Pantat Ku Ditujah Batang Besar India

By Lucy Monday, May 11, 2020
saye dah berumur 31 tahun, dah kahwin ngann 2 anak suamiku dah berumur 38 tahun. So bila ada masa terluang, kekadang saye akan lepak kat irc atau pon kat icq dallam internet kat rumah. Ramai jugak kenalan saye dallam icq.

Suami saye nie tak kisah, malah die galakkan saye sex chat ngann kawan-kawan lelaki dallam internet. Suami nie ada sex fantasy die, bila kita orang make love, suami saye selalu suruh bayangkan orang lain dan bayangkan batang butuh orang lain dallam cipap saye.

So kekadang terpaksalah saye reka nama-nama orang lain dan kekadang saye bayangkan lecturer-lecturer kat ipt saye yg lain dan student-student dallam kelas saye. Bila saye sebut atau panggil nama orang lain masa making love, suami saye akan betul-betul arouse.

Cakap pasal suami, tinggi die lebih kurang 170cm dan berbadan tegap, batang die tu tak lah besar sangat atau kecil sangat, Malaysian saiz, lebih kurang 165 cm, tak lah gemuk.

Tapi susah nak keras, bukan macam kita kahwin dulu, batang die tu bila tegang, mesti keras macam kayu, tapi sekarang bila keras pon masih lembik, terpaksalah bantu ngann tangan bila masukkan dallam cipap saye.

So secara senyap-senyap saye selalu teringin nak rasa batang lain dallam cipap saye. Kekadang tu saye imagine batang lain dallam cipap saye masa saye make love ngann suami saye atau pon masa saye lancap sendiri.

Pernah sekali masa saye chat ngann seorang yg saye tak kenal dallam internet, die suruh saye layan die sebab katanya die nak lancap sambil chat ngann saye, so saye pon layanlah die sampai die terpancut.

Pada malam tu saye ngann suami buat sex macam orang gila ingatkan orang dallam internet tadi. About diri saye pulak, berbadan slim tapi tetek saye besar dan punggung saye pon besar.

So one day, masa saye layan seorang dallam internet, ada seorang lelaki nama die Arjit, die ajak saye make phone sex, so saye pon bagitahu suami saye.

Suami saye pon cakap no problem, janji die bagi nombor talipon dan bukannya nombor hand phone, takut nanti die tahu nombor kami. So Si Arjit pon bagi lah nombor talipon die.

So pada malam tu saye pon call lah orang ni, umurnya baru 35 tahun. Lama jugak kita sembang, sambil sembang tu saye dengar nafasnya makin lama makin kencang.

saye pon tanyalah knp nafas die kencang, die pon cerita yg die sedang urut batang die yg keras. Bila saye dengar saja yg batang die dah keras, saye punya cipap pon terus basah.

So saye pon signal lah kat suami saye yg show dah start, suami saye pon terus rapat ngann saye sambil dengar perbualan saye ngann orang tu. Masa saye sembang ngann Arjit, saye baring atas katil, suami saye pon baring sebelah saye sambil tu die perlahan-lahan lucutkan bra saye dan seluar dallam saye.

Lepas tanggalkan pakaian, saye pon telanjang bulat dan suami saye pon gosok-gosok pantat saye yg dah basah, sambil gosok pantat saye, suami saye cium-cium dan jilat tengkok saye.

Lepas tu turun ke bawah hisap-hisap dan jilat tetek saye sambil hisap-hisap putting saye yg dah keras. Pada masa tu saye punyalah rasa sedap macam ada kat dunia lain.

saye pon pelahan-lahan tolak kepala suami saye kat pantat , suami saye pon apa lagi, macam paham-paham terus jilat pantat saye. Mula-mula die jilat-jilat keliling, lepas tu die jilat-jilat lubang dubur saye.

Lepas tu die “fuck” saye ngann lidah die. Sambil sembang-sembang tu saye tanya si Arjit pasal batang die. saye tanya die berapa panjang batang die. die kata batang die panjang lebih kurang 9 inch dan gemuk.

Bengkok ke atas. saye pon mintalah si Arjit tu fuck saye. saye betul-betul nak rasa batang die yg 9 inch dallam pantat saye. Si Arjit pon kata die tengah melancap dan die dah nak klimaks.

saye pon cerita kat Arjit yg suami saye tengah jilat pantat saye. saye pon suruh suami saye jilat biji kelintit saye, punyalah nikmat bila biji saye kena jilat.

Tak pernah saye rasa macam ini sebelum ni. So bila Arjit dengar aje yg suami saye tengah jilat saye, die pon terus klimaks dan bila saye dengar die klimaks saye pon klimaks sama-sama ngann Arjit.

Pada malam tu, sebelum tidur suami saye fuck saye sampai 3 kali dan bila bangun pagi sebelum siap untuk pergi kerja, suami saye fuck saye sekali lagi.

Walaupun malam tu batang suami saye lebih keras daripada sebelum tu tapi, tak lah sampai 9 inch. So saye pon terbayang-bayang batang Arjit yg 9 inch dan mula nak rasa batang Arjit tu.

saye rasa mesti terkoyak barang saye yg kecil, jika kena batang Arjit. So the next day dari tempat kerja saye call si Arjit dan minta gambar die.

saye suruh die hantar kat e-mail saye. Manalah tahu si Arjit nie kot-kot kelentong atau pon tak hensome. Bila saye balik, saye pon terus buka e mail saye, si Arjit hantar kat saye sebanyak 2 gambar, satu muka die dan satu lagi gambar penuh die.

Orangnya taklah hensome sangat, tapi boleh lah tahan dan badan die pulak cukup cantik. Sasa dan tegap, saye rasa mesti lebih 6 kaki. saye pon apa lagi, tunjuklah kat suami saye, suami saye pon dah mula minat kat die.

die pon apa lagi terus tarik tangan saye masuk dallam bilik and make love, yg hairannya batang suami saye tiba-tiba aje dah keras macam besi, anak-anak saye pon hairan knp ayah dan mak siang-siang masuk bilik.

So pada malam tu suami tanya, samada saye nak fuck si Arjit tak. I pon pada mula malu juga, tapi bila ingatkan batang die yg 9 inch, saye pon terus cakap yes, tapi saye takut jg mengenangkan batang butuh nya yg besar dan panjang.

Lebih panjang daripada suami saye 4 inch. Terkejut suami saye bila saye menyatakan batang Arjit lebih panjang daripada batang butuh nya 4 inch. Mula die tidak benarkan.

Setelah saye merayu, beberapa kali, baru suami saye membenarkan. Itu pon stelah saye berjanji, hanye sekali sahaja. Suami saye pon cakap ok, tapi die cakap die nak tengok bila Arjit.

Cerita Sex Pantat Ku Ditujah Batang Besar India

saye pon cakap ok. So pada malam tu, saye call Arjit dan tanya die nak fuck saye tak, die pon terus yes. So kita orang pon buat lah rancangan nak jumpa dan saye bagi tahu die hanye sekali aje, die pon ok.

Kita orang pon buatlah perancangan nak jumpa kat Seremban Lagi jauh dari Ipoh lagi baik takut orang kat Ipoh kenal kita orang. So bila sampai cuti semester, saye ngann suamiku hantar anak-anak kat rumah orang tua suami dan travel ke Seremban.

Bila sampai Seremban kita orang book hotel dan talipon Arjit. Si Arjit pon the next day terus datang ke Seremban. Sebelum tu saye minta suami jangan make love untuk dua hari, so saye akan lebih stim bila jumpa Arjit, tapi mmg menyeksa bagi kita berdua.

Lebih kurang jam 3. 00 petang Arjit pon call bilik kita orang kata die ada kat Lobby. Suami saye suruh saye pakai sexy yg dedahkan lurah tetek saye dan kita orang pon turun nak jumpa die.

Arjit duduk kat coffee house dan kita pon join die dan order soft drinks. Rupa Arjit nampak lebih hensome daripada gambar yg die hantar. Tapi. yg merisaukan saye bukan wajahnya, tetapi ketinggian jauh lebih tinggi dari yg saye jangkakan.

saye terpaksa mendongkak apabila berdiri dengannya. Pada fikiranku mesti barangnya jauh lebih panjang. Bila saye tengok die aje, pantat saye dah mula basah dan lutut saye pon dah macam lembek.

Takut pon ada. saye tak sabar lagi nak tengok dan pegang batang die. So kita orang pon duduk lah sembang sambil minum soft drink kita orang. Si Arjit nie betul-betul peramah dan gentleman.

So bila dah habih minum suami saye ajak saye naik ke bilik dulu dan minta Arjit naik ke bilik kita orang lepas lebih kurang 15 minit. So saye ngann suami saye pon naik ke bilik.

Bila dah sampai kat bilik, suami saye tanya samada saye nak make love ngann Arjit ataupun batalkan. saye tak tahu apa nak cakap, tapi saye bagi tahu suami saye tentang kebimbangan saye.

saye tidak berani menyatakan ia atau tidak. Tiba-tiba lebih kurang selepas 20 minit, bilik kita orang pon diketuk. saye pon apa lagi, gelabah semacam dah panik dan suruh suami buka pintu dan saye duduk kat atas katil.

Bila suami buka pintu si Arjit pon masuk lalu duduk atas kerusi yg mengadap tv. Suami saye ajak die duduk atas katil sebelah saye, die pon duduklah sebelah saye atas katil dan suami saye duduk atas kerusi yg mengadap tv.

Mula-mula kita orang duduk dan sembang saja. Lepas tu Arjit gerak lebih rapat ngann saye dan peha kita bersentuh, apabila peha Arjit sentuh aje peha saye, saye rasa macam kena kejutan letrik.

Lepas tu perlahan-lahan Arjit pegang tangan saye, lama jg die pegang tangan saye. Lepas tu die bawa tangan saye kat mulut die dan cium-cium tangan saye. Sambil tu saye tengok suami saye.

Sambil tengok tv die curi-curi pandang kita orang. Lepas cium-cium tangan saye, Arjit masukkan jari saye dallam mulut die dan hisap-hisap jari saye. Satu tangan Arjit pegang tangan saye dan satu lagi die die letak atas bahu saye dan tarik saye rapat kat die.

Lepas tu Arjit cium-cium pipi saye dan tengkok saye dan mukanya bergerak ke depan dan Arjit mula cium bibir saye, sesak nafas dibuatnya ngann badan besarnya yg tindih atas saye.

Pada masa tu saye dah tak tahan lagi, saye pon perlahan buka mulut saye dan Arjit masukkan lidah die dallam mulut saye. saye pon mulalah hisap-hisap lidah die, kita pon French Kiss.

Sambil cium Arjit tolak badan Arjit supaya baring atas katil, saye pon ikut. Apabila saye dah terbaring, Arjit pon mulalah cium-cium bibir saye sambil peluk saye. Lepas tu Arjit pon turun ke bawa dan jilat-jilat tengkuk saye.

Sambil tu tangannya dimasukkan dallam blouse saye dan ramas-ramas buah dada besar saye yg besar. Tapi masih terasa kecil jika dibanding ngann tangannya yg besar. cam tangan ahli gusti yg saye lihat kat tv.

saye dah tak tahan lagi dan saye pon pegang batang butuh nya dari luar seluarnya, pada mulanya saye ingatkan die simpan cotar dallam seluar die. Lama-lama saye pegang baru saye perasan yg batang butuh nya dah keras dan mmg besar, mungkin 9 inch ataupun 10 inch.

Lebih panjang daripada apa yg saye jangkakan. Dah la tu besar pulak, hampir besar ngann botol kicap kat rumah, jika dibanding ngann kicap saye yg kecil. Arjit pon pelahan-lahan sambil jilat-jilat tengkok saye buka butang-butang blouse saye, so sekarang saye hanye tinggal ngann skirt dan bra saye.
Cerita lucah Pantat Ku Ditujah Batang Besar India

Arjit pon angkatkan badan saye sikit dan bukakan bra saye dan buah dada besar saye pon tersembur keluar. Apabila saja die nampak buah dada besar saye ngann rakus die jilat-jilat buah dada besar saye , puting saye yg dah keras.
Sambil tu saye nampak suami dah mula mengusap-usap batang die dari luar seluar die. Lama jugak Arjit tu jilat dan hisap-hisap buah dada besar saye tanpa menyentuh putting saye.
saye semakin tidak keruan cam cacing kepanasan, kepala saye ke kiri dan ke kanan menahan kenikmatan yg tidak terkata itu. Setelah putingku mula menegang, ngann pantas die menjilat sekeliling buah dada besar saye lagi, kiri dan kanan menerima habuan yg sama.
saye makin tidak tahan ngann permainan ini pantas saye merayu. “Abang. hisap puting ayang tu. please. ” die tersenyum lantas berkata, “baiklah sayang. abang hisap ek! ” saye memejamkan mata saye sebaik sahaja puting saye digigit manja oleh seorang insan yg baru saye kenal 30 minit yg lepas dan didepan suami saye.
Rasanya kicap saye dah berlimpah air dan banjir pon rasanya. Beberapa lama kemudian, saye makin tidak tertahan. Lantas saye menolak kepalanya turun ke bawah. Arjit pon faham kehendak saye, lalu die pon buka skirt saye dan buangnya ke tepi katil.
saye hanye berseluar dallam, saye dah betul-betul basah habis. saye pon suruh Arjit buka seluar die dan ngann pantas die bangun dan buka baju dan seluar die dan hanye berunder-wear saja.
Lepas tu die baring atas katil die kangkangkan kaki saye dan jilat-jilat dicelah-celah kangkang saye. Pada masa tu saye rasa sungguh nikmat, lebih nikmat jika dijilat oleh suami saye.
Kemudian Arjit terus rentap sekuar dallam saye hingga koyak. Terkejut saye akibat perbuatan Arjit. Nasib baik suami saye tidak nampak. Sungguhpun kangkang saye terasa sakit akibat rentapan itu, saye tidak mampu buat apa-apa, akibat nafsuku membuak-buak.
die kata puki saye sungguh cantik dan bersih dan sedikit mengelembung. Tapi lubang die kata kecik. Kemudian die terus menjilat ngann lebih lahap tanpa menghirau suami saye sedang lihat.
Paha saye mengeletar akibat tindakannya. saye merayu kat die supaya jilat kat puki saye lebih dallam. saye rasa lidah Arjit sungguh panjang sehingga mampu masuk ke dallam pantat saye.

Arjit pon ngann hanye berunder-wear baring di atas saye dan terus cium tengkok saye dan pada masa yg sama ramas-ramas buah dada besar saye. Lepas tu die terus jilat-jilat buah dada besar saye dan turun sampai ke pusat saye dan jilat-jilat keliling pusat saye.

Sambil tu die angkat kedua-dua kaki saye keatas berbengkok kat lutut supaya punggung saye terangkat dan terus jilat saye di keliling lubang punggung saye. Lama jg die jilat saye kat situ dan perlahan-lahan lepas tu lidah die mula jilat-jilat kat lubang punggung saye dan lepas tu die “fuck” saye di lubang punggung ngann lidah die pelahan.

Wow. saye rasa cam belayar dan kenikmatan hanye saye yg tahu pada masa tu. Walaupun saye ngann suami saye dah kahwin hampir 10 tahun inilah kali pertama saye rasa kenikmatan dan kesedapan sebegini.

Suami saye tidak pernah jilat sampai ke punggung. Lepas tu die ngann perlahan-lahan dan ngann romantik jilat saye di keliling pantat saye sambil mengigit ngann manja bibir pantat.

Arjit ngann pelahan-lahan masukkan lidah die kedalam pantat saye ngann lebih dallam dan jilat pantat aku sedalam-dallam yg boleh. Selepas hampir 5-6 minit die perlahan-lahan naik ke atas dan jilat saye di keliling biji saye.

Bila lidah kena pada biji saye, saye rasa cam kena kejutan letrik dan badan saye pon kejang dan saye klimaks buat kali pertama. Apabila Arjit tahu saye klimaks die pon terus jilat biji saye ngann rakus.

saye klimaks hampir seminit ngann lidah Arjit kat biji saye. saye dah tak tertahan lagi, saye pon merayu kat Arjit supaya fuck me. die pon melondeh seluar dalamnya.

Pada masa tu saye nampak batang Arjit tu melenting keluar dan saiznya mmg besar, ngann panjangnya dan gemuknya. Pada mulanya takut jg rasanya nak masukkan dallam pantat saye yg kecil.

So saye pon ngann perlahan pegang batang Arjit yg dah tegang dan keluarkan air mazi di hujung matanya. saye cuba masukkan batang butuh nya kedalam mulut saye tetapi tidak boleh.

saye buka mulut saye luas-luas tapi masih tidak mampu masuk. Hanya bahagian hujung saja masuk. saye dan ngann gunakan lidah saye, saye main ngann kepala batang die.

Arjit paksa jg batang butuh nya masuk dallam mulut saye. saye terpaksa mengangga seluas-luasnya, sehingga sakit bahagian pipi saye kerana terlalu penuh dallam mulut saye. Ini lah kali pertama secara live saye nampak batang yg begitu besar dan cantik, selalunya nampak dallam vcd saja.

saye dah sungguh ghairah ngann batang butuh nya dallam mulut saye. saye pon pegang buah penis die dan ngann pelahan-lahan kulum kepalanya dan cuba masukkan sebanyak yg boleh dallam mulut saye.

Arjit pon ikut goyang dubur die seolah fuck mulut saye. Kekadang batang butuh nya masuk terlalu dallam hingga kepalanya terkena tekak saye. Tercekik saye rasa. Pada masa tu saye dah betul-betul inginkan batang Arjit dallam pantat saye, saye dah tak dapat tahan lagi.

Walau pon perasaan takut dan bimbang. saye tidak ingat pada suami saye lagi, walaupun die sedang lihat perbuatan kami. saye pon minta Arjit fuck saye. Arjit pon terus baringkan saye dan angkat kedua-dua kaki saye dan letakkannya diatas bahu die.

Kemudian die pegang batang butuh nya kepalanya sebesar bola golf dan letakkan kepala batang die betul-betul tengah pantat saye. Arjit ngann perlahan tolak kepala batang butuh nya masuk kedalam pantat saye.

Tetapi tidak boleh masuk sebabnya lubang saye kecil berbanding kepala batang butuh nya yg besar. die paksa masuk, sedikit aje yg bergerak. Aduh. Sakit. saye tidak tahan akibat kesakitan yg saye alami.

saye tahan. Arjit keluar semula batang butuh nya. Kemudian ia sapu batang butuh nya ngann air liur, ngann perlahan batang butuh nya ditekan makin dallam. saye lihat hanye sedikit kepalanya masuk.

Perih rasanya. saye merintih kesakitan. saye menjerit dan tidak benarkan Arjit terus memasukkan batang butuh nya yg besar itu. saye tidak tahan kesakitan yg saye alami. saye tidak mahu terus melakukan.

saye rasa Arjit rasa kecewa dan keluar semula batang butuh nya, kemudian saye lihat suami saye membawa minyak zaiton dan diserahkan kepada Arjit. Arjit terus melumurkan batang butuh nya ngann minyak zaiton ngann banyak.

saye memandang pada suami saye. saye tidak mau melakukan tetapi Arjit semakin mendesak ngann meletakkan kepala batang di permukaan pantat saye, mungkin die sudah tidak tahan stim.

Kemudian diangkatnya ke dua kaki ku atas bahunya. saye terdesak kerana tidak mampu bergerak lagi. Perlahan-lahan di tekan batang butuh nya. Aduh. sakitnya, walaupun licin batang butuh nya tetapi lubang pantat masih terasa sakit akibat kebesaran batangkan.

saye lihat batang masih kelihatan masih banyak panjang diluar berbanding di dallam. Sedangkan saye rasa lubang saye sudah terlalu penuh dan terbuka luas lubang saye. saye tidak boleh kangkang lagi sebab kaki saye di kapit oleh bahu Arjit.

Arjit pon ngann perlahan tekan perlahan batang butuh nya yg besar tu, dan main sorong-tarik batang butuh nya dallam pantat saye setakat itu saja, walau masih panjang lagi batang belum masuk.

Pantat Ku Ditujah Batang Besar India Cerita Blue Melayu

Bila die lihat saye menahan kesakitan, die melepaskan kaki yg tersangkut pada bahunya. die terus menekan perlahan-lahan. saye kangkang kaki seluas-luasnya tetapi masih tidak mampu menahan kesakitan yg saye alami.

saye menggunakan tanganku menahan die dari terus menikam batang butuh nya. Kemudian die sekali lagi mengankat kakiku ke bahunya. saye Langsung tidak dapat bergerak. jubur saye betul-betul terangkat.

Tiba-tiba Arjit telah menekan batang butuh nya ngann sekali tikaman. Terangkat kepala saye. “Aduh sakitnya bang. ! ” Tergigit bibir saye disebabkan tikaman itu ngann tiba-tiba. Mengalir air mata saye.

Mendesak batang Arjit masuk dallam pantat saye hingga ke perut. Rabak pepepk ku. Apabila batang butuh nya kesemuanya dallam pepek saye. saye rasa nak pengsan. saye tidak mampu buat apa-apa hanye rintihan semata-mata.

Lama-lama saye rasa nikmat walaupun perih. saye rasa batang butuh nya sentuh bahagian-bahagian yg tak pernah disentuh oleh batang sumai saye sebelum ini. Pada masa yg sama seluruh badan saye mula nak kejang, dan satu kenikmatan yg amat lain dirasa.

saye pon ngann pantas terus peluk Arjit terus cium mulut die, pada masa itulah saye mula nak klimaks. saye rasa satu perasaan yg sungguh indah yg saye tak pernah mengalami sebelum ini.

Entah berapa kali klimaks pada masa tu saye tak ingat tapi hampir 2 minit saye klimaks ngann batang Arjit dallam pantat saye. Kalau dikira boleh masuk World Record.

Begitu lama saye klimaks dan perasaan yg nikmat tu saye tak tahu cam mana nak cerita. Arjit fuck saye hampir 30 minit dallam berbagai posisi. Last kali semasa Arjit fuck saye cara doggie-style, suami saye minta saye kulum batang die.
saye pon kulum batang suami saye sambil Arjit fuck saye dari belakang. Suami saye minta Arjit supaya pancutkan sperma nya kat luar dan jangan pancut ke dallam pantat saye.

saye pon terus membantah dan minta Arjit pancutkan sperma nya dallam pantat saye. saye nak rasa pancutan sperma Arjit dallam pantat saye. Arjit pon pegang pinggang saye dan henjut ngann laju dan sekuat-kuatnya sampai tercabut batang suamiku dallam mulut saye.

Hendak pengsan rasa sungguh lama die henjut saye dan akhir bila saye sedar yg Arjit dah nak klimaks, saye pon mula nak klimaks sekali lagi. ngann satu hentakan yg kuat Arjit pegang erat kat pinggang saye dan pancutkan sperma nya dallam pantat saye Sebenarnya saye dapat rasa pancutan air main Arjit dallam pantat saye dan pada masa yg sama saye pon klimaks ngann kuat.

Apabila saja Arjit cabut batang butuh nya dari pantat saye, saye terus pusing dan pegang batang butuh nya dan kulum batang Arjit yg masih basah ngann air mazi saye dan sperma die.

Walau pon pantat saye masih terasa perih akibat hentakan monster naya, saye sedut-sedut batang butuh nya hinggalah semua airnya habis dikeluarkan dan batang butuh nya pon makin lembik.

Selepas itu Arjit terus pulang. Sejak hari itu ngann suami setiap hari make love. Kekadang tu sampai dua-tiga kali sehari dan hubungan kami pon lebih rapat dari dulu.

Suami saye jadi lebih penyayang dari dulu, yg bestnya setiap kali batang die tegang mesti keras cam kayu. Sungguh pon kami bahagia tetapi lubang pantat ku terasa longgar setiap kali membuat hubungan ngann suamiku.

saye tidak kisah janji, kami masih seperti dahulu. Kita nie dah jadi cam kekasih baru sampai hari ini kita tak menyesal apa yg kita lakukan.