Pantat Bini Digosok Jiran Macho

By Lucy Thursday, May 28, 2020


Suami saya bekerja dan sering out station. Kadang kala uncle Rajh lah (jiran saya) tempat saya meminta pertolongan disaat suami saya tiada di rumah. saya mempunyai wajah dan potongan badan yanng agak menarik, mungkin sebab itulah jugak saya sering menjadi mangsa gangguan seksual di tempat saya bekerja.

Dah banyak tangan-tangan nakal dipejabat saya yanng berjaya meramas buah dada dan dubur saya. Tapi bila mengenangkan mereka semua rakan sekerja saya, jadi saya tdk panjangkan perkara tersebut. Ada jugak yanng lebih berani dng mengajak saya melakukan hubungan seks dng mereka, tetapi saya masih waras dan tdk akan membenarkan sesiapa saja kecuali suami saya yanng boleh membenamkan nye kedalam pantat saya.

Namun begitu saya ada satu kelemahan iaitu mudah terangsang bila dirangsang dan mudah menyerah kalau terangsang. Nasib baik hanye suamiku saja yanng mengetahui kelemahan saya tersebut, kalau tdk telah tentu ramai buaya-buaya darat kat pejabat yanng ingin mengambil kesempatan terhadap diri saya.

Suatu hari ketika suami saya yanng telah lebih seminggu bekerja out station, paip air dibilik mandi kami telah mengalami kebocoran. saya terpaksa mengambil cuti kecemasan untuk membetulkan kerosakan tersebut.

Saya telah menghantar anak-anak saya kat pusat jagaan untuk memudahkan kerja-kerja membaik pulih paip tersebut. Malang nye pagi tu tiada seorang plumber pun yanng berjaya dihubungi, oleh itu saya meminta tolong uncle Rajh yanng kebetulan berada dirumah nye untuk membaik pulih paip tersebut.

Uncle Rajh yanng hanye berseluar pendek tdk berkeberatan untuk menolong saya yanng terdesak ketika itu. Oleh krn kebocoran paip tersebut agak teruk saya turut sama membantu uncle Rajh membaik pulih nye.

Akibat nye baju dan kain batik yanng saya pakai basah kuyup semua nye. Ketika itu barulah saya perasan saya terlupa pakai coli dan baju saya yanng bewarna putih dan nipis itu mendedahkan bentuk buah dada saya yanng montok itu.

Telah terlambat untuk saya menyalin baju saya yanng basah kuyup itu, mungkin uncle Rajh telah melihat permandangan tersebut. Mungkin sebab itulah jugak agak nye ketika saya membantu nye memegang batang paip tadi, uncle Rajh mengabil kesempatan dng menggesel-gesel siku nye pada buah dada saya.

Saya tak ambil kisah sangat tentang itu, janji paip yanng bocor dapat dibaiki. Ketika saya mengadap berhadapan dng uncle Rajh baru saya perasan seluar pendek uncle Rajh agak tertonjol kedepan.

Apakah uncle Rajh bernafsu dng tubuh saya sehingga menyebabkan balak uncle menegang, ini cukup membahayakan diriku. Irania tolong pegang batang paip nie, uncle mahu ketatkan bahagian atas tu, pinta uncle Rajh menamatkan lamunan saya.

Tanpa banyak soal saya terus memegang batang paip tersebut dalam keadaan membelakangi uncle Rajh yanng sedan berusaha mengetatkan dan memasang semula paip shower. Uncle Rajh merapatkan badan nye pada tubuh saya, sehingga saya dapat rasakan balak uncle yanng menegang itu menekan-nekan alur dubur saya.

Sambil membetul kan paip tersebut, balak uncle Rajh menujah-nujah pada alur dubur menyebabkan saya kegelian dan terangsang nafsu saya. Dalam hati mula mengesyaki uncle Rajh mahu menikmati tubuh saya serta mahu melakukan hubungan seks dng saya.

Gementar jugak hati ini memikirkan sekira nye perkara tersebut benar-benar berlaku. Bagaimana lah nanti uncle Rajh akan mengerjakan tubuh saya ini. Aha telah siap pun, mari kita test, kata uncle Rajh lalu membuka paip shower tersebut.

Air shower tersebut memancut deras seperti biasa, saya mengelak dari kebasahan menyebabkan saya terlanggar tubuh uncle Rajh yanng masih sasa itu dan hampir terjatuh. Uncle Rajh memeluk saya kemas untuk mengelakkan saya terjatuh sehingga saya dapat rasakan batang balak uncle tegang itu tepat menikam pantat saya yanng masih ditutupi dng kain yanng saya pakai.

Saya cuba melepas kan diri dari pelukan uncle Rajh, tetapi pelukan kemas nye menghalang saya berbuat demikian. Irania, uncle telah tolong Irania, kini giliran Irania pula tolong sama uncle, kata uncle Rajh yanng masih memeluk tubuh saya, seolah-olah sepasang kekasih yanng bertahun lamanya tak bertemu.

Saya hanye mendiamkan diri sambil menutup buah dada saya agar tdk bersentuh terus dng tubuh uncle Rajh, namun begitu saya tdk dapat menghalang batang balak uncle yanng mengeras itu daripada menekan rapat pantat saya.

Telah 19 tahun uncle punya batang tdk menegang, bermacam ubat uncle telah cuba, tapi ini hari dia boleh tegang bila tengok tubuh Irania, uncle merayu sama Irania bagilah peluang sama uncle untuk rasa Irania punya barang, telah lama uncle teringin mahu rasa cipap melayu, sebelum ini mmg balak uncle tak mahu tegang, apa boleh buat, tapi ini hari dia boleh tegang depan Irania, entah bila pula nanti uncle dapat peluang macam ini, uncle sanggup bayar berapa Irania mahu, tapi bila uncle mahu pakai Irania punya cipap bagi lah, rayu uncle Rajh panjang lebar.

Dalam keadaan serba salah itu dan masih lagi dalam pelukan uncle samu tanpa saya sedari beliau membawa saya perlahan-lahan ke katil saya lalu menduduk kan saya ditepi kati tersebut.

Saya membiarkan saja uncle Rajh meramas-ramas lembut buah dada saya yanng mula mengeras. Uncle, saya tdk buat perkara macam nie, saya nie bini orang dan saya tdk mahu menduakan suami saya, rayu saya.

Ala Irania ini rahsia kita berdua saja, uncle pun tak mahu merosakkan rumah tangga Irania, tapi uncle merayu sama Irania berilah peluang sekali saja pada uncle untuk rasa Irania punya cipap , tolong la Irania sekali ini saja, lepas nie uncle tak minta lagi, 19 tahun uncle berusaha untuk memulihkan dan menegangkan balak uncle, kali ini dia boleh tegang, mmg uncle akan menyesal kalau tdk dapat menggunakan peluang ini, lagi-lagi dng tubuh Irania yanng mmg uncle idamkan selama ini, rayu uncle Rajh panjang lebar.

Dalam keadaan diri saya yanng masih buntu memikirkan perkara tersebut, uncle Rajh telah berjaya menanggalkan baju saya yanng telah basah lencun itu mendedahkan buah dada saya yanng montok serta bahagian atas tubuh saya yanng putih kuning itu.

Saya memegang tangan uncle Rajh yanng berusaha melonggarkan ikatan kain batik yanng saya pakai. Tanpa berlengah lagi uncle Rajh menyambar puting susu saya yanng telah mengeras sehinggakan tubuh saya terbaring di katil.

Uncle Rajh menyonyot puting susuku sambil menjilat dan meramas keseluruhan buah dada saya. saya mula kegelian krn perlakuan tersebut tdk pernah dilakukan oleh suami saya. Kebiasaan suamiku hanye meramas-ramas buah dada dan menggosok-gosok pantat saya sehingga berair, selepas itu dia terus menindih dan menyetubuhi diri saya sehinggalah dia memancut air mani nye kedalam pantat saya.

Saya tak kisah sangat tentang hubungan seks krn telah menjadi tanggung jawab saya untuk melayan suami saya yanng penting asalkan dia puas. Kini pertahanan diriku semakin goyah bila diasak oleh uncle Rajh.

Saya terus dibuai nafsu yanng dimainkan oleh uncle Rajh pada bahagian atas tubuh saya. Uncle mesti janji, sekali ini saja tau, akhir saya mengalah dng uncle Rajh. Uncle Rajh tersenyum melihat diriku yanng telah menyerah, uncle janji tapi kali ini uncle mahu rasa Irania punya cipap boleh, pinta uncle Rajh lagi.

Saya mengangguk lemah, sayu dan sedih krn terpaksa menyerahkan kehormatan kepada lelaki yanng bukan suami saya. saya melepaskan tangan uncle Rajh yanng berusaha untuk melucutkan kain dan seluar dalam saya.

Cerita Sex Pantat Bini Digosok Jiran Macho

Kini saya berkeadaan telanjang bulat di hadapan lelaki yanng bukan suami saya. saya hanye memejam mata krn malu berkeadaan begitu dan pasrah dng apa saja yanng akan dilakukan oleh uncle Rajh terhadap tubuh saya.

Terhenjut-henjut tubuh saya menahan hentakan balak uncle Rajh kedalam pantat saya. walaupun pantat saya telah pun lencun tapi kehangatan batang balak uncle Rajh tetap dirasai. Geselan kepala balak uncle yanng tdk bersunat itu pada dinding pantat saya tetap memberi kenikmatan membuatkan saya kegelian, tanpa saya sedar saya sendiri mengerang-ngerang ketika uncle Rajh menghenjut balak uncle kedalam pantat saya.

Hampir 20 minit uncle Rajh menikmati tubuh saya, peluh jantan nye mula keluar, begitu juag dng saya yanng mula kepenatan mengangkang untuk nye dan menahan asakan balak uncle pada pantat saya.

Kini saya dapat rasakan uncle Rajh mula menekan batang balak uncle sedalam-dalam nye kedalam rongga pantat sehingga kepala balak uncle menyentuh pintu rahim saya yanng menyebabkan saya kesenakan menahan tekanan balak uncle mula mengembang dan berdenyut-denyut menandakan dia akan mengeluarkan air mani nye, belum pun sempat saya menghalang uncle Rajh daripada memancutkan air mani nye kedalam rahim saya, berdas-das pancutan dan semburan hangat air mani nye membasahi rahim saya sehinggakan menimbulkan rasa sensasi yanng hebat pada tubuh saya pantat saya kembali mencengkam batang balak uncle Rajh dan tubuh saya mengejang lagi lalu terasa air mani saya keluar lagi untuk klimak saya yanng ketiga.

Saya terkulai lemah, begitu juag uncle Rajh yanng masih terkulai kepenatan di atas tubuh saya. Setelah pulih saya menolak tubuh uncle Rajh dari tubuh saya lalu mengeluarkan batang balak uncle yanng masih terendam dalam pantat saya.

Saya bangkit ke bilik air lalu membersihkan sisa air mani uncle Rajh yanng bertakung dalam rongga pantat saya. Uncle Rajh mengucapkan berbanyak- banyak terima kasih kepada saya di atas kesudian saya memberi layan seks kepada nye tadi.

Menggunung pujian nye pada diriku di atas kenikmatan yanng diperolehi nye dari tubuhku. Uncle Rajh ingin mengulanginya lagi sekira nye saya memberi peluang kepada nye lagi. Disebalik penyesalan di atas keterlanjuran saya tadi, ada rasa kepuasan yanng tak terhingga dalam tubuh saya hasil daripada penangan batang balak uncle India jiran saya tu.

Setelah dihitung-hitung jadual haid saya , saya bernasib baik krn saya tdk subur ketika ini, diharapkan benih India yanng ditanam oleh uncle Rajh ke dalam rahim saya tdk akan menghamilkan saya.

Menyedari kesilapan saya yanng telah mencurangi suami saya dng membenarkan dan menyerah tubuh saya untuk dinikmati oleh uncle Rajh tempoh hari, akutelah memberi layanan istimewa kepada suami saya yanng baru pulang daripada outstation.

Malam itu saja kami melakukan 3 kali persetubuhan dimana saya memainkan peranan aktif untuk memuaskan nafsu seks suami saya. Namun begitu saya menyedari hakikat nye walau sebanyak mana pun air mani suami saya di lepaskan kedalam rahim saya, ianya tak mampu untuk menghamilkan diriku krn kandungan sperma suami saya yanng sedikit dan tdk subur yanng telah disahkan oleh doktor kesuburan.

Sebab itu lah saya sukar untuk mengandung secara normal, saya mengandungkan anak sulung kami yanng telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan terus benih suami saya pada benih saya.

Nasib baiklah kecurangan saya tempoh hari tdk dapat dihidu oleh suami saya. Manakala perhubungan keluarga saya dng keluarga uncle Rajh macam biasa seolah-olah tiada apa yanng berlaku antara kami.

Dua bulan selepas kejadian tersebut, saya terkejut disapa dari belakang oleh uncle Rajh ketika saya sedang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah saya. Hai Irania termenung je, tak sihat ke, tanya uncle Rajh.

Oh uncle Rajh, terkejut saya, sihat saje terkenang kisah lalu, jawab saya bersahaja. Mana suami dan anak tanya nye lagi. Mereka kat padang permainan sana jawab saya lagi. Dari tadi uncle tengok Irania termenung saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke, ujar uncle Rajh lagi.

Ala uncle, kalau saya sakit ke, tak sihat ke, mengandung ke bukan ada orang mahu ambil tahu ke, jawab saya dalam nada merajuk. Eh kalau Irania mengandung uncle pun kena jaga Irania jugak sebab uncle pun ada syer dalam perut Irania tu, ujar uncle Rajh sambil tergelak gatal.

Saya turut sama tergelak kecil, tak adalah uncle, benih yanng uncle tanam hari tu tak menjadi, saya tak subur hari tu, jawab saya selamba. Ooo nasib baik lah ye, risau jugak uncle fikirkan perkara tu, maklum lah benda sedap uncle rasa rugi kalau uncle pancut luar, ujar uncle Rajh lagi.

Sudahlah uncle perkara tu dah lama terjadi mahu buat macam mana, saya memotong cakap uncle Rajh bila melihat suami dan anak saya telah pulang. Hai uncle lama tak nampak, suami saya menyapa dari jauh.

Hai rizal, uncle mmg selalu ada, kamu tu yanng jarang nampak, asyik sibuk dng kerja saja, balas uncle Rajh sambil bersalaman dng suami saya. Terima kasihlah uncle keranasudi menjaga dan menolong keluarga saya, sepanjang ketiadaan saya, ujar suami saya lagi.
Cerita lucah Pantat Bini Digosok Jiran Macho

Saya hanye tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suami saya tak tahu yanng uncle Rajh telah berjaya menikmati dan menyetubuhi bini nye ini. Kita hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jugak, jawab uncle Rajh tersenyum.
Baginilah uncle sebenar nye minggu depan sekali lagi saya kena outstation kat sabah seminggu, macam biasalah mahu minta tolong uncle tengok-tengok kan famili saya nie, ujar suami saya lagi.
Rizal jangan susah hati, famili rizal uncle anggap macam famili uncle jugak jawab uncle Rajh. walaupun sedikit terkejut saya dah biasa dng perkara macam tu, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami saya berangkat ke sabah, dia telah menyetubuhi diriku sepuas-puas nye, sampaikan dalam satu malam tu, kami melakukan 3 kali hubungan seks.
Saya tak kisah mmg tugas saya sebagai seorang bini untuk memuaskan nafsu seks suami saya. Bila dia puas dng layanan saya tak adalah dia mahu menggatal cari lain ketika outstation nanti.
Sepanjang ketiadaan suami saya, boleh dikatakan setiap hari uncle Rajh menjenguk kami sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. saya terharu jugak dng sikap ambil tahu uncle Rajh tersebut.
Rasa nye tak rugi tak rugi saya menyerahkan tubuh saya untuk dinikmati oleh uncle Rajh dulu. Sebelum kejadian tempoh hari uncle Rajh tak lah serapat sekarang ini. Suatu petang sebaik saja pulang dari kerja, uncel Rajh memberi tahu dia dan bini nye akan bermalam dirumah anaknya di kepong, krn menantu nye akan melahirkan anak bila-bila masa saja.
Namun begitu sekiranya saya memerlukan bantuan dan pertolongan nye saya boleh menelefon atau sms kepada nye, dia akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tu hujan dan ribut di ikuti kilat sambung menyambung berlaku dng hebatnya.
Saya dan anak saya berada dalam ketakutan dng keadaan sedemikian. saya cuba menelfon dan sms suami saya namun tiada balasan, tahu-tahu jelah kerja di kawasan pendalaman sabah, mungkin tiada liputan signal disitu.
Selepas itu saya cuba menelefon dan sms uncle Rajh menyatakan kami dalam ketakutan krn hujan dan ribut yanng kuat sedang melanda. Uncle Rajh membalas sms saya menyatakan dia kan pulang kerumah nye, lagi pun ada barang yanng perlu disimpan.

Setelah hampir 1 jam menunggu, anak saya telah pun terlena dalam ketakutan tetapi saya tdk dapat melelapkan mata krn risau dng keadaan hujan dan ribut tersebut. saya tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu saya bertekad meminta tolong uncle Rajh menemani kami malam ini.

Saya tak kisah sekiranya uncle Rajh mahu menikmati tubuhku lagi malam ini, asalkan kami anak beranak berasa selamat. Ketika unce Rajh menelefon saya mengatakan dia telah berada dirumah nye, keadaan hujan dan ribut masih belum reda.

Uncle seorang saja ke, tanya saya ketika menjawab panggilan uncle Rajh. Ye la, untie masih disana, jawab uncle Rajh. Kalau macam tu, uncle tidur disini saja lah, temankan kami, ujar saya lagi.

Kalau Irania tak kisah, uncle no problem, jawab uncle Rajh tertawa. Datanglah, saya tunggu nie, balas saya lagi. Malam itu saya sengaja memakai kaftan longgar tanpa coli dan seluar dalam krn saya tahu buah dada dan pantat saya mungkin akan menjadi sasaran uncle Rajh malam ini.

10 minit kemudian uncle Rajh mengetuk pintu rumah saya, saya menyambut nye dng penuh senyuman kehadiran uncle Rajh yanng hanye memakai kain pelikat dan baju singlet. Sorrylah uncle, menyusahkan uncle saja, ucapan pertama saya ketika menyambut kedatangan nye.

Tak pe Irania punya pasal, puncak gunung ke lembah ke uncle sanggup datang, jawab uncle Rajh. Menantu dah bersalin ke, tanya saya lagi. Belum lagi tapi dah masuk labor room dah, sana ramai yanng jaga dia, sambung uncle Rajh lagi.

Wah cantiklah Irania malam nie, seksi pulak tu, puji uncle Rajh sambil merenung tubuhku. Ala tak ada yanng seksi nye uncle, semua nye uncle dah tengok dan dapat rasa dah pun, jawab saya sedikit manja.

Uncle Rajh tergelak kecil mendengar nye. Anak dah tidur ke tanya nye lagi. Dah, takut-takut pun tertidur jugak, ujar saya. Uncle mahu minum ke, nanti saya buatkan, ujar saya meneruskan bicara.

Tak payah susah-susahlah Irania, lagi pun uncle telah banyak minum disana, mahu keluarkan lagi air adalah, lagipun malam-malam begini uncle minum susu saja, ujar uncle Rajh lagi. Ala susu untuk orang dewasa tak ada lah uncle, susu anak saya je ada, mahu bagi susu saya pun tak ada anak kecil lagi, jawab saya dalam nada bergurau dan dikuti ketawa oleh uncle Rajh.

Kalau Irania punya tak payah ada susu, uncle sanggup hisap, kalau mahu anak kecil kenalah bagi mulut satu lagi tu minum susu uncle, balas uncle Rajh jugak dalam nada bergurau.

Sorry la Irania uncle bergurau, tak pe lah Irania uncle tak kisah tak payah lah susah-suah, lagi pun esok Irania kerja, pergi lah tidur ujar uncle Rajh lagi. Tapi malam nie uncle tidur kat luar je lah ye, bukan tak mahu bagi tidur kat dalam, anak saya ada kat dalam, takut nanti dia terjaga kan susah pulak nanti, ujar saya lagi.

Tak payah susah-susah lah Irania atas sofa nie pun uncle boleh tidur, ujar nye lagi. Ala atas tilam nie selesa sikit, tadi uncle jugak cakap mahu keluarkan air uncle kan, tak pelah nanti saya temankan lah sampai air uncle habis keluar, uncle nie macam tak biasa dng saya pulak, rungut saya.

Uncle Rajh tergelak memahami kiasan saya, sebenar nye uncle mmg mahu terkencing dari tadi lagi tahan nie, jawab nye. saya turut sama tergelak, pergi je kencing kat toilet tu, tapi jangan lupa basuh bersih-bersih balak uncle tu, nanti Irania tolong keluarkan air mani uncle pulak, ujar saya selamba.

Ooo yanng tu uncle pastikan sentiasa bersih semata-mata untuk Irania, tapi betul ke Irania mahu bagi sama uncle lagi nie, tanya uncle Rajh ingin kan kepastian. saya mengangguk tersenyum, susah payah uncle datang menemani kami nie, biarlah malam nie saya tolong uncle pula melepaskan nafsu uncle dng tubuh saya, ujar saya lagi.

Tapi uncle tak ada protection nie, kondom tak ada nie, ujar uncle Rajh lagi. Uncle jugak cakap dulu kan, tak nikmat kalau pakai kondom, jadi malam nie tak payah pakai kondom, uncle nikmatilah puas-puas tubuh saya malam ini, kalau uncle mahu saya hamil dng benih uncle, pancut kat dalam saya tengah subur nie, kalau uncle tak mahu saya hamil, pancut kat luar saja, ujar saya lagi sambil melirik senyuman menggoda kearah uncle Rajh.

Pantat Bini Digosok Jiran Macho kisah seks melayu

Baiklah Irania sayang, nie la yanng buat uncle sayang sangat kat Irania nie, mmg uncle teringin sangat mahu kan Irania mengandung denagn benih uncle nie, ujar uncle Rajh tersengih.

Setelah menyiapkan tempat tidur untuk uncle Rajh saya berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untuk disetubuhi oleh uncle Rajh. saya merelakan malam ini pantat saya disula oleh batang balak berkulup dan rahim saya dihangatkan dng benih-benih pakcik India nie.

Saya hanye tersenyum melihat uncle Rajh yanng siap berbogel bila keluar dari tandas dng batang balak uncle yanng hitam legam itu keras menegang dan bersedia untuk memuaskan pantat saya yanng siap sedia basah ini.

Kalau dinilai dari segi fizikal uncle Rajh nie, mmg hilang selera seks saya, tetapi mengenangkan saya pernah mengecapi kenikmatan bersetubuh yanng telah diberikan oleh uncle Rajh, saya merelakan sekali lagi tubuhki dinikmati oleh uncle Rajh demi untuk mengecapi kepuasan bersama.

Saya membiarkan uncle Rajh menelanjangi tubuh saya tanpa seurat benang dan merangsang nafsu saya yanng telah terangsang ini dng meromeng tengkuk saya, meramas-ramas buah dada saya serta mengosok-gosok lembut pantat dan kelentik saya.

Saya membalas pelukan uncle Rajh dan meluaskan lagi kangkang saya disaat uncle Rajh mula menggesel-gesel kepala balak uncle pada alur pantat saya. saya mengerang menahan kegelian dan kesenakan disaat uncle Rajh mula menekan kepala balak uncle yanng mula memasuki rongga pantat saya.

Disebabkan keadaan pantat saya yanng cukup terangsang dan berair memudahkan batang balak uncle Rajh menerobos memasuki rongga pantat saya sehingga kedasar nye. Kini keseluruhan batang balak uncle tenggelam dalam lubang pantat saya sehingga saya rasakan bulu kemaluan uncle Rajh rapat bertemu dng bulu kemaluan saya.

Ukuran balak uncel Rajh yanng besar dan panjang serta membengkok itu menyebabkan saya terpaksa menahan kesenakan dalam kenikmatan yanng terasa hingga kedalam rahim saya. Namun begitu kegelian dan kehangatan serta kenikmatan yanng disalurkan oleh balak uncle Rajh mengatasi segala nye.

Ternganga mulut saya sambil mengerang-ngerang kenikmatan disaat uncle Rajh mula menghenjut pantat saya, gerakan keluar masuk balak uncle dng rentak perlahan dan laju itu menyebabkan saya telah klimaks beberapa kali dan setiap kali saya klimaks uncle Rajh memberi peluang kepada saya untuk menikmati sepenuh nye.

Namun begitu saya melihat uncle Rajh masih steady menikmati tubuh saya walau pun peluh jantan mula keluar membasahi tubuh kami. balak uncle masih kuat meragut kenikmatan yanng disediakan oleh pantat saya tanpa ada tanda-tanda untuk memancutkan air mani nye.

Saya yanng telah kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untuk mempercepatkan klimak uncle Rajh agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Disaat uncle Rajh menhenjut balak uncle memasuki pantat saya, saya memeluk tubuh nye dan melingkarkan kaki saya pada pinggang nye dan pantat saya mengemut balak uncle sekuat mungkin sambil menggoyang-goyang dubur saya.

Gerakan tersebut menyebabkan balak uncle Rajh tertanam rapat di dasar pantat saya sehingga kepala balak uncle menyentuh rapat pintu rahim saya. saya menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, namun begitu saya terus berusaha agar uncle Rajh memanncutkan air mani nye.

Setealh beberapa ketika melaku gerakan tersebut uncle Rajh mula mengerang dan saya rasakan kepala balak uncle mula mengembang lalu melepaskan berdas-das pancutan air mani nye kedalam rahim saya. Setelah diarsakan tiada lagi air mani yanng keluar dari balak uncle Rajh saya melepas lingkaran kaki saya pada pinggang nye dan terdampar kepenatan.
Ketika uncle Rajh memancut nye air mani nye saya jugak klimak ketika itu, sekira nye diteruskan persetubuhan ini sesungguh nye saya tak mampu lagi mahu klimak stelah saya rasakan lebih lima kali saya klimaks dikerjakan oleh balak uncle Rajh.

Cite lucah Balak Uncle Memenuhi Lubang cipap saya saya membiarkan uncle Rajh terdampar atas tubuh saya dan balak uncle yanng masih rapat terendam dalam pantat saya. Kehangatan air mani uncle Rajh yanng memenuhi rahim dan rongga pantat saya masih terasa.

Setelah tenaga kembali pulih saya menyuruh uncle Rajh mencabut balak uncle dari pantat saya krn uku ingin kebilik air. saya hanye membersih bahagian luaran pantat saya saja dan membiarkan air mani uncle Rajh bertakung dalam rongga pantat dan rahim saya krn saya bersedia untuk hamil dng benih tersebut.

Saya meminta tidur didalm bilik menemani anak saya, uncle Rajh yanng masih kepenatan hanye mengangguk tersenyum kepuasan. teruk jugak pantat saya dikerjakan oleh uncle Rajh tadi, lebih satu jam saya disetubuhi oleh nye, terasa sengal dan longar segala sendi saya krn penat mengangkang dan pedih terasa pantat saya menahan asakan balak uncle Rajh yanng agak besar dan panjang itu.

Duan bulan kemudian saya mula terasa loya dan pening, saya ke klinik untuk membuat ujian kehamilan dan keputusan mmg saya disahkan hamil yanng besar kemungkinan hasil daripada hubungan seks saya dng uncle Rajh.

Sepanjang tempoh kehamilan tersebut mmg uncle Rajh menjaga keperluan dng baik sekali. Disebabkan kesibukan tugasan kerja suami saya dia tdk menaruh syak wasangka terhadap kandungan tersebut. Lantaran kebaikan dan sikap ambil tahu uncel Rajh terhadap diriku meyebabkan saya tdk kisah sekira nye uncle Rajh mengambil kesempatan untuk memuaskan nafsu nye dng tubuhku.