Cipap Dirosak Jari Kawan

By Lucy Sunday, June 14, 2020

Nama saya Safina, 23, kerja kat firm di kl. saya nie blh dikatakan slim, cun, buah dada besar, dab mempunyai badan solid, belum ada boyfriend. Suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah. saya nie masih dara namun telah buat oral sex.

Kat sini saya mahu ceritakan kisah kali pertama seorang lelaki mencium cipap saya. saya seorang yg pemalu, sejak zaman persekolahan saya kurang bergaul dgn lelaki. Sejak hampir 7 bulan saya kerja kat jb, saya dapat bergaul dgn ramai lelaki.

Ini adalah terpaksa kerna ini adalah tugasku kena bergaul dgn klien kami. Lama kelamaan saya dahh biasa berbual dgn lelaki. Kat office tempat kerja saya ada seorang lelaki rakan bernama Davis, diorang tue anak mama, blh katakan hansom kulit yg cerah dan peramah juga.

Pada awalnya saya masuk kerja saya tdk suka bergaul dgn die. diorang suka bercakap macam lawyer buruk, namun lama kelamaan kiita pun mesra. Kalau diorang tdk masuk office kami office member semua dahh rasa macam boring.

Diorang begituu pandai ambil hati orang, kadang kadang saya pergi lunch dgn die, kalau ikut diorang mmg asik berbual jer, langsung tdk ada rasa boring. Cara diorang bercakap ada gaya romentic sikit.

Kadang kadang ada jg cakap pasal sex tapi saya tdk kisah cakap lawan jer. diorang selalu memuji dan beri komen saya dgn fesyan pakaian saya. Pada suatu hari, masa lunch hujan lebat kat luar so saya tdk keluar makan, tapi semua orang ofice saya dahh keluar makan, jadi saya seorang jer.

So masa tue Davis baru masuk office, diorang kata dahh makan, kebetulan kite berdua sahaja masa tu. sambil berborak borak dgn die, saya suruh diorang belikan roti untukk saya, diorang kata malas, saya merayu dgn manja.

Akhirnya diorang kata “okey, Kalau saya beli apa korang mahu bagi saya” , saya kata apa korang nak? korang beli 2 roti 1 untukk saya lagi satu untukk korang.

Sambil sengeh diorang cakap saya dahh makan kat luar, kalau saya belikan untukk korang, korang mesti bagi 1 kiss kat saya. okey. saya terus pukul manja kat peha die, saya tdk marah lah, saya tahu diorang main main sahaja cakap beromentic.

Then saya lalu cakap ok lah saya bagi korang kiss. diorang pun terus pergi beli roti kat kedai sebelah dan masuk letak roti atas meja saya dan diorang tanya balik mana kiss engkau? saya terpucat sikit.

Saya ingat diorang main main sahaja pada hal serious diorang tanya saya. saya pun kata tdk boleh. diorang pun cakap lawan bagi dgn senyum dan ejek saya, dahh lah diorang tue lawyer buruk saya tdk blh lah lawan menang cakap dgn diorang dan akhirnya saya pun tersetuju.

Cerita Sex Cipap Dirosak Jari Kawan

Dlm hati mmg mahu bagi kiss kat diorang tapi rasa takut, saya kat sini saya tdk blh bagi takut orang masuk office, diorang suruh kiita pergi kat belakang office.

Saya ikut jer. inilah kali pertama saya mula melakukan perkara yg buruk ini. Masa tue hati saya berdebar debar. diorang diri depan saya, saya terus tutup mata saya, diorang suruh saya bagi kis kat die.

Saya tutup mata diri diam jer, then diorang pegang peha saya, diorang cium kat dahi saya, diorang tarik tangan saya suruh peluk saya peluk die. saya peluk die, then diorang bagi kiss kat mulut saya.

Hati saya berdebar debar macam mahu meletup saya pun dahh macam lain stim agaknya. saya pun ikut cara die, smbil peluk diorang main raba kat buah dada masukan tangan dlamm bra terkena pada puting saya, hampir 10 minite kiita bermesra.

Tiba tiba saya terdengar pintu office depan buka dan saya terus pergi kat toilet terus kemaskan pakaian saya. Then kami buat dono jer. Lepas kejadian itu, hati saya tdk tenteram, asik teringat peristiwa itu jer.

Nak katakan salah siapa pun tdk tahulah tapi dlamm hati saya ada feeling jg biasalah dahh umur 25 tdk pernah bersetubuh dgn lelakikan. Lepas balik rumah, diorang sms saya, diorang cakap terimakasih kat saya, dan diorang puji saya pandai cium katanya.

Saya pun teringin mahu cuba lagi sekali tapi takut mahu tanya. saya sms diorang balik. “korang yg ajar saya, korang lagi pandai kiss” then diorang reply “tadi tdk cukup masa orang dahh masuk office kalau tdk saya akan bagi korang kiss yg lagi istimewa” saya tanya ” apa kiss istimewa tu” pada mulanya diorang kata melalui sms saya tdk blh explain, esok saya blh ajar korang macam mana.

Saya kata tanak kis istimewa itu. so kiita pun main sms dahh sampai pukul 1 malam. akhirnya saya pun explain sms saya tentang kiss istimewa itu. saya pun terperanjat dgn kiss tersebut.
Cerita lucah Cipap Dirosak Jari Kawan

Tahu tdk apa diorang maksud kan, kiss istimewa itu adalah diorang mahu bagi kiss kat cipap saya. oh. so saya pun sambung reply sms die. dgn cara diorang reply beromentic, akhir saya say okey kat die.
Dan diorang suruh saya pakai mini skirt. saya tanya y? diorang kata senanglah, so saya pun pahamlah. Keesoknya walaupun rasa takut dan malu saya terasa macam teringin nak sesuatu untukk memuaskan ini sikit.
Pagi saya mandi saya tengok bulu kemaluan saya agak lebat dan ramas sekali so saya pun trimkan biar nampak kemas. Then saya pilih pakaian yg agak seksi sikit dgn mini skirt, panties warna putih.
Saya masuk office duduk kat tempat saya, diorang pun tegur kat saya tanya. “korang seksi dgn mini skirt” saya terseyum sahaja dan cubit tangan die. Sepanjang hari itu saya langsung tdk blh buat kerja, nasih baik kebetulan hari tue boss tdk ada, kalau tdk mmg tdk blh concentret kerja yg boss bagi.

Tiba2 diorang sms saya. “nanti korang lunch keluar ke? ” saya tanya ” dono, korang? ” diorang “kiita keluar lambat sikit biar org lain keluar dulu” saya ” ok” waktu hampir 1pm, hati saya takut gila, rasa macam mahu demam, tangan saya pun dahh bermula giger, pegang pen pun tdk larat.

Waktu 1pm ready, seperti biasa kawan semua office dahh keluar, yg tingal saya dengaan Davis jer. saya tunduk kepala atas meja, malu mahu tengaok muka die. diorang datang sebelah.

Jum mari saya panas kan korang. saya senyum smbil tunduk bawah. diorang tarik saya keluar kat bilik boss saya, suruh saya duduk atas sofa. Bagi kiss kat pipi then mulut, diorang cium dgn geram.

Saya pun melawan, then diorang turun cium kat leher, raba buah dada saya, diorang masukkan tangan diorang kedalam bra raba dan cubit putin saya. Masa tue saya tdk tahu mahu buat apa tutup muka saya dgn pillow dan sandar kat sofa.

Diorang buka button baju dan naikkan bra saya, masa tue saya dahh steam. saya cume menunggu untukk cium istimewa tu. Hampir 10 minit main kat buah dada dan pusat saya, akhirnya diorang dahh mula ke arah kemaluan saya yg saya teringin sekali.

Oleh kerna saya pakai mini skirt, diorang mudahlah masukan tangan diorang kedalam panties. saya masih tutup muka saya dgn pillow sofa tu. saya biarkan apa Davis akan buat kemudian.

Diorang gosok luar paties. diorang katanya spender dahh basah kena buka. saya angguk jer, saya angkatkan jubur saya keatas so diorang mudah lurut keluar. Masa tue kemanalah perasaan malu saya pergi, bagaimana saya dahh terlalu berani tunjukkan alat sulit saya kepada mamat ini.

Lepas tue diorang sentuh cipap saya. Saat tulah kali pertama seorang lelaki sentuh kemaluan saya. Sungguh enak sekali, setiap kali disentuh dgn jari die, saya terlalu merangsang tdk tahu mahu jelaskan feeling saya masa tu.

Diorang cuba masukan jari diorang kedalam lubang cipap saya tapi saya tolak, saya kata saya nie dara. So diorang pun undertanding main luar jer. diorang tanya kiss istimewa tidak, saya diam jer.

Diorang terus masukkan kepala diorang kat skirt saya dan main dgn lidah. Aiyoh. sungguh enak sekali. Sampai sekarang saya blh rasakan felling itu. diorang tue mmg experiance dgn menjilatan tersebut.

Agak lama jg diorang menjilat cipap saya. saya pun dahh rasa steam gila. banyaak air yg keluar dari lubang cipap saya diorang lalu menelannya, diorang tdk langsung rasa geli.

Semakin lama penjilatan diorang agak ganas masukkan lidah diorang kedalam. saya tengok jam lunch time mahu habis takut orang masuk office. saya pakai semula pakaian saya dan kemaskan diri dan pergi tempat duduk saya balik.

So inilah kisah saya pertama berlaku di tempat kerja saya, selepas kejadian itu kite pernah buat beberapa kali, selepas kerja habis ovetime konon, sekali kat rumah saya, kat kereta die.
Saya mmg respec dgn diorang kerna walaupun dahh beberapa kali kite main dgn aksi yg romentic, kasar, ganas tapi diorang tdk akan melebihi batas kerna diorang tdk rosakkan dara saya.