Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Perkenalan saya dngan gadiis cun nie secara kebetulan jer. saya umur 18 tahun. waktu tu saya tengah tunggu makwe saya dan waktu tu pula hujan punyalah lebat membuatkan saya terfikir mesti die stuck kat mana-mana atau tak bolehh mahu keluar nie.

Mahu dijadikan cerita lalulah sebuah kereta berhenti betul-betul depan saya, keluar seorang wanita. Berumur dalam lingkungan 30an. saya perhatikan je die keluar berlari anak mengelak hujan, die senyum je meengok saya yanng memerhatikan die lantas die pergi ke sebuah atm berdekatan.

Saya buat tak tahu saja. Tiba-tiba die tegur saya. Lebat jg hujan nie ya sampai habis basah baju akak. saya senyum dan mengiakan je sbb dalam hati bengang dngan makwe saya yanng lambat nie.

Mahu call rumah die tanya pun, public phone jauh. dah lama adik kat sini? , tanyanya lagi. saya jawab, Lama jugak, tunggu kawan tak sampai-sampai lagii nie. Lepas tu kite tak berkata apa-apa.

Lama jg kite memerhatikan hujan yanng turun sampai die mula kata, akak ingat kawan adik tak datang dahh nie. saya senyum saja. Sebenarnya akak dari dari jb, datang sbb ada conference dan stay di hotel, katanya.

Memanng saya perasan kereta die plate Johor. akak tak bolehh drive dalam hujan lebat nie sbb glasses tak tahu letak kat mana, sambungnya lagi. Akupun, agaknya dahh boring berdiri lama kat situ secara spontan offer diri saya untukk tolong die drive kereta sampai hotel dan secara kebetulan memangg satu jalan ke arah rumah akupun.

Die tanpa bannyak fikir agaknya, terus setuju. dah sampai di hotel saya turunkan die depan lobby entrance dan saya park kereta di parking lot berhampiran yanng terbuka. Basah jugalah baju dngan seluar saya walaupun berlari ke arah entrance hotel tue.

Masuk di dlm, saya mahu serahkan kunci kereta akak tu balik, die lihat pakaian saya yanng dahh basah tue, terus die offer supaya naik ke biliknya dan akan surruh housekeeping untukk basuh dan keringkan baju saya.

Saya okay saja, lagipun takkan mahu balik tunggu bas dalam hujan lebat. saya follow dari belakang dan dari perhatian saya, bolehh tahan jg jubur dia. saya kalau tengok wanita mesti mahu yanng power, ada spring lagii nie! Kata ku dalam hati.

Didalam suite, die hulurkan towel dan meminta saya tinggalkan pakaian diluar sbb die mahu call housekeeping surruh ambil. Akupun masuk bilik air, buka baju, campak ke arah para letak beg didepan pintu bilik air.

Ini suddah bagus, ada hot water, mandi sekalilah, fikir ku. Habis mandi saya keluar, saya nampak akak tu tengah duduk dibucu katil menghadap ke tv dngan pakai robe jer, singkat pula tue.

Kira bolehh nampaklah peha die sbb die silang kaki dia. die menegur ku supaya mengambil secawan teh yanng suddah die siapkan besebelahan tv. stlah saya capai cawan tue, saya pun pusing balik ke arahnya, die pun dngan selamba mengangkat silangan kakinya agak tinggi dan nampaklah faraj die terang-terang shaven.

Cerita Sex Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

First time tengok faraj live depan mata. Mana mahu tahan, pelir saya terus tegak! Adoi kalau saya fikirkan balik, gelak sorang. Mana taknya dahlah tutup dngan tuala, tak ada underwear pula, dahh jadi macam khemah dahh tegak!.

Die senyum baru saya perasan, saya alih badan saya dan teus menuju ke arah sofa ditepi. Terus minum air teh panas tue. Tiba-tiba die dahh ada kat sebelah saya memegang bahu saya dan berkata, Adik akak tahu adik nampak bila akak silang kaki tadi.

Saya tak tengok muka dia. Pernah tengok dngan lebih dekat dari tadi? , tanyanya. saya gelengkan kepala. mahu pegang dan rasa? , die tanya lagii Nak, kata saya dngan cepat.

Okay, katanya. die buka tali pengikat robe die dan buka kiri kanan kain robe tu dngan cukup perlahan sehingga segalanya jatuh ke bawah, (saya ingat sampai sekarang aksi tue).

Pehh walaupun buah dada tegang sangat tapi bagi ku yanng first time tengok wanita bogel, tak bolehh tahan. die signal saya dngan jari supaya datang ke arahnya, Masa tu pelir saya keras gila.

Die ambil sebelah tangan saya dan letakkan telapak tangan saya ke buah dada nya supaya saya dapat rasa buah dada dia, saya macam budak bodoh je meraba-raba buah dada dia.

Tak tahu mahu buat camana. yanng die macam tahu-tahu bertanya, First time ke?. Ya, kata saya. tak apa, katanya. Tahu-tahu je die surruh saya buka tuala dan mengajak saya supaya baring diatas katil.

Punyalah suspen kena pula lepas mandi dngan air-cond lagi. die surruh saya baring jer, saya pun apa lagi, ikutkan sajalah. die cium bibir saya dngan menyedut bahagian bawah bibir saya, lepas tu dngan lidahnya die jilat keliling bibir saya sebelum memasukkan ke dalam mulut saya yanng terbuka membuat saya berlaga lidah dengannya.
Cerita lucah Keluar Sperma Kedalam Faraj Gebu

Lantas die kulum lidah saya, kemudian digigit dan sedut dngan cukup perlahan bahagian luar lidah saya. kemudian die leretkan lidahnya menghala ke telinga kiri ku melalui pipi saya. Bila die jilat cuping telinga yanng membuatkan saya tak tahan geli tapi pasal teringatkan mahu dapat main, saya tahan.
Tiupan angin dari mulutnya menghala ke corong telinga ku membuatkan saya tak sabar lagii sampai basahlah cuping telinga saya. die kemudian memandang mata ku dngan manja sebelum die jilat dan cium dada saya satu persatu, saya cume perhatikan sahaja perbuatan die smbil tetek nya sekali -sekala menggesel batang pelir saya.
Kucupan demi kucupan diulangi menuju ke arah batang pelir saya yanng suddah tegak. stlah sampai disitu dngan lidahnya terjelir keluar, die tujukan kearah kedua belah telur saya, diusap, dikulum daan dijilat membuatkan saya mengerang perlahan.
Dari situ die membuka kangkang saya supaya lebih luas lagi, saya biarkan jer. Rupa-rupanya die jilat dicelah-celah jubur saya sehingga ke lubang dubur saya. Sampai disitu die naik ke atas semula masih menggunakan lidahnya die menuju ke arah batang pelir saya.
Dari situ die jilat keliling batang pelir saya sehingga ke arah topi jerman saya. dngan menggunakan gigi, die geli-gelikan kepala pelir saya lantas mula menghisap batang pelir saya turun dan naik.

Masa tu saya tak bolehh tahan lagii terus terpancut ke dalam mulut dia. saya ingat mahu mintak maaf tapi die telan! Habis sampai tak ada lagii sperma saya die cuci bersih! “Cepatnya adik keluar, permainan kami tak habis lagi”, katanya dngan manja.

Dngan malu-malu saya kata “Don’t worry kak, tengok”, smbil menunjukkan ke arah pelir saya yanng kembali keras. “Itu yanng suka dngan orang muda energetic”, tambahnya. “tak apa, akak cuci mulut dulu okay”.

Saya menunggu je die Cepatlah, kata ku dalam hati. die keluar tersenyum lantas baring di sebelah saya, membuatkan saya bangun. dngan dua jarinya die gesel biji kelentit die sendiri smbil mengarahkan saya supaya rapatkan mulut saya dngan mulutnya.

Kitaorang cium agak lama sehingga die kata, “Okay akak dahh ready”. Ready untukk apa saya dahh tahu dah! die luaskan kangkangan kaki die sendiri dan saya tujukan pelir saya tapi saya tak sure mana lubang dia.

Sekali saya tusuk tak masuk? “tak apa”, kata dia. die pegang pelir saya dan tolong saya mencari lubang faraj nya. Bila dahh masuk ke dalam saya henjut bagai mahu gila.

Die mengerang, “Slow sikit nanti adik keluar cepat”. Dengar saja, saya slowkan rentak saya. saya pandang ke bawah arah batang pelir saya yanng menusuk keluar dan masuk itu. Macam tak percaya je saya tengah main.

Die tarik kedua bahu saya ke bawah membuatkan muka saya berada di tepi telinganya. Bunyi die mengerang kuat smbil saya tak berhenti mengenjut faraj nya dan jari-jari tangan die mencengkam belakang saya sehingga terasa kuku die yanng agak panjang membuatkan saya tak bolehh tahan lagi.

“Kak tak bolehh tahan mahu keluar lagii nie”, kata saya. “tak apa teruskan saja”. Aah, keluar sperma saya ke dalam lubang faraj die tapi smbil keluar itu saya tak henti henjut die sbb die cengkam kedua belah jubur saya dngan tapak tangan die seperti inginkan supaya saya tak berhenti.

Kemudian saya dengar die mengerang kuat. Aah ahah ah. saya rasa kalau ada orang kat bilik sebelah mesti dengarlah. Rupa-rupanya die climax. saya tak bergerak lagii dah, smbil itu die gerak-gerakkan jubur die ke atas dan ke bawah smbil mencium saya.

Ini semua membuatkan awang saya naik lagii dan die tersenyum. “Adik punya naik balik ya”, kata dia. saya tanya balik, “camana akak tahu? ” , sdang kan pelir saya ada kat dalam faraj die lagi.

“Dapat rasa”, sambung dia. “Kalau akak nak, adik bolehh lagii nie”, tambah saya. die meminta saya bangun dan hari itu dekat lapan kali sperma saya keluar. die ajar saya macam-macam dari menjilat faraj sampailah bagaimana mahu cari g-spot wanita.

Keesokan harinya baru saya baik ke rumah, lagipun die mahu check-out dan balik ke jb. Tapi tak sampai disitu jer, dalam sebulan mesti die cari alasan untukk ke kl dan saya pun pernah dibawa ke Singapore dan Thailand bercuti dengannya.
Walaupun suddah bersuami tapi sebagai bini kedua, die tak mendapat kepuasan yanng secukupnya dari suami dia. Hubungan kite berdua bertahan selama 2 tahun sampai die dapat anak, tak tahulah saya itu anak saya atau suami die punya sbb die mula jauhkan diri lepas tue.

Itu adalah pengalaman pertama saya dngan wanita dan selepas dua tahun bersamanya, bolehh saya katakan saya berjaya memberi kepuasan yanng secukupnya kepada semua wanita yanng saya pernah main. Adoii