Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Sebenarnya , saya dahh lama mahu ceritakan kisah yanng betul berlaku pada diri saya. Satu malam minggu saya pegi melepak mahu tengok dj yanng pandai mix muzik dan funk tu. Syok jugak sebab diorang tue handsome gilerr dan gay.

Tengah saya sedap berenjut dengar lagu, tiba tiba datang sorang gadis duduk sebelah saya. Muka diorang macam saya kenal. “. hey. Bob. kenal tak aku lagii ? ” gadis tue siap bagi tangan mahu salam.

Daring habis. aku cuba cam diorang dan perhati benar betul. “Ginna?. are you Ginna. hey. wassup! ” memng benar sangkaan aku, gadis tue anak towkey Cina kaya yanng satu kursus dng aku kat kolej.

Boleh tahan gak penampilan diorang malam tu. sexy dlamm tube putih ketat. tapi aku tengok diorang semacam stim sikit. mungkiin sudaah terlalu bannyak tonggang arak. diorang pun join aku sekaki dan kami borak borak kosong cerita kisah lama.

Aku tahu Ginna dulu syok kat aku, tapi sebabkan masa tue aku tengah dating best friend diaorang, Christa, jadi diorang pun kasi laluan kepada Christa. ” So. apa jadi you dng Paul?. dengar kata dahh break up? ” Ginna sempat letak tapak tangan diorang kat paha aku bila diorang sebut “break up”.

Memng sah diorang mabuk! Aku beritahu yanng aku tak sehaluan dng Paul. tapi sebab sebenarnya, korang pun tahu aku lagii suka main dng sesama lelaki. dan Paul menolak cintaku kerna aku lebih gemar main jubur diorang dari lubang faraj.

Kalau dlamm sepuluh kali main hanye dua kali je aku masukkan batang aku kat situ. Paul jugak syak yanng aku nii gay! Aku cuba alihkan subject dan ajak Ginna bercerita hal dirinya.

Kata diaorang, kekasih diorang baru tinggalkan diorang sebab terpaksa kahwin pilihan mak bapak. Makin lama diorang bercerita makin kuat diorang teguk air setan. Aku agak diorang memng kuat minum.

Sebab kalau pompuan lain dahh lama tertiarap. Aku pun berlagak macam pendengar yanng bagus sebab kesiankan kat diaorang. lagipun aku dahh lama tak “dapat main” dan entah kenapa sentuhan jari jemari Ginna pada peha aku.

Buat zakar aku keras pulak. Selalunya aku tak respon kalau pompuan raba aku. tapi malam tue Ginna memng benar betul sexy. dan aku tak dapat alihkan pandangan aku dari merenung bibirnya yanng merah ranum.

Aku asyik bayangkan bibir Ginna melekap pada kepala zakar aku dan mengulumnya macam lolipop. Makin lama Ginna pun semakin berani hingga menyentuh dan mengusap zakar aku yanng menjulur 7 inci di bahagian paha aku memng adat aku tak suka pakai underwear.

Kami sembang dekat 1 jam sebelum Ginna tiba tiba mencapai tangan aku dan mengajak aku pulang ke rumahnya. Di parking lot, joki kereta melontarkan kunci bmw kepadaku. Mereka memng biasa denganku.

Sampai di rumah Ginna kami disambut oleh anjing Ginna yanng begittu cemburu menjaga tuannya dan asyik melalak kat aku. Ginna mengomel sesuatu pada anjing itu dan diorang pun diam.

Ntah aper ayat diorang sound kat anjing tu. Aku memapah Ginna ke bilik tidurnya di tingkat split level rumah banglo itu. Ginna terus ke bilik air dan 10 minit kemudian diorang menemui aku yanng masih dlamm bilik tidurnya.

Cerita Sex Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

” oh no. my contact lens. ” tiba tiba Ginna memandang lantai dan seoalah mencari sesuatu. Rupa rupanya kanta lekap yanng diorang pakai terjatuh ke lantai. Mananya tak jatuh.

Dahh mabuk! dallam keadaan mabuk, Ginna merangkak rangkak atas lantai mencari kanta lekapnya. Sengaja diorang pamerkan jubur nya yanng di tutup dangan seluar dlamm putih tipis. Aku nampak lurah faraj Ginna membuat garisan basah pada seluar dlamm putih tersembul atas tundunnya yanng kelihatan seperti baru dicukur kerna tiidak kelihatan berbulu.

Apalagi, zakar aku jadi keras membayangkan lubang jubur Ginna yanng teringin sekali aku kerjakan. Walaupun mabuk, diorang tahu yanng aku dahh horny dan zakar aku pun dahh keras mahu rasa lubang diaorang.

Smbil dlamm keadaan merangkak, Ginna menghampiriku. Aku pun apa lagi. terus aku londehkan seluar aku dan zakar aku menjulang macam menara Petronas. Tanpa disuruh suruh, Ginna meletakkan kepalanya dicelah paha aku dan mula memberiku oral sex.

Tangan kanan Ginna melocok batang aku smbil bibir diorang yanng merah ranum tue mencium kepala zakar aku. Aku pulak melurutkan panties Ginna ke bawah dan meraba faraj diorang dng jari jari aku.

Aduh. belum apa apa dahh basah lenjun faraj makcik nie. Jari telunjuk aku mencari lubang yanng berair tue dan aku benamkan jari hantu ke dlamm faraj Ginna. Sementara mama jariku mengosok gosok lubang punggung Ginna.

Di bahagian luar. Ginna semakin rakus menghisap zakar aku, sampai tiga suku batang aku dahh masuk dlamm mulut yanng ternganga luas tu. Aku dapat rasa ujung kepala zakar aku menyentuh anak tekak Ginna syok nyer tak terhingga, lagii terror diorang blowjob kalau mahu bandingkan dng budak gay.

Tengah sedap gitu gitu ntah camner, ibujari aku tak sengaja membolos lubang jubur Ginna. Tak ada bantahan dari diorang. jadi aku pun terus jolok ibujari aku dlamm punggung diaorang.

Smbil jari hantu aku masih terbenam dlamm faraj Ginna. Ketiga tiga lubang Ginna kini dlamm permainanku! Urghh. urgh. hmmph Ginna mengerang kesedapan, zakar aku mengisi penuh mulutnya. Tiba tiba Ginna memisahkan mulutnya dari zakar aku dan meminta aku memantatnya.

Aku pun buat position melutut dan meletakkan kepala zakar aku ke lubang faraj diaorang. Baru kepala zakar aku mahu masuk, Ginna ketawa geli ” Not there, you silly gay. in my ass. fuck my ass! ” Ginna menyuruh aku memantat lubang belakang diaorang.
Cerita lucah Faraj Sundal Dirajah Beramai Ramai

Siap panggil aku gay lagii Hm. apalagi, macam orang ngantuk disondol bantal, aku pun menalakan kepala zakar aku kat jubur diorang dan mengenjut ke dalam. Makin lama makin dlamm aku teroka lubang ketat tu.
Gadis mabuk nii pulak menggigil menahan sedap. tangan diorang menceduk buah zakar aku dari celah kangkang. kami fuck dng rakus tak kurang 10 minit sebelum aku melepaskan airmaniku yanng pertama.
Ginna tersentak bila air yanng panas itu mengisi lubang jubur nya. Selesai aku memancut. aku pun tarik keluar zakar aku. dan sebahagian airmaniku turut meleleh keluar. Aku dapat lihat lubang faraj Ginna, pink dan basah terkemut kemut minta di faraj.
Bibir luarnya dahh kembang macam pelepah orkid dan biji kelentit diorang keras terjulur. air mani aku dan air mazi Ginna bercampur dan meleleh di peha sebelah dalam. Terbetik dlamm hatiku untukk fuck lubang faraj Ginna.
Namun tiba tiba tubuhku ditolak dng kuat dari belakang membuatkan aku hampir tersembam. terkejut beruk aku. Rupa rupanya anjing Ginna yanng bernama Jarden tue menolak aku dng badan diaorang.

Dan sepantas kilat terus celapak dibelakang Ginna! “Jarden. stop it. stop it. ” Ginna menjerit pada anjing peliharaannya tanpa langsung mengubah posisi diorang yanng masih dlamm keadaan merangkak tu.

Tubuh anjing yanng aku agak sama berat dng Ginna itu terus melekap pada belakang tuannya. Kaki depan Jarden hinggap di bahagian atas pinggang Ginna sementara kaki belakangnya di celah betis Ginna dng penuh steady mengampu tubuhnya.

Zakar anjing tersebut terjuntai memanjang ke bawah. kalau tak silap aku panjangnya sama dng zakar aku. Jarden mengenjut enjut badannya di atas tubuh Ginna. Lagaknya seperti ingin memantat anjing betina.

Batang tegang yanng merah menyala tue menampar nampar paha Ginna yanng basah dan semakin lama makin hampir dng lubang faraj Ginna. Aku yanng tadi terperanjat, kini tiidak lagii gabra.

Dan aku pun dahh naik syok pula bila melihat telatah anjing Ginna yanng bersungguh sungguh cuba memasukkan zakar nya ke lubang Ginna yanng melopong itu. Ujung zakar Jarden mengesel gesel pelepah faraj Ginna untukk mencari sasarannya.

Bibir luar faraj Ginna yanng sudaah steam itu tersembul keluar macam kelopak bunga yanng mekar. Kini Ginna tiidak lagii membantah atau menolak Jarden, tapi aku lihat tangan Ginna menghulur ke belakang untukk mengusap dan membelai batang konek Jarden.

Ginna membantu Jarden dng menghalakan zakar anjingnya itu ke lubang faraj sundal nie dan bila ujung zakar anjing itu menyentuh kelentit Ginna, diorang menolak jubur nya ke belakang untukk menerima batang Jarden! plooshh.

Plosh. plosh. Jarden dng gelojoh memantat Ginna bertubi tubi bila separuh batangnya dapat membolos lubang faraj Ginna. Aku yanng kini jadi penonton cume melancap batangku smbil menyaksikan adegan yanng tiidak disangka sangka ini.

Ekspresi wajah Ginna menggambarkan betapa diorang begittu sedap farja sundal nie dikerjakan oleh Jarden dan Ginna turut menghayun badannya ke depan dan ke belakang seirama dng tempo pergerakan Jarden. Malahan, Ginna berbalas balas mengasak batang Jarden dng menolak jubur nya ke belakang setiap kali Jarden menghayun batang konek nya ke depan.

Ploossh. plap. ploossh. plap. Hentakan faraj sundal nie dan tusukan batang Jarden membuat bunyi bising pada malam di kawasan perumahan mewah yanng sunyi sepi itu. Ginna dan Jarden berada dlamm alam mereka sendiri tanpa hirau kehadiranku.

Hanya bunyi faraj Ginna melayan nafsu binatang peliharaannya kedengaran jelas mengisi bilik tidur. Dengusan nafas anjing dan keluhan manja Ginna makin lama makin menjadi jadi. arghh. argh. hm. rengekan Ginna seperti memberi clue kepada Jarden supaya memantatnya dng lebih kuat, sementara jubur nya dijulang julang untukk menerima asakan dari Jarden.

Stlah sepuluh minit. atau mungkiin 20 minit! Jarden melepaskan dirinya dan terus keluar bilik. Ginna yanng keletihan (dan puas) menyembamkan tubuhnya ke katil dan dlamm keadaan kakinya terkangkang terus tertidur.

Aku merapatkan diriku pada jubur Ginna untukk melihat lebih jelas bagaimana keadaan faraj nya stlah teruk di faraj oleh Jarden. Aku lihat airmani Jarden yanng kental meleleh keluar dari faraj sundal nie yanng kelihatan lunyai digasak batang anjing peliharaannya.

Aku melancap satu kali dan merasa lega stlah memancutkan airmani “mendam berahi” di atas faraj sundal seksi nie. Malam itu aku tidur di katil Ginna dan keesokan harinya kami fuck sekali lagii sebelum sarapan.

Kali ini cume kami berdua je tanpa “gangguan” Jarden dan Ginna benar betul “wild” melayaniku. Kemaruk habis. lemah kepala lutut aku stlah selesai membolos ketiga tiga pembukaan tubuhnya. Tapi yanng paling best ialah bila diorang meminta aku memantatnya stail ‘doggy’ , sekaligus membuat aku flashback kejadian semalam dan aksi hangat antara Ginna dng Jarden.
Ginna seperti tiidak ingat lansung apa yanng terjadi pada dirinya semalam kerna terlalu mabuk. “Bob. sorry, saya was so drunk last night, did you have a good time? ” Ginna memberi keterangan yanng tiidak diminta smbil mencium manja pipiku.

“Err. yes of course. you were fantastic. we had a great time together. do not you remember? ” aku berseloroh menjawab smbil melemparkan senyum penuh erti kepadanya. Ginna mengenyit mata padaku dan kepalanya mengangguk seakan memahami maksud disebalik senyumanku.

Di luar sana. Jarden turut menyalak nyalak seolah olah setuju dng Ginna!