Ustazah Sundal Kongkek Butuh Besar

By Lucy Tuesday, May 19, 2020
Pagi itu ustazah Fenna asyik teringat pada jirannya, Jader yg telah menyetubuhinya malam tadi. dia tdk berniat utk mencurangi suaminya namun godaan Jader tdk dapat ditepisnya. Oleh krn suaminya Ijan masih berkursus, maka Fenna memanggil Jader menemaninya pada malam kedua itu.

Fenna call Jader ajak tidur di rumahnya krn bimbang tiada orang di rumahnya. dia takut tidur berdua dengaan anaknya. Tambahan pula Jader jg keseorangan di rumahnya krn bininya, Dannu masih berada di rumah emaknya.

Jader tersenyum bila menerima call Fenna. Tentu Fenna ingin rasa lagii kueh benggali, katanya dlam hati. Tepat jam 10:40 malam Jader muncul di rumah Fenna bila Fenna call anaknya sdh tidur.

“Jader sdh makan ke? ” tanya Fenna “Belum, ” jawab Jader. “Jom kita makan, ” pelawa Fenna. Mereka pun makan nasi yg dimasak Fenna dengaan dua tiga jenis lauk.

Jader yg sdh biasa dengaan masakan Melayu memuji sedapnya masakan Fenna. “Puji ada makna tu, ” kata Fenna. “Betul. mmg sedap masakan Fenna, ” kata Jader sambil ketawa. “Apam Fenna sedap tak? ” tanya Fenna.

“Sedaplah. Sempit, ” kata Jader ketawa. Selepas makan, Fenna membasuh pinggan di sinki. Jader tanpa sabar terus memeluk Fenna. dia terus mencium tengkuk Fenna. Fenna membiarkan jer perlakuan Jader.

“Malam tadi sedap tak Fenna? ” tanya Jader yg mencium tengkuknya sambil tangannya memegang buah dada ustazah sundal nie. “Sedap. Belum pernah Fenna rasa sesedap ini, ” kata Fenna yg membiarkan Jader meramas buah dada nya.

“Kan saya sdh cakap sekali rasa kueh benggali, mesti ingin rasa selalu, ” kata Jader. “Siang tadi Fenna tak bolehh buat kerja di dapur asyik teringat pada persitiwa malam tadi, ” akui Fenna.

Cerita Sex Ustazah Sundal Kongkek Butuh Besar

Jader membuka t shirt Fenna dan Fenna yg tdk memakai coli itu tersembul buah dada nya yg agak besar. Jader terus menghisap buah dada kiri dan kanan Fenna. Fenna kesedapan.

Manakala Fenna membuka t shirt Jader dan membuka seluar pendek Jader. Tersemburlah butuh Jader yg besar dan panjang itu. Fenna memegang butuh itu dan die tunduk utk menghisap butuh Jader.

Kalau malam tadi die tdk menghisapnya, malam ini die ingin rasa hisap butuh Jader pula. butuh suaminya tak pernah die hisap tapi die selalu membaca buku tdk salah menghisap butuh suami.

Butuh Jader yg panjang itu tak muat mulut Fenna. Fenna menghisapnya bertalu talu. butuh yg tdk bersunat itu diciumnya berkali kali. Fenna bangun dan membelakangi Jader. Jader meramas meramas faraj Fenna.

Dimasuknya jari dan air sdh bannyak keluar. Di sinki itu Jader menghulurkan butuh nya ke dlam faraj Fenna dari belakang. Fenna yg tak pernah disetubuhi dari belakang rasa seronok dengaan asakan butuh Jader.

“Sedap Jader, ” kata Fenna “I love you, ” kata Jader yg menghentam faraj Fenna dari belakang. “I love you too, ” kata Fenna yg capai orgasme buat kali pertama.
Cerita lucah Ustazah Sundal Kongkek Butuh Besar

Dari dapur, Jader mendukung Fenna ke bilik tidurnya dlam kedua duanya berbogel. Fenna seronok didukung krn suaminya tak pernah mendukungnya. Di katil itu Jader suruh Fenna duduk di atas.
Inilah kali pertama Fenna berada di atas. Selama ini suaminya jer yg duduk di atas. Fenna rasa seronok dengaan pengalaman pertama ini krn butuh Jader yg keras itu menusuk lubang faraj ustazah sundal nie.
Fenna capai orgasme buat kali kedua. Jader yg belum keluar sperma nya menelentangkan Fenna. dia terus masukkan butuh nya ke dlam faraj Fenna. Fenna terasa senak tapi sedap. Asakan Jader makin laju dan akhirnya Jader memuntahkan sperma nya dlam faraj Fenna.

“Sorry, saya tak sempat cabut, ” kata Jader. “Fenna bimbang mengandungkan anak Jader, ” kata Fenna. ” jngn bimbang. Saya akan bertanggungjawab jika Fenna mengandung, ” kata Jader. Malam itu Jader tidur di rumah Fenna.

Malam itu tiga kali mereka bersetubuh. Bila kedengaran azan subuh, Jader pun keluar dari rumah Fenna dan Fenna puas dengaan layanan Jader. Esoknya Ustaz Ijan balik dari berkursus. Malam itu Ustaz Ijan bersetubuh dengaan bininya namun die rasa lubang faraj Fenna semakin luas.

Dia rasa tak sedap main dengaan Fenna malam itu. Macam mana tak luas dahh tiga malam berturut turut Jader melanyak faraj Fenna. Sembilan bulan kemudian Fenna melahirkan anak keduanya lelaki yg kulitnya hitam sedikit macam kulit Jader.

Hidungnya pun mancung macam Jader. Ustaz Ijan yg tdk tahu skandal sex bininya dengaan Jader tdk mengesyaki apa apa. “Cantik anak u Fenna macam orang Benggali, ” kata Dannu ketika melawat Fenna dengaan Jader.

Jader cume tersenyum krn tak sangka benihnya pada malam itu telah menjadi. Fenna turut tersenyum kepada Jader krn anak itu adalah hasil cinta mereka berdua. Jader tetap menemui Fenna setiap kali Ustaz Ijan tiada di rumah.

Malah ketika Fenna sdang sarat hamil pun Jader masih dapat menikmati faraj Fenna. Ustaz Ijan hairan jg kenapa setiap kali die bersetubuh dengaan Fenna, die tdk dapat rasa kenikmatan langsung krn lubang faraj Fenna sdh luas ditebuk oleh Jader.

Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Malam Jumaat itu memangg Ustaz Ijan mengajar di surau di kampung berdekatan. Biasanya jam 11. 30 malam baru Ustaz Ijan sampai di rumah.

Dalamm seminggu tiga kali Ustaz Ijan mengajar di surau di kampung yg berlainan. Sewaktu Ustaz Ijan tiada di rumah, Jader mencuri masuk ke rumahnya menemui Fenna dan Fenna yg baru habis pantang 40 hari terus dikerjakan Jader sdang kan Ustaz Ijan nak menunggu 100 hari baru ingin bersama dengaan Fenna.

Entah macam mana pada malam itu Ustaz Ijan balik awal pukul 11:30 malam. Bila Ustaz Ijan masuk ke biliknya terkejut lihat ada orang di katilnya. Bila die buka lampu, terkejut die tengok Jader sdang berbogel dengaan Fenna.