Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

By Lucy Wednesday, April 15, 2020


Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dng anak murid ku. saya tamat pengajian. saya dapat kerja di Kuala Lumpur dan tinggal menyewa disebuah apartment. kerna bujang, saya selalu gunakan laundrette di bawah untukk mencuci pakaian. Di sana saya berkenalan dng Lee yanng jugak seorang penghuni apartment tersebut.

Saya selalu berborak dng diaorang semasa kami sama sama menunggu cucian kami kering. Dari perbualan tue saya dapat tahu bahawa diaorang seorang businessman dan sudaah berkeluarga. Lee bertanyakan fasal pekerjaanku dan dimana saya belajar sebelum ini.

Apabila diaorang tahu saya ada mba, diaorang terus minta saya beri tuition pada anak awek nya yanng akan ambil spm tahun ini. diaorang minta saya mengajar anaknya Prinsip Perakaunan.

Saya agak keberatan tapi akhirnya menerima permintaan Lee sesudah beberapa kali diaorang minta tolong setiap kali diaorang berjumpa denganku. Menurutnya, anaknya lemah dlam matapelajaran tersebut. So, pada hari yanng dijanjikan, saya pun pergilah ke unit Lee yanng berlainan block dng unitku.

Saya disambut mesra oleh Lee dan bini nya, macam ingin sambut menantu pulak kata hatiku. stelah mempersilakan saya duduk di ruang tamu, Lee memperkenalkan saya pada anak awek nya, Cici.

Orangnya bolehh tahan. Wajahnya cute dan diaorang mempunyai badan yanng tinggi lampai mengikut ayah nya. dlamm hatiku berkata, kalau saya tahu amoi nie mengancam, dahh lama saya accept permintaan Lee.

Kita pun berbincang mengenai jadual tuition. saya bersetuju untukk jadi tutor Cici selama dua jam setiap Jumaat dan Sabtu pada sebelah malam. Lee amat gembira dan harap saya akan dapat membantu Cici sebaik mungkin.

Saya cuma mengangguk jer supaya tak nampak ghairah sangat. Lee pun menunjukkan study roomnya di mana kami akan buat tutorial. Tak lama lepas tue saya beredar. Tak sabar sabar saya untukk memeulakan tutorial minggu depan kerna saya tertarik dng Cici yanng bolehh tahan mengancam tu.

Pada dua bulan pertama tuition, saya bersungguh sungguh mengajar Cici dan diaorang pun bertambah faham pelajaran tu. Setiap kali saya adakan tutorial, saya dan Cici akan dibiarkan berdua tanpa gangguan.

Itu yanng saya syok kerna dapat berdua duaan dng amoi cute tu. sambil memberi tuition saya curi curi memperhatikan badan Cici. Kulitnya putih bersih dan tetek nya bolehh tahan besarnya.

Kakinya panjang dan burit nya berisi juga. Stim jugak saya dibuatnya kerna amoi nie suka pakai short dan kadang kadang singlet masa tuition. Masa break tuition, saya selalu berbual mesra dng Cici.

Kadang kadang saya jer mengusik fasal boyfriend, tapi Cici kata diaorang tak ada boyfriend kerna diaorang bersekolah di girl school. Gembira hatiku tak terkata. Pada suatu hari sebelum saya balik, Lee berjumpa saya dan berkata seorang rakan Cici nak turut serta dlam Tuition kerna prestasi Cici bannyak dahh improve.

Lee tdk memaksa tapi saya setuju kerna akan bertambah seorang amoi lagi. Minggu berikutnya, rakan Cici pun join tutorial kami. Namanya Vivien dan diaorang lagie hot. Bodynya solid dan sexy dan diaorang lebih manja, tapi Vivien cuma datang tuition untukk hari Jumaat saja.

Vivien nie lebih daring. Bila minta explaination dariku, diaorang akan duduk rapat smbil mengeselkan tubuhnya padaku. Kadang kadang diaorang akan meletakkan tangannya dipehaku. mmg stim saya dibuatnya. saya perhatikan Cici sedikit jealous kerna Vivien bannyak mencuri perhatianku darinya.

So, pada hari Sabtu, Cici akan cuba bermanja denganku habis habisan. diaorang pun dahh berani duduk rapat rapat denganku smbil tubuh kami bergesel. saya pun kadang kadang jer ambil peluang buat buat tersentuh pehanya atau sikuku tersentuh tetek nya yanng lembut tu.

Saya lihat diaorang buat tak tahu dan kami makin mesra. saya pun selalu puji Cici bila Vivien tak ada dng mengatakan she is a better student dari Vivien. Cici amat berbangga bila saya memujinya dan tersipu sipu malu.

Pada suatu hari Sabtu dlam bulan ke lima, seperti biasa saya menuju ke unit Lee dlam pukul lima setengah petang. saya pun menekan loceng tapi tak ada orang membuka pintu.

Saya pun tekan sekali lagie dan bila pintu terbuka saya lihat Cici yanng membuka pintu dng tersenyum manis. Cici memakai mini skirt dan singlet spagethi strap. saya jugak tercium bau perfume yanng amat menarik.

Saya bertanya kepada Cici kenapa rumahnya sunyi aja. Katanya semua orang dahh pergi ke Seremban kerna ada majlis perkahwinan anak rakan bapanya. saya tanya kenapa diaorang tak pergi. Cici kata smbil tersenyum manja diaorang lagie suka bertutorial denganku lagipun diaorang ada exam minggu depan.

Cerita Sex Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

Kita terus ke study room. Nafsuku naik melihat pakaian Cici yanng sexy ditambah lagie dng bau perfumenya yanng menggoda. Selalunya Cici tak pernah pakai perfume. Selalunya saya cuma mencium bau sabun atau bedak yanng wangi saja.

Cici duduk disebelahku dng rapat. Batangku mula mengeras bila tubuh kami bergesel ditambah pula kelihatan pehanya yanng putih melepak tu. Seperti biasa, saya pun tanya Cici ada apa apa yanng diaorang ingin tanya.

“Yes! ” katanya. diaorang tanya saya ada girlfriend tak. Terkejut saya dibuatnya. Tak ada cakapku selamba. diaorang tergelak manja. “Kenapa? Do you want to be my girlfriend? ” gurauku smbil tergelak.

Muka Cici merah menahan malu. “Why not! ” katanya smbil tertunduk malu. Berderau darahku tapi hatiku bersorak. saya dahh lama tak ada girlfriend dan yanng paling penting. saya dahh lama tak bersetubuh.

Ini peluang baik walaupun risky. “Are you serious? ” kataku. Cici cuma mengangguk smbil memandangku dng muka merah padam. Tambah cute saya lihat muka Cici. Nampaknya hari nie saya akan mengajar benda lain.

Saya pun beranikan diri memegang tangan Cici? Cici cuma diam dan saya beranikan diri mencium tangannya. saya tanya Cici kenapa diaorang ingin jadi girlfriend saya. Jawab Cici, diaorang gembira bila bersamaku dan sedikit jealous dng Vivien.

Hah! ulam dicita pucuk mendatang! saya kata kat Cici perkara nie mesti dirahsiakan takut Lee marah. Cici mmg bersetuju sangat. saya beritahu Cici saya sangat gembira jadi tak ada mood ingin mengajar diaorang hari tu.

Cici kata diaorang pun very happy dan tak ada mood untukk belajar. diaorang pun cakap diaorang sengaja tak pergi ke Seremban supaya dapat berdua duaan denganku tanpa gangguan. saya tanya bila familynya balik.

Diaorang kata lambat lagi, mgkin tengah malam. So, saya ajak diaorang keluar tapi diaorang takut nanti bapanya telefon. Iya tak iya juga. saya pun ajak diaorang keruang tamu. saya pun pimpin diaorang keluar.

Kita duduk diatas sofa dan saya beranikan diri merangkul bahunya. kita berbual mesra smbil saya mula mengambil peluang. Batang saya mmg dahh mencanak. sambil berbual saya mengusap usap bahu Cici supaya diaorang kegelian.

Saya menarik tubuh Cici lebih rapat dan saya berbisik kepadanya bahawa saya ingin kiss diaorang kerna diaorang nak jadi girlfriend ku. Cici cuma tergelak kecil tapi tak membantah. saya pun mencari bibir Cici dan mengucupnya.

Nafas Cici bertambah kasar mgkin menahan debar. Bibirnya kaku mgkin kerna tak ada pengalaman. saya mengucup bibir lembutnya hangat dan lama. sambil tue tanganku menjalar ke pehanya. saya mengusap usap peha putihnya.

Saya mengajar Cici kissing smbil tue saya berjaya meramas ramas tetek nya yanng lembut. Selepas seketika, Cici minta berhenti kerna diaorang takut dan tak biasa. saya pun tak nak force diaorang nanti melepas pula.
Cerita lucah Pepek Amoi Virgin Gebu Sangat

Cici kata diaorang tak ada pengalaman tapi biasa mendengar cerita dari rakan rakannya yanng dahh ada boyfriend. Bertuah saya kerna Cici masih virgin. Tapi tak bolehh gelojoh beb. So, kami terus berbual smbil bercumbu ringan.
Cici makin selesa dan benarkan saya memegang tetek nya tapi diaorang tak beri saya ingin menjelajah kelurah nikmatnya. saya tanya seronok tak kena romen, diaorang cuma tersenyum malu. saya suruh diaorang buka zip seluarku dan pegang batangku.
Cici kata batang ku cute tapi terperanjat tengok batangku yanng mengembang besar tu. First time katanya tengok batang lelaki secara life. dlamm pukul 10 saya pun balik kerna takut keluarga Cici tiba tiba balik.
Sebelum tue sempat saya ajar Cici buat blow job so bertambahlah matapelajaran yanng saya bagi tutorial pada Cici. Selama sebulan selepas hari tu, kami akan curi curi beromen dlam bilik study pada hari Sabtu.
Lakonan kami mmg first class supaya tak ada orang syak termasuklah Vivien. Cici dahh benarkan saya menjelajah sampai kelurah nikmatnya. Setiap kali tutorial pada hari Sabtu, panties Cici pasti basah lencun.
Bagaimanapun, saya sentiasa ingatkan Cici supaya sentiasa pastikan pelajarannya tdk merosot. Cici pula pada hari Sabtu akan pakai short atau skirt supaya senang saya kerjakan pepek nya. saya kerjakan pepek nya sampai diaorang climax.
Saya dahh tak sabar ingin bersetubuh dengannya. So, saya cadangkan diaorang datang ke unitku pada satu Ahad tue kerna housemate saya balik kampung. Cici bersetuju dan kerna diaorang pun dahh rindu untukk bermesra dng lebih bebas tanpa takut takut masa tutorial.

Hari Ahad tu, Cici datang keunitku selepas parentnya keluar main golf. diaorang pakai mini skirt dan singlet lagi. saya mmg pantang nampak amoi berpakaian macam tu. Batangku terus mencanak naik.

Saya terus beri kucupan hangat pada Cici dan ajak diaorang duduk di sofa. Perfume Cici mmg menggoda. saya peluk Cici dan terus beromen macam dahh tak jumpa setahun. saya mencium Cici smbil meramas tetek nya yanng makin besar dan mengeras.

Saya cium leher Cici sampai diaorang menjerit jerit kegelian. Tambah stim saya dibuatnya. saya dahh nekad, hari tue saya mesti dapatkan daranya. Tanganku terus menjalar kedalam singlet Cici dan saya lucutkan kunci branya.

Bila terlerai aja kancingnya, terus saya ramas dua buah gunung yanng tengah membusut itu. saya selak singlet Cici dan terserlah tetek nya yanng selama ini saya dapat raba dan ramas dari luar itu.

Payudara Cici sederhana besar tapi tegang dan bulat. Putingnya masih berwarna pink kerna belum pernah dijamah oleh mana mana lelaki. dng senafas, terus saya rasmikan puting Cici tanpa belas kasihan.

Cici mengerang kenikmatan bila saya menghisap, menyonyot dan memainkan putingnya. sambil mulutku beroperasi, tanganku pula meraba peha Cici dan terus kesasarannya. Panties Cici sudaah basah lencun. saya tahu Cici dahh tewas dng permainan ku.

Saya ajak diaorang kebilik dan Cici mengikut jer cakap saya sebagai gurunya. saya baringkan Cici diatas katil dan saya tanggalkan pakaiannya satu persatu sampai diaorang telanjang bulat. Terpegun saya melihat tubuhnya yanng putih bersih itu.

Pepek amoi nie gebu berbulu halus dan kelihatan merah menyala. Geram saya dibuatnya dan saya pun terus membogelkan diri. Terhunus batangku dng begittu tegang sekali. Cici mengusap usap manja batangku. saya tindih tubuh Cici.

Oh! kehangatan bila tubuh kami bersatu mmg menikmatkan. saya jilat setiap inci tubuh Cici dari hujung rambut sampai hujung kaki, depan dan belakang. Mata Cici terpejam menahan nikmat permainan lidahku yanng memastikan semua punat nikmatnya menyala.

Saya serang kembali buahdada Cici yanng menegang keras itu. Perlahan lahan saya bibirku menuju kepusat dan seterusnya kelurah nikmat Cici yanng dahh basah lencun. saya jilat alur pepek amoi nie dan memainkan kelentitnya yanng merah menyala.

Terangkat angkat tubuh Cici dan tak lama lepas tue diaorang kejang smbil melepaskan keluhan nikmat dng kuat. Oh! Ohh! Andre(namaku)! Emh! Pasti diaorang klimaks. saya pun dahh tak tahan.

Saya jilat jilat pepek amoi nie dan meramas ramas burit nya yanng bulat berisi. saya lapik punngungnya dng bantal supaya pepek amoi nie lebih mudah untukk saya tusuk. saya kangkangkan kaki Cici yanng panjang tue dan saya tujukan batangku kesasaran.

Cici yanng dahh hilang dlam alam nikmat tidah membantah. mmg payah ingin masuk walaupun dahh lencun. stelah beberapa kali menusuk, akhirnya kepala batangku berjaya masuk. Perlahan lahan saya tusuk dng bantuan pelincir yanng bannyak tu.

Cici terkejut sikit dan cuba menolak. Takut dan sakit katanya. saya pujuk Cici dan terus kululum lidahnya. Lepas tue saya attack pula lehernya kembali. Cici mengerang nikmat dan saya terus menusuk hingga terasa ada selaput menahan.

Saya tarik nafas smbil sorong tarik beberapa kali. Cici mengeluh sakit tapi saya tak peduli. saya terus tusuk dng lebih dlam dan akhirnya pecah lah selaput dara Cici. Cici tersentak bila batangku terus masuk kedalam.

“Andre! ” jeritnya. saya pujuk diaorang smbil mengucup dahinya. saya dahh dapat mahkota daranya. saya pujuk Cici dng mengatakan diaorang kan rasa lebih nikmat lagi. saya biarkan batangku meneroka sehingga kedasarnya dan berendam lama lama supaya otot otot pepek amoi nie dapat membiasakan diri.

Cici merintih menahan perit. Lepas tue saya sorong tarik perlahan lahan. pepek amoi nie mmg sempit dan ketat. Nikmatnya. peh! Maklumlah dara! Nasib baik saya dahh berpengalaman kalau tdk garenti dahh terpancut.

Saya terus sorong tarik perlahan lahan sampai Cici sudaah mula bolehh merasa nikmatnya. diaorang memeluk tubuhku bertambah erat dan nafasnya kembali keras. saya dahh tahan kena kemutan dan kepanasan pepek anak dara.

Saya rasakan batangku bertambah keras dan saya tarik sebelum batangku memuntahkan laharnya. saya memancutkan ke dada Cici smbil melepaskan raungan nikmat. Lepas tue saya kembali menindih Cici dan menciumnya.
Kita baring berpelukan smbil berbalas kucupan. saya tanya Cici samada diaorang menikmati persetubuhan tadi. diaorang kata sedap walaupun mula mula perit sikit. Cici sedih kerna dahh hilang dara tapi merelakan kerna diaorang sayang padaku.

Saya berjanji untukk tdk mengsia siakannya. Hubungan sulit kami masih berterusan dan Cici sudaah lulus dng cemerlang dlam spm yanng baru diumumkan lepas. diaorang sekarang menuntut disebuah ipts buat matrikulasi.

Kita masih merahsiakan hubungan kami kerna Cici masih muda dan sedangg belajar. Lagipun saya tak nak Lee upset. Bila ada peluang kami akan have sex at least seminggu sekali.

Saya masih jadi tutor Cici kerna Cici ambil subject accounting. Kadang kadang kami have sex dihotel. saya gunakan upah yanng Lee beri untukk bayar sewa bilik hotel. Terukkan saya.