Tubuh Isteri Diperlakukan Seperti Sundal

By Lucy Tuesday, May 19, 2020
Sepanjang suami ku pergi saya gelabah sangat. Nafsu saya selalu membuak-buak merindui tubuh ku di perlakukan seperti sundal. Hari tue saya off, jadi saya ke bandar. saya singgah kat kedai baju, sahaja ingin tengok-tengok. Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya saya tahu die kerja promoter kat situ.

Masa tue saya tengah tengok-tengok bikini yg biasa saya nampak orang putih pakai kat tv. sahaja je ingin tengok mcm mana rupa sebenarnya. “Adik mau pakai ka? ” tanya lelaki promoter tu.

“tak ada lah sahaja tengok-tengok” jawab saya acuh tak acuh. saya tengok lelaki cina tue geram saja kat saya. Matanya mcm ingin makan saya. Mesti die geram gila tengok saya pakai pakaian ketat-ketat tuh.

Skirt labuh khakis berwarna krim yg terbelah tinggi sampai atas lutut kat belakang dan baju t lengan panjang yg ketat betul-betul sendat membalut tubuh saya. Lebih-lebih lagie baju yg berwarna merah tue singkat, memangg lah tundun tembam dan jubur tonggek saya tertayang jelas.

Tudung putih pulak kemas membalut kepala ku. saya yg memangg gian zakar tue pulak, tiba-tiba saja teringin ingin rasa zakar cina. saya goda die cukup-cukup. saya sengaja melentik-lentikkan tubuh saya time ingin tengok-tengok bikini di gantungan.

Berbagai posing yg mengghairahkan saya gayakan seolah tak menyedari die memerhatikan saya. Pastu saya ke kawasan rak baju sukan. saya berdiri memilih sambil melentikkan tubuh saya. Mesti cina tue tengah stim gila tengok tubuh perempuan melayu yg dibaluti pakaian yg ketat tu.

Pasti jubur tonggek saya yg menjadi perhatian. Lepas tu, lelaki cina promoter tue sengaja lalu kat belakang saya, saya dapat rasakan die tembab zakar die yg keras tue kat jubur saya.

Saya buat bodoh je. ia kemudian berdiri memerhatikan saya lagii. kemudian Sekali lagie die tembab zakar die sewaktu melintasi belakang saya. Time tue lah saya capai tangan saya ke belakang.

Cerita Sex Tubuh Isteri Diperlakukan Seperti Sundal

Tepat kena zakar nya yg sdang baru je melepasi jubur saya. ia terdiam. saya usap zakar nya dari luar seluar. “Adik. nak lancau ka? blh ka? ” die berbisik kepadaku.

“Kat mana? ” saya bertanya kepadanya. “Mari ikut saya” katanya sambil membawa ku ke tingkat dua, bahagian pakaian jugak namun tak ramai pelanggan. Lepas dahh pastikan line clear, kite orang masuk dlam bilik persalinan.

Agak rapat jugak pintu bilik tu, jadi tak ada sesiapa bolehh nampak kelibat kite orang, hanye tak kedap bunyi la. “You banyakk cantik lah adik. ” kata lelaki cina tu.

Tangannya memegang sisi pinggul ku. “korang ingin buat apa? ” jawab ku sambil membiarkan die memegang dan mengusap seluruh tubuh ku yg dibaluti pakaian yg ketat tu. “Mau main bolehh. You seksi lah. Kasi kongkek bolehh ? ” tanya lelaki cina tue tak tahan.

Tanpa menjawab, saya terus membuka seluar lelaki cina tu. Seluar dlam yg dipakai jelas terbonjol. saya tanggalkan sekali seluar dalamnya. Terpacak zakar die yg tak sunat tue keluar mcm spring.

Saya rocoh zakar dia. Lelaki cina tue merengek sedap. Mahunya tak, tangan perempuan melayu yg seksi nii pegang zakar die yg stim tu. “Adik, kasi masuk mulut. Please. ” pintanya.
Cerita lucah Tubuh Isteri Diperlakukan Seperti Sundal

Saya terus berlutut depannya. zakar die yg tak bersunat tue menampakkan kepala tedungnya yg kembang berkilat terkeluar dari kulit kulupnya. itulah pertama kali saya tengok zakar lelaki tak sunat dewasa real depan mata.
Saya ingin tahu jg mcm mana rasanya. saya jilat, ishh. masin rasanya. Lepas tue saya hisap kepala tedungnya. Menggigil lelaki tue bila kepala tedungnya di lumat bibir saya. saya hisap sampai ke pangkal.
Tak lah besar sangat mcm suami ku punya, tapi bolehh lah. saya rasa payau saja zakar lelaki cina tu. berbau pulak tu. Ini sah pasa tak sunat nih. Pengotor bnr lah.

Saya terus rasa geli. saya keluarkan zakar die dari mulut saya. “Hi. tak mahulah. busuk. ” kata ku. “Please adik. sekejap jer. sekali jer” pinta lelaki cina itu memujuk.

Saya sekali lagie masukkan zakar die dlam mulut saya. tak saya duga lelaki cina tue terus henjut mulut saya. Kepala saya yg bertudung tue di pautnya kuat dan di henjutnya mulut saya keluar masuk sesuka hatinya.

Mmg dahh tak tahan sangat rasanya lelaki cina tu. ia stim gila bila dapat rasa zakar nya dihisap perawan melayu yg masih bertudung nih. Akibat geli dngan zakar nya yg tak bersunat tu, saya cuba melawan.

Tetaapi tenaga tangannya lebih kuat. saya ingin tak ingin terpaksa ikutkan sahaja rentaknya. Walau pun geli, saya sure pasti taik palatnya bersebati dlam mulut saya. tue yg rasa lain mcm je.

“haiyya. sedap lor. haiya. perempuan melayu banyakk sedap woo. pandai main lancau. ah. ” lelaki cina itu merintih nikmat. Hayunan zakar nya di mulutku semakin kuat dan dlm. Kepala ku yg bertudung semakin dipegang erat.

Akhirnya, mencurah-curah sperma lelaki cina tue di kerongkong saya. “ha. ha. adikk. you pakai ini tudung buat saya tak bolehh tahan lor. ah. ” lelaki cina itu merengek perlahan, takut didengari orang di luar.

Lepas die dahh puas melepaskan sperma dlam mulut perawan melayu bertudung ni, lelaki cina tue pun pakai balik seluar dia. Sementara saya meludah-ludah sperma die ke lantai. saya tahu, banyakk jugak yg saya tertelan.

Jijik bnr rasanya. Pasti saya dahh termakan taik palat die tu. Celaka bnr lah. saya bangun, membersihkan sisa lelehan sperma di dagu dan tudung ku. jelas sisa sperma yg pekat melekat membasahi tudung saya.

Ahh lantaklah. Lepas tue kite orang keluar dari situ dan saya terus blah dari pasaraya tu. Bersama mulut saya yg terasa busuknya mcm ingin termuntah. Sumpah, saya tak ingin main dngan cina lagie lepas ni.