Gadis Bertudung Seks Gangbang

By Lucy Sunday, June 14, 2020

Malam tue Lifana cuma pakai tudung, tapi sangkut kat bahu dng dengaan bra kaler krim. Panties lak kaler krim juga. Lain dia tak pakai lagi. Iznah lak cuma pakai tudung ikat kat belakang, bra tak pakai dng panties kaler hitam.


Geram gak saya tengok kawan-kawan Lintia ni. Lebih-lebih biila tengok Lifana. Sebab selalu tak dpat tengok apa pun, Lifana nii selalu pakai tudung dng pakaian yg sopan. Lelaki yg jolok faraj dia cuma pakai underwear, sama macam saya.

Die duduk rapat-rapat smbil sembang-sembang sekejjap. Masa sembang nii dia siap peluk-peluk smbil kiss-kiss couple masing-masing. Masa nii mata saya sekejjap kat buah dada montok Iznah yg tak tutup apa, sekejjap kat buah dada montok Lifana yg terjojol cuma dibaluti coli yg tipis.

Saya perasan gak mata Lifana nii kadang aim kat batang pelir saya yg masih nampak keras walaupun pakai underwear. dallam hati saya best jugak ni. mmg saya ingin merasa Lifana punya buah dada montok.

Dah terbayang kat kepala saya buah dada montok Lifana yg macam ingin terkeluar dari bra cup die. So, bolehh ke Lifana ingin main dengaan saya? saya tanya balik kat Lintia boleh ke? Apa la korang ni, apa yg tak leh pulak? korang bukan boifren saya jawab Lintia smbil tergelak.

Saya terus mengangguk je. smbil tersenyum Lifana bangun terus pegi kat sebelah saya. Lintia pegi kat lelaki yg jolok faraj Iznah, Iznah lak tukar dengaan lelaki yg jolok faraj Lifana.

Sampai kat sebelah saya, Lifana selak tudung dia keatas, smbil tangan dia terus bukak t-shirt die. Terkejut saya biila tau Lifana tak pakai bra dan terus keluarkan buah dada montok dia dari baju die.

Ha! kenapa korang tak pakai bra? soalan bodoh terpacul dari mulut saya sebab terkejut punya pasal. saja ingin goda korang. saya tau korang geram tengok buah dada montok saya.

Saya dahh bukak baju saya, korang kena la bukak seluar korang pulak, saya ingin tengok la jugak batang pelir yg buat Lintia mengerang-ngerang biila kena jolok faraj dng korang.

Saya terus bangun, terus tanggalkan seluar pendek saya. Tinggal la underwear saya yg kaler biru. Sekarang nii saya cuma pakai underwear dng t-shirt. Lifana lak tinggal track suit dia dng tudung.

Lintia saya tengok tinggal tudung, dng baju kurung dia yg dahh tersingkap keatas, dng panties kaler krim, kain dahh tanggal. smbil dia tengah mengurut batang lelaki yg jolok faraj dia yg dahh bogel.

Iznah masa nii belum tanggal apa-apa cuma tgh menghisap pelir lelaki yg jolok faraj die. Ganas sungguh. biila saya dahh tanggalkan seluar saya, saya terus jer peluk Lifana. smbil duduk sebelah-menyebelah dng Lifana, tangan kanan saya meramas buah dada montok Lifana sebelah kiri, smbil leher Lifana saya jilat perlahan-lahan.

Masa ini Lifana dahh mula menggeliat kegelian smbil sekali-sekala terdengar Lifana mengerang pelan biila puting buah dada montok dia saya gentel. Tangan Lifana smbil tue meramas-ramas batang pelir saya dari luar underwear.

Masa nii batang pelir saya mmg dahh tegang walaupun belum sampai tahap maksimum. smbil tue pandangan saya sekali-sekala tengok aksi Lintia dan Iznah dng couple masing-masing. Makin bertambah stim saya biila dpat tengok blue filem secara live ni.

Lifana tak tunggu lama, terus dia seluk tangan dlamm underwear saya. Dikeluarkan batang pelir saya dari underwear. smbil tue saya mula masukkan tangan sebelah lagii dallam seluar Lifana. saya usap-usap panties Lifana yg dahh rasa lembapnya.

Lifana terus bangun, dia tanggalkan track suit dng panties dia sekali. Tembamnya saya tengok faraj Lifana bercukur rapi. Lifana terus baring terkangkang. Masukkan batang korang dlamm mulut saya Lifana mintak batang pelir saya.

Saya terus tanggalkan t-shirt dng underwear. dah tak pakai apa-apa masa ni. saya baring mengiring, hulurkan batang kat muka Lifana, smbil kepala saya mengadap faraj Lifana. Terus Lifana masukkan batang pelir saya dlamm mulut die.

Emphh em. em dengar Lifana menyonyot batang pelir saya. saya terus kangkangkan peha Lifana smbil tangan saya try bukak celahan faraj Lifana. mmg nampak jelas biji kelentit Lifana yg tengah menonjol.

Lidah saya jilat pelan-pelan kat biji kelentit Lifana. smbil sekali-sekala saya sedut biji dia ni. Kadang-kadang saya terpaksa berhenti sekejjap. Apa taknya, tak tahan rasa biila Lifana sedut keluar masuk batang pelir saya dlamm mulut die.

Lidah saya terus main kat celah faraj Lifana, dari biji turun ke lubang faraj die. Lifana lak kadang-kadang dengar dia mengerang masa lidah saya jilat kat dlamm lubang die.

Saya terus mainkan lidah saya dlamm lubang faraj Lifana sementara Lifana masih lagii tak puas menghisap batang pelir saya. Masa nii saya tak tau apa yg couple lain tengah buat.

Cuma kadang-kadang dengar jugak suara Lintia dng Iznah mengerang. Tak lama Lifana lepaskan batang pelir saya dari mulut die. dia terus baring telentang. saya tak tunggu lama terus tindih Lifana.

Masa nii baru saya nampak couple lain. Lintia saya tengok kat atas couple die. Masa nii dia dua-dua dahh bogel. Masa nii Lintia tanggalkan tudung die. Maybe sebab dia tau line betul-betul clear.

Baru saya tau rambut Lintia paras bahu sebab sebelum nii Lintia tak pernah tanggalkan tudung dia walaupun dahh dua kali saya main dng die. Iznah lak saya tengok dahh buat doggie style dng couple die.

Iznah cuma tinggal tudung dia je. yg lain dahh tak pakai apa. Hebat gak tengok aksi Iznah yg tengah terpejam menahan asakan batang pelir. saya letakkan batang pelir saya yg tengah keras kat celah faraj Lifana yg dahh basah.

Mulut saya terus nyonyot kat buah dada montok sebelah kiri Lifana yg terpacak keras keatas dng puting pink menonjol. Tangan saya terus meramas buah dada montok Lifana yg sebelah lagi.

Cerita Sex Gadis Bertudung Seks Gangbang

Aah. ouch oucch. ooh eem. kedengaran sesekali Lifana mengerang biila puting buah dada montok dia saya ramas dng agak kuat. mgkin sedap atau sakit saya tak taula. saya mmg tak lepas peluang kerjakan buah dada montok Lifana puas-puas sebab mmg dahh geram sangat kat buah dada montok die.

Lifana meramas-ramas kepala saya smbil dia goyang-goyangkan dubur dia bagi faraj dia rasa bergesel kat batang pelir saya. saya kenakan kepala pelir saya kat biji kelentit Lifana dan saya geselkan pelan-pelan.

Lifana masih meramas kepala saya smbil tangan sebelah dia ramas dubur saya. Kepala Lifana geleng kiri kanan menahan asakan batang pelir saya dan jugak sedutan mulut saya kat puting die.

Tudung yg dia pakai agak kusut biila kepala dia tak duduk diam. ah. ah. sedapnya sedapnya jolok faraj sayang. saya tak tahan nii. Lifana mengerang dng agak kuat. saya terus geselkan kepala pelir saya kat celah faraj Lifana.

Kepala pelir saya bergesel dari biji ke lubang faraj Lifana. saya buat berulang kali bagi Lifana makin stim. saya tengok couple lain dahh jolok faraj dng macam-macam aksi. Iznah dari doggie style dahh tukar aksi menunggang kuda sementara Lintia pulak kena tunggang dng couple die.

Ganas sungguh saya tengok couple Lintia ni. Maybe dia mmg geram ingin jolok faraj Lintia so biila dpat peluang dia tak lepaskan. Kaki Lintia sangkut kat bahu die, smbil dia menyorong batang keluar masuk dlamm faraj Lintia.

Saya terus mainkan batang pelir saya kat faraj Lifana dng buah dada montok dia masih saya kerjakan. Argh. Arggh. jolok faraj jolok faraj. Pleaase. saya ingin pelir korang. saya ingin pelir.

Tak tahan nii. pleasee. ahh. Lifana semakin mengerang dng Kuat. Lifana pun smbil tue tengok jugak aksi kawan-kawan dia yg tengah jolok faraj. tue yg buat dia tak tahan sangat.

Saya bukak kangkang Lifana luas-luas, kenakan kepala pelir kat lubang die. dng agak perlahan saya tekan batang pelir saya masuk dlamm lubang faraj Lifana. Walaupun agak ketat, batang pelir saya berjaya jugak masuk setengah.

Maybe sebab lubang Lifana dahh basah dng air dia dan jugak basah masa saya jilat tadi. saya tarik keluar balik batang pelir saya, lepas tue saya terus tekan dng kuat dlamm lubang Lifana.

Kali nii batang pelir saya dpat jugak masuk habis. Arggh arggh. ouuh Lifana mengerang panjang biila saya tekan habis batang pelir saya dlamm lubang die. saya gesel-geselkan batang pelir yg dahh sepenuhnya dlamm lubang Lifana pelan-pelan.

Masa nii batang pelir saya rasa dikemut-kemut dng lubang faraj Lifana. saya tarik keluar batang pelir saya, masukkan terus dlamm lubang Lifana. saya mula sorong tarik pelir dlamm faraj.

Terangkat dubur Lifana biila saya tekan dalam- dlamm batang pelir saya. Ah ah. sedapnyaa. sedapnyaa jolok faraj lagii sayang. aargh. arghh. sedapnya batang pelir korang. nikmatnya. lazatnya pelir. ah.

Ah. Lifana makin mengerang tak tentu arah. Lifana angkat kaki dia keatas, disilangkan kaki dia kat pinggang saya. Masa saya hentak dubur saya, Lifana terus tekan dubur dia bagi betul-betul rasa.

Memang hebat aksi Lifana nii biila tengah jolok faraj. Tak sangka saya gadiis yg saya sangka tak tau apa-apa pasal sex, nampak pemalu, sopan, dng tudung rupanya punya kehebatan dan pengalaman yg hebat biila main.

Masa nii saya tengok lelaki yg jolok faraj Iznah dahh terbaring kepuasan. Iznah yg saya rasa tak puas lagi, pegi kat lelaki yg masih lagii tengah mengongkek faraj Lintia.

Masa nii Lintia kat bawah, so Iznah naikkan tudung dia kat bahu terus hulurkan buah dada montok dia untukk dihisap lelaki yg jolok faraj Lintia. Lelaki yg jolok faraj Lintia smbil kerjakan buah dada montok Iznah, teruskan jolok faraj Lintia yg saya tengok macam dahh ingin klimaks sebab kepala dia dahh tak tentu arah dng suara mengerang yg semakin kuat.
Cerita lucah Gadis Bertudung Seks Gangbang

Tak lama Lintia pun mengerang dng agak kuat dan terus baring terlentang sebab dahh klimaks. Iznah pun terus baring sebelah Lintia untukk dijolok faraj oleh lelaki yg jolok faraj Lintia.
Lelaki yg jolok faraj Lintia terus masukkan batang dia dlamm lubang faraj Iznah. Masa nii saya masih kat atas Lifana. saya terus sorong tarik batang keluar masuk dlamm lubang faraj Lifana.
Kadang-kadang kepala saya sempat menyonyot buah dada montok Lifana yg bergoyang masa saya enjut batang dlamm faraj Lifana. Geram benar tengok buah dada montok Lifana yg besar tue bergegar masa saya jolok faraj die.
Lifana pulak masih kepit pinggang saya dng peha dia smbil sebelah tangan dia raba dubur saya dan sebelah tangan lagii kat bahu menahan asakan saya. smbil mengongkek tue saya dan Lifana tak lepas peluang tengok aksi Iznah yg kena jolok faraj.
Dah puas dia henyak faraj Iznah yg kecil molek tu, lelaki yg jolok faraj Lintia lepas tue keluarkan batang dari lubang faraj Iznah dan terus bangun sebab dahh ingin pancut.
Lintia yg terbaring kepuasan tadi terus duduk dng kepala mengadap betul-betul kat pelir lelaki yg jolok faraj dia smbil tangan Lintia tolong urut-urut batang lelaki yg jolok faraj die.
Iznah pun tak lepas peluang duduk sebelah Lintia smbil tangan dia meramas biji pelir lelaki yg jolok faraj Lintia. Sekarang nii jelas kat depan saya dua orang gadiis mencangkung depan pelir menadah muka menunggu sperma pancut.
Lelaki yg jolok faraj Iznah yg tadi terbaring keletihan mula mengurut batang pelir yg dahh mula keras balik menyaksikan aksi dua wanita melayan satu lelaki. Tak lama kemudian sperma dari pelir lelaki yg jolok faraj Lintia mula terpancut dng deras tepat ke dlamm mulut Lintia yg ternganga.
Iznah terus amik batang pelir tue halakan dlamm mulut dia smbil sperma terus memancut-mancut dlamm mulut dan terkena jugak tudung dia yg tak bukak lagi. Lepas tue lelaki yg jolok faraj Lintia terus baring keletihan sebelah Lintia.

Iznah yg masih tak klimaks terus pegi kat saya yg masih mengerjakan Lifana yg masih tak puas dikerjakan faraj nya. Lifana yg faham Iznah tak puas lagi, beri laluan untukk saya jolok faraj Iznah.

Iznah terus tiarap smbil menonggengkan dubur dia keatas menadah faraj dia untukk disumbat batang pelir saya. saya terus pegang bahu Iznah, halakan batang kat lubang Iznah yg tengah ternganga menadah batang.

Biila rasa kepala pelir saya dahh kat lubang Iznah, saya terus tekan dalam-dalam batang pelir saya kat faraj Iznah. Sekali tekan jer batang pelir saya dahh masuk habis sebab lubang faraj Iznah dahh kena dua batang tadi kot.

Aarrgh argh. ah. ahh. ouuh Iznah mengerang biila batang pelir saya sumbat dlamm faraj die. saya terus enjut laju-laju bagi Iznah cepat klimaks. Lifana yg masih tak puas, berdiri sebelah saya yg tengah mengerjakan Iznah.

Lifana halakan faraj dia tepat kat muka saya untukk dijilat. saya smbil kerjakan lubang faraj Iznah dng batang pelir saya, lidah saya menjilat dan sesekali menggigit biji kelentit Iznah.

Iznah terdongak keatas menahan kesedapan smbil tangan dia sebelah meramas-ramas buah dada montok yg tertutup tudung dia yg kusut dan sebelah lagii meramas kepala saya. saya dahh ingin klimaks ni, jolok faraj saya.

Ouh. ah. ah. sedapnya. sedapnya. sumbat pelir dalam-dalam. Argh. Iznah menjerit kepuasan biila dia dahh sampai puncak. saya terus cabut batang dari lubang Iznah untukk disumbat kat lubang faraj Lifana.

Saya walau tak pancut lagi, tapi rasa letih gak. saya baring sebelah Iznah, smbil Lifana yg tak klimaks lagii amik posisi die. Sekarang nii Lifana cuba ingin menunggang saya.

Iznah terus terpejam keletihan kat sebelah. yg dengar cuma nafas dia yg kepenatan. Lintia yg terbaring keletihan tengah main-main tangan kat biji kelentit dia smbil melihat aksi saya melayan Lifana.

Lifana dahh mengangkang atas badan saya smbil pegang batang pelir saya yg still keras ke faraj die. dng mata terpejam bersedia menerima kenikmatan batang pelir saya, Lifana tekan pelan-pelan dubur dia kebawah.

Saya dpat rasakan kepala batang pelir saya tenggelam sedikit demi sedikit dlamm lubang faraj Lifana yg basah dan hangat. Aargh argh. ahh. Lifana mengeluh kenikmatan biila batang pelir saya mula masuk dlamm lubang faraj die.

Lifana tekan lagii dubur dia ke bawah sampai batang pelir saya tenggelam semuanya dlamm lubang die. Lifana bukak matanya smbil pandang kat saya. Sedapnya batang pelir korang, patutla Lintia kata sedap main dng korang.

Lifana teruskan gesel dubur dia bagi faraj dia rasa kat batang pelir saya. saya dpat rasa lubang faraj Lifana mengemut-ngemut batang pelir saya. Rasa macam batang pelir saya disedut-sedut.

Saya cuma mampu mengerang kesedapan smbil membiarkan Lifana terus mengerjakan batang pelir saya. Lifana mula menunggang saya macam menunggang kuda. saya selak tudung Lifana yg jatuh menutupi buah dada montok dia keatas.

Biila tudung dia dahh terselak, nampakla buah dada montok Lifana yg besar tue menegang bergoyang ke kiri ke kanan semasa Lifana mengenjut dubur die. saya pun bolehh nampak dng jelas batang pelir saya keluar masuk dlamm lubang faraj Lifana.

Masa Lifana tekan dubur die, batang pelir saya terus tenggelam habis. Lifana makin menghenjut laju biila saya tolak dubur saya keatas smbil dubur dia saya ramas dng ganas. Ah ah.

Sedapnya batang pelir korang ah ah. jolok faraj saya jolok faraj saya ouh. Lifana mengerang dng kuat smbil terus menunggang saya. Aksi saya dng Lifana diperhatikan oleh yg lain.

Lintia mula mendekati lelaki yg jolok faraj Lifana yg masih terbaring keletihan. saya tau Lintia stim balik biila melihat aksi saya dng Lifana. Sementara tue lelaki yg jolok faraj Iznah yg pelir dia dahh tegang balik, bangun lalu pegi dekat sebelah Lifana.

Lifana yg masih kesedapan cuma membiarkan lelaki yg jolok faraj Iznah meramas dua-dua belah buah dada montok die. Tak lama lelaki yg jolok faraj Iznah pegi ke belakang Lifana yg masih menunggang saya.

Masa nii saya tak tau lagii apa yg lelaki yg jolok faraj Iznah ingin buat. Lelaki yg jolok faraj Iznah mula peluk Lifana dari belakang, smbil tangan dia meramas buah dada montok Lifana.

Lifana berenti sekejjap dari mengenjut, dng batang pelir saya masih lagii ada kat dlamm lubang faraj die. Lifana mula memejamkan mata, menantikan sesuatu dari lelaki yg jolok faraj Iznah.

Argh. ah. ouch aduh. Lifana mula terdongak kepala dia keatas smbil mengerang menahan kesakitan. Masa nii baru saya tau lelaki yg jolok faraj Iznah tengah masukkan batang pelir dia kat dlamm lubang dubur Lifana.

Sekarang nii posisi Lifana berada kat tengah-tengah antara saya dng lelaki yg jolok faraj Iznah. saya terlentang kat bawah dng batang pelir dlamm faraj Lifana, sementara Lifana menunggang saya.

Lelaki yg jolok faraj Iznah lak ada kat belakang Lifana dng batang pelir dia mengorek lubang dubur Lifana. Posisi yg penah saya tengok dlamm blue filem tapi tak pernah terfikir dibuat oleh gadiis bertudung secantik dan semanis Lifana.

Walaupun Lifana nampak macam agak sakit sikit, tapi dia tak menahan lelaki yg jolok faraj Iznah nii dari terus memasukkan batang dlamm lubang dubur die. Lelaki yg jolok faraj Iznah terus menekan batang dia kat dlamm lubang dubur Lifana dalam-dalam.

Masa nii batang pelir saya rasa di kemut dng kuat oleh faraj Lifana. Lifana masih lagii mengerang smbil mengetap bibir menahan rasa biila lubang dubur dia di korek dalam-dalam dng batang dari lelaki yg jolok faraj Iznah.

Lelaki yg jolok faraj Iznah mula keluarkan batang dan masukkan balik batang dia pelan pelan smbil tangan dia terus meramas buah dada montok Lifana dng agak ganas. saya pun sorong tarik batang pelir saya dlamm lubang faraj Lifana.
Arrgh. ah. ouh. emmph. ah seda pnya Lifana mula menahan asakan dari dua batang lelaki kat dlamm lubang faraj dan jugak lubang dubur die. Arghh lagii lagi. kerjakan faraj saya, kerjakan lubang dubur saya.

Ooh. nikmatnya batang pelir argh tak tahannya Lifana cuma mampu mengerang biila dua batang mengasak faraj dan dubur die. Tudung yg masih dipakai Lifana dahh kusut tak tentu arah.

Sesekali dia turut menggoyangkan dubur bagi menambah kenikmatan yg dia rasa. Lifana semakin ganas dng mulut tak berhenti-henti mengerang dan mencarut. Sementara tue saya tengok Lintia masih mengerjakan batang lelaki yg jolok faraj Lifana sementara Iznah tengah mengangkang atas lelaki yg jolok faraj Lifana untukk dijilat faraj die.

Dia orang semakin stim biila melihat Lifana dikerjakan dua lelaki secara live. saya dng lelaki yg jolok faraj Iznah terus mengasak Lifana yg dahh kelihatan hampir klimaks. Arrgh lagii lagi kerjakan saya ganas-ganas sedapnya pelir.

Besarnya nikmatnya oh oh. Lifana mencapai klimaks dng melepaskan satu keluhan yg panjang. Lelaki yg jolok faraj Iznah terus cabut batang dia dari lubang dubur Lifana. saya terus baringkan Lifana kat sebelah.

Masa nii saya dahh rasa betul-betul ingin terpancut. Lifana yg tengok saya ingin terpancut, terus tarik batang pelir saya kat muka dia smbil mengangakan mulut die. Dua tiga kali Lifana mengurut batang pelir saya, saya terus terpancut.

Sperma saya bersembur dlamm mulut Lifana yg tengah menadah mulutnya, smbil Lifana try telan sperma saya dng bernafsu.