Dua Faraj Nak Rasa Butuh Ku

By Lucy Friday, June 19, 2020

Pertama sekali jumpa diorang kat tempat hiburan. Nama diorang Yuki. dahh kenal saye belanja diorang minum. sambil tue borak pasal die, diorang kata bapa diorang orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa saye kata. Body cun, buah dada besar, badan slim macam model.

Lepas tue diorang kata diorang boring, ajak saye balik rumah die, diorang kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung bapa die. Sampai rumah die, terus naik bilik, dallam bilik disuruh saye duduk atas sofa, diorang mahu tukar dress kejap.

Saye pun gementar jugak. Bila diorang dahh tukar dress, diorang keluar dari bilik air, terbeliak mata saye tengok, seksi betul. Pakai dress tidur satin yanng betul-betul “figure hugging”. dallam hati, saye teringat kawan saye kata, jangaan gelojoh, pelan-pelan.

Saye pun kata kat die, bilik nie panas, bolehh pasang air-con, ditunjuk saye kontrolnya. saye on air-con, pasang yanng paling sejuk, lepas tue cakap yanng saye mahu kebilik air kejap.

Daah habis saye “freshen up” , saye pegi kat die, disebabkan bilik sejuk, puting buah dada diorang tegang. Bayangkan buah dada besar, puting tegang, peh, jubur pulak terbonjol keluar, bibir merah menyala sama dng warna dress tidur, badan putih melepak, gebu.

Geram, rasa mahu nyonyot buah dada diorang macam orang tak dapat minum sepuuh hari. saye pun cium diorang pelan-pelan, tapii dallam hati dahh tak terkawal lagii. sambil cium saye main lidah saye dallam mulut die, saye ramas buah dada die, dapat rasa mmg dahh tegang puting buah dada die.

Diorang bukak pakaian saye, sampai bogel saye dibuatnya. butuh dahh tegang, digentel dng jari diorang pelan-pelan. Tangan saye pun raba badan die, sampai kat jubur. wow! Kental lagii. saye ramas jubur die, selak dress diorang sikit main lobang jubur.

Dari mulut diorang mengerang sedap. em. ! disebut berulang kali. Tengah dok syok, tiba-tiba kakak diorang masuk dallam bilik. diorang marah kita, katanya seks untukk orang dahh kawin. dallam gaduh sempat jg Yuki introduce saye kat kakaknya “This is my sister, Aruma” , belum sempat saye kata Hi, diorang lempang akumarah saye buat adik diorang macam ni.

Macam-macam saye kena marah sambil tue dallam hati saye marah jg kat die, mahu aje saye sondol butuh saye dallam mulut die, bagi diorang senyap. Kemudian diorang mahu lempang saye lagii, belum sempat diorang hayun, saye tangkap tangan diorang ikat kat atas katil.

Lepas tue saye koyakkan panties si Aruma, sumbat dallam mulut bagi senyap. Apa lagii, tengah marah, nafsu saye mula mengganas. saye tarik Yuki, cium diorang sambil tangan saye ramas buah dada Yuki.

Cerita Sex Dua Faraj Nak Rasa Butuh Ku

Makin kuat Yuki mengerang. Orang tengah high. Aruma, kakak Yuki, tengok apa saye buat dng adik die. saye koyakkan dress Yuki, fuh! buah dada tegang gila, puting merah jambu.

Saye sedut sepuas hati saye. ah. ! “Yea. Take it, put it your mouth” dng pengalaman tengok blue film, jari saye mula main lobang jubur die. em. em. mengerang, sambil nafas Yuki makin laju.

Butuh saye rasa tegang bnr dimain dek Yuki Kemudian saye dudukkan Yuki atas kerusi, kaki diorang saye taruk atas tempat letak tangan, terkangkang Yuki sambil menunjukkan faraj yanng masih remaja.

Saye jilat dari jubur sampai kat bijik kelentit dng ganas. saye buat banyaak kali sambil gigit kelentit yanng merah jambu tu. ah! kuat jerit Yuki. “I am coming, yes yes! oh! ” ditala faraj diakat muka saye.

Lg kuat saye buat kat die. butuh saye masih belum masuk dallam faraj Yuki. memangg saye sengaja tak mahu masuk lagii. saye tengok Yuki puas kepenatan, sambil tekangkang saye tengok air dari faraj diorang mengalir keluar diorang cuba ambil nafas diorang kembali.
Cerita lucah Dua Faraj Nak Rasa Butuh Ku

Saye bangun, saye tengok Aruma, diorang diam, tapii dallam pandang mata diorang saye tau diorang pun mahu jugak. saye tanya diorang “Do you want me to suck your pussy like I did to Yuki”.
Diorang menganguk kepala tanda ya. saye bukak ikat tangan die, panties dallam mulut saye keluarkan. saye suruh diorang berdiri dan tanggalkan dress die. Aruma tak menolak, dibuka dress satu-persatu.
Alamak! Seksi macam adik diorang jugak. saye ambik tali pinggang saye, saye sebat jubur die, menjerit sakit Aruma. ” Why did you do that” , kata Aruma, saye cakap balas untukk dialempang saye.
Nampak merah kat jubur die, kulit putih apalagi. saye suruh Aruma duduk sandar kat kepala katil. kali nie saye jilat faraj Aruma pelan-pelan. “Do not hurt me” , cakap Aruma, sambil tue Aruma mengerang makin laju.

Kali nie saye guna jari saye masuk lobang jubur die. Lidah saye menjilat kelentit diorang sambil saye melapah faraj Aruma. saye tengok tangan diorang meramas-ramas bantal yanng bersarungkan satin, diambil bantal tue sambil mengigit hujung bantal.

Digoyang-goyang jubur , sebab saye dahh masukkan jari saye dallam lobang jubur sampai kedalam “ah aHAH. ! o! shit! yea. yea! I am coming, yesyes! ” makin kuat Aruma jerit, makin kuat nyonyot saye kat faraj die.

Stlah Aruma puas katanya “Thank you for showing me the true meaning of sex”. Kemudian saye kata ” Do not thank me yet, cause I have not fuck any of your pussy” Kemudian Yuki bangun sambil senyum, bisik kat Aruma, Aruma gelak kecil.

Kemudian Yuki kata “You made us cum, now what me and Aruma gonna do is I will suck your cock and Aruma will lick your asshole, and after that your cock will fuck my juicy pussy and her ass, how is that” , saye pun kata “Sounds good to me”.

Diorang orang pun mula la, diorang orang pun ganas. saye pun gigit bantal dibuatnya, kuat jg saye menjerit sedap. Kemudian saye mulakan dng Yuki. Fuh, sedap rasa, panasair faraj Yuki, saye baringkan die, kaki Yuki saye taruk atas bahu saye.

Saye masukkan butuh saye dallam faraj Yuki, sama-sama mengerang sedap. Makin lama makin laju, saye tengok buah dada Yuki bergoyang, atas, bawah, atas, bawah, mmg syok main dng orang buah dada besar.

Daah saye puaskan Yuki, tiba giliran Aruma, saye kata “I love your tight ass, scream all you want, cause this is gonna hurt”. saye cuba masuk dallam lobang jubur tapii tak dapat, ketat lagii, saye cuba lagii, kali nie Aruma menjerit “no! You are hurting me, It is too big, “Kemudian saye suruh Aruma sandar atas badan Yuki sambil Yuki kangkangkan kaki Aruma, tangan Aruma saye suruh pegang bantal kalau sakit gigit bantal tue kuat-kuat, saye suruh Yuki kangkang kaki Aruma besar-besar.

Dng air faraj Aruma yang ada, saye sapu kat butuh saye bagi licin bila masuk. saye cuba sekali lagii, kali nie saye tak peduli, saye mahu jg rasa butuh saye dallam jubur Aruma.

Saye tolak pelan-pelan, last-last masuk jg kepala butuh saye, saye tengok Aruma mengerang kesakitan, sambil peluk digigit bantal tu. saye masukkan habis butuh saye, ah. sedap dallam nie panas.
Keluar, masuk, keluar, masuk, saye tengok Aruma meramas-ramas buah dada Yuki, sambil buat muka menahan sakit. “Am I hurting you Aruma? ” , kata saye, “At first, yes, but now it is feels good” Aruma menjawab, makin lama makin laju, saye pun sampai ketahap yanng memuncak, saye cabut butuh saye dari lobang jubur Aruma, saye buat macam stail melancap, dan diorang orang membuka mulut sambil menjulurkan lidah mahu kan sperma saye.

Tapii Aruma gelojoh dimasukkan butuh saye dallam mulut die, disedut habis sperma yanng keluar, banyaak jg saye tengok yanng terpancut. Yuki merajuk sebab Aruma buat gitu. saye kata “Dont worry, there is plenty more where that came from.