Faraj Bohsia Gatal Nak Dijilat

By Lucy Tuesday, June 23, 2020

Aku nie sederhana jer orang nya. tak lar secantik mana pun, cuma, aset aku yg paling penting, tetek aku yg saiz 36D dan jubur aku yg lbih kurang saiz 40. disebabkan pinggang aku cume 27, so tetek dan jubur aku nampak obvious dari jauh.

Aku lak suka pakai skirt pendek dng baby t. ingin dijadikan cerita, satu hari, kita camping ramai ramai kat tepi pantai. pompuan 2 orang sahaja, guys der 6 orang.

Tapi aku tak kisah, sebab semua dahh kira member. lepas wat ungun api, dahh main gitar, dahh bakar ayam. semua dahh kenyang. dahh ngantuk. masing masing dahh masuk khemah.

Member aku Livina, dahh awal awal masuk khemah dengaan balak dia. aku malas ingin ambik port. biar ah. sebab, masing masing ingin lepas tension msa tue. tapi, aku macam lom ngantuk lagi.

Aku pun jalan ah sensorang tepi pantai tue. tak ah takut sangat, sebab dekat gak dengaan area camping kitorang. aku lepak atas batu. nyanyi nyanyi tiba, Zukki datang. bawak gitar siap.

‘ Sengal tul mamat ni, aku ingin ilex ilex, ingin datang wat bsing plak kat sini’, dlamm ati lar, tak der lar aku cakap kuat kuat. diaorang dok tepi aku.

Main gitar. aku tak bangun, kira ingin tukar port lain lar, nakk duk jauh sket. tiba tiba, tergelincir plak kat atas batu, nasib baik Zukki smpat tarik tangan aku, klo tak lebam dah.

Huhu. msa tergelincir, skirt aku terselak. tapi, aku wat bodo sahaja. “Apsal pakai skirt pendek malam malam, korang tak sejuk ker? “. “I dahh biasa dah. selesa. tak rimas. ” aku duduk balik atas batu tadi.

Cerita Sex Faraj Bohsia Gatal Nak Dijilat

Tapi, aku rasa peha aku berdenyut tergesal kat batu tadi kot. aku selak skirt aku, ingin tengok kot kot lebam ker. aku perasan mata Zukki tak lepas tengok aku selak skirt.

” Lebam ker? ” “tak tau, tapi sakit. emph. ” aku rengek manje. diaorang pegang peha aku. “Lebam ni. “. diaorang gosok pelan pelan. aku rasa selesa pulak, hilang rasa sakit tadi.

Then kita bangun, jalan gi kat khemah. diaorang pegang pinggang aku, takut aku tak leh jalan sangat, sebab, kaki sakit. asmpi kat camping site, aku gi kat meja yg tempat kita letak semua barang barang msak dan ubat ubat, ambi ubat cream, ingin sapu kat lebam tu.

Zukki volenteer untukk sapukan. aku tak kisah. aku sebenarnye suka dibelai. sebab, dahh lamer aku tak dibelai oleh seorang lelaki sejak aku clash dengaan tak bf aku 4 tahun lepas.

Aku jadi hanyut bila diaorang gosok pelan pelan peha aku. aku lunjurkn kaki, sengaja aku kangkangkn sikit. aku tau mata Zukki cari peluang untukk tengok g string yg aku pakai malam tue.

Daah tue, aku bangun, konon konon tak ambik cerek air yg kat bawah meja tu, aku tunduk. Zukki yg ader kat belakang aku terus datang dekat. aku dapat rasa jari diaorang dahh mula pegang pinggang aku.
Cerita lucah Faraj Bohsia Gatal Nak Dijilat

Aku biarkan sahaja. sebab, aku suka dibelai dari belakang. Zukki macam tau yg aku nie dahh gersng sangat sebenarnye. tangan diaorang yg sebelah lagie gosok tetek aku dari luar.
Bra aku nipis, so, diaorang dpt rasa puting aku yg besar tue dahh keras. aku makin hanyut. diaorang gosok puting aku dari luar. tangan yg kat pinggang tadi, terus ke perut.
Diaorang gosok perut aku. badan aku menegang. perut aku digosok dng manja. terus turun ke bawah. diaorang gosok pantie aku dari luar. dahh basah. aku biar kn sahaja. diaorang terus masukkan jari dia.

Aku suka, sebab diaorang tak gelojoh. diaorang alih jari diaorang ke jubur aku. diaorang gosok jari diaorang kat alur jubur aku smpi ke lubang depan. aku kangkang smbil membongkok sikit.

Emph. memangg nikmat sangat rasa. dahh lama aku gerasang tak dibelai. ” Ss. ahh Zukki emph. ” suara aku dahh mengerang halus. pandai Zukki melayan. slow slow diaorang pusing badan aku, baringkan aku atas bangku panjang kat tepi meja tu.

Diaorang kangkang kan kaki aku. diaorang tunduk. dan jilat kelentit aku yg dahh keras. “ah. stt. ahh. uh. ” Terangkat jubur aku ke atas. tangan diaorang still lagie gentel lembut puting aku aku ramas tetek aku yg sebelah lagi, sebab terlalu stim.

Diaorang masukkann lidah diaorang dlamm lubang aku. “Argh. emphh. yeah. Zukkie. s. “. diorang alih lidah diaorang ke puting aku. aku pun dahh tak tau bra dan shirt aku kat ner.

Diaorang jilat manja. makin lama makin rakus. jari diaorang kuak faraj aku dn gosok kelentit aku. “Emmphh. Ssshh. ahh. Zukki. masuk dalam. “. Dari kelentit, jari diaorang terus turun ke lubang faraj aku yg dahh memangg terkuak untukk dia, mula mula diaorang masukkan dua jari.

Aku menejerit kecil. sebab, dahh lama tak di sentuh bahagian tu, jadi lubang tue ketat. jamu jamu yg aku makan buat lubang faraj aku tue makin ketat. diaorang masukkann slow.

Then, diaorang korekk. masa tue, akal aku dahh macam melayang. “Ss. Ahah. EMpphh. I. Tak. tahhan. Ss. ah”. diaorang masukkan 3 jari. aku makin terangsang. diaorang korek. badan aku dahh rasa tegang sangat.

“Aaaha. ohh” burit aku dahh terangkat. aku kangkang luas lagi. aku angkat jubur tinggi2. Zukki terus benamkan lidah diaorang dlamm lubang faraj akuu. then diaorang masukkan balik jari dia.

“Ah. s. ah. ah. ahh. “. Aku dahh longlai. penangan Zukki memangg power. aku tak sgka. sejak tue, diaorang dahh jadi balak aku. skrg diaorang kat Queensland, Australia, ikut family dia.

Daah dekat 2 tahun dahh tak jumper. dn dekat 2 tahun jg lar aku tak rasa lagie belaian lelaki lain, since Zukki tak der kat sini. farj aku betul betul gerasang dan gatal.