Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

By Lucy Monday, June 22, 2020

Seprti biase ketika aku mandi kat bilik air, aku nampak rumah jiran aku bercahaya. “ni mesti baru pindah ni” sebab rumah itu dulu takde orang tinggal. aku nie anak tunggal so tinggal sorang je la kat rumah. aku pon mule le menyibuk sape yanng pindah, diketahui ada satu family pindah rumah.

Ahlinye pula ada sorang kakak umur dallam 21. ada lagi adik die, perempuan pula itu. umur diorang 18 tahun. dari hari ke hari aku pon mule le intai cause bilik diorang bertentangan dng bilik aku.

Diorang nie jiran belakang rumah sahaja. paling syok skali kakak nie suka biar langsir diorang open, jadi dapat la aku tengok diorang buka baju. tapi half naked sahaja, bogel dallam tandas.

Hari2 tengok makin geram dahla tubuh cantik, buah dada besar tambah lagi dng kulit putih melepak. adik pon sama. dua dua aku intai. satu hari aku lupe tutup langsir aku.

Mase itu aku ingin mandi dan tengah tengah mandi, kakak itu masuk bilik die. agaknye tak perasan bilik aku berlampu dan bolehh nampak dalam. habis mandi aku keluar, bogel tanpa tuala.

Tengah tengah jalan ingin keluar itu aku terpandang bilik kakak itu dng diorang telanjang bulat sekali. diorang pula ternampak aku. sama sama tergamam jap. lepas itu diorang cepat cepat tutup langsir die.

Cerita Sex Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

Aku dahh gelabah, silap silap diorang bagitau bapak diorang mampus aku. aku pula turun makan dng mak bapak aku. tapi hari itu diorang pergi majlis kawin kawan lama, balik besok.

So tinggallah aku sorang kat rumah. dallam pukul 9 bell rumah aku bunyi, aku tengok kakak itu yanng datang. aku gelabah tapi entah camne aku bagi diorang masuk. aku buka pintu, diorang senyum manis je tak marah pon.

Datang pon pakai baju jarang. aku tanye ingin ape? diorang cakap diorang boring dan sesaje datang. bermulalah malam yanng diidamkan. aku diam sahaja, tengah berfikir “die nie marah ke tak? tetibe datang dng alasan camtu ada apape ke nih? ” kakak itu bersuara, “dik, ada apape boardgame tak? boringla” aku cakap ada kat atas, nanti aku ambik.

Aku pon naik le kat bilik aku, sdang aku mencari tetibe kakak itu ada kat pintu bilik aku. lemah semangat. “lambatnye cari” aku tengok je die. lepas itu diorang panggil aku, aku pon berdiri depan die.
Cerita lucah Cipap Adik Dan Cipap Kakak Dijolok

Takku sangka tiba tiba diorang french kiss aku, aku ingin tolak tubuh diorang tapi terpegang buah dada besar diorang yanng lembut. sebab tulah aku bertukar niat lalu aku pon balas ciuman itu.
Kakak itu pula pegang jubur aku dan meraba-raba. kendian diorang buka zip dan terserlah lah batang zakar aku yanng panjangnye 5cm berbalut dng spender aku. tengah cium cium itu diorang tarik baju aku, half naked jadinye.
Aku pon dengaan nafsunye meraba-raba tubuh, mula mula jubur lepas itu naik le ke buah dada besar nyer yanng empuk lagi pejal. aku baringkan diorang kat katil sambil menelanjangkan.

Nikmatnye. puting aku hisap seganas ganas nyer dan mengeluarkan bunyi yanng begittu memeransangkan. aku turun sampai cipap die, aku jilat, cium, hisap dan gigit slow slow. diorang pula layan nikmat.

Lepas itu aku cakap your turn, diorang pon buka spender dan menjilat zakar aku, u sedapnye. diorang nie ganas sangat sampai dahh pancut dah. aku tak kira, aku terus main sampai naik balik.

Aku ramas ramas buah dada besar die, jilat dan hisap. bunyi yanng kedengaran hanyalah raungan nikmat. dahh naik je batang zakar aku aku pon sondol la tapi dara dahh hilang, diorang cakap diorang pernah tocheng.

Zakar aku masuk perlahan je dallam cipap nya dahh bunyik kuat dah, “ah. ah. Aahh! “. jolok tolak, tarik, jolok, tarik sampai pancut. kakak itu punye pernafasan dasyat benar cam orang baru lepas lari 20 km.

Kat situ lah first time aku. Adik diorang pula, dengar cerite kakak diorang dahh menggatal ingin main dng zakar aku. aku pon main je la. dahh free takkan ingin tolak.
Lagi satu aku lupe, aku pakai kondom yanng dibawa oleh kakak itu. diorang sarongkan pula itu. adik die? adik diorang 2 kali dan 5 kali dng kakak.