ammar yanng dah mengecil turut diselaputi kesan-kesan darah, saya memegangnya tetiba Ammar tersedar sambil tersenyum ia berkata tidurlah dulu esok sahaja kita cuci sambil ia memelukku dan mencium dahiku dan lagi satu simpan semula bulu puki biar lebat dan panjang yanng nie sambil memegang puki ku macam anak-anak punya katanya lagi.

Semenjak itu saya tak pernah lagi mencukur bulu burit ku sebbab suamiku cukup suka dgn bulu burit yanng panjang dan lebat hanye sebelum bersalin sahaja ia akan mencukurnya namun sebaik selepas itu akan ku biarkan panjang semula.