Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Cerita blue ini berlaku secara tiidak sengaja semasa saye belajar di salah sebuah sekolah. Kisah sex ini telah memberikan saye pengalaman dan asas kepada pengalaman saye yg lain. Suatu pagi yg indah dan permai, semasa saye berada dallam kelas Bahasa Inggeris, saye terlihat Sir saye bawak sorang awek yg baik dari segi rupa parasnya.

“Aik sape pulak orang tua tue bawak? Takkan bini mude dia, budak tue dahh sebaya anak die dah” terlintas sejenak difikiranku. Bila Sir saye bawak die masuk kelas, wow, cun gile, terpegun budak lelaki kelas saye tu, sape tak cair.

Muka lawa, berbaju kurung dan bertudung labuh, ingin usha bukit die pon susah. Jadi, diperkenalkanlah die kepada kelas, nama die Nisah. kita pulak panggil die Miss Nisah. Maka diberitahu oleh Sir saya, Miss Nisah akan mengajar kelas saye kerana die ingin bersara tak lama lagi.

Citer Seks Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

Maka ingin dipendekkan cerita, masa saye form 5 saye dilantik sebagai ajk tertinggi dallam pengawas perpustakaan. Jadi kunci library tue saye dan kawan saye Jofan yg pegang. Best la tiap tiap malam bolehh tengok movie kat library.

Pada suatu malam, si Nisah tue gunalah bilik bantuan pembelajaran kat dallam library tue ingin ajar budak budak junior. Malam tue memangg macam tak percaya saye lihat Miss Nisah pakai baju bersaiz s, maka terlihatlah bayangan gunung berkembar terbonjol ke depan.

Apalagi, pelir saye pon naik la. Tambahan pulak kain die yg ketat, sampai nampak susuk tubuh badan dia. Sungguh menyelerakan. Tak jadi saye ingin prep malam tue walaupun spm dahh hampir tiba.

Sesudah lama tunggu, budak junior tue pon abis, muke sekor sekor nampak ceria je. Miss Nisah ucap terima kasih kat saye ngann Jofan pasal kasik guna bilik tu. Si Jofan pulak ambik kesempatan menjual minyak urat pada si Nisah tu.

Mana taknya, si Jofan tue anak Tan Sri. Lama kelamaan, diorang siap pegang pegang tangan lagi. saye ingin borak segan, tak reti cakap omputeh. English asyik dapat 7 memanjang.

Saye setakat usha gunung bolehh la. Stim betul saye mase tu, nasib baik pakai seluar dalam, kalau tak malu saye kat miss Nisah. saye cepat cepat lari dallam kaunter, suatu tempat yg strategik utk usha gunung, buat ape lagi, melancaplah.

“What are you doing in there? ” tanye Miss Nisah. saye mengelabah, terus saja saye cakap saye tengah check buku. Balik saja dorm, si Jofan tue buat satu perancangan ingin me Miss Nisah, die pon tak bolehh tahan gak.

“wei kau gile ape? , kene tangkap kang sape susah” saye bangkang le mamat tue punye idea. “Cool man, I know what I wanna do” ujarnya. Malam esok tu, saye ngann Jofan macam biasa, tapi saye pakai tracksuit je, tak pakai seluar dalam. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.

Bak kate Jofan, senang ingin tanggalkan nanti. saye ikut saja la plan si Jofan tu. Tak lame lepas tu, miss Nisah pon datang bawak anak muridnya masuk dallam bilik yg die pakai semalam.

Dressing die pulak lebih dahsyat dari semalam, pakai baju putih, nampak le bra die yg warna hitam tu. die tersenyum bila perasan saye dan Jofan memerhatikan dia. Lebih dua jam menanti, akhirnya perlaksaan projek kite hampir bermula, jantungku berdegup kencang, bukannye pernah orang.

Habis saja anak murid die balik, die tak keluar keluar dari bilik tu. Tiba tiba die menjerit meminta tolong. Ape lagi, saye ngann Jofan lari masuk dngan muke yg penuh kejahatan.

Cerita Lucah Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan Novel Blue

Bile masuk je, terlihat Miss Nisah depan pc. die kate tak bolehh play cd yg die bawak. saye keluarkan cd tue dahh tengok, cd tue takde gambar pon, tulisan saja ade, tapi saye tak ingat ape yg tertulis.

“Ni cd pirate nyer kut? ” kataku. “Mane boleh, I brought it from us, you know” Miss Nisah menyangkalku. Si Jofan pulak gelakkan saye tak tentu pasal. Sekali saye tengok je, baru saye perasan pc tue takde vcd player, jadik saye pon gunalah kepakaran saye utk install sofware yg bolehh mainkan movie.

Kemudian saye bukak le cd yg ingin si Nisah tengok tu. Itulah first time saye tengok cerite tu, nampak le laki dan perempuan bogel sdang melakukan seks. Naik le batang pelir saya, malah terbonjol ke depan.

“Kahkahkah, ape la kau nie Nizam, baru tengok cerite blue dahh stim” kata Jofan. Miss Nisah pulak tersipu sipu melihat saye yg terpakse meng-cover bonjolan tu. “Tu belum tengok cikgu punye lagi” smbil Miss Nisah membuka tudung keciknye, maka terlihatlah rambutnya yg ikal mayang itu.
Novel Sex Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

“What do you waiting for, come and strip me” arahan daripada Miss Nisah menyebabkan saye dan Jofan terpakse akur. Rancangan utk me Miss Nisah gagal. dengaan tangan yg mengeletar, saye selak sikit demi sikit t shirt putihnya, sampai saja kat kaki gunung tu, saye terus rentap dngan gelojoh.
Jadi, terpanculah dua gunung yg besar ukurannya disaluti bra berwarna hitam. Si Jofan pulak rajin melucutkan kain berbunganya macam kain yg selalu omputeh pakai bile kat Malaysia. So, si Nisah tue cume pakai bra dan panties warna hitam saja yg cukup mengiurkan saya. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.
Pelir ku pulak rase macam ingin meletup je. “Jofan, Nizam, please give me a favor” pinta Miss Nisah dngan nada manja. Si Jofan dngan gelojoh bukak bra dia, maka terlihatlah buat kali kedua dallam hidup saye secara live, first time mak saye la.
Dua gunung berkembar dngan puncak merah kecoklatan. Wow besarnye, 36B, tue pon saye tertengok kat bra dia. saye diberi penghormatan utk bukak panties dia, wow! Hutan dahh kene tebang, cantik, putih dan licin.

Saye pon teruslah mengangkangkan kakinya lantas menjilat pantat nya. Si Jofan pulak sibuk mendaki gunung daging yg pejal itu. Uh. Umph. si Nisah mengerang, saye tengok ade air keluar kat pintu pantat dia, saye ape lagii jilat sampai licin.

Uwek tak sedap langsung rase payau air pantat dia. Kemudian si Nisah suruh kite tanggalkan pakaian. saye terasa bangga lak sebab saye ingin tunjukkan kat si Nisah tue yg saye punye batang paling besar dallam sekolah, sekali die tengok, die kate kite punya kecik aje.

Maklumlah, die dahh biasa ngann batang mat saleh yg besar mase belajar kat us dulu. saye mula terasa geli bila si Nisah tue kulum batang pelir saya. Rase ngilu serta geli tiidak terperi.

Cite Kongkek Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan

Rase ingin terkeluar pulak peluru yg dallam senapang saye tu. Si Jofan nasihat saye supaya fikirkan hal lain pada masa tue supaya dapat bertahan lebih lama. Jofan pulak khusyuk mendayung bahtera dngan muka yg selamba.

Ah. badan Nisah mengejang, I am cumming Uh. Si Nisah dahh tumpas pada Jofan. Tak sampai sepuluh minit dahh tumpas. saye pon ape lagi, baringlah kat atas meja. Miss Nisah ingin menunggang saya, die pon naik ke atas ke dan memasukkan batang pelir saye ke dallam pantat nya, inilah kali pertama saye rase pantat.

Walaupun agak longgar sedikit, tapi saye masih terasa best lebih lebih lagii Miss Nisah melonjak lonjak seolah olah menunggang kuda. Akhirnya die kecundang jg pada saya. pantat nya mula rase bertambah basah.

Miss Nisah mendakap saya. Jofan tiidak pernah bagi peluang terhadapnya, lantaran menggantikan saye utk proses servis. Miss Nisah agak marah dngan tindakan Jofan itu. Walaubagaimana pon, tanpa disangka I am cuming.

Jofan menjerit, die pula tumpas kepada Miss Nisah. Miss Nisah yg marah tue menolak Jofan supaya pancut di luar. Creet! terpancutlah air nikmat yg begituu pekat ke badan Miss Nisah.

Ah Jofan keletihan. saye ambil peluang utk pujuk Miss Nisah, saye menyuruhnya mengangkat sedikit jubur nya pasal saye ingin buat doggy style macam dallam cerite blue yg tengah terpasang itu.

Saye rase mase tu, mase yg paling lama utk bertarung dngan Miss Nisah. Badan Miss Nisah dahh mula mengeras, saye dapat rasakan die sudaah climax , saye masih tetap mendayung sehingga Uh! Yes ingin terpancut dah, saye baru saja ingin keluarkan batang pelir saya, Miss Nisah kata jngn , die suruh saye pancut dalam. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.

Peluang baik perlu diambil, saye pon melepaskan berdas das tembakan ke dallam lubang nikmat itu. Akhirnya kite tertidur kepenatan pada malam itu di library. Pada keesokkan harinya, kite bangun dngan cepat kite lari ke dorm dan Miss Nisah ke keretanya utk balik.

Jam pada masa itu menunjukkan pukul 7 pagi. Pelajar lain hendak ke kelas pelik dngan perangai kite berdua. Tapi memangg tak dapat lupakan saat manis itu, kini Miss Nisah sudaah sambung belajar di us. Isteri Disetubuhi Banyak Pelir Jantan.
Dah rindu dngan batang mat saleh kut. Walaubagaimana pon semasa selepas spm, semasa keputusan spm keluar, kite sering berjumpa dan melakukan perkara yg sama. Pada hari terakhir kite berada di sekolah itu, Miss Nisah memberi bra dan pantiesnya kepada saye dan Jofan sebagai souvenir.

Kini masih dallam simpanan saye bersama tompok tompok sperma nya.