Awek Jepun Pussy Basah

By Lucy Tuesday, May 19, 2020
Sanoki nie nurse yang cun and cantik sangat, mmg aku tak kenal sangat. and pada satu hari tu, aku dijemput ke birthday party seorang kawan, and kebetulan die pun di jemput. So kita pun bersetuju untuk pergi dng satu kereta, krn die takut drive waktu malam.

Masa aku ambil dari rumah die, fulamak cantik and seksinya die. die pakai body hugging blouse paras peha. Badan die mmg solid, krn die nie active – tennis, swimming, and macam macam.

Rambut pendek paras tengkuk, kening halus di cukur rapi. Masa kat party tu, kita boraklah lebih kurang sambil mingle around dng tetamu lain. aku perasan ada dua tiga mamat lain cuba-cuba tackle die masa tu.

Jealous jg aku, krn aku yang bawa die, tapi silap aku jg krn aku dok layan minah salleh lain. aku tak minum, tapi aku nampak die dah 2 can beer kat meja kita.

Party tu habis agak dalam pukul 12 malam and aku ajak die balik. kita pun masuk kereta and menujuk ke rumah die. Tiba-tiba die cakap, “lets go somewhere else, I want to dance”.

So kita singgahlah kat satu disko dekat tepi Sungai Mekong. Mula-mula tu kita menari tarian rancak, tapi towards late hour, tarian slow mula. So kita mula lah slow dance.

Aku boleh rasa bra die, tundun die bila berpelukan. aku dah naik stim and mula mencium tengkuk and telinga die. die tak marah pun! Dalam pukul dua, kita setuju untuk keluar krn dah ramai pun yang dah balik.

“You ara a naughty boy” die cakap bila dah masuk kereta. “Because you are hot! ” aku cakap balik. kita berciuman, “thanks for nice evening” die cakap. So aku pun drive ke arah rumah die.

Tiba-tiba die cakap “I dont have the key to my house, I dont want to wake my friend at this hour. Can you send me to a Hotel or can I stay at your house? ” die sebenarnya kongsi rumah dng seorang Jepun lagi, kawan aku jg.

Kepala aku ligat memikir, antara membawa awek Jepun nie ke rumah atau ke Hotel. Kalau bawa ke rumah, mesti orang lain tahu and syak macam-macam. Guard and maid aku mesti bawa mulut nanti.

So aku bawa die ke Hotel dekat rumah aku. bila dah check in, aku bawa die masuk bilik. “Ok good night, see you on Monday and thanks for everything”, aku cakap bila die cakap nak mandi.

“Wait, I will have a very quick shower” die balas sambil mengunci pintu bilik air. So aku pun duduklah tepi katil sambil menonton tv. Memang tak lama pun. bila die keluar, rambut tak basah pun.

Cerita Sex Awek Jepun Pussy Basah

Tapi yang buat aku tak boleh tahan, die berkemban dng towel kecil, cume menutup buah dada and pantat nya sahaja. Kulit putih melepak, badan yang solid, batang pelir aku terus naik untuk entah ke berapa kali.

Aku terus bangun and memeluk and french kiss die. die membalas. aku buka towel yanng die pakai and mmg die tak pakai bra and panty pun. aku pun apa lagi, terus mencium tengkuk, tengkuk, turun ke dada, perut, and ke pantat die.

Die menarik aku ke katil and berbaring. aku terus menjilat and finger pantat die yang mmg dah banjir. Sambil tu aku tanggalkan seluar and baju aku. So kini aku sama-sama bogel atas katil dng die yang dah mengangkat-angkat jubur die semasa aktiviti menjilat and menjolok dng lidah aku.

“Please do it now”, die cakap. aku masih meneruskan aktiviti menjilat and menyedut. Bukan senang nak dapat pantat Jepun original. “Please, now please”. aku pun merangkak naik, and mainkan kepala pelir aku kat kelentit die and lubang pantat die.

“As as aas”, kedengaran dari mulut die. pantat die merah, tak macam pantat melayu agak hitam di bibir luar and kelentitnya agak panjang and keras. Air lendir dah meleleh keluar.

Aku pun tekan sikit demi sedikit. Agak senang untuk masukkan batang pelir aku and agak panas di dalam nya. bila semua batang pelir aku dah masuk, aku biarkan sekejap and aku boleh rasa kemutan demi kemutan berlaku.

Sanoki, nama pendek die, mula mengerakkan jubur nya mula menarik and menyorong perlahan-lahan. “As aas ah aah ah”, setiap kali aku henjut sampai ke pangkal pantat die. Henjutan aku semakin laju and die bersama-sama melawan pergerakan turun naik aku.

Hentakan semakin kuat hingga aku boleh rasa hujung kepala pelir aku terkena sekatan hujung rahim Sanoki. “Eee yaa, ee ya, ee yaa” sambil die kekejangan and kemutan semakin kuat.
Cerita lucah Awek Jepun Pussy Basah

“Eei”, satu laungan kuat terpancul dari mulut die. aku dah tak dah tak tahan, sperma aku dah sedia nak memancut keluar. “Please cum outside, please cum outside”, bila die sedar aku dah nak climax.
Aku terus memberi hentaman demi hentaman. and aku terus melepaskan pancutan demi pancutan ke dalam rahim Sanoki. aku rebah di atas badan Sanoki yang putih bersih tercungap-cungap. die pun sama bernafas kencang dek kerja kuat yang kita baru selesai.
“Why you cum inside, I am afraid I get pregnant”, kata Sanoki bila aku menarik keluar pelir ku bersama lelehan sperma , mazi and air pantat nya. Me:”I am sorry, I cannot help it. You can take morning-after pill”.
Sanoki:”No we dont have it here”. “Then, how? ” Sanoki:”Never mind, but next make sure you wear condom”. Me:”Next? ” Sanoki:”Yeah, I want to do one more time later. Go and get it from receoption”.
“ok, will do” aku pun pakai seluar and baju, turun beli satu packet condom. Ada tiga di dalamnya. bila aku masuk bilik, aku nampak die tengah mengelap tompokan air atas tilam.

Sanoki: “You have a lot of cum” sambil menjeling sinis Me:”You too have a lot of cum” Sanoki: “You see this? ” , sambil menunjukkan lelehan lendir di pehanya.

Me:”Thats yours and mine! ” aku masuk bilik air and mandi. bila aku keluar, die dah berbaring sambil menonton tv. bila aku tengok ke kaca tv, rupa-rupanya filem blue Thai dng ditayangkan.

Me:”How do you get into this channel? ” Sanoki:”I dont know, but I like it” Sambil menonton, Sanoki mula mainkan peranannya. die mula mengusap-usap batang pelir aku yang separuh lembik, sambil memcium perut and peha aku.

Aku dah stim balik. die mula menjilat batang pelir aku yang mula mengeras. die terus menjilat hingga ke telur aku. Oh sedapnya. Me:”Ah nice” Sanoki: “You like it? ” Me:”Yes. you are so good” Tiba-tiba die berhenti, so aku buka mata.

Sanoki berhenti and membuka kotak kondom rupanya. “Make sure you wear this” sambil memgoyak and memakaikan nya pada pelir aku. Tanpa membuang masa die naik ke atas peha aku and memasukkan pelir aku ke dalam pantat nya.

Cepatnya pantat jepun nie basah, dalam hati aku. krn sekali sua je terus masuk. Lepas tu die henjut aku bermacam macam style, atas bawah, depan belakang, kiri kanan, memusing.

Awek Jepun Pussy Basah

“Ee yah, ei yah” setiap kali die menghenjut. Tapi tak sesedap tadi krn pakai condom. die makin laju turun naiknya. Mulutnya tak henti-henti “Eee yaah e yyahh” hingga lah die menjerit “Aagrh” and menbaringkan badan nya sambil french kiss aku sambil menarik tercungap cungap.

Lepas tu aku pulak naik atas. Tapi dalam diam-diam aku keluarkan condom and masukkan pelir aku yang bogel ke dalam rahimnya kembali. Baru rasa kepanasan and kemutan hebat pantat die.

Tak berapa lama henjutan aku buat, aku semaikan lagi benih-benih melayu ke pangkal rahim Sanoki tanpa disedarinya. kita terbaring kepenatan. Sanoki: “Why you take off the condom? ” Me “How do you know? ” Sanoki “I felt your cum” kita tertidur selepas tu.

And pagi esoknya kita buat satu round lagi, tanpa condom, walaupun die minta pakai condom. Lepas tu, pantang ada peluang kita buat project di spa, di bilik rumah die, dalam kereta, and di tempat peranginan.

Kita tak pakai condom dah lepas tu, krn die ambil pil. Tapi lepas dua bulan, die sah pregnant. die ajak aku kawin, tapi aku tak nak. die ke Bangkok and gugurkan kandungan.

Di bulan terakhir di sana die stay di hotel dekat rumah aku, krn nurse baru dah sampai. Boleh dikatakan tiap-tiap malam aku henjut die sekali atau dua tiga kali.
Die menangis sakan, bila die nak balik ke Jepun. die datang ke Kuala Lumpur semasa aku cuti tengah tahun di Malaysia. and semasa aku kembali dari Geneva pada hujung tahun, die menunggu aku di Kuala Lumpur.

Die ajak aku kawin, tapi aku tak nak. kita fuck siang malam. Makan pun main order ke bilik! ”