Faraj Dipancut Konek India

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Suami sya jugak bekerja dan sering out station. Kadang kala uncle Ranjit lah (jiran sya) tempat sya meminta pertolongan disaat suami sya tiada di rumah. sya mempunyai wajah dan potongan badan yanng agak menarik, mungkin sebab itulah jugak sya sering menjadi mangsa gangguan seksual di tempat sya bekerja.

Dah banyak tangan-tangan nakal dipejabat sya yanng berjaya meramas buah dada dan dubur sya. Tapi bila mengenangkan mereka semua rakan sekerja sya, jadi sya tdk panjangkan perkara tersebut. Ada jugak yanng lebih berani dengn mengajak sya melakukan hubungan seks dengn mereka, tetapi sya masih waras dan tdk akan membenarkan sesiapa saja kecuali suami sya yanng boleh membenamkan nye kedalam faraj sya.

Namun begitu sya ada satu kelemahan iaitu mudah terangsang bila dirangsang dan mudah menyerah kalau terangsang. Nasib baik cume suamiku saja yanng mengetahui kelemahan sya tersebut, kalau tdk telah tentu ramai buaya-buaya darat kat pejabat yanng ingin mengambil kesempatan terhadap diri sya.

Suatu hari ketika suami sya yanng telah lebih seminggu bekerja out station, paip air dibilik mandi kami telah mengalami kebocoran. sya terpaksa mengambil cuti kecemasan untuk membetulkan kerosakan tersebut.

sya telah menghantar anak-anak sya kat pusat jagaan untuk memudahkan kerja-kerja membaik pulih paip tersebut. Malang nye pagi tu tiada seorang plumber pun yanng berjaya dihubungi, oleh itu sya meminta tolong uncle Ranjit yanng kebetulan berada dirumah nye untuk membaik pulih paip tersebut.

Uncle Ranjit yanng cume berseluar pendek tdk berkeberatan untuk menolong sya yanng terdesak ketika itu. Oleh krn kebocoran paip tersebut agak teruk sya turut sama membantu uncle Ranjit membaik pulih nye.

Akibat nye baju dan kain batik yanng sya pakai basah kuyup semua nye. Ketika itu barulah sya perasan sya terlupa pakai coli dan baju sya yanng bewarna putih dan nipis itu mendedahkan bentuk buah dada sya yanng montok itu.

Telah terlambat untuk sya menyalin baju sya yanng basah kuyup itu, mungkin uncle Ranjit telah melihat permandangan tersebut. Mungkin sebab itulah jugak agak nye ketika sya membantu nye memegang batang paip tadi, uncle Ranjit mengabil kesempatan dengn menggesel-gesel siku nye pada buah dada sya.

sya tak ambil kisah sangat tentang itu, janji paip yanng bocor dapat dibaiki. Ketika sya mengadap berhadapan dengn uncle Ranjit baru sya perasan seluar pendek uncle Ranjit agak tertonjol kedepan.

Apakah uncle Ranjit bernafsu dengn tubuh sya sehingga menyebabkan konek uncle menegang, ini cukup membahayakan diriku. Salina tolong pegang batang paip ni, uncle mahu ketatkan bahagian atas tu, pinta uncle Ranjit menamatkan lamunan sya.

Tanpa banyak soal sya terus memegang batang paip tersebut dalam keadaan membelakangi uncle Ranjit yanng sedan berusaha mengetatkan dan memasang semula paip shower. Uncle Ranjit merapatkan badan nye pada tubuh sya, sehingga sya dapat rasakan konek uncle yanng menegang itu menekan-nekan alur dubur sya.

Sambil membetul kan paip tersebut, konek uncle Ranjit menujah-nujah pada alur dubur menyebabkan sya kegelian dan terangsang nafsu sya. Dalam hati mula mengesyaki uncle Ranjit mahu menikmati tubuh sya serta mahu melakukan hubungan seks dengn sya.

Gementar jugak hati ini memikirkan sekira nye perkara tersebut benar-benar berlaku. Bagaimana lah nanti uncle Ranjit akan mengerjakan tubuh sya ini. Aha telah siap pun, mari kita test, kata uncle Ranjit lalu membuka paip shower tersebut.

Air shower tersebut memancut deras seperti biasa, sya mengelak dari kebasahan menyebabkan sya terlanggar tubuh uncle Ranjit yanng masih sasa itu dan hampir terjatuh. Uncle Ranjit memeluk sya kemas untuk mengelakkan sya terjatuh sehingga sya dapat rasakan batang konek uncle tegang itu tepat menikam faraj sya yanng masih ditutupi dengn kain yanng sya pakai.

sya cuba melepas kan diri dari pelukan uncle Ranjit, tetapi pelukan kemas nye menghalang sya berbuat demikian. Salina, uncle telah tolong Salina, kini giliran Salina pula tolong sama uncle, kata uncle Ranjit yanng masih memeluk tubuh sya, seolah-olah sepasang kekasih yanng bertahun lamanya tak bertemu.

sya cume mendiamkan diri sambil menutup buah dada sya agar tdk bersentuh terus dengn tubuh uncle Ranjit, namun begitu sya tdk dapat menghalang batang konek uncle yanng mengeras itu daripada menekan rapat faraj sya.

Telah 19 tahun uncle punya batang konek tdk menegang, bermacam ubat uncle telah cuba, tapi ini hari die boleh tegang bila tengok tubuh Salina, uncle merayu sama Salina bagilah peluang sama uncle untuk rasa Salina punya barang, telah lama uncle teringin mahu rasa vagina melayu, sebelum ini mmg konek uncle tak mahu tegang, apa boleh buat, tapi ini hari die boleh tegang depan Salina, entah bila pula nanti uncle dapat peluang macam ini, uncle sanggup bayar berapa Salina mahu, tapi bila uncle mahu pakai Salina punya vagina bagi lah, rayu uncle Ranjit panjang lebar.

Dalam keadaan serba salah itu dan masih lagi dalam pelukan uncle samu tanpa sya sedari beliau membawa sya perlahan-lahan ke katil sya lalu menduduk kan sya ditepi kati tersebut.

sya membiarkan saja uncle Ranjit meramas-ramas lembut buah dada sya yanng mula mengeras. Uncle, sya tdk buat perkara macam ni, sya nie bini orang dan sya tdk mahu menduakan suami sya, rayu sya.

Ala Salina ini rahsia kita berdua saja, uncle pun tak mahu merosakkan rumah tangga Salina, tapi uncle merayu sama Salina berilah peluang sekali saja pada uncle untuk rasa Salina punya vagina , tolong la Salina sekali ini saja, lepas nie uncle tak minta lagi, 19 tahun uncle berusaha untuk memulihkan dan menegangkan konek uncle, kali ini die boleh tegang, mmg uncle akan menyesal kalau tdk dapat menggunakan peluang ini, lagi-lagi dengn tubuh Salina yanng mmg uncle idamkan selama ini, rayu uncle Ranjit panjang lebar.

Dalam keadaan diri sya yanng masih buntu memikirkan perkara tersebut, uncle Ranjit telah berjaya menanggalkan baju sya yanng telah basah lencun itu mendedahkan buah dada sya yanng montok serta bahagian atas tubuh sya yanng putih kuning itu.

sya memegang tangan uncle Ranjit yanng berusaha melonggarkan ikatan kain batik yanng sya pakai. Tanpa berlengah lagi uncle Ranjit menyambar puting susu sya yanng telah mengeras sehinggakan tubuh sya terbaring di katil.

Uncle Ranjit menyonyot puting susuku sambil menjilat dan meramas keseluruhan buah dada sya. sya mula kegelian krn perlakuan tersebut tdk pernah dilakukan oleh suami sya. Kebiasaan suamiku cume meramas-ramas buah dada dan menggosok-gosok faraj sya sehingga berair, selepas itu die terus menindih dan menyetubuhi diri sya sehinggalah die memancut air mani nye kedalam faraj sya.

sya tak kisah sangat tentang hubungan seks krn telah menjadi tanggung jawab sya untuk melayan suami sya yanng penting asalkan die puas. Kini pertahanan diriku semakin goyah bila diasak oleh uncle Ranjit.

sya terus dibuai nafsu yanng dimainkan oleh uncle Ranjit pada bahagian atas tubuh sya. Uncle mesti janji, sekali ini saja tau, akhir sya mengalah dengn uncle Ranjit. Uncle Ranjit tersenyum melihat diriku yanng telah menyerah, uncle janji tapi kali ini uncle mahu rasa Salina punya vagina boleh, pinta uncle Ranjit lagi.

sya mengangguk lemah, sayu dan sedih krn terpaksa menyerahkan kehormatan kepada lelaki yanng bukan suami sya. sya melepaskan tangan uncle Ranjit yanng berusaha untuk melucutkan kain dan seluar dalam sya.

Cerita Sex Faraj Dipancut Konek India

Kini sya berkeadaan telanjang bulat di hadapan lelaki yanng bukan suami sya. sya cume memejam mata krn malu berkeadaan begitu dan pasrah dengn apa saja yanng akan dilakukan oleh uncle Ranjit terhadap tubuh sya.

Terhenjut-henjut tubuh sya menahan hentakan konek uncle Ranjit kedalam faraj sya. walaupun faraj sya telah pun lencun tapi kehangatan batang konek uncle Ranjit tetap dirasai. Geselan kepala konek uncle yanng tdk bersunat itu pada dinding faraj sya tetap memberi kenikmatan membuatkan sya kegelian, tanpa sya sedar sya sendiri mengerang-ngerang ketika uncle Ranjit menghenjut konek uncle kedalam faraj sya.

Hampir 20 minit uncle Ranjit menikmati tubuh sya, peluh jantan nye mula keluar, begitu juag dengn sya yanng mula kepenatan mengangkang untuk nye dan menahan asakan konek uncle pada faraj sya.

Kini sya dapat rasakan uncle Ranjit mula menekan batang konek uncle sedalam-dalam nye kedalam rongga faraj sehingga kepala konek uncle menyentuh pintu rahim sya yanng menyebabkan sya kesenakan menahan tekanan konek uncle mula mengembang dan berdenyut-denyut menandakan die akan mengeluarkan air mani nye, belum pun sempat sya menghalang uncle Ranjit daripada memancutkan air mani nye kedalam rahim sya, berdas-das pancutan dan semburan hangat air mani nye membasahi rahim sya sehinggakan menimbulkan rasa sensasi yanng hebat pada tubuh sya faraj sya kembali mencengkam batang konek uncle Ranjit dan tubuh sya mengejang lagi lalu terasa air mani sya keluar lagi untuk klimak sya yanng ketiga.

sya terkulai lemah, begitu juag uncle Ranjit yanng masih terkulai kepenatan di atas tubuh sya. Setelah pulih sya menolak tubuh uncle Ranjit dari tubuh sya lalu mengeluarkan batang konek uncle yanng masih terendam dalam faraj sya.

sya bangkit ke bilik air lalu membersihkan sisa air mani uncle Ranjit yanng bertakung dalam rongga faraj sya. Uncle Ranjit mengucapkan berbanyak- banyak terima kasih kepada sya di atas kesudian sya memberi layan seks kepada nye tadi.

Menggunung pujian nye pada diriku di atas kenikmatan yanng diperolehi nye dari tubuhku. Uncle Ranjit ingin mengulanginya lagi sekira nye sya memberi peluang kepada nye lagi. Disebalik penyesalan di atas keterlanjuran sya tadi, ada rasa kepuasan yanng tak terhingga dalam tubuh sya hasil daripada penangan batang konek uncle India jiran sya tu.

Setelah dihitung-hitung jadual haid sya , sya bernasib baik krn sya tdk subur ketika ini, diharapkan benih India yanng ditanam oleh uncle Ranjit ke dalam rahim sya tdk akan menghamilkan sya.

Menyedari kesilapan sya yanng telah mencurangi suami sya dengn membenarkan dan menyerah tubuh sya untuk dinikmati oleh uncle Ranjit tempoh hari, akutelah memberi layanan istimewa kepada suami sya yanng baru pulang daripada outstation.

Malam itu saja kami melakukan 3 kali persetubuhan dimana sya memainkan peranan aktif untuk memuaskan nafsu seks suami sya. Namun begitu sya menyedari hakikat nye walau sebanyak mana pun air mani suami sya di lepaskan kedalam rahim sya, ianya tak mampu untuk menghamilkan diriku krn kandungan sperma suami sya yanng sedikit dan tdk subur yanng telah disahkan oleh doktor kesuburan.

Sebab itu lah sya sukar untuk mengandung secara normal, sya mengandungkan anak sulung kami yanng telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan terus benih suami sya pada benih sya.

Nasib baiklah kecurangan sya tempoh hari tdk dapat dihidu oleh suami sya. Manakala perhubungan keluarga sya dengn keluarga uncle Ranjit macam biasa seolah-olah tiada apa yanng berlaku antara kami.

Dua bulan selepas kejadian tersebut, sya terkejut disapa dari belakang oleh uncle Ranjit ketika sya sedang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah sya. Hai Salina termenung je, tak sihat ke, tanya uncle Ranjit.

Oh uncle Ranjit, terkejut sya, sihat saje terkenang kisah lalu, jawab sya bersahaja. Mana suami dan anak tanya nye lagi. Mereka kat padang permainan sana jawab sya lagi. Dari tadi uncle tengok Salina termenung saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke, ujar uncle Ranjit lagi.

Ala uncle, kalau sya sakit ke, tak sihat ke, mengandung ke bukan ada orang mahu ambil tahu ke, jawab sya dalam nada merajuk. Eh kalau Salina mengandung uncle pun kena jaga Salina jugak sebab uncle pun ada syer dalam perut Salina tu, ujar uncle Ranjit sambil tergelak gatal.

sya turut sama tergelak kecil, tak adalah uncle, benih yanng uncle tanam hari tu tak menjadi, sya tak subur hari tu, jawab sya selamba. Ooo nasib baik lah ye, risau jugak uncle fikirkan perkara tu, maklum lah benda sedap uncle rasa rugi kalau uncle pancut luar, ujar uncle Ranjit lagi.

Sudahlah uncle perkara tu dah lama terjadi mahu buat macam mana, sya memotong cakap uncle Ranjit bila melihat suami dan anak sya telah pulang. Hai uncle lama tak nampak, suami sya menyapa dari jauh.

Hai rizal, uncle mmg selalu ada, kamu tu yanng jarang nampak, asyik sibuk dengn kerja saja, balas uncle Ranjit sambil bersalaman dengn suami sya. Terima kasihlah uncle keranasudi menjaga dan menolong keluarga sya, sepanjang ketiadaan sya, ujar suami sya lagi.
Cerita lucah Faraj Dipancut Konek India

sya cume tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suami sya tak tahu yanng uncle Ranjit telah berjaya menikmati dan menyetubuhi bini nye ini. Kita hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jugak, jawab uncle Ranjit tersenyum.
Baginilah uncle sebenar nye minggu depan sekali lagi sya kena outstation kat sabah seminggu, macam biasalah mahu minta tolong uncle tengok-tengok kan famili sya ni, ujar suami sya lagi.
Rizal jangan susah hati, famili rizal uncle anggap macam famili uncle jugak jawab uncle Ranjit. walaupun sedikit terkejut sya dah biasa dengn perkara macam tu, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami sya berangkat ke sabah, die telah menyetubuhi diriku sepuas-puas nye, sampaikan dalam satu malam tu, kami melakukan 3 kali hubungan seks.
sya tak kisah mmg tugas sya sebagai seorang bini untuk memuaskan nafsu seks suami sya. Bila die puas dengn layanan sya tak adalah die mahu menggatal cari lain ketika outstation nanti.
Sepanjang ketiadaan suami sya, boleh dikatakan setiap hari uncle Ranjit menjenguk kami sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. sya terharu jugak dengn sikap ambil tahu uncle Ranjit tersebut.
Rasa nye tak rugi tak rugi sya menyerahkan tubuh sya untuk dinikmati oleh uncle Ranjit dulu. Sebelum kejadian tempoh hari uncle Ranjit tak lah serapat sekarang ini. Suatu petang sebaik saja pulang dari kerja, uncel Ranjit memberi tahu die dan bini nye akan bermalam dirumah anaknya di kepong, krn menantu nye akan melahirkan anak bila-bila masa saja.
Namun begitu sekiranya sya memerlukan bantuan dan pertolongan nye sya boleh menelefon atau sms kepada nye, die akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tu hujan dan ribut di ikuti kilat sambung menyambung berlaku dengn hebatnya.
sya dan anak sya berada dalam ketakutan dengn keadaan sedemikian. sya cuba menelfon dan sms suami sya namun tiada balasan, tahu-tahu jelah kerja di kawasan pendalaman sabah, mungkin tiada liputan signal disitu.
Selepas itu sya cuba menelefon dan sms uncle Ranjit menyatakan kami dalam ketakutan krn hujan dan ribut yanng kuat sedang melanda. Uncle Ranjit membalas sms sya menyatakan die kan pulang kerumah nye, lagi pun ada barang yanng perlu disimpan.

Setelah hampir 1 jam menunggu, anak sya telah pun terlena dalam ketakutan tetapi sya tdk dapat melelapkan mata krn risau dengn keadaan hujan dan ribut tersebut. sya tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu sya bertekad meminta tolong uncle Ranjit menemani kami malam ini.

sya tak kisah sekiranya uncle Ranjit mahu menikmati tubuhku lagi malam ini, asalkan kami anak beranak berasa selamat. Ketika unce Ranjit menelefon sya mengatakan die telah berada dirumah nye, keadaan hujan dan ribut masih belum reda.

Uncle seorang saja ke, tanya sya ketika menjawab panggilan uncle Ranjit. Ye la, untie masih disana, jawab uncle Ranjit. Kalau macam tu, uncle tidur disini saja lah, temankan kami, ujar sya lagi.

Kalau Salina tak kisah, uncle no problem, jawab uncle Ranjit tertawa. Datanglah, sya tunggu ni, balas sya lagi. Malam itu sya sengaja memakai kaftan longgar tanpa coli dan seluar dalam krn sya tahu buah dada dan faraj sya mungkin akan menjadi sasaran uncle Ranjit malam ini.

10 minit kemudian uncle Ranjit mengetuk pintu rumah sya, sya menyambut nye dengn penuh senyuman kehadiran uncle Ranjit yanng cume memakai kain pelikat dan baju singlet. Sorrylah uncle, menyusahkan uncle saja, ucapan pertama sya ketika menyambut kedatangan nye.

Tak pe Salina punya pasal, puncak gunung ke lembah ke uncle sanggup datang, jawab uncle Ranjit. Menantu dah bersalin ke, tanya sya lagi. Belum lagi tapi dah masuk labor room dah, sana ramai yanng jaga die, sambung uncle Ranjit lagi.

Wah cantiklah Salina malam ni, seksi pulak tu, puji uncle Ranjit sambil merenung tubuhku. Ala tak ada yanng seksi nye uncle, semua nye uncle dah tengok dan dapat rasa dah pun, jawab sya sedikit manja.

Uncle Ranjit tergelak kecil mendengar nye. Anak dah tidur ke tanya nye lagi. Dah, takut-takut pun tertidur jugak, ujar sya. Uncle mahu minum ke, nanti sya buatkan, ujar sya meneruskan bicara.

Faraj Dipancut Konek India

Tak payah susah-susahlah Salina, lagi pun uncle telah banyak minum disana, mahu keluarkan lagi air adalah, lagipun malam-malam begini uncle minum susu saja, ujar uncle Ranjit lagi. Ala susu untuk orang dewasa tak ada lah uncle, susu anak sya je ada, mahu bagi susu sya pun tak ada anak kecil lagi, jawab sya dalam nada bergurau dan dikuti ketawa oleh uncle Ranjit.

Kalau Salina punya tak payah ada susu, uncle sanggup hisap, kalau mahu anak kecil kenalah bagi mulut satu lagi tu minum susu uncle, balas uncle Ranjit jugak dalam nada bergurau.

Sorry la Salina uncle bergurau, tak pe lah Salina uncle tak kisah tak payah lah susah-suah, lagi pun esok Salina kerja, pergi lah tidur ujar uncle Ranjit lagi. Tapi malam nie uncle tidur kat luar je lah ye, bukan tak mahu bagi tidur kat dalam, anak sya ada kat dalam, takut nanti die terjaga kan susah pulak nanti, ujar sya lagi.

Tak payah susah-susah lah Salina atas sofa nie pun uncle boleh tidur, ujar nye lagi. Ala atas tilam nie selesa sikit, tadi uncle jugak cakap mahu keluarkan air uncle kan, tak pelah nanti sya temankan lah sampai air uncle habis keluar, uncle nie macam tak biasa dengn sya pulak, rungut sya.

Uncle Ranjit tergelak memahami kiasan sya, sebenar nye uncle mmg mahu terkencing dari tadi lagi tahan ni, jawab nye. sya turut sama tergelak, pergi je kencing kat toilet tu, tapi jangan lupa basuh bersih-bersih konek uncle tu, nanti Salina tolong keluarkan air mani uncle pulak, ujar sya selamba.

Ooo yanng tu uncle pastikan sentiasa bersih semata-mata untuk Salina, tapi betul ke Salina mahu bagi sama uncle lagi ni, tanya uncle Ranjit ingin kan kepastian. sya mengangguk tersenyum, susah payah uncle datang menemani kami ni, biarlah malam nie sya tolong uncle pula melepaskan nafsu uncle dengn tubuh sya, ujar sya lagi.

Tapi uncle tak ada protection ni, kondom tak ada ni, ujar uncle Ranjit lagi. Uncle jugak cakap dulu kan, tak nikmat kalau pakai kondom, jadi malam nie tak payah pakai kondom, uncle nikmatilah puas-puas tubuh sya malam ini, kalau uncle mahu sya hamil dengn benih uncle, pancut kat dalam sya tengah subur ni, kalau uncle tak mahu sya hamil, pancut kat luar saja, ujar sya lagi sambil melirik senyuman menggoda kearah uncle Ranjit.

Baiklah Salina sayang, nie la yanng buat uncle sayang sangat kat Salina ni, mmg uncle teringin sangat mahu kan Salina mengandung denagn benih uncle ni, ujar uncle Ranjit tersengih.

Setelah menyiapkan tempat tidur untuk uncle Ranjit sya berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untuk disetubuhi oleh uncle Ranjit. sya merelakan malam ini faraj sya disula oleh batang konek berkulup dan rahim sya dihangatkan dengn benih-benih pakcik India ni.

sya cume tersenyum melihat uncle Ranjit yanng siap berbogel bila keluar dari tandas dengn batang konek uncle yanng hitam legam itu keras menegang dan bersedia untuk memuaskan faraj sya yanng siap sedia basah ini.

Kalau dinilai dari segi fizikal uncle Ranjit ni, mmg hilang selera seks sya, tetapi mengenangkan sya pernah mengecapi kenikmatan bersetubuh yanng telah diberikan oleh uncle Ranjit, sya merelakan sekali lagi tubuhki dinikmati oleh uncle Ranjit demi untuk mengecapi kepuasan bersama.

sya membiarkan uncle Ranjit menelanjangi tubuh sya tanpa seurat benang dan merangsang nafsu sya yanng telah terangsang ini dengn meromeng tengkuk sya, meramas-ramas buah dada sya serta mengosok-gosok lembut faraj dan kelentik sya.

sya membalas pelukan uncle Ranjit dan meluaskan lagi kangkang sya disaat uncle Ranjit mula menggesel-gesel kepala konek uncle pada alur faraj sya. sya mengerang menahan kegelian dan kesenakan disaat uncle Ranjit mula menekan kepala konek uncle yanng mula memasuki rongga faraj sya.

Disebabkan keadaan faraj sya yanng cukup terangsang dan berair memudahkan batang konek uncle Ranjit menerobos memasuki rongga faraj sya sehingga kedasar nye. Kini keseluruhan batang konek uncle tenggelam dalam lubang faraj sya sehingga sya rasakan bulu kemaluan uncle Ranjit rapat bertemu dengn bulu kemaluan sya.

Ukuran konek uncel Ranjit yanng besar dan panjang serta membengkok itu menyebabkan sya terpaksa menahan kesenakan dalam kenikmatan yanng terasa hingga kedalam rahim sya. Namun begitu kegelian dan kehangatan serta kenikmatan yanng disalurkan oleh konek uncle Ranjit mengatasi segala nye.

Ternganga mulut sya sambil mengerang-ngerang kenikmatan disaat uncle Ranjit mula menghenjut faraj sya, gerakan keluar masuk konek uncle dengn rentak perlahan dan laju itu menyebabkan sya telah klimaks beberapa kali dan setiap kali sya klimaks uncle Ranjit memberi peluang kepada sya untuk menikmati sepenuh nye.

Namun begitu sya melihat uncle Ranjit masih steady menikmati tubuh sya walau pun peluh jantan mula keluar membasahi tubuh kami. konek uncle masih kuat meragut kenikmatan yanng disediakan oleh faraj sya tanpa ada tanda-tanda untuk memancutkan air mani nye.

sya yanng telah kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untuk mempercepatkan klimak uncle Ranjit agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Disaat uncle Ranjit menhenjut konek uncle memasuki faraj sya, sya memeluk tubuh nye dan melingkarkan kaki sya pada pinggang nye dan faraj sya mengemut konek uncle sekuat mungkin sambil menggoyang-goyang dubur sya.

Gerakan tersebut menyebabkan konek uncle Ranjit tertanam rapat di dasar faraj sya sehingga kepala konek uncle menyentuh rapat pintu rahim sya. sya menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, namun begitu sya terus berusaha agar uncle Ranjit memanncutkan air mani nye.

Setealh beberapa ketika melaku gerakan tersebut uncle Ranjit mula mengerang dan sya rasakan kepala konek uncle mula mengembang lalu melepaskan berdas-das pancutan air mani nye kedalam rahim sya. Setelah diarsakan tiada lagi air mani yanng keluar dari konek uncle Ranjit sya melepas lingkaran kaki sya pada pinggang nye dan terdampar kepenatan.
Ketika uncle Ranjit memancut nye air mani nye sya jugak klimak ketika itu, sekira nye diteruskan persetubuhan ini sesungguh nye sya tak mampu lagi mahu klimak stelah sya rasakan lebih lima kali sya klimaks dikerjakan oleh konek uncle Ranjit.

Cite lucah konek Uncle Memenuhi Lubang pepek sya sya membiarkan uncle Ranjit terdampar atas tubuh sya dan konek uncle yanng masih rapat terendam dalam faraj sya. Kehangatan air mani uncle Ranjit yanng memenuhi rahim dan rongga faraj sya masih terasa.

Setelah tenaga kembali pulih sya menyuruh uncle Ranjit mencabut konek uncle dari faraj sya krn uku ingin kebilik air. sya cume membersih bahagian luaran faraj sya saja dan membiarkan air mani uncle Ranjit bertakung dalam rongga faraj dan rahim sya krn sya bersedia untuk hamil dengn benih tersebut.

sya meminta tidur didalm bilik menemani anak sya, uncle Ranjit yanng masih kepenatan cume mengangguk tersenyum kepuasan. teruk jugak faraj sya dikerjakan oleh uncle Ranjit tadi, lebih satu jam sya disetubuhi oleh nye, terasa sengal dan longar segala sendi sya krn penat mengangkang dan pedih terasa faraj sya menahan asakan konek uncle Ranjit yanng agak besar dan panjang itu.

Duan bulan kemudian sya mula terasa loya dan pening, sya ke klinik untuk membuat ujian kehamilan dan keputusan mmg sya disahkan hamil yanng besar kemungkinan hasil daripada hubungan seks sya dengn uncle Ranjit.

Sepanjang tempoh kehamilan tersebut mmg uncle Ranjit menjaga keperluan dengn baik sekali. Disebabkan kesibukan tugasan kerja suami sya die tdk menaruh syak wasangka terhadap kandungan tersebut. Lantaran kebaikan dan sikap ambil tahu uncel Ranjit terhadap diriku meyebabkan sya tdk kisah sekira nye uncle Ranjit mengambil kesempatan untuk memuaskan nafsu nye dengn tubuhku.