Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

By Lucy Monday, June 22, 2020

Hari tue la kan adik ipar saya datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah. Form 3 lagii budak ni. die kata ingin jalan jalan tengok kl. So bini saya kata ok lah, akupun tolong sambung kata, “cantiklah tu” tapi dallam hati saja.

So biasalah budak budak kalau malam nengok tv mesti lepak kat sofa. Kebetulan bilik saya hanye berdindingkan sehelai tirai nipis. sahaja saja malam tue saya ajak bini saya main.

Apa lagii saya pun baik pnya mainlah. bini saya dahh mengerang baik pnya. saya pulak je tambah tambah kasi bunyi kuat sikit. Ada tujuan lah tu. mahu kasi adik ipar dengar, kasi leleh sikit.

Masa dok henjut tue saya dengar jg bunyi sofa terkiut kiut. Sahlah die tak tidur lagi. Apa lagii tambah kuat lah suara saya. “Sedap sayang? ” Tanya saya dengar suara horny tu.

“sedap Bang! ” Biasalah bini ku. Lama jg kami tak kongkek sampai peluh berjela jelalah kata orang. Iye lah senaman malam mesti panas sikit, baru best lepas tue kena kopi o dng Gudang Garam.

Fuh! kow pnya. dahh habih main saya pun keluar ingin basuh kote tu, maklumlah berlumurun katakan. sambil keluar ke bilik air sempat jg saya jeling kat adik saya tu.

Dalamm kesamaran saya perasan jg yg die sdang tidur menerap smbil tangan kanannya tertindih dek badan die tu. Sah! Melancap adik ipar saya ni. Lepas basuh kote saya, saya pergi dapur.

Mahu minum air suam. bini saya dahh hanyut dah, mana kan tak, 3 kali klimaks tu. Masa kat dapur saya pun lepak lah smbil buat kopi. bini saya dahh tidur nyenyak.

Sambil menghirup kopi panas sikit sikit, tiba tiba adik iparku pun tiba. Serius je muka diaorang. Buat buat tak paham lah tu. saya pun selamba juga, walaupun masa tue saya tak pakai apa apa.

“tak tidur lagii Sirren? ” Sapa saya. “tak lagi. , dahaga le, panas, ” jawab die smbil membuka peti ais. “Eh. tolong ambil buah limau kejap Sirren, ” je saya minta buah limau.

Sebenarnya dahh habis dahh siang tadi. “Kat mana bang? ” Tanya adik ipar saya smbil membongkok mencari cari buah limau yg tak ada tu. “Ada bawah tu, ” smbil mata saya memandang burit adik ipar saya yg bulat tu.

Die nii tak berapa kurus dan gemuk sangat. dngan seluar tidur putih die pakai tue saya terperasanlah seluar dallam die warna putih. aja je saya pegi kat die smbil batang saya melekat kat burit diaorang.

Cerita Sex Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

“tak jumpa ke? ” Tnya saya lagii smbil menyorong batang saya ke dallam sikit, gi die rasa batang 6 inci ni. tak jawab pun. Mesti die perasan perbuatan saya ni.

Tapi tak apa. Selagi die tak blah kira ok lee tu. Tiba tiba adik ipar saya pusing dan dada die terkena perut saya. “Kenapa ni? ” Tanya saya. tak jawab juga.

Saya pandang muka diaorang, saya tengok die dahh tersipu sipu tapi die tak lari pun. “Kenapa Sirren? ” saya tanya lagii smbil saya rapatkan diri saya dng batang saya nii menggesel kat faraj diaorang.

Denngan spontan saya pun seluk tangan masuk dallam baju tidur diaorang, aikk tak pakai bra dahh pun! ” Wah payudara kenyal lagii ni, ” saya cakap dng diaorang, ingin tengok respon.

Die tak melawan pun. Cantik. saya cuba intai intai bilik saya. Aahh. line clear. bini saya sure dahh tidur mati. Erm. saya main kat puting payudara adik ipar saya tu.

Sirren biar saja, die dahh mula nafas tercungap cungap. saya tau Sirren dahh gersang ingin rasa kote saya yg baru je belasah kakak diaorang. saya selak baju tidur Sirren mcm orang ingin susukan anak saya terus je menyusu payudara adik ipar saya.

Fuh! buah dada muda, puting die pink lagi, padat dan kenyal. Aahh. sebelah saya ramas, sebelah lagii payudara die saya nyonyot. Then saya jilat jilat kat sekitarr puting payudara diaorang.

Saya gigit manja kat lurah dendam Sirren. Sirren mula memeluk kepalaku yg sdang menikmati hisapan pada payudara Sirren. Aahh. saya terasa batang kote ku digenggam tangan lembut Sirren, mengusap lembut kepala batang kote ku.
Cerita lucah Faraj Adik Ipar Lebih Sedap Dipancut

Besarnya kote saya nii sampai genggaman tangan Sirren pun tak cukup. die raba lagii sampai bawah. Aaahh. die raba telur saya yg tengah bergayutan. Sirren ramas ramas telur saya.
Lepas tue die lancap batang kote saya Peh. rasa ingin sorong je masuk dallam faraj Sirren. saya terus tarik seluar tidur Sirren. Senang je dahh terlucut semua, tinggal seluar dallam putih die aje.
Sambil saya jilat jilat leher adik ipar saya tu, tangan saya dahh mula mengusap lembut faraj Sirren. saya tak terus cari biji diaorang. saya hanye usap usapkat bahagian bawah, bahagian lubang yg bakal saya terokai kejap lagi.
Sirren tercungap cungap, mendesah. saya terus bukak butang baju Sirren. Terjojol gunung di dada Sirren. Peh. besar. Terus saya gomol smbil saya jilat jilat telinga dan leher Sirren. Sesekali saya gigit.
Sebelah lagii tangan saya menakal kat faraj Sirren yg masih berbalut. Makin laju Sirren lancap batang saya, makin keras mcm batu. dahh tiba masanya. saya seluk masuk dallam seluar dallam Sirren, saya cari biji kelentit diaorang.

“Arrgh. ” Sirren mengerang bila je jemari saya menyentuh biji faraj adik ipar ku. Terus saya uli. Makin basah. saya tenyeh tenyeh smbil uli biji kelentit Sirren. Terkangkang adik ipar saya.

Tanpa disuruh, Sirren sendiri melucutkan panties yg dipakainya. Terserlah segi tiga tembam Sirren yg masih berbulu halus. Sirren makin mengganas. die tarik tangan saya letak kat faraj diaorang. die kangkang luas luas smbil letak sebelah kakinya kat atas kerusi, ingin bagi senang lagii saya raba faraj die yg dahh basah lenjun tu.

Saya terus rapatkan muka saya kat bawah kangkangan Sirren. saya main lidah kat lubang nikmat diaorang. “Uuh. abang, sedap. ” saya je smbil jiilat sekitarr lubang faraj adik ipar ku, hidung saya menenyeh nenyeh kat bijik diaorang.

Die sendiri bukak mulut faraj adik ipar ku dng jari supaya senang saya ingin jilat. Fuh! Merah lagii bijik kelentit Sirren ni. saya terus tuju kat bijik kelentit diaorang.

Saya jiilat, lepas tue saya sedut sedut bijik diaorang. Tergigil gigil Sirren. Tangan die tak henti henti menarik narik rambut saya. Stim sangat le tu. Tiba tiba. aikk. memancut mancut air faraj Sirren meleleh kat muka saya.

Mgkin sebab die malu, terus die tarik saya terus kulum batang kote saya. mmg benar betul stim dahh adik ipar saya ni. die kulum kote saya mcm orang kebuluran.

Bayangkanlah sampai telur kote saya pun habis die jilat dan kulum. Sesekali saya intai intai bilik saya. Aah. bini saya sure tidur nyenyak kalau dahh klimaks 3 kali. saya dng adik ipar saya asyik beromen.

Batang kote saya makin mengeras tengok tubuh dan faraj adik ipar saya bertelanjang bulat. Maklumlah nii first time saya tengok semua lubang diaorang. kote saya dahh tak tahan rasa ingin sorong masuk faraj Sirren.

Saya terus pusingkan Sirren, saya ramas ramas, payudara Sirren dari belakang. saya tonggengkan Sirren. Terus saya masukkan batang kote saya dallam lubang faraj adik ipar saya. Fuh ketat lagi! Panas je faraj Sirren.

Die kemut, pnya mantap. Mendesah desah Sirren. saya tujah faraj die smbil tenyeh tenyeh bijik kelentit die dari belakang. “Uurgh. sedap Sirren, ” saya berbisik. saya teruskan adegan sorong tarik masuk lubang faraj adik ipar saya.

Memang lain rasanya bila main dng orang yg kami sepatutnya tak bolehh main. Sesuatu yg baru bagi saya tapi wa cakap sama lu, sedap giler buat mcm ni. Makin kuat kemutan Sirren di batang kote ku.

Mengembang menguncup kote saya. Ah. terasa panas. saya dahh ingin terpancut. “Urghh. uhh. ” terus saya lepaskan dallam faraj Sirren. Sengaja je saya pancut dalam, biar die tak lupa yg kote abang ipar die nii pernah menujah dallam faraj diaorang.
Saya puas dan Sirren tersipu sipu pada saya. Apa yg kakak die rasa, kini dirasakannya pula. Semenjak kes tu, bila Sirren masuk bilik air, saya selalu curi curi masuk dan jilat faraj Sirren.

Peh. best!