Jubur Lebar Lesbian Gebu

By Lucy Thursday, April 16, 2020


Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku kerja. Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang setiausaha dan dua orang kerani akaun dan audit. Setiausahaku , Elna seorang awek yg seksi dan manja. Litna, kerani akaun merangkap Personal Assistant merupakan awek pendiam dan suka menyendiri manakala Lisma kerani audit dan data pula seorang yg happy go lucky dan kelakar.

Oleh kerna die nie masih bujang lagie , die pun menyewa satu rumah kondo. Aku biasa jg singgah di kondo mereka lepas hantar die balik. yg aku peliknya mereka susah berpisah.

Kalau aku out station bersama mereka , taknak asing bilik hotel macam kat Ipoh dulu. Satu hari masa tue aku balik lewat. Office lengang sebab tinggal kami berempat. Ye lah , tumpang kereta aku pastu kerja kalau aku bagi , hamik kau bersusun file atas meja.

Masa aku tengah syok buat kerja , aku perhati kat luar. diaorang berkumpul dekat depan komputer. Macam rancak saja berborak. Aku biarkanlah. Lepas lima minit die masuk bilik tamu.

Aku musykil lah. Aku pun pergi kat komputer tadi dan check apa yg die buat Pergh gambar nude budak wanita lesbian. Aku syak die nii lesbians so aku pun pergi masuk bilik aku dan memecah masuk kamera tersembunyi bilik tamu.

Memula tue memangg die tak buat apa ¡Vapa. Lepas lima minit mula lah berborak pasal gambar yg die tengok tadi. Saiz bra , payudara , underwear dan potongan badan , semua dibincangkan.

Aku makin syok mendengarnya. Tetiba Elna mencelah , ” Alah korang nie cakap saja lebih , besar lah tajamlah , aku pun blh cakap “. Litna membalas , ” Eh , tak percaya pulak. Takkan aku ingin tipu “.

Lisma yg diam tadi bersuara ” Kalau kau tak percaya ingin buat macammana ? “. ” Tunjukkan lah kat aku kalau ye pun ” , kata Elna. ” Ish , seganlah ” , balas Litna.

” Apa ingin segan bukan ada orang lain pun , kami bertiga saja ” , celah Lisma. ” Kalau korang segan biar aku yg mulakan ” , kata Elna.

Elna mula menanggalkan baju dan melucutkan kainnya. Kini diaorang cume bercoli dan berseluar dlam jer. Litna dan Lisma terlopong , begituu jg dng aku. Ada cutting baik lah Elna nii.

36 c , 26 , 36. tetek besar , pinggang ramping , jubur lebar. Peh. ” Korang lak ” , kata Elna. ” Kau la dulu Lisma ” , kata Litna.

” Hm yelah ” , balas Lisma. Lisma mula berdiri dan menanggalkan baju dan kainnya. Selambak payudara diaorang , sama saiz macam Elna. cuma Lisma nie putih sikit dari Elna.

Yangg menariknya potongan badan Lisma nie ala ala Demi Moore yg gebu tuu. ” Litna , apa lg. Cepatlah ” , kata Elna. ” Malulah ” , balasnya. ” Apa nii tak aci lah ! kami dahh separuh bogel nie ! ” , celah Lisma pula.

Litna diam aja. Elna dan Lisma berpandangan. Lalu mereka menyerbu Litna dan menanggalkan butang bajunya. Kain skirt dilucutkan. Litna meronta ronta lalu didirikan. ” Ha , kan sama skang ” , kata Lisma.

Tiba tiba bra Elna terlucut. Terserlahlah dua gunungnya yg tajam tue. Elna buat dek jer. ” Ehh tajamnya payudara kau Elna ” , kata Lisma. ” Tengok orang lah. Tapi kalau ko ingin macam nie jg aku blh ajarkan ” , balas Elna.

” Macammana ? ” , tanya Litna yg mula tertarik dng payudara Elna. ” Korang tanggalkan bra dan seluar dlam skang ” , balas Elna. Kini semuanya membogelkan diri.

Elna mula menyuruh Lisma dan Litna meniru apa yg dilakukannya. Lalu Elna mula memegang kedua dua payudara nya dan meramas perlahan. Lisma menurut lalu sesi meramas payudara bermula. Litna diam jer.

” Eh Litna , buatlah. Kata ingin payudara tajam ? ” , kata Lisma. ” Litna tak reti lah ramas ” ” Buat macam uli telung aje la ” , kata Elna.

” bnr , Litna tak reti ” , balas Litna. ” Okay , Litna baring atas karpet” Elna buatkan. Litna terus merebahkan badan di atas karpet. Aku makin ghairah.

Kote ku menegang 90 . Aku dahh bogel dari tadi. Siap rakam lagie tue dlam hard disk aku. Mana tau blh buat koleksi. Heheh. Elna mula mencangkung di atas muka Litna.

Maknanya Litna kini menatap free pepek Elna. Elna pulak mula meramas payudara Litna yg gebu tue. ” Hm , sedap pulak bila kena urut ngann ko nie Elna. Wehh pepek kau takde bulu ke ? ” ” Lahai , nie aku urut sikit saja. pepek aku cukur la bulu. Nanti laki taknak kat kami tau ” , kata Elna.

Bnr tue. ” Lisma , meh la duduk sini ” , kata Elna lg. Kini Lisma duduk di tepi Litna dan masih meramas payudara nya. Litna mula mengereang. Elna makin galak meramas payudara Litna.

” Ah , kenapa sedap nii ! Siscan. erghghh ! ” , Litna mengerang. Litna terkepit kepit. tetek nya menegang dan meninggi. Macam belon. Besar lah juga. Lisma pulak dahh pejamkan mata.

Sst , Ssst , itu saja yg keluar dari mulut Lisma. Elna mula bertukar posisi. ” Ha Litna , cukuplah tue , ko urut aku la pulak. Duduk macam aku duduk tadi , ” kata Elna.

Litna bangun lalu tempatnya di ambil oleh Elna. Elna berbaring lalu Litna mencangkung di atas muka Elna. Litna mula meramas payudara Elna yg lembut macam span. Elna sdh berdesih dan mengerang perlahan.

Aku nampak pepek Litna dahh berair. Elna mencapai payudara Litna lalu meramasnya kembali. Litna makin mendesih manja. Lisma pula dahh duduk mencangkuk di atas peha Elna. Tiba tiba Elna merangkul pinggang Litna dan merapatkan mukanya ke pepek Litna.

Elna menjilat pepek Litna lalu Litna tergeliat. ” Apa nii ? Elna. tanak la. ” , kata Litna dlam suara yg perlahan. Elna buat tak peduli lalu meneruskan jilatannya membuatkan Litna mengerang kegelian.

Cerita Sex Jubur Lebar Lesbian Gebu

Lidah Elna dijolokkan ke dlam pepek Litna sehingga terangkat angkat jubur Litna. Litna memejamkan mata menikmati jilatan Elna. Litna kian perlahan mengurut payudara Elna. Lisma pula merenung pepek Elna yg sdh berair.

Lisma mula gelisah. Elna masih menjilat dan menyedut pepek Litna yg kini menikmati jilat Elna. Terangkat angkat jubur Litna. Menjerit dan mengerang. Lisma pula memegang peha Elna lalu meniru jilatan Elna.

Elna mengeliat dan terkepit kepit. Seketika kemudian dikangkangkan kakinya lalu melipatkan ke belakang badan Lisma , seolah olah tak ingin Lisma berhenti. Litna menjerit lalu klimaks. pepek nya masih menjadi mangsa jilatan Elna.

Litna bangun lalu baring di bawah Lisma yg mencangkung. Di lakukannya seperti apa yg Elna lakukan tadi kepada Lisma. Lisma pula mendesih manja. Elna sdh memejamkan mata dan meramas payudara nya sendiri.

Aku pulak dahh start melancap. Sedap wo wayang free. 3 orang plak tue. Elna menggelupur lalu klimaks. Basah muka Lisma. Litna pula semakin expert mengerjakan Lisma. Jilat , sedut dan gigit.

Lisma klimaks ! Lalu Litna menyedut air pepek Lisma. Semuanya terbaring. Nafas tak tentu hala , dada berombak ombak. tetek semuanya tegang dan menggunung. ” Apa kami buat nii yer Elna ? ” , tanya Lisma.

” Entah ! tiba tiba aku geram ngann pepek Litna , tembam. Hihihihihihihi ” , gelak Elna manja. ” Eh , Litna rasa lain la , kami buat apa nie. jadi lesbian pulak ! ” Aku masih merakam perbuatan mereka.

Mereka saling menampar manja satu sama lain. Aku jadi tak tahan lalu dng berbogel aku berlari ke bilik tamu yg tdk berkunci. dengaan selamba aku masuk. Mereka terkejut. ” Aku dahh nampak semuanya , projek tak ajak aku yer ? ” , kataku selamba gaban.

Kote ku yg tegak menjadi perhatian mereka. ” Eeei malula ” , kata Litna. ” Hm dahh kantoi baru malu , skang aku ingin korang puaskan aku pulak ! ” , kataku tegas.

Mereka berpandangan. Litna diam membisu Elna dan Lisma berbisik. ” Ok , tapi macammana ? ” , tanya Elna. ” Aku ingin romen dng korang semua satu satu ” , kataku lg.

” Eh mana blh ! ” , kata Litna. ” Litna , buat aja lah kang habis kami ” , kata Lisma. Aku duduk di sofa. Elna , Litna dan Lisma yg masih berbogel mengengsot ke arahku dan duduk di depanku.

” Korang dahh basah kan ? Senang lah ingin romen. Kau dulu Litna mari sini ” , kataku. Litna dng perlahan menghampiri aku. Aku mendudukkannya di depan kote ku lalu menyuruhnya menghisap kote aku yg besar dan panjang.

” Litna tak reti la Jerdi. ” , kata Litna manja. ” Buat macam ko makan ais krim Conetto la Litna ” , celah Elna. ” Elna buat la dulu , kataku ” Merah padam muka Elna tapi ingin tak ingin diaorang datang jg dan mula memegang kote ku.

Tak cukup besar tangan diaorang. ” Apalagi ? Jilatla , kata terer ” , kataku sinis. ” Hm , jgn cabar ! ” , katanya lalu mula menjilat kepala kote ku.

” Litna dng Lisma mari sini. Duduk sebelah aku ” , kataku. Litna dan Lisma duduk di kiri dan kananku. Lalu aku meramas payudara mereka. Litna mula mendesih lagie begituu jg dng Lisma.

Aku makin syok bila Elna menyedut kote ku. dengaan ghairah sekali Elna menjilat , menyedut dan mengulum kote ku sehingga ke pangkal. Aku dapat rasa anak tekaknya. Litna dan Lisma tertarik lalu turut membantu Elna memuaskan aku.

Aku jadi ghairah , dan mula menggigil. Terkeluar akhirnya suaraku mengerang. “Hm. ingin lagie ke encik Jerdi? ” , tanya Elna. “Skang Elna , duduk atas peha aku” , kataku.

Elna menurut. Aku mencapai bibirnya lalu mencium Elna dng rakus. Elna membalas manja dan memegang leher aku. Tangan aku menjalar mencari payudara nya lalu aku ramas ¡v ramas. Lisma dan Litna melebarkan kangkangan kaki aku.
Cerita lucah Jubur Lebar Lesbian Gebu

Lisma mengulum kote ku manakala Litna mengerjakan pepek Lisma. Elna mengerang bila aku menggigit lehernya. ” Argh. Jerdi. Buatlah kat pepek I. ” , manja suara Elna bila ghairah.
Aku menyuruh mereka semua berhenti. ” Skang semua baring. Kangkang lebar lebar. Elna , korang kerjakan Lisma. I ingin kerjakan Litna ” , kataku. ” Okay ” , balasnya.
Sebenarnya aku geram kat pepek Litna yg tembam dan merah. Pastu kalau ingin diikutkan payudara Litna lagie besar dan putting diaorang warna merah. dahh tue gebu , putih melepak.
Pinggang ramping , Bibir diaorang mungkil , kecik saja ! Aku nengok Litna dahh kuyu saja tunggu aku bertindak. ” Jerdi , cepatlah. Litna dahh tak tahan nii. Hm ” , Litna merengek lg.
” Wait for it , honey. korang`ll get what that korang desire. My kote is here ” , kataku smbil menggesel geselkan kepala kote ku dng alur pepek Litna.
” Ah !. quick honey ! I can not wait ! ” , rengek Litna lg. Aku tersenyum. Hebat jg Litna nii. dlam diam diam jer kuat sex. Maybe takde orang explorekan.
Skang aku la bagi explore. Aku mula berkucup bibir dng Litna. Litna galak menyedut dan menjolok lidahnya. Aku sedaya upaya mengkontrol macho. Ye lah. Aku ingin bagi diaorang terkapai kapai.
Sambill tue tangan aku merayap ke seluruh tubuh Litna yg halus mulus putih gebu ! Geram aku. Aku ramas kat semua yg blh. Hatta pinggang diaorang aku ramas sampai mengeliat Litna aku kerjakan.
Gunung Litna yg tegang mengasak dadaku. Putingnya dilagakan dng putingku. Aku terus meramas payudara Litna dng rakus. Putingnya aku gentel sementara aku mengomol lehernya yg masih berbau haruman Angel Dior.
Aku gigit gigit di tempat sensitif hingga Litna pula membalas di tengkuk dan leherku. Litna mendesah manja bila aku mengulum cuping telinganya. ” Ah ! Hm Jerdi ! ” Bibirku menjalar lagie ke pangkal dadanya.

Kucupan demi ciuman bersilih ganti. Aku ukirkan satu lovebite di atas payudara kirinya. Litna mengeliat lg. Aku cium , lalu aku hisap putting payudara kiri Litna. sambil itu aku lihat Lisma dan Elna di posisi 69.

Elna dan Lisma saling mengasak habis habisan. tetek Litna mengeras dan makin membulat. Aku mengusap dan meramas smbil putingnya menjadi mangsa bibirku kiri dan kanan. Litna tak tentu arah.

Mendesah , mengerang , sesekali menjerit manja. Adakala rambutku ditarik tarik. Agak lama kemudian aku merayap pula ke pusatnya. Aku jilat lubang pusatnya lalu Litna menggigil. Mengeliat lagie sekali.

Aku dahh tercium bau air wanita. Lantas aku tak sabar. Terus aku jilat dari pangkal peha Litna hingga ke atas pepek nya. Aku berhenti seketika. Litna memandangku sayu. Lalu aku mula menjilat alur pepek Litna dari atas hingga ke pangkal lubang jubur.

Pada mulanya Litna releks menikmatinya. Bila aku jilat tiga kali , Litna dahh kepit kepala aku. Naik lemas dibuatnya , tapi aku kuakkan balik pehanya. Aku jilat lagie smbil tanganku meramas putting payudara nya.

Lidahku mula menjolok ke dlam. Hujung lidahku bermain main dng akurnya. Litna kembali mendesah dan merengek manja. Suaranya membuat aku tak tahan. Aku kuakkan lubang pepek Litna yg mula basah kembali.

Aku gali kembali dng lidah dan alur Litna terbuka luas. Jariku dijolok untukk aku cari punat suis utama Litna. Jumpa. Gentel lah , apa lg. Gentel punya gentel sampai terangkat jubur Litna.

Sesekali dikepit kepalaku. Sesekali dikangkang kembali. Aku hisap kedua dua kelentit Litna sampai Litna menjerit laju menggelupur. ” Arghhkhkh. Jerdi. ” Litna klimaks. Lencun pepek nya. Aku hisap keseluruhan pepek nya sampai Litna terkejang kejang dan menarik rambutku dng kuat.

Kini Litna merayu aku memulakan aksi. ” Jerdi pls masukkan. I tak tahan. hm arkh gr !. ” ” kami 69 dulu sayang. ” Aku bertukar posisi. Litna rakus mengulum kote ku.

Sedutan dan jilatannya membuat aku geram. Ganas jg Litna nii. Aku kerjakan pepek Litna sampai Litna klimaks kali kedua. Basah muka aku. Payau la pulak. Hehehe. Aku dapati Litna dahh berhenti mengulum kote ku.

Lalu aku bangun dan mengangkangkan kaki Litna. Litna memegang kote ku lalu dihalakan ke pepek nya. Aku mainkan kepala kote ku di alur pepek nya. Litna merengek rengek. ” Pls Jerdi. cepatlah ! Litna tak tahan. ” , rengeknya.

” Okay sayang , kami buat slow slow yer ? ” , kataku smbil mengucup kening dan bibirnya. Aku calit air pepek Litna sikit pada kening kirinya. Itu petua orang tua tua.

Bagi tahan lama. Aku kangkangkan kaki Litna seluas yg blh. Pinggang Litna aku rangkul. dengaan perlahan aku menjolok masuk kote ku ke pepek Litna yg hangat. Mula ketat. Litna terkemut kemut.

Aku cium bibir Litna dan gentel payudara nya. Aku jolok lg. ” Ah Jerdi sakit ” , keluh Litna. ” Kejap saja sakit , lepas tue seronok. ingin seronok tak ? ” , pujukku.

” ingin ” , balasnya. ” Tahan sikit yer sayang ” , kataku smbil mengucup bibirnya. Aku jolok lagie smbil meneruskan ciuman. Aku pegang peha Litna. Aku lihat mata Litna semakin kuyu dan bersinar.

Tangannya memegang pinggangku. ” Jerdi ingin masuk nie , tahan yer ? ” ” Hm masuklah sayang ” Satu , dua. Tiga ! Plops. ” Jerdi sakit. ” , jerit Litna smbil tangannya menolak pinggangku.

Aku kucuk bibirnya dan mengulum lidahnya. tetek nya ku ramas lg. kote ku dahh masuk habis. Menderita kejap kote aku kena kemut dng pepek Litna yg sempit. Peh. Perahan santan la pulak.

Litna mula membalas ciuman dan menghisap lidahku. dahh sedap agaknya. Litna kembali memegang pinggangku. Aku mula mendayung perlahan. Litna mula membalas dng menghayun jubur nya ke kiri dan ke kanan.

” Sedap sayang ? ” ” Hm dlam lagie Jerdi. Ah !. Hm !. Erk. ” Aku mendayung sedalam yg blh. Litna membalas dan mengikut hayunanku. Aku rasa syok bila Litna kemut.

Ketat ! Best gila kena perah. Sementara tue Elna dan Lisma masih dlam posisi 69. Terkangkang kangkang masing masing. Sampai sofa pun kena tendang. Ganasnya. ” Erkh Jerdi. Uh. Ah Jerdi. Honey. harderr. pls harder ” ” Ahh. hm okay sayang. ” Aku mula melajukan hayunan.

Berdetap detap. Litna mengangkang luas dan mengepit kakinya pada pinggangku. Tak tergambar syoknya. Litna mencakar perlahan badanku. Aku tekan gear 5. Kusut karpet aku kerjakan. Litna meraung kesedapan. Litna cume mampu menggeleng kepala ke kiri dan ke kanan , menikmati tujahan kote ku.

Pepek Litna memangg ada umphh. ” Ah ! Ah ! Jerdi sedapnya ! laju lagie honey !. Laju !. Jerdi Ah !. Ah !. Uh !. Ergh ” ” Uh Uh Uh ” Aku perlahankan hayunan.

Perlahan lahan aku keluarkan kote dari pepek Litna. Litna macam tak mengizinkan. Dikemutnya sekuat hati. jubur nya mengikut arah kote ku. ” Tukar posisi sayang ” , kataku. ” Owh ” Aku menonggengkan Litna di sofa.

Jubur Litna mengancam habis. Aku lepuk perlahan. Litna tergelak manja. ” Apela Jerdi nii , nakal. ” Aku mula memasukkan kote ku ke pepek Litna. Perlahan lahan aku hayunkan kote ku.

Litna mengikut hayunan dng menggerakkan jubur nya ke kiri dan ke kanan. Merengek lg. Aku terus lajukan hayunan. Litna terkapai kapai. Menjerit dan mengerang. Bingit bilik tamu. Elna dan Lisma sedangg memuaskan nafsu masing masing.

Berdetap detap bunyi lagaan pangkal ari ari aku dng jubur Litna. Sesekali aku ramas ramas payudara Litna yg dahh macam belon. ” Ah Ah Jerdi sedapnya laju lagie sayang. Laju. Jerdi Ah. Ah. Uh Ergh. Erkh Jerdi !. Uh !. owhh Jerdi. Honey. harderr. pls harder ! Suck me harder ” Lama dlam posisi doggy aku berhenti.

Aku kembali baringkan Litna tapi kini aku alaskan jubur nya dng bantal sofa. Tinggi sikit baru dlam. Litna pegang kote aku. Senyumannya menggambarkan nafsu seks nya yg inginkan lebih. Aku terkam bibirnya dan aku hisap lg.
Litna mencari kote ku lalu diarahkan ke pepek nya. Expert pulak dahh jubur nya bergoyang. Litna merangkul pinggangku lalu menarik rapat ke pepek nya. Tembus. ” Ah. ” ” Litna nie nakal la ” ” Hihihihi. ” , manjanya diaorang gelak, lalu goyang jubur nya.

Aku kembali mengangkangkan kakinya. Kali nie aku ingin kerjakan btl btl biar diaorang lemas. ” Okay sayang. Kali nie Jerdi tak kasi can. Terimalah Tujahan Jerdi ” ” Cepatlah , Litna dahh lama menanti ” Aku cubit manja peha Litna.

Litna senyum dan menjilat bibirnya. Aku mula menghayun perlahan sedalam yg blh. Litna terdiam memejamkan mata. Kemudian aku lajukan hayunan sedalam yg blh. Litna dahh menjerit. ” Ah ! Ah ! Jerdi sedap nya ! fuck !. fuck me faster !. agh !. ough !. uhmm. uhmm. owhh Jerdi. sayang fuck me, fuck my pussy. harder. pls harder ! Suck me harderr ” Litna melolong kesedapan.

Aku tukar gear 6 pulak. Litna semakin mengemut dan akhirnya. ” argh Jerdi I am cumming ” Litna terkepit kepit. Sejurus tue , aku rasakan air Litna memancut, Panasnya.

” Ah ! Jerdi sedapnya. argh Jerdi I am cumming ” Mendengar raungan Litna , aku akhirnya terpancut jg. ” argh sayang abang datang ! ” Aku tertiarap di atas badan Litna.

Terdengar degup jantung Litna yg laju. Dadanya bergelora kepuasan. kote ku masih di dlam pepek nya. Litna membuka mata dng sebuah senyuman dan ciuman. ” korang hebat lah Jerdi tak terkejar I ” ” korang pun Litna, Ketat btl nii lah first time I buat sex tau ? ” ” Hm I love korang , Jerdi. ” ” Me too. ” Lisma dan Elna dahh lama karam.

Terlelap sebelah kitorang. Litna mengomol aku lg. dlam sepuluh minit kami berkucupan. Litna bagaikan tak nak berpisah dng aku. ” kami kahwin yer Litna ?