Lubang Jubur Secretary Ganas

By Lucy Monday, May 11, 2020
Saya ditugaskan utk mengedalikan beberapa perkara di institusi ini. Ada seorang sekretari yg memangg diakui seorang yg kurang ajar. Cara perwatakan diaorang and cara bercakap dng orang mmg kurang ajar semuanya. Badan diaorang nii lebih kurang 166 cm and payudara diaorang besar, jubur padat tonggek.

Jandalah mahu katakan. Suka betul pakai lipstick merah menyengau and cat kuku tdk pernah tinggal. So diaorang ni, jadi kurang ajar sebab boss diorang, memangg kurang ajar jugak. So diaorang nii terikut ikut ler.

Diaorang suka stay back tiap hari, ntah apa kerja yg diaorang buat tapi masa tue bagai tdk pernah cukup. Mulut diaorang pulak cabul and tdk ubah faraj ayam. So, satu hari, saya pon balik lambat.

Saya terpaksa gunakan copy machine kat opis diaorang sebab copy machine diaorang clear. diaorang nii dok kat corporate office and saya plak di tempat lain. Corporate office nii kira, out of bounds lah mahu katakan.

Kata diaorang banyaak benda sensetif yg tdk bolehh di ketahui orang. So saya nii bloehlah keluar masuk sebab saya nii kira mempunyai sedikit kuasa Veto lah mahu katakan. So, pada hari tu, saya pon pergilah ke corporate office nii mahu photostat.

Masuk jer kat situ, saya perhatikan semua pekerja lain di corporate office nii dahh pon balik. So saya trus melangkah ke copy machine. Elok saya sampai, si Leffna diaorang nii cina tapi saya berikan nama diaorang seakan akan nama ini, so sapa tahu, paham paham ajalah.

So sesampai akukat machine copy tu, Leffna pon terserempak dng saya. diaorang mahu pergi buat kopi kat pantry. saya senyum ajalah kat diorang. diaorang tetiba mendekati diriku and bertanya apakah yg saya sedangg lakukan.

Saya pon tunjukkan kertas yg saya sedangg photocopy. Pada hari tu, diaorang pakai satu dress baldu berwarna hitam yg menonjolkan lurah dada diorang. “hai, kecik saja” kata hati saya.

Mata saya memandang kepada payudara diaorang yg sebesar sebungkus nasi lemak 50 sen. smbil menghirup air kopinya, Leffna trus memegang tangan saya and bersenyum. saya tersentak and cuba menarik balik tangan saya.

Maklumlah saya ni, laki orang mahu katakan. diaorang trus tanya, “why u pulled your hand away? u scared ah? scared i will rape you ah? ” diaorang tanya saya smbil bersenyum.

Cerita Sex Lubang Jubur Secretary Ganas

Aik? tetiba cerita pasal rape, apa ni? tertanya hati saya. Lepas tue diaorang trus meninggalkan saya menghala balik ke tempat duduk diorang. saya pon teruskan dng kerja saya. Tetiba diaorang memanggilku utk masuk ke tempat diorang.

Saya pon menyahut and trus ke tempat diorang. diaorang sedangg duduk di kerusi executive diaorang smbil mengangkangkan kaki diorang. ternampak akupada seluar dlam warna hitam berlace diorang. saya cuba memandang kearah lain tapi diaorang trus berkata “Leffna, can u go an close the main door please. I have to show you something very private about the institute” saya pon tanpa was was trus tutup pintu main ke office diorang.

Kawasan office diaorang agak tersembunyi and saya pon trus kembali ke tempat Leffna. Tetiba diaorang bagi saya satu dokumen utk saya baca. Dokumen itu berkenaan satu projek utk kerajaan.

Saya tertanya buat apa saya diberikan benda ini? diaorang kata utk saya membaca alihan bahasa dokumen itu. saya pon trus membaca. dng tdk memerhatikan perwatakan diorang. tetiba saya terasa tangan si Leffna berada di bahu saya.

Saya tersentak and memandang keatas saya tengah duduk masa tu. diaorang tersenyum. saya pandang jauh kedalam mata diorang. smbil tu, diaorang menurunkan badannya ke posisi menyangkung di depan saya.

Tangan diaorang trus ke zip seluar slack saya and membuka zip itu dng pantas. saya tergamam. diaorang buka pula tali pinggang saya and tersergamlah batang zakar saya depan muka diorang.
Cerita lucah Lubang Jubur Secretary Ganas

Dengaan bersenyum, Leffna trus mengullum batang zakar saya dng tdk berperikemanusiaan. Dijilat kepala zakar saya and dihisap batang saya macam hisap air pakai straw. Tangan diaorang memagang buah zakar saya and diaorang pon menjilat buah zakar saya.
Saya cuba meronta tapi lama kelamaan saya biarkan sahaja. dahh puas diaorang kulum zakar saya and zakar saya, diaorang bangun and melucutkan baju diorang. tersergam pula badan diaorang yg kecik molek depan saya.
Diaorang trus menaikankan badan diaorang keatas riba saya and menyjah nujahkan faraj diaorang ke batang zakar saya. Batang saya lebih kurang 9 inchi pon merasakan lapisan faraj si Leffna.
Batang zakar saya masih basah lagie dari air liur kuluman diaorang and dng bercampurkan air faraj diorang, trus jer masuk kedalam faraj diorang. diaorang mula meronta macam naik kuda.

Kemudian diaorang menaikkan jubur diaorang and menujahkan faraj diaorang kembali keatas zakar saya. chlup, chlap! bunyi zakar saya menujah faraj minah cina ni. tetiba diaorang menggeletar, Leffna, i am cuming diaorang kata.

Trus diaorang bangun and menonggeng di depan saya. diaorang menyuruh saya jilat faraj diaorang sampai diaorang keluar sperma diorang. saya pon trus menjilat. melahap faraj diaorang diorang mengerang. Oo yes! o ah ah here it comes.

Saya pon sedut lah faraj diorang. banyaak air mackcik ni. Lepas tu, diaorang memusingkan badan diaorang mengalakan muka diaorang kat zakar saya. trus diaorang kulum. melahap lahap zakar saya.

Saya cuba bertahan. tapi saya pon meletup. saya katakan Leffna. i am cumming. diaorang senyum and meneruskan menghisap zakar saya. saya pon mengeluarkan sperma saya yg agak banyaak and memenuhi mulut diorang.

Diaorang tdk melepaskan sikit pon airmani saya. diaorang telan semuanya. lepas saya dahh lemah longlai, diaorang mula menggulum zakar saya lagi. kali nii diaorang suruh saya pukul jubur. saya jolok lubang jubur nye, sampai merah cam mahu keluar darah saya kerjakan.

Diaorang menjerit sakit tapi mahu lagi. saya pon teruskanlah. tetiba diaorang bangun and mendapatkan sekeping kkertas jenis keras and menujahkan kedalam faraj diorang. lepas tue diaorang suruh saya fuck lubang burit diaorang pulak.

Saya pon trus lah. Hentak punya hentak, diaorang pon meletup. saya pon. dahh mahu meletuptapi diaorang biarkan saja. Lepas saya menembak sepenuh sperma saya dlam lubang jubur diorang, diaorang pon trus lepak.

Lemah longlai. Lepas tue diaorang trus suruh saya keluar dari Bilik diorang, siap maki saya lagie tu. ! “hey fucker! now, u get out of my office! ” saya pon tersipu sipu angkat seluar saya and keluar.

Diaorang trus kunci balik bilik itu. saya cuba mendengarkan apa diaorang buat dng mendekatkan telinga saya kat pintu. yg saya dengar, Ah a o smbil bunyi diaorang tarik nafas.

Uih! ganas wanita ni. layan diri pulak. saya pon blah. Bila saya mahu balik, tetiba saya nampak kereta boss ada kat depan bangunan ni. aik? saya ingatkan dahh balik! rupanya belum.
Diaorang sebenarnya memerhatikan kerja Leffna dng saya tadi. rupa rupanya diaorang ada video camera ccu. saya pon terasa malu and blah. nie mesti layan si Leffna lepas saya dahh layan.

Esoknya saya balik cepat, tapi cepat tdk cepatlah, selepas saya layan diaorang lagie sekali.