Janda Ganas Hisap Konek Aku

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Kisah blue yanng terjadi ini semasa aku bekerja di suatu syarikat. Biasanya di hari sabtu adalah hari cuti, namun ada sebahagian karyawan yanng datang masuk bekerja utk menyelesaikan pekerjan nya. biasanye setiap hari sabtu aku bertemu dngan secretary aku yanng duduk di belakangan aku.

Aku tahu bahawa die sdh menjanda selama tiga tahun dan sdh beranak satu. umur sekretari ku ini 32 tapi badan dan payudara nya sangat padat dan besar. “Hai setiap hari sabtu kamu datang jg ye. Tak pergi jalan jalan ke” sayatanya.

“aku pon samalah macam korang. Setiap sabtu ada kerja” katanya. Baju hijau yanng nipis menampakkan bra hitamnya. “Ok, apa kata kalau kite jalan jalan selepas habis kerja. Ok tak. ” , aku tanya lagi.

Dia pon setuju. Pukul 4 petang aku menunggunya di dallam kereta. Selepas beberapa minit die menuju ke kereta dan duduk di sebelah aku. aku terus tujukan kereta aku ke sebuah taman di mana tdk ada ramai yanng lalu lalang.

Di situ kita duduk berhampiran semak dan berbual bual. dia menceritakan bahawa die sdh janda selama tiga tahun dan sekarang usianya 33 tahun. aku cuma 23 tahun. dia bertanya “korang sdh ada girlfriend ke? “.

Cerita Sex Janda Ganas Hisap Konek Aku

Aku jawab tidak. “Kenapa, taknak cari ke? ” , die tanya lagi. “Memang aku nak, tapi tak dapat”, jawabku. “korang nie masih virgin ke? “. aku senyum dan jawab ye.

“Kesiannya. camana korang puaskan nafsu korang? korang pernah tengok gambar blue ke? “. “Ye, aku selalu tengok gambar blue. Biasanya bila aku tengok gambar blue, aku melancap” Ah tanpa diduga die sdh mula mencium bibir aku dan ah die pegang batang konek aku yanng memangg dari tadi sdh berdiri tegak menahan gejolak.

Kitorang pindah kebelakang semak dan die membuka kancing baju dan membuka bra yanng modelnya dngan kancing didepan dngan bernafsu ditariknya kepala aku kearang payudara nya. “Please hisap payudara aku. please. ” katanya.
Cerita lucah Janda Ganas Hisap Konek Aku

Belum sempat aku hisap die sdh dngan cepatnya mengulum batang dan menjilat biji kemaluan aku. ah baru kali ini konek gua dihisap wanita ah pelan pelan sayang. ah. ” konek kamu besar sekali dan ah berurat lagii seperti kawat baja ah ” “Gua tdk tahan. Mari kite ke motel. ” , katanya.
Kitorang duduk di dallam keretadan terus menuju ke hotel dngan cepat. Sampai dimotel die langsung menghisap batang konek aku yanng sdh besar dan tegang smbil kedua tanggannya menggoyang bola bola kenikmatan di bawahnya.
Aduh masuk ke dallam puki. tak dapat tahan ni. sudaah tiga tahun takkena batang konek yanng sebesar ni. ah. Tanpa membuang masa aku cepat masukkan batang konek aku yanng dari tadi sdh panas ke dallam puki seketari.

Aku mula perbuatan masuk keluar. Semakin lama aku semakin lajukan pergerakkan aku. Seketari pon goyang mengikut arah aku bergerak. aku hampir mau keluar lalu aku cabut batang konek aku daripada puki nya.

Janda gersang nie cepat lagii menghisap batang konek aku. aku pancut jer sperma aku ke dallam mulut janda gersang nie. dia tdk rasa geli malah menelan sperma aku seperti aku tengok dallam gambar blue.

Janda ganas nie membersihkan batang konek aku daripada sperma dngan menjilat dari kepala konek aku sampai ke telurnya. Kemudian sesudah beberapa round kita membersihkan diri dan pulang ke rumah. kami selalu berulang kali buat seks kat ofis atau di hotel, tapi jika kita dapat kesempatan di office bolehh sangat.
Sampai sekarang aku sdh berpuluh puluh kali bermain dngan puki seketari aku dngan berbagai bagai style.