Dijolok Zakar India Sedap

By Lucy Friday, May 8, 2020
saya kenal dngan mamat india nii melalui internet nii gak la. kalau tak silap saya ini lah kali pertama saya kenal dngan mamat india nie. stlah beremail beberapa kali dan call saya banyaak kali gak. so dipendek kan cite diaorang ajak jumpa saya set jer diaorang kata diaorang ada kursus kat kl nii diaorang akan overnite kat Hotel so dekat jer dngan tempat saya tinggal.

Seperti yg dijanjikan diaorang soh saya datang kat bilik diaorang nombor dahh lupa saya nii kali pertama mahu main dngan mamat india lagii pun diaorang kata ini la kali pertama diaorang main dngan lelaki lembut macam saya nii so saya bawak la kawan untukk menyedapkan hati saya nie.

Saya takut gak. kot kot diaorang nii macam mamat estet saja. lepas jer saya parked kete saya kat depan hotel tu saya dngan kawan saya pun naik la hotel tu malu gak.

Sebbab maklum la reception kat depan tu pandang semacam jer saya nii biasa la. dreesing lelaki jer sampai jer kat bilik diaorang saya bell diaorang terbuka jer pintu saya setengah pengsan dngan kawan saya tue.

Sebbab mamat nii bukan mamat estet jangaan tak caya muka diaorang macam Shahrukh khan. diaorang pelawa saya masuk so hajat hati tak mahu introduce diri masa awal. sebbab takut gak tak hensem.

So saya mahu pass kat kawan saya jer tapi bila macam Anil Kapoor tu tak jadi la mahu nyamar so kawan saya lak saya tengok dahh lain macam planning asal mahu kasi kat die.

Tapi tak leh jadi. saya over shadow diaorang saya kenal kan diri saya so we all sembang jab. saya dahh kasi signal kat member saya tue. soh diaorang turun la.

Tunggu kat mana mana diaorang paham we all sambung cite. macam macam cite la ops. mamat nii dahh kawin dahh ada anak 2 tak kisah la kata hati saya janji saya bolehh atasi prestasi wife die.

Smbil sembang tu. tangan saya merayap gak. saya tahu. jantan nii kalau kami tak mula kan dulu. sah sah diaorang tak mahu nyer malu la konon. pirah. tapi bila dahh mula kang.

Naik biru kami di buatnya dahh paham sangat dahh saya lak offer diaorang untukk massage. maklum ler diaorang naik bas. penat so saya soh diaorang buka baju diaorang ikut jer saya soh diaorang pakai towel diaorang ikut gak saya nii pakar gak la dallam urut mengurut nie.

Sebbab saya nii anak tukang urut diaorang kata saya pandai urut. ye la tu mahu bodek la tu smbil urut saya sembang la dngan diaorang die kata diaorang tak pernah puas dngan wife die.

Sebbab wife diaorang org kampung yg tak pandai main tak suka blowjob diaorang punya. kayu. ye la tue. banyaak la korang punye cite macam macam korang kondem wife korang.

Tapi dallam masa saya urut tue. saya sniff gak die. kot kot ada bau badan sah sirim diaorang nii pembersih saya rasa lega sikit tak mahu la saya bau kari ka minyak lenge ke sampai jer jari jari saya nii kat pinggang die.

Cerita Sex Dijolok Zakar India Sedap

Saya tarik sikit demi sikit towel tu dari paras pinggang sampai la diaorang terbogel. amboi. terbogel lagii sebenarnya sengajakan mahu tengok gak dubur kuali ker dubur periuk so saya rasa diaorang nii memangg bersih punye org.

Sebbab ada chop sirim gak. saya cari urat sembelit dan urat kentut diaorang nasib la tak kentut kalau kentut mau saya humban diaorang ikut tingkap tu tapi saya tengok dubur diaorang terkemut kemut la sebbab sedap sangat dapat urutan berbisa dari anak tukang urut.

Sengaja saya mainkan jari saya kat pangkal buah die. saya rasa kematu jer kat situ. keras la batang zakar diaorang tu saya urut urut kat pangkal batang zakar diaorang yg kat lobang dubur diaorang tu diaorang dahh berdesih dahh sah sah tegang dan keras batang zakar diaorang tu ini urut bukan sebarang urut tau.

Ini urut untukk carik urat kasi keras dan kuat main sebbab saya ada belajar dari abah saya. saya carik lubang cincin diaorang dari belakang. abah saya kata lagii senang carik dari belakang saya rasa buah diaorang bergerak gerak dan macam ada angin.

Saya urut buah diaorang ada lendir tak elok untukk jantan macam u all yg suka melancap dan kuat main bila dahh rasa ok sikit saya soh diaorang telentang mak aih.

Telentang jer diaorang mata mak berpinar sekejab nyah. apa tak nya keras macam besi berurat panjang. beso. semua nya kira complete la bagi seorang jantan macam diaorang nii hati saya dahh dig dug saya tengok mata die.

Diaorang senyum jer kat saya diaorang ingat saya takut?. alang alang seluk batang. eh eh batang lak. terlatah lak. alang alang seluk pekasam. biar sampai lendir keluar. betui ka mak cakap nii nyah ah tak kisah la nyah mak pun.

Eh mak lak saya pun urut la perut diaorang saya rasa banyaak angin berbunyi perut diaorang sebbab angin lari pas tu saya pegi kat ari ari diaorang kat situ angin lagii kuat.
Cerita lucah Dijolok Zakar India Sedap

Tapi tak ribut topan. akak malas dngan adik adik yg tak reti bahsa nie. lagii bertambah la keras batang mamat keling nii eh eh saya terperasan la. mamat nii rupanya dari spesis org islam gak.
Veryt the clean gitu sunat nyah mak suka! memangg cantik shape die. kepala tak la kembang semangkuk macam kepala king cobra tu selari dngan batang zakar diaorang yg panjang tu tekan tekan kat pangkal batang zakar diaorang tu urut ada isi sikit mahu kasi tang pangkal tu biar tak leh mahu lentur lentur.
Ada la petua diaorang sape sape mahu berurut dngan mak kena la sedia kan pengkerasnya. tak mahal RM250 jer RM200 tu sebbab mahu beli baju. mahu melaram. saya tengok mata diaorang dahh tutup rapat dahh bila saya pegang batang zakar diaorang berdenyut denyut saya genggam kuat kuat.
Fuh memangg power giler mamat nii punye tak ada lembik lembik dahh ya la. kari la pulak. smbil main main kat kepala batang zakar diaorang tu tangan saya satu lagi.
Main kat puting diaorang sekejab kiri. sekejab kanan saya tengok diaorang macam mahu juling dahh bila saya buat macam tu steam giler die. lepas tu saya tengok mata diaorang macam mengharap saya kulum batang zakar die.

Saya paham sikit demi sikit saya main dngan lidah saya kat kepala batang zakar diaorang saya tengok kaki diaorang dahh terangkat dahh saya masuk kan batang zakar diaorang pelan pelan dallam mulut saya.

Ngeliat manja diaorang suara tertahan tahan apa tak nya. panas suam la kot lama gak saya berkeadaan bgitu. smbil tu lidah saya main main kat kepala batang zakar diaorang masa terendam kat dallam mulut saya jari saya terus main kat puting diaorang die angkat kaki diaorang dallam keadaan lutut di atas diaorang kangkang kan kaki diaorang saya nii suka tengok org siok macam mahu mampus.

Saya pun apa lagii bawak lidah saya kat antara pangkal batang dan lubang dubur diaorang sebbab clean saya sanggup laa saya main main kat urat tue. apa lagi. terangkat dubur diaorang smbil mengerang sedap tengah tengah sedap tu hand phone saya berdering la.

Sape la pulak kacau nii tak tau nombor sape saya angkat saya dengar kawan saya kat bawah dahh marah marah kat saya dahh diaorang kata “oi. mau bikin anak ker”.

Saya kata “give me 10 minit please” diaorang kata “kalau lambat saya balik naik teksi”. macam mana tuh. ? sape mahu jawab? ada idea? tolong jawab kan terus saya main mainkan lidah saya kat lubang dubur die.

Fuyoh lagii terangkat kaki die. mengerang macam lembu kena sembelih saya suka tengok mamat tu dallam keadaan macam tue. tak tentu hala. saya tau diaorang steam giler tue. lagii suka dan lagii kerap saya jolok lidah saya kat lubang dubur diaorang tu saya tau sangat diaorang memangg suka dan saya tau gak lelaki memangg suka kalau main lidah kat lubang dubur mereka tak caya bet rm 10.

Dan saya percaya. mamat nii tak lama nie. saya sure memangg akan pancut cepat nii bnr tekaan saya smbil tangan saya melancap batang zakar diaorang smbil saya jilat dubur diaorang saya rasa dahh kembang semacam zakar diaorang tu macam air dahh mahu keluar dah.

Lagii laju saya buat tau tau diaorang angkat tinggi dubur die. sekali dngan kaki diaorang cruut crut diaorang klimak saya tengok muka diaorang berkerut tahan sedap. jangaan tak caya.

Air diaorang sampai kat muka die. diaorang terus melancap sendiri smbil mengerang. saya tau ini akibat urutan saya kat batang zakar diaorang tadi urat dahh bnr banyaak sangat air diaorang saya perati jer gelagat die.

Tak kuasa mak nyah mahu tolong diaorang lapkan. sendiri sedap sendiri buat la lepas tu saya tengok diaorang len+++ macam org lari 30 km terdampar lesu diaorang tarik nafas dallam dalam.

Lepas tu diaorang lepas kan baru la diaorang bolehh becakap dngan saya. diaorang kata saya nii sah sah memangg tera dallam bidang urut dan main nie. ye ke nie?.

Tak penah diaorang capai klimak macam gini sedap diaorang angin dekat buah zakar dan perut dahh tak ada. memangg la sedap bila klimak jangaan korang tak tau lepas tue.

Hand set saya bunyi lagii saya off terus. saya tau kawan saya dahh marah dahh tue. so saya cakap kat die. i got to go diaorang paham so diaorang ambil duit.
Pas tu diaorang kasi kat saya. diaorang kasi saya RM100. 00 diaorang kata ini bukan sebbab khidmat sex. tapi khidmat urut saya kat die. saya paham. dan saya terima jer duit tu.

Diaorang kata. lain kali diaorang akan call saya kalau diaorang datang kl lagi. so saya pun angguk jer la saya bega bega sikit rambut dan baju saya. saya pun chiow puas hati saya bila saya dapat takluk jantan yg kata diaorang org tera.

Bolehh tahan sampai 45 minit ke atas la 1 jam la.