Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

By Lucy Monday, June 1, 2020

Dulu mak saya bagi sewa rumah saya kat wanita kerja kilang. masa tue saya sekolah lagie jadi tak ada apa apa la. dia nie semua tue daripada saya, ada la dlam 3 tahun. saya sebab kuat study jadi saya tak fikir sangat tentang benda benda tak elok walaupun saya nie kuat melancap.

Dia nie memangg seksi seksi belaka. pakai baju tue kadang kadang selak sampai kat paha. tapi saya masa tue tak ingat apa sangat. kisahnya bermula masa saya balik cuti, kak tue saya panggil kak Senna, die datang sini sebab ada kerja sikit jadi die lepak rumah saya jap.

Satu malam tue lebih kurang ada la pukul 1 lebih pagi. saya pergi dapur ingin minum air. bila saya ingin masuk bilik tidur saya, kak Senna datang kat saya.

Die kata ingin borak ngann saya sebab lama tak jumpa saya. dulu masa kak tue sewa rumah saya, die asyik senyum jer kat saya bila tengok saya. jadi saya pun ajak la kak Senna sembang sembang.

Kak Senna dengaan selambanya masuk bilik saya. masa tue family saya dahh tidur dah. tapi kak Senna memangg seksi masa tu. kak Senna pakai baju tidur yanng kainnya jarang dan singkat.

Memanng bolehh nampak la body dia. bila die dahh masuk saya diam saja. kak Senna duduk atas katil saya , saya lepak kat lantau aja. kite borak borak lama lama.

Masa kite tengah borak tu, saya asyik tengok kak Senna jer, memangg power body kak Senna. kulit cerah satu badan. saya ghairah gila bila tengok. tambah tambah lagie bulu kat pantat kak Senna tak la lebat sangat, bolehh la saya nampak pantat kak Senna.

Merah lagie pantat kak Senna. anak dara la katakan walaupun saya rasa kak Senna dahh 25 tahun. kak Senna memangg tak perasan mula mula saya asyik pandang semacam jer kat dia, saya asyik pandang payudara dan pantat dia.

Payudara kak Senna bolehh tahan juga, puting cerah lagi. tapi memangg nampak nyata puting tu. bila kak Senna perasan je kak Senna tanya “kenapa pandang kak Senna macam tu? “.

Saya diam aje tapi dengaan berani saya pun jawablah “kak Senna nie seksi la, kak Senna gunting ke bulu pantat kak Senna? “. kak Senna senyum saja. kak Senna tanya “kenapa? “.

Cerita Sex Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

Saya kata “tak ada apa”. kami masing masing pandang antara satu sama lain. saya kata “best la bau kak Senna, kak Senna pakai perfume apa? “. kak Senna kata “tak pakai apa apa perfume, kenape nii? “.

Saya kata “tak ada apa la, jer jer, ghairah saya tengok kak Senna”. kak Senna senyum jer. di disitu jer saya dahh mula nampak payudara kak Senna dahh naik stim.

Puting dahh mula nampak lagie jelas. kak Senna tanya saya “pernah tengok ke pantat wanita ? “. saya jawab “tak pernah”, kak Senna kata “tipulah”. saya kata “betul”. kak Senna kata “nii, tengah tengok kak Senna punya”.

Saya kata “yalah. baru malam nie”. kak Senna kata “cantik tak? “. saya kata “cantik kak Senna dengaan bentuknya”. saya dekatkan hidung saya dekat pantat kak Senna dengaan beraninya dan saya kata “boleh tahan la bau pantat kak Senna”.

Kak Senna senyum jer. sebab saya dahh mula stim, saya pakai kain masa tu, memangg nampak jelas butuh saya tengah stim, ingin keatas, kain saya basah. saya terus la cium dan jilat pantat kak Senna.

Kak Senna diam saja. dahh lama sikit, pantat kak Senna dahh mula basah. tangan saya ramas ramas payudara kak Senna. keras gila payudara kak Senna. kak Senna pun duduk sekali dengaan saya di atas lantai lepas tue kak Senna selak kain saya.
Cerita lucah Ghairah Tengok Pantat Gebu Akak

Kak Senna urut urut, picit picit butuh saya. lagie bertambah stim saya. kak Senna mula jilat jari die lepas tue terus urut butuh saya. jadi masa nie kami macam posisi 69 la.
Best gila bila saya jilat pantat kak Senna. adala dlam 15 minit, saya terus baringkan kak Senna atas katil saya, tapi sebelum tue saya hampar kain lain lain atas katil saya.
Kak Senna tengok jer macam menanti saya bersetubuh dengaan dia. saya terus naik atas katil. saya mula cium kak Senna. saya kucup bibir kak Senna yanng basah saya telan air liur kak Senna.
Kak Senna yanng tengah urut butuh saya terus pandu masuk butuh saya dlam pantat dia. punyalah payah ingin masuk, maklumlah anak dara katakan. tapi kak Senna suruh saya tekan kuat kuat sebab die dahh tak tahan.

Puting kak Senna dahh mula merah. pantat kak Senna dahh mula basah, air melimpah atas kain cadar saya. lama jg saya cuba ingin masukkan butuh saya dlam pantat kak Senna tapi akhirnya dapat juga.

Bila dahh berjaya masuk, kak Senna memangg jerit perlahan je sebab sakit, lepas tue saya nampak darah keluar dari pantat kak Senna. saya telah menodai anak dara orang malam nie.

Saya terus hayunkan butuh saya sampai adalah dlam 20 minit. masa tue banyaak air kak Senna yanng keluar. licin habis lubang pantat kak Senna. saya memangg sedap menghayun. bila je saya ingin pancut kak Senna tak bagi saya pancut dlam pantat dia, die takut nanti die hamil.

Jadi saya cabut butuh saya dari lubang pantat kak Senna lepas tue pancut dekat luar pantat kak Senna. lepas tue kak Senna lap pantat die dengaan tangan saya lepas tue kak Senna jilat tangan saya.

Memanng nikmat habis malam tu. saya terus terbaring atas badan kak Senna. malam tue saya bersetubuh dengaan kak Senna 3 kali. memangg dahh tak pancut dahh sperma saya. tapi best gila.

Ada la dlam pukul 4 pagi lebih, kak Senna dan saya keletihan , kak Senna ingin balik ke bilik dia. saya kata “kak Senna bolehh tak bagi baju tidur kak Senna tue kat saya”.

Kak Senna kata “esok ajelah”. saya kata “puas tak tadi? “. kak Senna kata “the best, esok kak Senna bagi baju tidur nie, suka ye baju tidur nii”. saya kata “suka sangat kak Senna”.

Kak Senna “ok selamat malam. esok sebelum kak Senna balik, kak Senna akan letakkan baju tidur nie dlam bilik, pergi ambil, ok? “. saya kata “ok kak Senna, thanks”.

Kak Senna kata “ok”, saya kata lagie “terima kasih krn sanggup serahkan dara kak Senna kat saya”. kak Senna kata “tak apa, memangg dari dulu lagie kak ingin bagi, tapi masa tue tengok macam tak layan jer”.
Saya kata “takut masa tu”. kak Senna tersenyum lebar jer. lepas tue saya pun masuk tidur la. besok tue saya tengo baju tidur tue ada dlam bilik saya, apalagi saya terus pakai dan saya terus melancap sepuas puasnya.

Best gila bau kak Senna.