Bini Dikongkek Silih Berganti

By Lucy Monday, June 22, 2020

Johhan kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah. Hatinya berkecamuk antara marah and sedih. Semuanya kerna rakaman cctv tersembunyi di rumahnya yg memaparkan aksi keberahian sepasang manusia di segenap sudut rumahnya. Mata Johhan memandang ke jam di dinding.

Diorang tahu di situ terletak kamera pengawasan yg dipasang secara sembunyi sembunyi. Malah bukan di situ sahaja, di dapur, bilik tidur, tangga, garaj kereta and belakang rumah turut diletakkan tanpa pengetahuan bininya.

Johhan mengangkat bontot menuju ke bilik kerjanya. Isterinya sdng memasak di dapur melihat Johhan and tersenyum melihat suaminya itu. Johhan membalas senyuman bininya. Sebaik pintu di tutup, Johhan membuka komputernya and melihat kembali rakaman rakaman cctv yg membuatkan hatinya serba tak tenteram.

Dari satu video beralih ke satu video. Berbagai gelagat dapat di lihat di skrin komputernya. Rakaman bininya curang and melakukan hubungan tubuh dengaan salah seorang jirannya membuatkan Johhan menjadi geram menontonnya.

Mata Johhan galak menonton bini terkangkang di sofa dengaan kain batiknya yg terselak ke perut. Sementara itu Samman kelihatan sdng berlutut di lantai menjilat puki bini Johhan dengaan sungguh berselera sekali.

Di sudut video itu tertera jam menunjukkan pukul 10 pagi. Ternyata waktu yg paling sesuai berikutan anaknya pada waktu itu berada di sekolah and Johhan pula berada di pejabat.

“tak kerja ke hape jantan ni. ” getus Johhan di dlam hati. Kemudian video itu memaparkan bini Johhan, Denia menghisap zakar Samman. Kepala Denia bergerak seiring dengaan batang zakar Samman yg keluar masuk mulut mungil bini orang itu.

Tak lama selepas itu Johhan melihat tubuh Samman melengkung and kepala Denia di tarik rapat ke perutnya. Ternyata Samman sdng mengalami kemuncak nafsu. Denia kelihatan memeluk bontot Samman yg sdng terkejang kejang mengalami orgasme.

“Sial kau Samman. Puas kau bagi bini saya telan sperma kau ye. ” getus Johhan dengaan geram di dlam hati. Kemudian Johhan menonton video yg lain pula. Kejadian berlaku di dapur.

Kelihatan Denia sdng mendukung anak Samman yg dijaganya. Samman turut kelihatan berada di situ. Samman meraba raba bontot Denia yg bekain batik and mereka seperti berbual sesuatu. Johhan melihat bagaimana Samman yg kemudiannya membuka seluarnya and menghunuskan zakar nya yg keras di bontot Denia.

Bagaikan wanita miang, Denia melentikan lentikan bontot nya smbil Samman menekan zakar nya di bontot Denia smbil memeluk pompuan itu. Seketika kemudian, Denia hilang dari pandangan and kembali semula ke dapur tanpa bayi Samman.

Pasti diorang meletakkan bayi itu di ruang tamu. Mereka berdua berpelukan and berciuman. Denia kelihatan menjambak zakar Samman yg keras smbil merocohnya dengaan laju. Kemudian Denia berpaling and menonggeng di kabinet dapur.

Samman di belakangnya menyelak kain batik Denia ke pinggang and berlutut di belakang pompuan itu. Celah bontot and kelengkang Denia habis di jilatnya. Melentik lentik bontot Denia menikmati jilatan nafsu dari Samman.

Pasti sedapnya bukan main lagi. “tak guna punya betina. ” getus hati Johhan lagii smbil menyaksikan video rakaman itu. Samman berdiri and menghunuskan zakar nya di celah kelengkang Denia.

Melentik lentik bontot Denia sewaktu menerima kemasukan zakar Samman di lubang puki nya. Samman menekan zakar nya hingga habis masuk ke dlm. Denia menolehh ke arah Samman and berkata sesuatu.

Kemudian Samman pun mula menghenjut tubuh Denia. Geram Johhan melihat Samman menghayun zakar nya keluar masuk lubang puki bininya. Melentik bontot bininya yg bergegar sewaktu dihenjut Samman dari belakang.

Kedua dua tangan Samman keras memegang kanan kiri pinggul Denia smbil menghenjut keras and laju. Denia kelihatan sdng menikmati persetubuhan segera itu. Dari wajahnya yg terpapar di dlam rakaman, jelas sekali pompuan itu menyukai persetubuhan itu and seronok menikmatinya.

Kain batik Denia melorot jatuh menutup bontot nya. Johhan lihat Samman membiarkan bontot Denia ditutupi kain batik. Malah smbil menghenjut, Samman turut menarik kain batik Denia agar kelihatan sendat menutupi bontot Denia.

Semakin lama hayunan tubuh Samman semakin laju. Denia jg kelihatan semakin ghairah dengaan tubuhnya yg melentik and kepalanya yg terdongak. Samman beberapa kali menampar bontot Denia and secara tiba tiba Samman mencabut zakar nya keluar dari tubuh Denia.

Segara pompuan itu berlutut menghadap Samman smbil mulutnya ternganga menadah sperma yg bakal dipancutkan lelaki itu. Johhan lihat Samman menggenggam zakar nya and dihalakan ke mulut bininya. Denia bagaikan pompuan yg kehausan mengangakan mulut kepada zakar Samman yg sdng menanti waktu utk meledakkan sperma.

Tubuh Samman pun akhirnya terkejang kejang. zakar nya di halakan ke wajah Denia. Johhan lihat memancut sperma Samman ke muka bininya and sebahagian besar darinya masuk ke dlam mulut bininya.

Johhan turut melihat Samman menggoncang zakar nya hingga sperma nya habis meleleh masuk ke dlam mulut bininya yg ternganga. Habis saja sperma dilepaskan, Samman menyumbat zakar nya masuk ke dlam mulut bini Johhan.

Denia terus mengolom zakar Samman hingga membuatkan lelaki itu menggigil tubuhnya kerna kenikmatan yg sungguh hebat di kolom mulut bini orang itu. Johhan berdengus kecil. Skrin paparan video di tutup and matanya kosong memandang wallpaper yg menunjukkan gambar mereka bertiga sekeluarga.

Sayu hati Johhan memandang wajah anaknya yg seorang itu. “uhm, Johhan. Masuk. jemput masuk” kata Samman yg kebetulan berada di garaj kereta sdng mengilatkan kasutnya. Johhan masuk melalui pintu pagar rumah Samman yg sememangnya tak berkunci itu.

“Wah. kilat btl kasut kau and. ” kata Johhan. “Biasalah, hujung minggu. Kalau tak kilat nanti ada yanng marah” kata Samman. “bini kau mana and? ” tanya Johhan. “Ada di dlm. diorang baru balik kerja tu. ” kata Samman.

“Baru balik kerja ye. saya sebenarnya ada. ” kata kata Johhan terhenti sebaik melihat Lisana yg masih beruniform jururawat keluar ke garaj. “uhm. Johhan rupanya. akak ingat siiapa tadi. ” kata Lisana.

“uhm kak Lisana. Baru balik kerja ye. je je mahu jenguk abang Samman nie buat apa pettang2. Baby mana? ” tanya Johhan. “Ada kat dlam tue ha. Tengah kena layan dengaan akak akaknya. Akak baru balik kerja nie yg masih belum buka uniform lagii ni. uhm. Johhan duduk dulu ye. ” kata Lisana yg kemudiannya berpaling and berjalan masuk ke dlam rumah.

Mata Johhan geram menatap bontot bini Samman yg kelihatan begittu sendat sekali dibaluti uniform jururawat berwarna putih ketika itu. Seluar uniform Lisana kelihatan sungguh sendat sekali and oleh kerna baju uniform Lisana agak singkat and terselak di bontot nya, mata Johhan dapat melihat warna seluar dlam biru terpamer di bontot Lisana yg bulat and lebar itu.

Melentik lentik bontot Lisana yg lebih besar dari bininya sewaktu berjalan. Melenggok lenggok mempamerkan kemontokan punggung nya yg berlemak and kelihatan sungguh subur itu. “Tadi kau kata ada hajat. apa diorang Johhan. ” kata Samman.

“Ni ha. ” kata Johhan smbil menunjukkan handphone miliknya kepada Samman. Samman pun mengambil handphone itu and melihat apa yg ada di skrin. Pucat lesi wajah Samman apabila melihat video dirinya sdng menyetubuhi bini Johhan tanpa seurat benang di atas katil master bedroom rumah Johhan.

“saya. err. saya. ” kata Samman tergagap gagap. “tak apa. kau tengok dulu sampai habis. memangg saya datang sini pun mahu tunjuk kat kau. tengok sahaja sampai habis. ” kata Johhan.

Samman yg serba salah pun mengikut saja kata Johhan, menonton rakaman video yg dimainkan di handphone itu. Samman melihat tayangan semula dirinya menghenjut Lisana, bini Johhan dlam berbagai posisi.

Kedua duanya telanjang tanpa seurat benang. Video itu dimainkan sehingga ke babak terakhir. Berkerut dahi Samman melihat dirinya di dlam video itu kelam kabut mencabut zakar nya dari tubuh bogel bini kawan nya yg terkangkang and menyuapkan zakar nya ke dlam mulut bini Johhan itu.

Terkejang tubuh Samman di dlam video itu memancutkan sperma di dlam mulut Denia smbil memaut kepala pompuan itu agar sperma nya terus sampai ke tekak and terus di telan seperti selalu.

Sebaik habis tayangan video itu, Samman menghulurkan handphone itu kembali kepada Johhan. Menggeletar tangannya pada waktu itu. “saya tau kau cuak and. saya tau kau tak sangka saya bolehh rakam semua ni. Ini baru satu, ada bannyak lagii sebenarnya yg masih saya simpan dlam pc” kata Johhan.

“Berapa bannyak kamera kau pasang Johhan? ” tanya Samman dlam nada ketakutan. “Satu je, kat dlam bilik nie la. saya dahh syak lama sebenarnya tue yg saya pasang satu dlam bilik. Rupa rupanya mcm nie kau buat ye. ” kata Johhan yg menyembunyikan lokasi lokasi lain kamera tersembunyinya.

“Johhan. saya minta maaf Johhan. saya janji. ” “Dah. dah. dah. saya datang sini bukan mahu maafkan kau and mahu bagi kau lepas gitu je. Kalau mahu settle mesti ada syaratnya. ” kata Johhan.

“Johhan. kau cakap berapa je. saya bolehh bayar. ” kata Samman. “Ada saya minta kau duit ke? saya cume bagi kau 2 pilihan sahaja sekarang ni. Pertama, ini video saya bagi pejabat agama and Denia saya ceraikan. So, kau bolehh ambik diorang lepas ni. ” kata Johhan.

“Kau gila. mana bini saya bagi saya kawin sorang lagi. tolong la Johhan. kau jngan ceraikan diorang ok. saya janji saya tak kacau lagii rumah tangga kau. ” rayu Samman dlam suara yg perlahan agar tak didengari oleh bininya di dlam rumah.

“Hey. rileks la. masih bolehh kowtim la. satu lagii syaratnya adalah. saya lebih suka syarat yg kedua nie sebenarnya berbanding yg first tadi. and saya pun berharap sangat supaya kau pun setuju syarat yg kedua ni. ” kata Johhan.

Cerita Sex Bini Dikongkek Silih Berganti

“Kau cakap sahaja Johhan. kalau kau suka syarat yg kedua tu, saya pun suka juga. tapi apa syaratnya Johhan. ” kata Samman yg semakin gabra dengaan keadaan dirinya. “Kau bolehh main dengaan bini saya. tapi saya jg mahu main dengaan bini kau. ” kata Johhan.

“Kau biar betul. ” Kata kata Samman terhenti sebaik bininya keluar membawa dulang berisi 2 cawan kopi and sepiring kuih. “Ala kak Lisana nie susah susah je. ” kata Samman smbil matanya memandang seluruh tubuh Lisana yg sendat beruniform putih jururawat ketika itu.

“tak ada susahnya Johhan. borak panjang nampak. citer apa je? ” tanya Lisana yg sdng berlutut di depan Johhan menghidangkan air and kuih di atas meja kecil. “Alah cerita pasal handphone nie kak. Abang Iklam nampaknya minat dengaan handphone saya ni” kata Johhan smbil matanya menatap peha Lisana yg kelihatan sendat dengaan seluar uniform putih sewaktu berlutut di depannya.

“Abang mahu tukar handphone ke bang?. ” tanya Lisana kepada Samman, suaminya. “Alah. cume minat je. mahu beli berangan sahaja la. awak ingat gaji saya nie besar sangat mahu beli handphone baru? ” kata Samman.

“Hah tau pun. baik beli susu anak lagii bagus kan Johhan? Lain la Johhan ni. gaji besar. bini tak kerja pun tak apa. ” kata Lisana kepada Johhan yg sdng khusyuk menatap tubuhnya.

“tak besar mana la kak. rezeki masing masing. ” jawab Johhan. “Oklah. akak masuk dulu la. kacau korang berbual je. ” kata Lisana smbil berdiri and menuju ke pintu masuk.

“Terima kasih ye kak buatkan air pettang2 ni. mengganggu sahaja saya ni. ” kata Johhan smbil melihat lenggokkan bontot bulat Lisana yg semakin terserlah bentuknya kerna baju uniform sendatnya terselak ke pinggang, mendedahkan seluruh bontot nya yg memperlihat warna seluar dlam birunya kepada Johhan.

“tak ada kacaunya Johhan. ” kata Lisana sebaik tiba di muka pintu rumahnya smbil berpaling memandang Johhan. Lisana lihat mata Johhan tak lepas memandang bontot nya and kemudiannya memandang wajahnya.

Lisana tersenyum and berdiri sejenak memandang Johhan smbil melentikkan punggung nya. diorang lihat mata Johhan kembali memandang tubuhnya yg sudaah pun diperlihatkan dari sisi. sdh pasti lelaki itu melihat lentikan bontot nya yg berseluar ketat.

Lisana memberikan senyuman kepada Johhan smbil menjelingnya and masuk terus ke dlam rumah. “Nakal jg ye kau Johhan. ” getus hati Lisana smbil berjalan menuju ke dapur bersama dulang di tangannya.

“Lain mcm sahaja saya tengok cara kau tengok bini saya Johhan. btl ke kau mahu main dengaan diaorang? ” tanya Samman. “Betul. camne? Ada berani? ” tanya Johhan. Samman terdiam sejenak smbil memandang kosong cawan cawan berisi air kopi di hadapannya.

“Ok. saya setuju. tapi. kau kena mengayat diorang sendirilah ye. ” kata Samman. “Boleh. cume saya perlukan bantuan kau utk dapatkan diaorang. kau kena bagi lebih ruang utk saya sentiasa dapat bersama diaorang. boleh? ” tanya Johhan.

“mcm mana? ” tanya Samman. “Esok weekend, kami memangg tak kerja. Tapi hari Isnin nanti kau suruh bini kau pergi kerja and balik kerja dengaan saya selama seminggu. Kau bagi alasan kereta diorang mahu kena hantar bengkel. Amacam? ” tanya Johhan.

“Tengok la nanti camne” jawab Samman. “mcm berat hati sahaja nampaknya. Rilek la brader, kau bolehh main dengaan bini saya, takkan kau tak bagi saya main pulak dengaan bini kau. Seminggu tue la masanya saya mahu ayat diaorang. Kalau tak, saya balik kepada option nombor satu tadi. So, camne? ” tanya Johhan inginkan kepastian melihatkan Samman seakan ragu ragu utk menurut katanya.

“Kau btl betul sure ke bolehh bagi saya main bini kau mcm selalu saya buat? ” tanya Samman. “Ye betul. yg penting line korang sendiri yg jaga la. Kalau ada apa apa berlaku saya tak mahu tanggung. saya pun sama juga” kata Johhan meyakinkan Samman yg masih ragu ragu.

“Ok. mula dari hari isnin nanti kau bolehh pergi and balik kerja dengaan bini saya. Soal alasan tue nanti saya settlekan” kata Samman. “Itu mcm la brader. Alang alang buat jahat biar sama sama rasa” kata Johhan and kemudiannya terus menghirup air kopi di cawannya hingga habis and meminta diri utk pulang.

“Johhan. tunggu jap. ” kata Samman sewaktu Johhan nak keluar dari pintu pagar rumahnya smbil berjalan menuju ke arah Johhan. “saya mahu tanya sikit la. sebenarnya apa yg buat kau mahu sangat main dengaan bini saya tu. Sebab, kalau mahu ditengokkan, bini kau tue berkali ganda lebih solid dari bini saya yg dahh beranak 3. Si Lisana tue dahh la lebih berlemak dari bini kau” tanya Samman.

“bini kau tue tak gemuk la and. diorang normal cume tak jaga badan je. Setakat lemak sikit sikit tue biasalah. saya geram kat punggung diorang yg besar tu. Kena pulak kalau dahh pakai uniform ketat mcm tu, mananya saya tak geram. Oklah, hari isnin nanti jngan tak jadi. Ahad malam saya call utk confirmkan” kata Johhan and terus berjalan meninggalkan Samman menuju ke rumahnya yg terletak selang 5 rumah dari rumah Samman.

Samman menutup pagar and menuju ke kerusi. Kelihatan bininya sudaah pun keluar bersama dulang utk diletakkan kembali hidangan minum pettang yg disajikan sebelum itu. “Borak apa sahaja tadi bang? ” tanya Lisana.

“Borak kaum bapak. kenapa? ” tanya Samman. “Saja sahaja tanya. Hensem btl si Johhan tue kan bang? ” tanya Lisana. “Ah. dahh bawa masuk semua ni. mcm mcm pulak awak ni. haa. satu lagi, kereta awak saya mahu hantar pergi servis isnin nanti, jadi awak pergi balik kerja dengaan Johhan tau” kata Samman.

“Abang dahh cakap kat diorang ke tadi? ” tanya Lisana. “Dah. diorang setuju. abang mahu bagi duit minyak, tapi diorang menolak. Nanti awak cuba la bagi diorang duit minyak isnin nanti” kata Samman.

“Boleh. ” jawab bininya. “Kalau hari isnin tak settle kereta awak kat bengkel, awak naik kereta Johhan lagii la esoknya atau sampai kereta awak ok” kata Samman. “Teruk sangat ke rosaknya kereta saya bang? Saya bawa rasa mcm ok je? ” tanya Lisana.

“Awak mana tau pasal kereta, tau bawa je. Camne? blh tak? ” tanya Samman. “Boleh sangat bang. kalau selalu saing diorang pergi balik kerja pun apa salahnya. ” jawab Lisana smbil masuk ke dlam rumah bersama dulang hidangan minum pettang yg sudaah habis.

“bini saya nie pun semacam sahaja kat kau. Senang la kerja kau Johhan. ” getus hati Samman smbil mengeluarkan sebatang rokok lalu dinyalakan. Johhan menunggu beberapa minit di dlam kereta and kemudian kelibat Lisana pun kelihatan yg kemudiannya terus masuk ke dlam kereta.

“Johhan. nie Johhan punya. ” kata Lisana smbil menghulurkan duit RM10 kepada Johhan. Johhan mengambil duit itu and memandang Lisana di sebelahnya. “Kenapa Johhan tengok akak mcm tu? ” tanya Lisana tersipu malu.

“tak payah la kak, memangg dahh kami kebetulan sama laluan. Saya tak rugi apa apa pun, sebaliknya beruntung dapat tumpangkan wanita cantik mcm ni. Akak ambik la balik duit ni” kata Johhan smbil meletakkan duit itu di atas peha Lisana smbil mengambil kesempatan meramas peha Lisana yg sendat berseluar uniform jururawat itu.
Cerita lucah Isteri Dikongkek Silih Berganti

“Johhan. jngan lah mcm ni. ” kata Lisana. “Akak cakap mcm tue bermaksud saya tak ambik duit tue atau pun saya pegang peha akak?. ” tanya Johhan. “Er. m. dua dua. hi hi hi. ” jawab Lisana smbil ketawa kecil.
“Kak. akak ada 3 orang anak mahu kena suap. Lain la dengaan saya nie cume ada sorang anak je. Akak ambil balik ye duit ni. Walau akak pergi balik kerja saing dengaan saya sampai tua pun akak tak perlu bayar satu sen kat saya” kata Johhan.
“Tapi akak kesian kat Johhan. Dahlah kena tunggu akak, lepas tue naik kereta Johhan. tak sedap la kalau akak tak bayar Johhan. ” kata Lisana masih membiarkan Johhan meramas pehanya.
“Kalau akak mahu bayar boleh. tapi saya tak mahu duit. ” kata Johhan. “Habis tue Johhan mahu apa? ” tanya Lisana. “Saya mahu cium akak. ” jawab Johhan. “Johhan. Akak nie bini orang Johhan. ” kata Lisana.
“Saya pun laki orang kak. Takkan la saya mahu buat depan orang ramai. ” kata Johhan. “Habis tue Johhan mahu cium akak kat mana? ” tanya Lisana. “On the way balik nanti saya singgah la kat kebun getah estate tu” kata Johhan.
“Sana clear ke? ” tanya Lisana. “kitorang tengok dulu mcm mana. Tapi dari kata kata akak tue mcm ok je. ” kata Johhan. Lisana cume tersenyum and Johhan pun mula memandu pulang.
Sebaik tiba di tempat yg dimaksudkan, Johhan pun terus memegang tangan Lisana. Lisana cume tersenyum memandang Johhan and perlahan lahan Johhan mendekatkan wajahnya ke wajah Lisana. Lisana memejamkan matanya and merelakan bibirnya bersatu dengaan bibir Johhan.
Berkucuplah mereka berdua bersatu bibir and saling menggumpal lidah. Lisana membiarkan Johhan meraba seluruh pelusuk tubuhnya hingga tanpa diorang sedari zip seluar uniformnya telah pun dibuka and memberikan laluan kepada Johhan utk menyeluk tangannya masuk ke celah kelengkangnya yg semakin basah seluar dalamnya dengaan cecair keberahian.
Johhan menarik tangannya keluar dari dlam seluar Lisana. diorang membuka seluarnya and mengeluarkan zakar nya yg semakin keras mengharapkan perzinaan. diorang memegang tangan Lisana and menariknya agar jururawat itu memegang zakar nya.
Seperti yg diminta, Lisana memegang zakar Johhan and tanpa dipinta, Lisana merocoh zakar Johhan hingga nafsu Johhan semakin kuat nak menyetubuhi bini orang yg masih sendat beruniform jururawat itu.
Johhan menyeluk kembali tangannya ke dlam seluar uniform Lisana. Seluar dlam Lisana semakin lecun dengaan cairan pekat nan licin. Ternyata Lisana semakin bernafsu. Lebih lebih lagii apabila Johhan menggosok puki nya hinggakan Lisana mengerang kesedapan sewaktu mereka masih lagii berkucupan.

Johhan pun melepaskan kucupan di bibir Lisana and mula mengucup telinga Lisana yg masih ditutupi tudung. Kemudian ciumannya beralih ke leher. Lisana cume memejamkan mata kerna berasa sungguh asyik dengaan permainan asmara itu.

“Johhan. oh. ” Lisana mengeluh sedap sewaktu Johhan mengusap puki nya yg tembam. “Sedap kak?. ” tanya Johhan. “Sedap. Johhan. jngan bagi tau sesiapa ye kami buat mcm ni. ” kata Lisana smbil mengurut urut zakar Johhan yg keras di dlam genggamannya.

“Sudah tentu kak. Hisap zakar saya kak. ” kata Johhan yg kembali duduk di tempat duduk pemandu. Lisana terus menunduk and menyuap zakar Johhan ke dlam mulutnya. “Oh. sedapnya. ” Johhan merengek sedap sewaktu seluruh zakar nya masuk ke dlam mulut Lisana and apabila bibir mungil jururawat itu mengepit pangkal zakar Johhan.

Johhan sungguh terangsang melihat kepala Lisana yg bertudung putih bergerak turun naik mengolom zakar nya. Johhan kemudian melihat tubuh Lisana yg montok berbaju uniform jururawat yg ketat ketika itu.

Semakin ghairahnya menjadi jadi. “Dah lama saya mengidam mahu rasa body akak yg ketat dengaan uniform ni” kata Johhan smbil mengusap tubuh Lisana. Koloman Lisana semakin lama semakin laju.

Johhan dapat merasakan zakar nya semakin licin di kolom mulut Lisana. Johhan tahu, air mazinya sudaah pasti berlimpahan di dlam mulut Lisana. Di campur pula dengaan air liur pompuan itu, sudaah tentu zakar nya banjir di dlam mulut Lisana.

Sambiil menikmati hisapan Lisana yg sungguh sedap di zakar nya, Johhan mengambil peluang itu utk melondehkan seluar and jg seluar dlam Lisana hingga mendedahkan seluruh punggung jiran tetangganya itu.

Burit bini orang beranak 3 yg usianya lebih tua 5 tahun darinya itu di ramas dengaan geram. Daging bontot yg lebar and berlemak and setiap hari dibaluti seluar uniform jururawat yg ketat kini terdedah tanpa berseluar.

“Kak Lisana. dahh kak. ” pinta Johhan and Lisana pun kembali duduk di tempat duduk sebelah pemandu. Mereka kembali berkucupan and ketika itulah Johhan membaringkan tempat duduk Lisana. smbil berciuman, Johhan menanggalkan seluar Lisana berserta seluar dlam yg basah dengaan air nafsu.

Johhan naik ke atas tubuh Lisana. Terkangkang Lisana memberikan ruang kepada Johhan. zakar Johhan di rocoh rocoh and bagaikan sudaah tak sabar lagii utk melakukan persetubuhan, Lisana menarik zakar Johhan masuk ke lubang puki nya yg sudaah sedia menanti.

“Oh. Ardar. ” Lisana mengeluh kesedapan sewaktu lubang puki nya menerima zakar Johhan yg keras menyodok masuk. Mudah je zakar Johhan masuk ke dlam lubang puki Lisana yg longgar itu.

Terus disantak hingga tenggelam seluruh zakar nya hilang di telan lubang puki jururawat yg empuk itu. Johhan memeluk tubuh montok Lisana. zakar nya dibiar berendam di kolam puki Lisana.

Sekali lagii mereka berkucupan. Johhan dapat merasakan lubang puki Lisana mengemut zakar nya dengaan penuh sedap sekali. Johhan terus menghenjut zakar nya keluar masuk. Bermula dengaan rentak perlahan and semakin lama semakin laju rentak henjutannya.

“Cepup. cepap. cepupp. cepap. ” bunyi lubang puki Lisana yg melimpah dengaan air mazi dirinya and jg milik Johhan kedengaran sungguh jelas sekali di dlam kereta itu sewaktu Johhan menjolok zakar nya keluar masuk.

“Sedapnya Johhan. aah. ” Lisana merengek sedap smbil memeluk Johhan. Johhan terus menghenjut tubuh Lisana yg ketika itu masih bertudung and berbaju uniform. Seluar putih jururawat Lisana sudaah terlucut terus ke lantai kereta bersama seluar dalamnya.

Burit Johhan kelihatan turun naik mengepam zakar nya keluar masuk ke lubang puki Lisana yg sungguh licin and melimpah dengaan air persetubuhan. “Licinnya lubang puki akak. oh. rasa mcm mahu terpancut kak. ” kata Johhan.

“Lepas luar Johhan. ohh. akak pun dahh mahu sampai sayang. ah. ” kata Lisana. Semakin lama henjutan Johhan semakin laju and padat. Lisana jg semakin kuat mengerang kesedapan. Nafasnya semakin sempit dirasakan and otot otot tubuh pompuan nya semakin lama semakin keras.

“Ardarr. sedapnya sayang. ah! ” Lisana merengek kuat sewaktu kemuncak orgasmanya tiba. diorang memeluk tubuh Johhan dengaan kuat and tak nak melepaskannya. Ketika itu jugalah Johhan merasakan saat pelepasan sperma nya pun tiba.

“Kak Lisana. ohh. ooh. oh! ” Johhan memeluk tubuh Lisana dengaan erat and menjolok zakar nya ke dlam lubang puki Lisana sedalam dalamnya. sperma nya pun dipancutkan terus mengisi telaga bunting Lisana.

Mengeluh Lisana ketika merasakan sperma Johhan memancut mancut di dlam lubang puki nya. Terkemut kemut otot puki nya sewaktu merasakan zakar Johhan berdenyut kuat melepaskan benih benih subur mengisi lubang buntingnya yg sememangnya sdng subur ketika itu.

Lisana sedar diorang mngkin akan hamil dari benih yg Johhan semai. tettapi kesedapan yg sdng dirasakan membuatkan diorang melupakan tentang perkara itu. Kenikmatan yg sdng dirasai lebih diberi keutamaan pada waktu itu.

Mereka berdua pun berpelukan and berkucupan smbil menikmati saki baki denyutan denyutan nafsu dari zakar Johhan yg masih berada di dlam lubang puki Lisana. Sebaik nafsu masing masing reda, Johhan pun menarik keluar zakar nya dari lubang puki Lisana.

Meleleh sperma nya keluar menodai kusyen tempat duduk. Lisana turut melepaskan nafas kelegaan sebaik zakar Johhan keluar sepenuhnya dari lubang puki nya. Menyesal “Abang. hari nie Lisana balik lambat sikit tau. Ada meeting kat hospital” kata Lisana di dlam telefon.

“Awak mahu balik pukul berapa? ” tanya Samman. “tak tahu lagi. mungkin pukul 10 kot” jawab bininya. “Ok. ” kata Samman and terus mematikan talian. Matanya memandang jam di tangan.

Baru pukul 6. 30 pettang. Maknanya pasti puas Johhan melanyak bininya di hotel pada hari itu. Samman sudaah sedia maklum sebenarnya sebelum bininya menghubunginya kerna diorang sudaah pun menerima sms dari Johhan yg mengatakan nak membawa bininya di hotel utk lepaskan gian.

“Dahsyat kau Johhan. Semalam baru first day bawa bini saya, kau dahh dapat tibai diorang dlam kereta. Hari nie baru hari kedua kau dahh bolehh bawa diorang ke hotel. saya pun dulu mahu mengayat bini kau dekat sebulan baru dapat main. Kau memangg dahsyat Johhan” kata hati Samman sendiri.

Sementara itu pada masa yg sama, tetapi di tempat yg lain, Lisana meletakkan telefonnya di atas meja di hadapannya selepas selesai menghubungi suaminya, Samman. diorang memandang wajahnya di cermin smbil memperbetulkan tudung uniform putih di kepalanya.

Seketika kemudian wajahnya berkerut and diorang memejamkan mata. Mulutnya ternganga and merengek kesedapan. “Awak. ohh. oh. dahh la tu. saya penat berdiri” kata Lisana smbil menoleh ke belakang. Kelihatan Johhan sudaah pun berada dibelakang Lisana.

Berlutut di lantai and seluruh wajahnya rapat di belahan punggung Lisana yg sudaah tak berseluar and jg berseluar dlm. Tubuh Lisana meliuk kenikmatan hingga melentik punggung nya sewaktu lidah Johhan menjilat puki nya and lubang punggung nya saling silih berganti.

Johhan pun bangun berdiri. Telanjang tanpa pakaian di tubuhnya. zakar nya keras mendongak ke langit. diorang melihat tubuh Lisana yg cume bertudung and berbaju uniform jururawat di hadapannya. burit Lisana yg lebar and bulat menonggek itu di tatapnya dengaan geram.

“Johhan nie tengok punggung akak mcm mahu makan je. dahh geram sangat ke? Denia punya tak sedap ke? ” tanya Lisana yg menuju ke katil and naik ke atasnya.

Johhan tak menjawab sebaliknya diorang ghairah melihat punggung Lisana yg sdng merangkak naik ke atas katil perlahan lahan. Terus diorang menerkam Lisana hingga menonggeng bersujud pompuan itu di atas katil.

Ketika itu jugalah Johhan menyumbat zakar nya masuk ke lubang punggung Lisana. Terbeliak mata Lisana sewaktu merasai lubang punggung nya dimasuki zakar Johhan. Terus diorang menjerit kesakitan and meminta Johhan berhenti melakukannya tetapi ternyata sia sia.

Johhan terus menjolok zakar nya masuk ke dlam lubang punggung Lisana smbil kedua dua tangannya kuat memaut pinggul berlemak pompuan itu yg empuk. Patutlah lama bnr Johhan menjilat lubang punggung nya sebelum itu.

Rupa rupanya diorang memangg nak melicinkan lubang punggung Lisana utk memudahkan zakar nya meliwat punggung bini Samman pada hari itu. “Johhan. jngan. tak bolehh masuk kat situ. sakit. aduuh. ” rayu Lisana tetapi ternyata rayuannya itu sia sia.

Johhan semakin ghairah menjolok lubang punggung Lisana hinggakan pompuan itu menangis merayu meminta agar Johhan menghentikan perbuatannya. “Aduh. bang. tolong Lisana bang. Johhan rogol punggung Lisana bang. hu hu hhu. abang. ” Lisana menangis nangis memanggil suaminya tetapi segalanya sia sia.

Semakin lama rengekan Lisana semakin hilang. diorang sudaah tak mampu lagii utk bersuara. diorang cume mampu menahan kesakitan and mengharapkan agar perkara itu segera selesai. tettapi sdng diorang menonggeng dlam kepasrahan, tubuhnya ditolak hingga diorang terbaring terlentang.

Kakinya dikangkang Johhan and kemudian lubang puki nya pula menjadi habuan seterusnya. “Johhan. Johhan. slow slow sikit. punggung akak masih sakit. ” rengek Lisana sewaktu Johhan cuba memasukkan zakar nya ke dlam lubang puki Lisana.

Johhan pun memperlahankan kegelojohannya. Dari bertindak sebagai seorang perogol, Johhan pun bertukar menjadi pasangan yg romantis pula hingga Lisana terlupa kepada perbuatan Johhan yg merogol punggung nya sebelum itu.

Lisana memegang batang zakar Johhan and di sumbat zakar lelaki itu perlahan lahan ke dlam puki nya. Sebaik diorang merasakan zakar Johhan masuk ke dasar puki nya, tubuh Lisana melentik smbil diorang merengek kesedapan.

Johhan memeluk Lisana and mula menghenjut perlahan lahan hingga diorang merasakan puki Lisana semakin dibanjiri air nafsu yg melimpah limpah. Johhan mengucup leher and dada Lisana yg masih berbaju uniform.

Lisana pula semakin hilang dlam nafsunya. Mereka pun mula bersetubuh dlam kedudukan normal sehingga kedua duanya mencapai kemuncak kenikmatan yg tiada taranya. Sekali lagii dlam dua hari berturut turut Lisana merasakan sperma Johhan membuak buak memancut di dlam lubang puki nya.

Hangat seluruh rahimnya menerima limpahan benih benih Johhan yg terus disenyawakan telurnya yg subur. Oleh kerna kesedapan yg sukar diucapkan itu, Lisana dengaan rela menyerahkan tubuhnya utk sekali lagii disetubuhi Johhan buat kali ke dua pada hari itu.
Pusingan kedua ini menyaksikan kedua dua pasangan akhirnya telanjang tanpa seurat benang di atas katil. Cadar katil bertompok dengaan air persetubuhan di sana sini. Gigitan cinta berbekas bersepah di peha and punggung Lisana.

Kisah seks malay Bini Dikongkek Silih Berganti Seks Malaysia

Tak sia sia diorang dirogol punggung nya oleh Johhan kerna dapat diorang menikmati persetubuhan pusingan kali kedua yg tak pernah dilakukan suaminya sepanjang mereka berkahwin. Lisana pun pulang ke rumah pada jam 12 tengah malam sesudah di hantar oleh Johhan.

Samman yg sebenarnya sudaah tahu dengaan apa yg mereka berdua lakukan di hotel buat buat tak kisah and membiarkan bininya terperap lama di bilik air membersihkan diri. Ketika itulah diorang memeriksa seluar dlam and seluar uniform bininya di dlam bakul pakaian kotor.

“Mangkuk kau Johhan. berapa gayung kau pancut dlam bini saya hari ni. menambah anak lagii la saya gamaknya lepas ni. ” kata Samman di dlam hati smbil melihat tompokan basah yg besar berbau sperma di kelangkang seluar and seluar dlam bininya.

Samman kemudian memeriksa hendphone bininya. Terkejut diorang melihat terlalu bannyak sms antara bininya dengaan Johhan sewaktu bekerja pada hari itu. Kesemuanya berbaur lucah and paling mengejutkan Samman adalah luahan kesediaan bininya yg nak pergi and balik kerja bersama Johhan sampai bila bila asalkan dapat bersetubuh dengaan lelaki itu selalu.

“Lahabau kau Johhan. menyesal saya main dengaan bini kau. ” kata hati Samman di dlam hati. Beberapa jam selepas itu, di rumah Johhan. Selepas memastikan bini and anaknya bnr benar tidur, Johhan pun masuk ke bilik kerjanya and membuka komputernya.

Satu satu rakaman video pada hari itu dilihatnya and diorang tertarik kepada rakaman yg berlaku pada pukul 10. 30 pagi. Di dlam video itu menayangkan Samman menarik tangan bininya menuju ke sofa di ruang tamu.

Kelihatan Samman sudaah tak berseluar and cume berbaju. Sementara bininya pula sudaah tak berbaju and cume berkain batik. Samman duduk di atas sofa and Denia pula menyelak kain batiknya and duduk di atas Samman.

Walau pun terlindung oleh kain batik bininya, Johhan tahu pada waktu itu zakar Samman sudaah pun masuk ke dlam tubuh Denia. Johhan melihat bininya yg sdng duduk di atas Samman mula bergerak tubuhya turun naik.

Samman pun mula bemain main dengaan buah dada Denia. Beberapa minit selepas itu kelihatan Denia segera berdiri and terus berlutut di lantai menghisap zakar Samman. Samman pun memegang kepala Denia and menghenjut mulut suri rumah itu hingga tubuhnya melengkung smbil zakar nya di tekan ke dlam mulut Denia.

Johhan tahu, pasti ketika itu bininya sdng meneguk sperma yg sdng dilepaskan Samman di dlam mulutnya. “tak apa and. saya puas main dengaan bini kau. ” kata hati Johhan smbil tersenyum.

via RedGIFs