Auntie Mintak Dipancut Mulutnye

By Lucy Monday, June 22, 2020

Mak saya suruhlah saya tolong mengurus bakerinya secara sepenuh masa. Sebenarnya bakeri itu dikongsi oleh mak saya and kawan baiknya iaitu auntie Firla. auntie Firla nii biasalah dengaan keluarga saya sejak kecil, umurnya 4 dahh kahwin, anak besar dah.

Dia nii bolehh lah dikategorikan dlamm kategori cergas and ceria atau lebih tepat “gedik” , orang tempat saya kata. Tapi berbeza dengaan Mak saya, auntie Firla nii concentrate dengaan bisnes bakeri nii saja, mak saya ligat, cam-cam bisnes.

So, most of the time auntie Firla akunilah yg jaga kedai, pekerja buat pastry sebelah pagi jer jadi sebelah petang akulah yg berada dikedai tolong auntie Firla sebenarnya tak tolong apa pon, tolong kacau aje, sebab tue mak saya suruh saya duduk dikedai Mula-mula, boringlah saya rasa, tambahan lagii bila kena sindir dengaan kawan-kawan saya yg lalu depan kedai, tension-tension.

Hari-hari begituu , sampai dahh tak ada apa ingin buat atau tengok, semua pastry, semua mesin habis saya dahh test, main dsb. Layan customer ajelah yg bolehh tahan, itupun kalau gadiis yg masuk, tapi bukan setiap jam ada customer, malam tak ada langsunglah.

So saya pon tak tahu kenapa and cam mana, saya mula memerhatikan auntie Firla saya and entah kenapa jugak, pada masa itulah baru saya menyedari betapa menarik and sexy nya auntie Firla, sebelum nii bertahun-tahun tak pernah pon saya nampak dia begituu , saya buta kot, saya kata pada diri saya.

Sebenarnya mungkiin dahh dua minggu saya tak projek dengaan budak pompuan di sekolah lama saya. auntie Firla saya nii tinggi sikit dari saya, badannya sedap berisi, kata orang. Rupa, kalau ikut taste saya yg sebenar, kira “out” lah tapi body, macammanalah saya tak notice sebelum ini, punyalah sexy , tetek bulat cam dua belon bertangkup, nampak pejal and tegang pula tu, perutnya pula taklah flabby tapi firm and menurun kebawah sampai ke tundunnya.

Yg paling saya tak tahan tengok ialah dubur auntie, Oh, My God, mula-mula saya kata pada diriku, dubur auntie Firla saya nii mmg beautiful, besar tapi bulat and menonggek, rasa cam ingin jilat and gigit.

Saya nii mmg dahh lama suka dubur , mmg favourite saya. Kat sekolah pon mmg saya target pompuan yg punngungnya tonggek tapi bukanlah yg besar sebab saya amat terasa horny and nikmat bila cium dubur atau bila budak pompuan duduk atas peha saya and gesel dubur atas batang penis saya.

Jngan tanya kenapa, mmg saya dahh bgitu. Berbalik pada auntie Firla, sesudah menyedari rasa horny saya pada dia barulah saya rasa excited. auntie Firla nii selalu dressing pakai seluar and blouse atau t shirt dengaan tudung die.

Selalunya dia pakai seluar and t-shirt yg fit so nampak clearlah. Kalau dia pakai seluar loose and blouse pon, dadanya yg menetek and dubur auntie yg menonggek tetap nampak, tak bolehh ingin sembunyi, lagii stim tengok.

Mula-mula tue saya hanye perhati secara tak langsung jer masa dia menonggeng susun pastry atau masa tengah menonggeng belakang kaunter layan customer. batang penis saya yg se mmg nya sentiasa keras sejak itu lagilah keras berdenyut-denyut melihatkan dubur auntie yg tertonggeng.

Yg paling membuatkan saya tak tentu arah ialah melihat auntie Firla duduk atas kerusi cashier smbil bersiku atas kaunter, fhuh, punyalah aerodinamik and pejal dubur auntie Firla. (saya selalu duduk belakang kaunter jugak) Kalau lihat dari belakang auntie Firla, shape dubur auntie mmg bulat and berlurah, saya mmg betul-betul rasa ingin melutut belakang dubur auntie and ramas dubur auntie atau tembab batang penis saya yg keras tue atas dubur auntie, itulah keinginan saya yg ketara.

Ada ketikanya saya terlalu kuat mengelamun bila saya tenung dubur auntie Firla sehingga tak sedar customer depan auntie Firla tersenyum melihat gelagat saya, punyalah malu. Semakin hari berlalu, saya menjadi semakin horny and obsessed dengaan auntie Firla saya.

Yg menghairankan sekali ialah, bila saya projek dengaan girlfriend saya, walaupun dia menonggeng dlamm kereta utk ku nikmati (girlfriend saya faham favourite saya), saya rasa tak thrill, saya asyik teringat dubur auntie Firla saja.

Melancap, jgn ceritalah, dua tiga kali sehari dahh jadi biasa, setiap kali saya melancap mesti saya bayangkan auntie Firla. Akhirnya saya dahh tak tahan, saya pon mula mencari jalan ingin raba dubur auntie Firla saya.

Bila jer dia menonggeng saya mesti sengaja langgar dubur auntie smbil tanganku berlalu diatas dubur auntie. Berderau darah saya bila saya buat bgitu. Peluang yg paling baik utk saya raba dengaan lama dubur auntie ialah ketika auntie Firla duduk belakang kaunter, saya akan selalu buat hal ingin ambil kotak dlamm kabinet bawah kaunter and smbil saya tunduk ingin capai kotak sebelah tangan saya saya pautkan pada dubur auntie, ingin stabilkan dirilah kononnya.

Punyalah stim saya and kerapkali lepas tue saya terus ke bilik air belakang and apalagi, melancaplah. Hari-hari saya buat begituu , auntie Firla saya pon tak perasan atau tak kisah kot, kata saya.

Hari-hari jg saya tak pernah lewat kekedai sampai mak saya pon hairan tapi saya dipujinya, bagus katanya, baru ada disiplin. Kalaulah mak saya tahu! saya pon teruslah buat cam itu hari-hari.

Betullah kata orang, alah bisa tegal biasa and bagi betis ingin peha, saya dahh mula ubah stail pula, tengokkan auntie Firla tak pernah mengelak pon, saya mmg sure dia tak kisah atau dia mmg suka tapi biasalah, malu.

Mulalah saya ubah lagii strategi dari raba dubur saya mula gesel atau tembab batang penis saya yg keras tue kat dubur auntie. Dulu saya pakai jeans tapi sekarang saya pakai seluar cotton pula, ingin bagi lagii sedap rasa bila batang penis saya gesel kat dubur auntie, kadang-kadang saya tak pakai seluar dlamm pon.

Nikmatnya ketika itu, tak tahu ingin cerita. Paling syok tembab dubur auntie Firla belakang kaunter ketika ingin masukkan kertas mesin kira. auntie Firla akan pegang cover and spring mesin manakala saya terkial-kial masukkan kertas and sepanjang masa itu mmg saya tekan habislah batang penis saya kat dubur die, kalau auntie Firla pakai seluar yg cam getah tu, mmg paling saya suka sebab saya bolehh rasa batang penis saya sedikit tersepit dicelahan dubur auntie, nasib baik saya tak terpancut sebab saya jenis yg lambat terpancut.

Yg paling pelik ialah reaksinya. auntie Firla langsung tak tunjukkan sebarang reaksi, selamba aje, terangsang pon tidak, marah pon tidak, malah cam tak ada apa-apa. Bagi saya, saya dahh rasa mission accomplished, saya continue memuaskan keinginan saya, siang tembab dubur auntie Firla, malam, melancap bagai ingin gila atas katil saya.

Sebenarnya saya mengharapkan jg respon darinya tapi dahh tak ada, takpelah, saya pon dahh rasa puas dengaan apa yg saya buat dekat dubur dia and kalau saya rasa ingin fuck sangat, seperti biasalah, dlamm kereta dengaan girlfriend akulah.

Girlfriend saya pon hairan jg kerna saya asyik doggy style aje. Keadaan cam nii berterusan agak lama jugak, adalah dua tiga minggu sehinggalah satu hari tu, masa tak ada customer, auntie Firla berbual-bual kosong dengaan saya, Tanya saya pasal result spm akan datang and universiti mana saya ingin pergi.

Saya beritahu dia saya ingin memohon universiti di kl dimana auntie Firla kata nanti takadalah orang ingin tolong dia lagi. saya pon bagi cadangan supaya ambillah budak-budak pompuan yg buat pastry tue membantu tapi katanya susah, especially dlamm bab-bab duit.

Saya angguk jer la, tapi saya betul-betul tersentak bila dia berseloroh menambah, “. lagipun, kalau budak-budak tue yg tembab auntie, tak rasa apa-apa, flat aje” smbil ketawa berdekah-dekah. saya punyalah terkejut sampai bolehh rasa habis sejuk kaku semua badan saya.

Oh My God, dia perasan. Secara tiba-tiba saya rasa amat malu sekali, tak tahu ingin cerita. saya termangu terus bila pandang auntie Firla yg tersengih tengok reaksi saya, “Hai, dahh buat selalu, takkan malu pula ? ” saya tak tahu ingin kata apa kecuali “Er, er”.

Melihatkan reaksi saya yg terkedu nie, mungkiin dia kesian tengok saya yg panik nii and kata, “auntie takpe Timmy, tak kisah langsung, biasalah”. saya ingin kata apa lagi, “ye, ke” sajala.

Lepas tue auntie saya bangun and masuk dlamm ofis kecil di belakang, buat akaunlah agaknya. Tinggallah saya yg masih trauma nie. Hai, malu-malu, rasa cam ingin hantuk kepala kat dinding saja.

Tak lama lepas tue auntie Firla panggil saya dari dlamm ofisnya and saya pon pergilah. saya masuk ofis and nampak auntie Firla tengah duduk atas sofa and baca majalah, la, saya ingat buat kerja, rileks rupanya.

Sambill mendongak melalui cermin hitam ofis melihat ke luar, auntie Firla tanya, “Petang nii tak ada orang sangat? ” and saya angguk. Kemudian auntie saya meletakkan majalah and adjust kedudukannya atas sofa, kakinya disilangkan and tangannya diletakkan atas tepi sofa, menyokong badannya and membuatkan sebanagian dari dubur auntie yg gebu itu terdedah kepada pandangan saya, fhuh, saya kata dlamm hati, pejalnya and cantik.

Serta merta saya boeh rasa darahku memanas dlamm tubuh saya. Kemudian dia suruh saya duduk and saya pon duduk bersandar di tepi sana sofa. Pada ketika itu, saya dahh bolehh agak dahh and mmg saya sure, kejap lagii mesti something happen, melihatkan pada suasana ketika itu.

Saya cam tak percaya tapi saya play alonglah. auntie saya tersenyum-senyum perhati saya duduk. “nie Timmy, auntie ingin cakap sikit dengaan Timmy”. “Pasal apa yg Timmy buat kat auntie ka? ” saya menyampuk, ” Timmy minta maaf auntie, terlalu ikut rasa” saya menambah.

Auntie saya ketawa kecil and kata, ‘ikut rasa ka, lama tak dapat ka” , phuh, auntie Firla nie, direct betul. “auntie tak marah Timmy, hanye surprise lah, tak pernah pon Timmy tunjuk minat kat auntie selama nie”.

Hah, at this point saya rasa baik saya mula kelentonglah all out. “Saja tak tunjuk auntie, nanti auntie tak suka” kata saya, “Oh, ye ke” kata auntie Firla pula.

Mulalah, saya pon jalankanlah jarum saya, saya dahh nekad, tak sangka jadi cam nie, so dahh jadi kira menyeluk perkasamlah, saya fikir. Lagipun saya mmg dahh betul-betul stim kat auntie Firla.

Saya pon ceritalah kat auntie Firla yg saya dahh lama minat kat die. Bila dia tanya minat cam mana, saya pon direct bagitahu saya minat pasal dia sexy and cam-cam lagi.

Cerita Sex Auntie Mintak Dipancut Mulutnye

Bersinar-sinar mata auntie Firla dengar penjelasan saya and dia pon kata dia dahh tua and tak sangka saya minat kat die. saya pon bodeklah dia lagi, jarum dahh masuk dlam.

Dipendekkan cerita, kalau ingin cerita semuanya panjang, saya mmg dahh stim habis ketika tu, batang penis saya dahh keras btl and sakit kerna saya kepit celah peha saya. saya pon jarakkanlah peha saya, apalagi, cam springlah batang penis saya tertojol keatas dlamm seluar cotton saya, seluar dlamm tak pakai pula tu.

Auntie Firla terbeliak and tersipu-sipu tengok tonjolan batang penis saya dlamm seluar. “Ish, kau nii Timmy, tak senonoh betul” kata auntie Firla. saya pon smbil bergurau and kata, “Habis, auntie tu, pakai seluar ketat, nampak dubur padat tu, mana ingin tahan” , saya ketawa.

“Oklah, Oklah, jgn buang masa lagi” , kata auntie Firla smbil mengesot atas sofa kearah saya and menjeling keluar cermin ofis, “. tengah takde orang nie”. Phuh, auntie Firla, tak sangka saya, saya ingat ingin main pusing “round about” dulu, direct rupanya.

Kemudian auntie Firla pon positionlah dirinya sebelah saya and menyandar, tetek nya yg besar tue kelihatan membukit keras depan saya, saya lihat jer dengaan penuh minat. “Timmy tengok luar sama ye” , suruh auntie saya, saya angguk faham.

Ye, le takut siapa-siapa masuk kedai ke. Lepas tue saya pon apa lagi, mulalah, tangan kanan saya letak belakang auntie Firla and tangan kiri saya landinglah atas tetek nya yg masih berbaju and saya mula meraba perlahan-lahan, cubalah bayangkan, tetek nya besar sampai tak cukup tapak tangan saya ingin cover semua.

Badan auntie Firla tersentak-sentak kecil bila tangan saya melayari kedua-dua tetek nya, dahh stimlah tu. Sepanjang masa saya meraba tetek nya, kami berdiam diri and auntie Firla tak lepas memandang saya, mata dia mmg horny habis cam pompuan yg dahh lama tak romen, agak saya mmg lama dia dahh tak rasa gini.

Saya pula, badan saya ketar habis, bukan takut tapi excited, dengaan budak-budak pompuan saya biasa tapi nilah first time saya main dengaan pompuan dewasa, 47 tahun pula, kawan mak saya lagi.

Sampailah sekarang nii saya tak pernah merasa seperti apa yg ku alami dengaan auntie Firla. Agaknya dahh lama saya raba tetek nya in slow motion, dia minta saya buka baju die, saya pon berhenti raba and kedua-dua tangan saya sekarang sdang membuka butang blousenya sampai bawah, phuh, kata saya, badannya, mmg solid.

Dadanya betul-betul firm and perutnya licin betul, taklah cam remaja pompuan tapi bagi pompuan umur 47, mmg auntie Firla pandai jaga badan. Buat seketika saya tenung dengaan berahi dari dada sampai pangkal perutnya.

Batang penis saya punya berdenyut-denyut stim. Kemudian baru saya teringat saya tak kiss auntie Firla lagi, saya pon letak tangan kanan saya belakang kepalanya and saya pon tundukkan kepala saya utk kiss bibirnya, sebaik jer bibir saya menyentuh bibirnya, auntie Firla mengeluh and tangan kirinya menekan kepala saya kerahnya, saya pon French kiss lah auntie Firla.

Matanya dahh tertutup and saya dapat rasa tangan kanannya sekarang sdang membuka ikatan tali seluar cotton saya dengaan pantas sekali, tangannya kemudian terus menyeluk masuk dlamm seluar saya and dia grab and picit terus batang penis saya yg sdang berdenyut tu, saya tersentak habis and saya berhenti kiss auntie Firla.

Saya pon tengok Aunti Firla, “auntie nii ganas betul” and dia hanye ketawa kecil tapi tangannya tak lepas memegang batang penis saya, ” blh tahan jg Timmy punya ye” , katanya, ” blh tahan? ” kata saya, “Uncle punya besar lagii ke? ” and saya ketawa, auntie Firla tak jawab and terus ramas dengaan agresif batang penis saya cam dahh lama tak ramas batang.

Kepala batang penis saya terasa amat panas and berdenyut bagai ingin gila, rasa cam ingin pancut and saya suruh auntie perlahan sikit stroke die. Kemudian saya pula mula membuka cangkuk coli auntie Firla and mendadalah auntie Firla depan saya, dadanya bulat perfect and putingnya dahh keras betul.

Akupun mula meramas dengaan lahap sekali dengaan tangan kiri saya manakala tangan kanan saya, saya selitkan dibawah dubur auntie yg pejal. Whew, tangannya melancap batang penis saya, tangan saya ramas dada and dubur auntie, panas, panas.

Dubur auntie Firla terangkat-angkat mengikut ramasan saya di dada and dubur auntie and saya pon sama kerna rangsangan di batang penis saya. kita pon terus buat begituu , sesekali auntie Firla mengeluh, “Timmy, ramas lagi, auntie suka” , nampaknya auntie Firla nii cukup suka dadanya diramas, walaupun saya lebih suka dubur auntie tapi no problem, apa saja.

Kemudian saya pon mula main dlamm lagi, sdang sebelah tangan saya meramas bagi ingin gila dadanya, saya pon tunduk and mula mencium dadanya yg sebelah lagi, saya cium and jilat setiap inci dadanya kecuali putingnya, jer ingin tease auntie Firla.

Dahh lama saya tease dia cam tue sampai dia kerap mengeluh saya pon terus zoom atas puting dadanya and hisap dengaan kuat putingnya. auntie Firla terjerit penuh kenikmatan and dia marah saya, “Timmy, jgn buat cam tu, nanti orang dengar” and saya pon mendongak sekejap kepala saya utk melihat melalui cermin, still tak ada orang.

“Takpe, auntie tak ada orang” , kata saya, “Careful la” kata auntie Firla lagii and saya mengangguk. Kemudian saya pon mula ramas balik dadanya, sekejap perlahan sekejap laju. auntie Firla tersandar di kepala sofa, matanya ditutup and tangannya masih meramas-ramas batang penis saya yg keras cam kayu dlamm seluar.

Keadaan kami cam berehat pula. kita terus melakukan rabaan and ramasan perlahan-lahan smbil berbual pula, cam berkenalan pula. Barulah saya tahu yg auntie Firla and Uncle dahh bertahun tak main and auntie Firla rasa yg Uncle ada girlfriend di luar tapi dia tak kisah.

Yg saya respek ialah auntie Firla tak pernah main luar sehinggalah sekarang bila saya menunjukkan perhatian padanya, bertuahnya saya. Kemudian saya pon bangun and auntie Firla serta merta tanya saya, “Nak pergi mana? ” , saya jawab, “Tak kemana” , smbil saya terus buka baju saya, kemudian saya jatuhkan seluar saya yg dahh tak berikat tu, maka berdirilah saya depan auntie Firla tanpa seurat benangpun, saya rasa excited bila saya buka pakaian depan auntie Firla, tak pernah lagii saya berbogel didepan pompuan yg berpakaian.

Auntie Firla bersahaja jer tengok saya and komen, “Timmy nii cam dahh expert pula, biasa jadi gigolo ke” and dia ketawa kecil, saya pula menambah, “Kalau Timmy jadi gigolo, auntie lah first customer” , “Merepeklah” kata auntie Firla smbil menghulur tangannya and memegang kembali batang penis saya yg dahh terdedah.

Kemudian auntie Firla menarik batang penis saya kearahnya and akupun bergerak kearahnya cam lembu kena tarik hidung. ‘Timmy suka dubur auntie kan, auntie suka nie” kata auntie Firla smbil memuncung mulutnya kearah batang penis saya.

Tanpa disuruh terus auntie Firla masukkan batang penis saya dlamm mulutnya, oh sedapnya, terkinja-kinja badan saya bila lidah auntie Firla main-main batang penis saya, lutut saya rasa lemah cam tak bolehh berdiri and tangan saya terus pegang tudungnya smbil saya tariknya kesisi agar saya bolehh duduk atas sofa.

Auntie Firla ikut jer pergerakan saya dengaan batang penis saya masih dlamm mulutnya and akhirnya kami berada dlamm posisi dengaan saya duduk atas sofa terkangkang and auntie Firla melutut celah peha saya, menghisap batang penis saya.
Cerita lucah Auntie Mintak Dipancut Mulutnye

Semakin lama semakin kuat pula hisapan auntie Firla sampai batang penis saya rasa sakit and saya minta auntie Firla perlahankan hisapannya. Nampaknya auntie Firla benar-benar suka hisap batang penis saya.
Saya kemudiannya membongkok atas kepala auntie Firla and tangan saya menuju ke belakangnya, ke dubur auntie yg masih berseluar itu. Kemudian kedua-dua tangan saya masukkan kedalam seluar getahnya and mulalah saya meraba dubur auntie yg bulat and besar itu, sana-sini.
Jari-jariku dengaan rakus mencelah dicelahan dubur auntie and mengesel di sepanjang lurah dubur auntie. Terangkat-angkat dubur auntie Firla bila jariku sentuh hujung atas lurah dubur auntie and burit nya.
Saya kemudiannya menolak kepalanya dari celahan pehaku walaupun auntie Firla agak keberatan, dahh syok habis tu. auntie Firla menoleh keaatas kearah saya, mata dia dahh kuyu. Buat seketika saya rasa cam powerlah, and cam tak percaya pula, auntie Firla hisap batang penis saya, suka habis pula tu.
Saya kemudian suruh auntie Firla bangun and didepan saya sekarang auntie Firla berdiri dengaan blouse terbuka menampakkan tetek nya yg putih gebu and tegang tu, seluar ketatnya membalut susuk bawah tubuhnya yg kelihatan sungguh berisi and lazat, and keadaannya yg masih mamakai tudung membuatku rasa horny and kinky, tak faham, tak faham saya, kalau akulah husband die, mmg saya risau habis.
Macammanalah husband dia bolehh tak fuck dia selalu, mungkiin begituu lah kalau dahh lama kahwin, saya agak. saya masih bersandar disofa dengaan kakiku dijarakkan menampakkan batang konek ku yg agak oversize and sangat keras menegak keatas.
Auntie Firla tersenyum melihat saya dari atas ke bawah especially batang penis saya yg baru dihisap tadi. “Timmy ingin auntie buat apa? ” tanyanya apabila melihat saya jg dengaan laparnya sdang melihat tubuhnya.
Baru saya sedar yg saya dahh tak ketar lagi, dahh confidence habis. saya pon menyuruh auntie Firla menanggalkan blousenya and auntie Firla pon mula buka pin tudungnya, “No, no auntie Firla, bukan tudung, blouse saja” saya menghalangnya.
Wajah auntie Firla kehairanan smbil berkata, “Blouse saja? ” , “Ya” jawabku pendek. auntie Firla menurut and menanggalkan blouse and mencampakkannya keatas meja, phuh, saya tak pernahlah tengok pompuan pakai seluar and tudung jer dengaan tetek menetek tapi saya betul-betul rasa hornylah.
Kemudian saya menyuruh pula auntie Firla berdiri mengiring supaya saya bolehh lihat susuk tubuhnya dari sisi especially dubur auntie yg sexy tu. Wow, dubur auntie mmg menonggeng and terangkat habis and shapenya bulat betul.
“Hai, ingin suruh auntie modeling ke? ” auntie Firla berseloroh, “Oh, auntie, you have the best butt, auntie, tak pernah Timmy tengok dubur sebest auntie punya” , saya meluahkan kekaguman saya.

Auntie saya menempak pula, “Yela tu” , “Betul auntie, with all my lust” and saya saya ketawa, auntie Firla pon ketawa bersama. By now saya dahh mula stroke batang penis saya sendiri, melihatkan kelazatan susuk dubur and tubuhnya.

Lepas tue saya suruh pula dia pusing membelakangkan saya, auntie Firla ikut jer setiap arahanku and dia pon pusing menampakkan dubur lebarnya yg masih berseluar, mataku kini terpaku pada dubur auntie yg cantik dipisahkan oleh lurah yg dlam.

Kemudian saya suruh auntie Firla menanggalkan seluarnya and auntie Firla pon membongkok, membulatkan lagii punngungnya yg pejal and terus menanggalkan seluarnya menampakkan dubur auntie yg licin, bulat, berisi, gebu and menonggeng itu, serta-merta saya rasa ingin terkam pungungnya and jilat habis setiap inci dubur auntie, saya betul-betul excited dengaan keadaan ini, rileks, rileks, kata saya.

“nie, tudung nie, bila ingin buka, auntie rasa tak kena lah” , tanya auntie Firla, serius. “Tudung, jgn la, Timmy syok tengok auntie cam nie, cam Ustazah pula, Ustazah Jenifer Lopez yg sexy ” and saya ketawa kecil.

“Timmy nii peliklah, kinky, tak sangka auntie” katanya. Mataku masih menjilat dubur auntie yg lazat itu. Kemudian saya mengesot badanku kedepan, kehujung sofa and bertenggek disitu. Kedua-dua tangan saya depakan and pegang sisi dubur auntie Firla and saya tarik sedikit kerahku membuatkannya menonggeng lagi.

Apalagi, she is in my favourite position, saya pon terus memberikan ciuman demi ciuman di dubur auntie, auntie Firla ketawa geli hati, saya teruskan ciuman bertalu-talu disetiap inci dubur auntie and kemudiannya saya mula membuat jilatan dikedua-dua belah hemisfera dubur auntie yg lazat itu.

“Timmy, Timmy, tak pernah orang buat auntie cam nii seumur hidup auntie, dahsyatlah Timmy nie, dahh biasa ke? ” kata auntie Firla. saya buat tak tahu aje, saya teruskan jilatan saya, cume seseorang yg tahu kenikmatan dubur pompuan jer yg akan memahami kesedapan menikmati dubur pompuan.

Dari jilatan and ciuman di dubur auntie yg pejal berisi itu saya mula membuat jilatan dilurah dubur auntie pula, mukaku ku sembabkan diantara kedua-dua hemisfera dubur auntie and lidahku mula memainkan peranannya menjilat sedalam-dalamnya lurahnya yg panas itu sehinggalah jilatan saya sampai kebahagian bawah anunya.

Masa tue mmg muka saya dahh kena sandwich habis dek dubur auntie Firla. auntie Firla memberi respons dengaan membongkok and menonggengkan lagii dubur auntie, dia dahh rasa sedap agaknya.

Saya bolehh rasa tubuh auntie Firla tergedik-gedik kerna jilatan saya di anunya. saya meneruskan jilatan saya yg agresif itu walaupun agak sukar saya bernafas disandwich dubur auntie, nafas auntie Firla pon dahh kencang.

Kemudiannya saya mengalihkan kedua tanganku dari sisi dubur auntie ke depan, ke tetek nya, tanganku mengcengkam kedua-dua tetek nya yg bergayut and saya ramas mengikut tempo jilatanku. auntie Firla mengeluh sesungguhnya, mmg dia dahh stim and cam ingin klimaks.

“Timmy, kaki auntie. lenguh but do not stop” , kata auntie Firla tersekat-sekat. saya tak tahu cam mana ingin position pula tapi yg pasti saya tak bolehh stop jilatan nie, auntie Firla dahh horny habis nie.

Saya pon kemudian pegang semula sisi dubur auntie and saya rebahkan badanku kebelakang, kepalaku disandarkan atas belakang sofa, menarik sekali dubur auntie Firla yg tetap berada diatas muka saya.

Auntie Firla faham apa yg saya ingin buat and dia pon bergerak kebelakang and memijak sofa. dahh in position saya menarik dubur auntie turun and duduk diatas muka saya and saya terus menjilat anunya tak henti-henti manakala auntie Firla menyokong badannya dengaan meletakan tangannya diatas sofa and tepi kepala saya.

Saya mmg dahh tak nampak apapun sebab dubur auntie Firla betul-betul dahh cover muka saya tapi saya bolehh rasa auntie Firla terkinja-kinja smbil mengoyangkan dubur auntie atas muka saya.

Saya dahh tak bolehh berkata apa-apa tapi saya bolehh dengar auntie Firla mengeluh, perlahan tapi berterusan, “Oh, Timmy, jilat kuat lagii Timmy. Oh Timmy” , semakin lama semakin kuat henyakan dubur auntie keatas muka saya sehinggalah akhirnya dubur auntie itu di henyak and digoyangkan kiri and kanan atas muka saya dengaan kuat sekali and suara auntie Firla hanye asyik kedengaran “Oh, Timmy” , “Oh, Timmy” “Ooh auntie dahh sampai”.

Tubuh auntie Firla saya bolehh rasa cam menggigil kesejukan diatas muka saya. auntie Firla dahh klimaks, saya rasa klimaks real punya, mungkiin dahh lama auntie Firla tak klimaks cam nie.

Saya, pula, terus terang tak pernahlah saya buat position cam ini dengaan budak pompuan yg saya screw, nii first time tapi saya cam expert pula, itulah kata auntie Firla kemudian.

Lama jg auntie Firla ingin reda, saya biarkan dia duduk atas muka saya sampailah saya rasa badannya tersentak sikit-sikit saja. Akhirnya dia pon bangun and duduk tersandar disebelah saya yg tercungap-cungap bernafas, auntie Firla tersenyum melihat saya and berkali-kali kata, “Tak sangka ye” “Sungguh tak sangka, hebat” , saya pon senyum and berseloroh, “Mestilah”.

Kemudian saya pon bangun and ingin baring atasnya, saya dahh tak tahanlah, ingin fuck anu yg baru saya jilat tadi tapi auntie Firla pegang batang penis saya yg berdenyut-denyut tue and menghalang saya dari memasukkannya dlamm anu die.

Saya pon kehairanan, auntie Firla faham apa yg ingin saya buat and dia berkata, “Timmy, auntie rasa tak sedap hatilah kalau Timmy ingin masuk, entah kenapa, hanye auntie tak bolehh lagilah” and saya mengangguk, agak kecewa jugak.

Melihatkan reaksi wajah saya, mungkiin auntie Firla faham kekecewaan saya and berkata, “Bukan auntie tak nak, auntie ingin sangat Timmy masuk auntie, tapi auntie rasa tak bolehh , seumur hidup auntie Timmylah lelaki selain dari Uncle yg pernah sentuh auntie and Timmy mmg hebat, mmg auntie ingin sangat” saya dengar and diam jer kononnya kecewa sangatlah tu, tangan auntie saya masih memegang and mengusap perlahan batang penis saya yg tak henti-henti berdenyut tu.

Sebenarnya saya tak kisah pon sebab saya minat permainan seks lebih dari fucking, jadi saya pon nyatakanlah pada auntie Firla, “Oklah auntie, Timmy pon rasa tak tergamak jg ingin masuk dlamm auntie” , “Kenapa? ” Tanya auntie Firla and dengaan wajah serius saya menjawab.

“Takut auntie Firla tak tahan, menjerit kang” and saya ketawa besar. merah padam muka auntie Firla, “. alah, macamlah dia punya besar sangat, masuk tak rasa apapun” perli auntie Firla and tangannya memicit kuat batang penis saya, saya terjerit kesakitan, “hah, cakap besar baru kena picit dahh meraung” kata auntie Firla smbil tersenyum, kemudian saya menambah, “auntie buatlah apa yg auntie ingin buat, Timmy tak kisah”.

Auntie Firla diam sejenak and memandang saya, “Timmy, kalau auntie masturbate Timmy, bolehh tak?. auntie ingin tengok Timmy bila klimaks” tanya auntie Firla. saya mengangguk setuju. auntie Firla pon merapatkan dirinya sebelah saya and duduk mengadap sisiku, tangan kanannya yg sdang memegang batang penis saya tidak dilepaskan sejak tadi.

Kemudian auntie Firla tunduk kebawah, kearah batang konek ku and mula mencium and menjilat pehaku menuju kerah batang penis saya. saya kegelian sungguh dek lidahnya yg panas. Jilatannya diteruskan tanpa henti sampailah ke telur saya, dijilatnya dengaan lahap telur saya, batang penis saya berdenyut lagii hebat and akhirnya auntie Firla menjilat seluruh batang penis saya dari pangkal sampai ke hujung.

Auntie Firla tidak menghisap batang penis saya hanye menjilatnya, rupa-rupanya kalau orang pompuan jilat bahagian batang orang lelaki, mmg sungguh mengasyikkan. auntie Firla terus menjilat buat beberapa lama sehinga batang penis saya terasa berdenyut and tergerak-gerak cam ingin pancut and dia pon berhenti smbil memandang keatas arahku, “Nak pancut? ” tanyanya and saya mengangguk dengaan nafas tercungap sedikit.

Emudian auntie Firla pon kembali duduk disisiku, “Hai, macammana nie, baru sekejap dahh ingin pancut, kata sampai orang terjerit-jerit” sindir lagii auntie Firla. saya tersengih jer and berkata, “auntie Firla hot sangat, tengok pon dahh ingin terpancut” , “yelah” jawab auntie Firla, “auntie masturbate ye? ” tambah auntie Firla smbil melihat wajahku utk persetujuan.

Saya mengangguk and saya pon melunjurkanlah badan saya agar dubur ku berada di hujung sofa and kepala ku disandarkan dibahagian atas sofa. dlamm posisi ini batang konek ku yg keras and agak besar tue tertojol sepenuhnya keatas.

Auntie Firla merenung jer pada batang penis saya tu, mungkiin terfikir macammana ingin lancapkan saya agaknya. “auntie ambil krim ye” katanya and saya angguk saja, dlamm hati berdebar-debar menantikan kenikmatan yg bakal tangan auntie saya berikan.

Auntie Firla pon bangun and berjalan kearah meja, mataku merenung tajam lenggokan dubur auntie yg amat sexy and lazat itu, lagii memberangsangkan saya melihat auntie Firla berjalan bogel tapi masih bertudung, sampai di meja auntie Firla, sengaja aje dia menonggeng ingin ambil baby oil dari lacinya, dahlah tu, dia jeling belakang tengok saya pula.

Saya pon berseloroh lagi, “Hai, dahlah keras bagai ingin rak nie, tonggeng pula, nanti adala yg tak bolehh duduk seminggu tu” , auntie Firla membalas, “Tiga minggu keras takpe, takkan satu minit dahh tak tahan, sabarlah sikit”.

Setelah mengambil baby cream, auntie Firla dengaan tersenyum-senyum melihat batang penis saya kembali duduk disebelah saya. dia pon memicit krim ketangannya and saya mencelah, ” jngan banyaak sangat auntie, licin sangat tak sedap” and auntie Firla berkata, “Amboi, tahu sedap and tak sedap, nii tiap-tiap hari buat kerja la nampaknya” , kemudian auntie Firla dengantangannya yg berkrim itu pon memegang batang penis saya, phuh, batang penis saya yg panas bila terkena krim yg sejuk, terangkat dubur saya, auntie Firla ketawa kecil, “sabar, sabar! ” katanya.

Auntie Firla pon mulalah menggerakkan tanganya atas and bawah batang penis saya, melancapkan batang penis saya. Terasa nikmatnya, sungguh berbeza melancap sendiri dengaan dilancapkan oleh orang lain. Tangan kanan saya kemudian saya masukkan melalui belakangnya and memegang tetek kanannya and perlahan-lahan saya mula meramasnya.

Sambill melancap batang penis saya auntie Firla menyandar pada sofa and memerhatikan saya ingin tengok reaksi saya. Melecap melecup bunyi lancapan yg dibuatnya, semakin lama semakin laju and secara automatik dubur saya terangkat-angkat seperti ingin fuck tangannya.

Saya se mmg nya bila melancap atau dilancap, mmg tak dapat kawal diri, kenikmatan yg saya rasa akan diterjemahkan dengaan perbuatanku samada terkinja-kinja penuh nikmat atau mengeluh. Melihatkan reaksi saya auntie Firla mempercepatkan lagii lancapan tangannya manakala tanganku dengaan kuat sekarang ini meramas dadanya, saya mulai mengeluh tanpa kawal, “Oh, auntie, fuck me fucke me Oh sedapnya” berulang kali.

Auntie Firla pon saya tengok dahh stim habis dengaan perbuatannya. auntie Firla terus melancap saya dengaan agresifnya, sebelah tangannya dimasukkan dibawah pinggang saya and dia turut sama menolak dubur saya keatas.

Agak lama jg auntie Firla berhempas pulas melancapkan batang penis saya, dia pon bertanya kepenatan, “Belum lagi? ” smbil merenung batang penis saya tanpa lepas, “dekat dah, kuat lagii auntie, need more” , jawab ku and serta merta saya rasa tangan auntie Firla cam lipas kudung turun and naik sepanjang batang penis saya dengaan laju sampailah saya dahh rasa ingin terpancut and saya mengeluh kuat, “auntie, auntie, yes, yes, yes, kuat, lagi, lagi, do not stop” , badan saya bergeliut cam cacing kepanasan, mmg saya panaspun, peluh mencurah-curah.

Akhirnya saya pon tak dapat tahan diri saya dari sampai ke kemuncak klimaks, badanku bergetar dengaan hebat sekali and tanpa dapat dikawal lagii batang konek ku memancutkan tinggi diudara seperti suntikan demi suntikan sperma ku, jarang saya terpancut sebegini kecuali saya benar-benar horny.
Walaupun saya dahh terpancut auntie Firla tetap memainkan batang penis saya sehinggalah saya benar-benar settle down.

via RedGIFs