Biras Jalang Nak Dihisap Pantat Nya

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Hari itu saya singgah di rumah adik iparku, Hank. bila ku sampai di rumah Hank, kereta Hank tak ada. saya bunyikan hon keretaku. maka keluarlah biras ku, Jenifa dgn t- shirt dan kain batik dari rumahnya mendapatkan saya.

“Hank Mana? ” tanyaku. “dia pergi bandar. Abang Ilvan mahu jumpa diorang ke? ” tanya Jenifa. “Ya, Ada hal dgn dia” kataku “masuk dululah, Nanti Jenifa call dia” pelawa biras ku yg berusia 7 tahun lebih muda dariku.

Jenifa adalah suri rumah sepenuh masa dan diorang mempunyai dua orang anak yg sdang bersekolah empat dan dua. Tinggallah Jenifa sendirian di rumah bila kedua-dua anaknya pergi sekolah.

“Tak boring ke duduk di rumah? ” tanyaku bila saya sudaah duduk di sofa depan tv. “memang boring tapi mahu buat macam Mana susah mahu cari orang gaji. nasib baik ada facebook hilang boring” katanya.

Diorang masuk ke dapur sekejap buatkan air teh o untukk ku. “Minumlah abang Ilvan” pelawa Jenifa yg duduk di sofa sebelah berhampiran dgn sofaku. “Terima kasih. Pandai Jenifa buat air. Abang Ilvan mmg suka teh o nipis kurang manis” kataku.

“Kan Jenifa selalu dengar abang Ilvan minta air tue dgn kak Ti ketika abang Ilvan pergi rumah emak” kata Jenifa yg biasa pergi rumah ibu mertua kita. “Jenifa ada facebook? Nama apa? nanti abang Ilvan add Jenifa” kataku.

“Ada. nama Jenifa Amanda, Abang Ilvan punya nama apa? ” tanya Jenifa pula. “Ilvan Golek” jawabku. “Hahaha. Lucu nama tu” kata Jenifa. “dahh call Hank? ” tanyaku. “dahh call tapi tak dapat. diorang tutup handphonenya” jawab Jenifa.

“Abang Ilvan ada kerja ke? Kalau tak ada kerja, tunggulah dulu. nanti diorang baliklah” katanya lagi. “Tak susahkan Jenifa ke? ” tanyaku. “Susahkan apa. Jenifa suka abang Ilvan datang, taklah Jenifa sunyi” katanya.

Cerita Sex Biras Jalang Nak Dihisap Pantat Nya

“memanglah sunyi bila tak kerja. Dulu elok-elok kerja di celcom, Jenifa berhenti” kataku. “masa tue anak kecil tiada orang mahu jaga terpaksalah berkorban padahal gaji dah besar masa tu” jawab Jenifa.

Kitaorang duduk di sofa sambil menonton. smbil menonton, sambil berborak. Selama ini kite selalu berjumpa di rumah ibu mertua kite tettapi Mana ada peluang berbual begini. “Abang Ilvan tahu Hank ada skandal? ” tanya Jenifa.

“dengaan siapa? ” tanyaku. “dengaan bini orang, pegawai kerajaan, tua darinya” kata Jenifa. “Fitnah kot. jngan lekas percaya cakap orang” kataku. “Jenifa jumpa sms pompuan tue masa Hank mandi pagi tadii. diorang kata rindulah, dah minum ke, geramnya Jenifa” katanya lagi.

“Sabar Jenifa. Jenifa dah tanya Hank? ” soalu. “dahh tanya pagi tadii. bila kite bergaduh, diorang trus keluar rumah dan sampai sekarang dah 1 jam belum balik” kata Jenifa sambil menangis teresak-esak.

Kurapati tubuhku kepada Jenifa yg ada di sofa sebelah dan kupeluknya sambil memujuknya, ” jngn menangis Jenifa. sabar. ini semua dugaan” kataku. Jenifa bangun dan saya pun bangun dan diorang trus memeluk tubuhku.
Cerita lucah Biras Jalang Nak Dihisap Pantat Nya

“Sabar” kataku sambil mengesat airmatanya. “Siapa blh sabar kalau suami buat hal” katanya sambil memelukku lagi. “Kalau diorang blh ada skandal. Jenifa pun boleh. diorang ingat Jenifa nii tak laku ke? ” kata Jenifa.
“Tak baik cakap macam tue Jenifa. tak baik balas dendam nanti Jenifa yg merana” kataku lagi. “Entah berapa kali diorang dah main dgn bini orang tu. Jenifa pun bini orang jg blh main dgn orang lain” katanya.
“Patutlah dah sebulan diorang tak sentuh Jenifa. bila Jenifa ajak main, diorang kata penatlah. Rupanya diorang dah dapat pantat lain” kata Jenifa sambil menangis lagi. “Sabar Jenifa” kataku sambil mengesat air matanya dan saya trus mencium bibirnya.

Jenifa balas ciuman itu. Lama kite beromen di ruang tamu. saya masukkan tanganku dallam t shirtnya. Rupa-rupannya Jenifa tak pakai coli. payudara kecilnya kuramas-ramas. “Abang Ilvan hisap payudara besar Jenifa” katanya.

“Jom kite masuk ke dallam biliklah” kataku. Jenifa memimpin tanganku ke bilik tidurnya. Apa lagie sampai dallam bilik saya hisap payudara nya yg kecil itu sepuas-puasnya. Jenifa lurutkan seluar panjangku dan diorang hisap batang konek ku sepuas-puasnya.

“dahh sebulan tak dapat hisap” katanya. “besarnya abang Ilvan. takut Jenifa” katanya. saya bukak t shirt dan kain batik Jenifa. Jenifa tak pakai seluar dalam. pantat nya sudaah berair.

Saya pun jilat pantat Jenifa. “Sedapnya abang Ilvan jilat. Abang Ilvan mmg pandai jilat” katanya ketika saya gigit kelentitnya. “Cepatlah Abang Ilvan, nanti kan Hank balik, ‘ desaknya sambil memegang batang konek ku dan menghala ke lubang kecilnya.

“sakitlah abang Ilvan. abang Ilvan punya besar sangat” kata Jenifa. “Mula-mula sakit lepas nii sedaplah” kataku sambil menghisap payudara nya. payudara nya taklah besar Mana. tapi dah lama saya mengidam tubuh biras ku ini.

“Sedapnya abang Ilvan. laju lagi” katanya bila saya henjut dgn kuat. “Terasa panjangnya. Sampai senak pantat Jenifa” katanya lagi. Lepas itu Jenifa duduk di atass. Dan kite selepas itu doggy style.

Mmg sedap giler saya main dgn pantat biras ku itu. “Hari ini Jenifa puas hati dapat balas dendam. Hank main dgn bini orang. Jenifa sebagai bini orang rela main setiap hari dgn abang Ilvan, “katanya sambil memeluk tubuhku di atass katil itu.

Selepas itu kubangun dan masuk ke bilik air untukk cuci batang konek ku. “Pastikan pantat Jenifa ini untukk abang Ilvan seorang” kataku sambil mencium bibirnya. “Jenifa rela menjadi jalang abang Ilvan semata-mata mahu balas dendam kepada Hank” katanya sambil membalas kucupanku itu.

Kitaorang sama-sama puas. Selepas itu Jenifa masuk ke bilik air mencuci pantat nya dan saya trus ke ruang tamu menunggu Hank balik. 15 minit kemudian Hank sampai dan diorang lihat Jenifa sibuk di bilik air sdang basuh pakaian dgn washing machine.
Hank tak tahu saya baru je dapat menikmati pantat bininya.