Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

By Lucy Thursday, June 18, 2020

Ni citer saya masa study oversea dulu. saya ada sorang kawan. Hamid nama dia. satu hari Hamid kata familiy dia nak datang lawat dia. since saya dok sorang dan rumah saya kire besar gak, so diorang nak tumpang rumah saya.

Hamid dah tidak ade ayah. yg datang mak dia, akak ipar dia kak Henny dngan adik perempuan dia Yuli. abang dia actually abang tiri dia tak datang sebab ada keje.

3 hari diorang dok rumah saya. tidak ade apa apa jadi. Hari keempat. pagi tu diorang sepatutnye gi picnic, tapi bila saya bangun tengok diorang ada lagi.

saya tanya apasal. diorang kata tak sihat. so diorang tak jadi pergi. saya suruh gak diorang pegi since kete sumer dah sewa. nak gi tempat tuh kene drive sejam gak.

saya boleh jaga. diorang pun setuju. so tinggallah saya dngan di rumah Jam baru kol 9 pagi. masih dalam bilik. so saya lepak la di ruang tamu sorang sorang.

tak lama lepas tu keluar. dia masih pakai baju tidur tapi muka dan rambut dia dah basah. maybe dia dah basuh muka and gosok gigi kot. saya kata di dia breakfast di atas meja di dapur.

masa saya tengok melangkah ke dapur tu. saya stim gak coz baju tidur dia nipis giler. boleh nampak bra and panties dia yg warna hitam. nih still mude gak lagi.

baru 40 tahun. dia kawin masa umur 18 tahun. pastuh masa umur 25 tahun dia dah menjanda. husband dia meninggal sebab accident. body pun mengancam lagi. figure dia saya rasa 36-26-40.

yg best nye payudara dia besar. tiba tiba saya rasa stim memikirkan pasal. and masa tuh le suara2 sumbang yg menyuruh saya melakukannya. saya pun fikir. bila lagi.

ni le masanye. saya pun nekad. saya pergi kedapur. saya tengok tengah sapu jem di roti. dia membelakangi saya. slow slow saya pun rapat di dia. saya pegang pinggang dia.

Cerita Sex Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

terkejut. dia tanya apa saya buat nih. saya tak jawab. saya terus mencium telinga dari belakang. cuba mengelak. tapi saya suruh dia diam. saya merapatkan badan saya ke badan.

batang kote saya sekarang berada benar benar di celah dubur dia yg montok tu. cuba mengelak lagi. dia melarang saya. malu katanya. saya kata tidak ade apa yg nak dimalukan.

auntie cantik. kataku. tangan saya mula memeluknye dari belakang. sebelah tangan saya letak di atas dadanya. sebelah lagi di perutnye. saya mengusap usap lembut payudara besar nya.

dia sudah tidak melarang lagi. payudara nye dah mula mengeras. mmg besar payudara. batang kote saya semakin tegang dan menikam luruh dubur nye. mulutku semakin rancak mencium.

pipi. telinga. mata. makin bernafsu. nafasnye semakin kencang. sekali sekali dia menggeselkan dubur nye ke batangku. saya rasa sedap dan saya tau dia pun nikmat sama. tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie zarah.
Cerita lucah Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote

dia dah basah. saya melurut lurut di situ. ini membuatkan makin seronok. tangannya memegang tangan ku dan menyuruh saya meramas ramas dicelah kangkangnye. tiba tiba dia berpusing mengadapku.
kitorang bertentadngan mata. saya dapat lihat dari pancaran matanya yg dia amat memerlukan belaianku. dan saya tidak akan menghampakanya. saya muncium pipi nye. turun ke bibirnye. dedngan rakus dia mencium bibirku kembali.
lidah kami bertemu. saya menyedut lidahnye. dia menyedut lidah ku. lama kami berkeadaan begitu. dalam masa yg sama tangan ku sudah meramas ramas buah dada nye yg besar dan sudah semakin tegang.
kiri dan kanan bertukar ganti. mendengus kenikmatan. tangannya sudah berada dibatangku dan meramas ramas dari luar. saya mengangkat baju tidur dan menanggalkannye. hanye bra dan panties nye saja yg menutupi badan.

mmg menarik. bibir ku turun dari bibirnye. ke leher dan akhirnye singgah ke gunung nikmat auntie. saya menjilat dan menghisap. menggeliat kesedapan. tangannya semakin rancak menggosok batang kote saya.

Autie Janda Seksi Menghisap Batang Kote Erotik Sex Video Lucah

tiba tiba dia berbisik padaku. not here. dan dia menunjuk kearah bilikku. saya pun mengangkat dan kakinye dililitkan di pinggangku. saya masih menjilat payudara nye. dalam bilik saya merebahkan diatas katil.

menelentang dan saya baring disisinye. kami kembali bersup lidah. tangan saya merayap dan meramas ramas payudara nye. dan akhir sekali berhenti di celah kangkangnye. panties dia dah basah kuyup.

mmg jenis yg banyak air. lama saya bermain di celah kangkang auntie. jari ku saya pusingkan dalam bentuk bulatan diluar pantiesnye. kadang kadang saya menjolok sedikit. tak berapa lama kemudian.

mengepit kakinye dan serentak dedngan itu keluar air dari burit nye. tercungap cungap kepenatan. saya pun menanggalkan baju dan seluar ku. batang ku yg besar dan keras saya halakan ke mulut auntie.

saya suruh dia kulum. tapi dia tak nak sebab tak biasa. saya suakan jugak di mulutnye. nak tak nak dia pun masukan batang kote saya dalam mulut dia.

Mmg dia tak pandai blowjob. saya lak yg kena ajar. susah gak dia nak masukkan batang kote saya yg 8 inci tuh dalam mulut dia. tapi lama lama dia dah makin pandai.

atau makin syok. dia jilat batang kote saya turun naik. saya rasa nikmat yg amat sangat. sambil dia blowjob. saya tanggalkan bra dia. sempat gak saya tengok size bra dia 36D pergh.

15 minutes dia blow saya. saya rasa nak pancut. saya tak bagi tau dia tapi saya suruh dia laju lagi. and bila saya pancut. saya sembur di dalam mulut dia.
nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang kote saya dari mulut dia. tapi saya tahan. saya suruh dia telan sperma saya sebab saya tak suka membezir.

dia pun telan sperma saya. sampai.