Amoi Hisap Zakar

By Lucy Friday, May 8, 2020
Saya ditugaskan utk mengedalikan beberapa perkara di institusi ini. Ada seorang sekretari yg memangg diakui seorang yg kurang ajar. Cara perwatakan die and cara bercakap dngan orang memangg kurang ajar semuanya. Badan die nii lebih kurang 166 cm and payudara diorang besar, jubur padat tonggek.

Jandalah mahu katakan. Suka betul pakai lipstick merah menyengau and cat kuku tdk pernah tinggal. So die ni, jadi kurang ajar sebab boss diorang, memangg kurang ajar jugak. So die nii terikut ikut ler.

Die suka stay back tiap hari, ntah apa kerja yg die buat tapi masa tue bagai tdk pernah cukup. Mulut die pulak cabul and tdk ubah cipap ayam. So, satu hari, saya pon balik lambat.

Saya terpaksa gunakan copy machine kat opis die sebab copy machine die clear. die nii dok kat corporate office and saya plak di tempat lain. Corporate office nii kira, out of bounds lah mahu katakan.

Kata die banyakk benda sensetif yg tdk bolehh di ketahui orang. So saya nii bloehlah keluar masuk sebab saya nii kira mempunyai sedikit kuasa Veto lah mahu katakan. So, pada hari tu, saya pon pergilah ke corporate office nii mahu photostat.

Masuk sahaja kat situ, saya perhatikan semua pekerja lain di corporate office nii dahh pon balik. So saya trus melangkah ke copy machine. Elok saya sampai, si Leffna die nii cina tapi saya berikan nama die seakan akan nama ini, so sapa tahu, paham paham ajalah.

So sesampai akukat machine copy tu, Leffna pon terserempak dngan saya. die mahu pergi buat kopi kat pantry. saya senyum ajalah kat diorang. die tetiba mendekati diriku and bertanya apakah yg saya sdang lakukan.

Saya pon tunjukkan kertas yg saya sdang photocopy. Pada hari tu, die pakai satu dress baldu berwarna hitam yg menonjolkan lurah dada diorang. “hai, kecik saja” kata hati saya.

Mata saya memandang kepada payudara die yg sebesar sebungkus nasi lemak 50 sen. sambil menghirup air kopinya, Leffna trus memegang tangan saya and bersenyum. saya tersentak and cuba menarik balik tangan saya.

Maklumlah saya ni, laki orang mahu katakan. die trus tanya, “why u pulled your hand away? u scared ah? scared i will rape you ah? ” die tanya saya smbil bersenyum.

Cerita Sex Amoi Hisap Zakar Diofis

Aik? tetiba cerita pasal rape, apa ni? tertanya hati saya. Lepas tue die trus meninggalkan saya menghala balik ke tempat duduk diorang. saya pon teruskan dngan kerja saya. Tetiba die memanggilku utk masuk ke tempat diorang.

Saya pon menyahut and trus ke tempat diorang. die sdang duduk di kerusi executive die smbil mengangkangkan kaki diorang. ternampak akupada seluar dallam warna hitam berlace diorang. saya cuba memandang kearah lain tapi die trus berkata “Leffna, can u go an close the main door please. I have to show you something very private about the institute” saya pon tanpa was was trus tutup pintu main ke office diorang.

Kawasan office die agak tersembunyi and saya pon trus kembali ke tempat Leffna. Tetiba die bagi saya satu dokumen utk saya baca. Dokumen itu berkenaan satu projek utk kerajaan.

Saya tertanya buat apa saya diberikan benda ini? die kata utk saya membaca alihan bahasa dokumen itu. saya pon trus membaca. dngan tdk memerhatikan perwatakan diorang. tetiba saya terasa tangan si Leffna berada di bahu saya.

Saya tersentak and memandang keatas saya tengah duduk masa tu. die tersenyum. saya pandang jauh kedalam mata diorang. smbil tu, die menurunkan badannya ke posisi menyangkung di depan saya.

Tangan die trus ke zip seluar slack saya and membuka zip itu dngan pantas. saya tergamam. die buka pula tali pinggang saya and tersergamlah batang zakar saya depan muka diorang.
Cerita lucah Amoi Hisap Zakar Diofis

Dgn bersenyum, Leffna trus mengullum batang zakar saya dngan tdk berperikemanusiaan. Dijilat kepala zakar saya and dihisap batang saya macam hisap air pakai straw. Tangan die memagang buah zakar saya and die pon menjilat buah zakar saya.
Saya cuba meronta tapi lama kelamaan saya biarkan sahaja. dahh puas die kulum zakar saya and zakar saya, die bangun and melucutkan baju diorang. tersergam pula badan die yg kecik molek depan saya.
Die trus menaikankan badan die keatas riba saya and menyjah nujahkan cipap die ke batang zakar saya. Batang saya lebih kurang 9 inchi pon merasakan lapisan cipap si Leffna.
Batang zakar saya masih basah lagie dari air liur kuluman die and dngan bercampurkan air cipap amoi seksi nie, trus saja masuk kedalam cipap diorang. die mula meronta macam naik kuda.

Kemudian die menaikkan jubur die and menujahkan cipap die kembali keatas zakar saya. chlup, chlap! bunyi zakar saya menujah cipap minah cina ni. tetiba die menggeletar, Leffna, i am cuming die kata.

Trus die bangun and menonggeng di depan saya. die menyuruh saya jilat cipap amoi nie sampai die keluar sperma diorang. saya pon trus menjilat. melahap cipap die diorang mengerang. Oo yes! o ah ah here it comes.

Saya pon sedut lah cipap amoi nie. banyakk air mackcik ni. Lepas tu, die memusingkan badan die mengalakan muka die kat zakar saya. trus die kulum. melahap lahap zakar saya.

Saya cuba bertahan. tapi saya pon meletup. saya katakan Leffna. i am cumming. die senyum and meneruskan menghisap zakar saya. saya pon mengeluarkan sperma saya yg agak banyakk and memenuhi mulut diorang.

Die tdk melepaskan sikit pon airmani saya. die telan semuanya. lepas saya dahh lemah longlai, die mula menggulum zakar saya lagi. kali nii die suruh saya pukul jubur. sampai merah cam mahu keluar darah saya kerjakan.

Die menjerit sakit tapi mahu lagi. saya pon teruskanlah. tetiba die bangun and mendapatkan sekeping kkertas jenis keras and menujahkan kedalam cipap diorang. lepas tue die suruh saya fuck lubang burit die pulak.

Saya pon trus lah. Hentak punya hentak, die pon meletup. saya pon. dahh mahu meletuptapi die biarkan saja. Lepas saya menembak sepenuh sperma saya dallam lubang jubur diorang, die pon trus lepak.

Lemah longlai. Lepas tue die trus suruh saya keluar dari Bilik diorang, siap maki saya lagie tu. ! “hey fucker! now, u get out of my office! ” saya pon tersipu sipu angkat seluar saya and keluar.

Die trus kunci balik bilik itu. saya cuba mendengarkan apa die buat dngan mendekatkan telinga saya kat pintu. yanng saya dengar, Ah a o smbil bunyi die tarik nafas.

Uih! ganas wanita ni. layan diri pulak. saya pon blah. Bila saya mahu balik, tetiba saya nampak kereta boss ada kat depan bangunan ni. aik? saya ingatkan dahh balik! rupanya belum.
Die sebenarnya memerhatikan kerja Leffna dngan saya tadi. rupa rupanya die ada video camera ccu. saya pon terasa malu and blah. nie mesti layan si Leffna lepas saya dahh layan.

Esoknya saya balik cepat, tapi cepat tdk cepatlah, selepas saya layan die lagie sekali.