Zain Si Bertuah

By Lucy Tuesday, August 6, 2019
Nama aku Zain,aku berumur 15 aku ni dikira anak orang kaya lah,sebab aku ada butler kat rumah yang bernama Watie,aku panggil dia Kak Watie,dia ni bujang lagi and umur dia 26 tahun.Dia ni kira barang boek lah,tetek dia besar aku anggarkan dalam 38 C and bontot dia ni dalam saiz M lah jugak.Dia selalu nye akan pakai baju uniform dia lah kat rumah aku.



Pada satu hari,lepas aku balik training dari sekolah aku call dia,mintak penuhkan tub dengan air sejuk,sebab hari tu cuaca memang panas giler.Masa aku sampai kat rumah mcm biasa dia akan sambut aku depan pintu rumah,aku tengok dia je aku dah nak naik stim yelah aku dh berenti main lancap sejak tahun baru ni.

Lepas dia iring aku sampai bilik aku mintak dia keluar bilik sebab aku nak mandi,dia keluar je aku tengok dia punye lenggok pergh mencanak naik kote aku ni tengok bontot tonggek dia sampai dia masuk bilik dia(bilik aku bertentangan dengan bilik dia) aku pon mandi,masa aku nak keluar dari bath tub tu aku terjatuh pulak kaki aku terseliuh,aku jerit,dia terus datang dengan pakai t-shirt and seluar ketat masa tu dia terkejut sebab nampak aku tak pakai baju so dia tutup mata sambil masuk bilik air and angkat kan aku pastu dia iring aku duduk ke katil,pergh masa dia iring aku tu dia punye tetek selisih dengan dada aku,tapi tak dapat rasa tetek dia mungkin dia pakai bra."Zain ok tak?"tanya kak Watie."Zain punya kaki ni sakit gilerr"jawab aku."aish tu lah lain kali kalau nak keluar tub tu baik baik"sambil tu dia pergi amek towel untuk aku.Aku pon lap lah badan aku,pastu dia baring kan aku and cover perut aku sampai lutut dengan selimut aku."Zain tunggu kejap akak amek minyak untuk urut kaki zain.".Dia keluar bilik tak lama lepas tu dia datang balik.
Dia duduk kat katil menghadap aku,pastu dia start picit kaki aku,perghhhh tangan dia lembut gile,sambil dia picit tu aku sempat usha tetek dia yang goyang goyang sikit sebab katil aku ni jenis yg memang melantun sikit,goyangan tetek dia buat kote aku dh mengeras,ditambah pulak urutan dia buat aku lagi ghairah sehingga kote aku ni mencanak naik tegang gile kote aku masa tu."ehh...kenapa tegang tu??"tanya kak watie,masa tu aku dah dedor gile beb,sambil dia tanya dia datang and selak kote aku."panjang nyeeeeee kote kamu niii tapi kenapa mcm lembik je?"."akak kena tolong saya,akak buka baju pastu gosok kat kote saya,baru keras kak hehe"Dia terus bukak baju,perghh terserlah lah tetek dia yang putih gebu tu,pastu dia gosok kote aku kat dia punya tetek,rasa dia taklah nikmat sangat tapi lembut gile,"akak masukkan kote Zain kat celah tetek akak pastu goyangkan tetek akak.".Dia masukkan kat celah tetek dia,pastu dia gocangkan tetek dia,uishhh time ni yg nikmat gile rasa suam tetek dia ke kote aku.Lepas beberapa minit gitu,kote aku dah nak meletus,
"ahhh....kak nak meletus ni kak,saya pancut atas tetek akak eh?"tak sempat dia balas aku dah pancut atas tetek dia
"eeee..ape ni?"."tulah air mani kak,air nikmat lelaki,btw thanks kak tolong Zain."
"sama sama lagipon akak pon enjoy tadi.Bile nak berenjut pulak?"."Malam nanti lah sebab kejap lagi mama and papa dah nak balik."."oklah bye Zain".Dia terus masuk bilik dia and aku pon bersih kan diri aku.

So macam biasa setiap malam aku memang akan pergi tuition kecuali hari minggu,tapi kali ni aku tak pergi sebab tadi dah janji ngan Kak Watie nak sambung masa malam,macam pukul 9 lebih gitu aku dengar orang ketuk pintu aku ingatkan Kak Watie rupenye Kakak aku,hmph punah harapan aku."Weh kau ok tak? tadi aku dengar kau menjerit petang tadi.".Kakak aku ni umur 19 dia masuk U swasta so dia boleh lah balik bila bila,dia ni boleh tahan gak hot tetek dia saiz C bontot dia takde lah besar sangat tapi boleh tahan lah. "Aku ok je Kak Watie tadi dah picitkan".Malam ni boleh pulak dia tak pakai coli ngan baju dia ketat,nampak puting dia weh tonjol keluar. Aku takleh alihkan mata aku dari tetek dia,"petang tadi aku nak pergi tengok kau kat bilik kau sebab dengar kau menjerti,tapi kenapa tutup pintu?".Masa dia cakap ni aku dedor tak tau nak cakap ape kat dia,dah lah aku kurang dengar dia cakap ape sebab aku fokus kat tetek dia."Kau ni kenapa tengok tengok tetek aku?".Masa tu aku terus tercengang,aku tengok muka dia."Mana ada aku tengok tetek kau,tetek tak besar mana pon. Pastu dia duduk dekat sebelah aku mcm kat tepi katil."Kau ingat tetek aku tak besar?".Dia tak cakap pape,dia terus selak baju dia. Pala otak dia,masa tu aku memang speechless gile,tersembul tetek dia yg bersaiz medium tu.Aku macam tutup lah mata aku ngan tangan aku nak buat mcm ala ala innocent lah.Dia pegang tangan aku pastu usap kat tetek dia,aummmm lembut pejal pejal tetek dia ni. "haa....sedapkan dapat pegang tetek aku.....ahhh....ahhhh".Dia dah start moaning sikit,so aku ramas lah tetek dia lagi kuat,"ahhhhhh!!!! Uishh...ahhh.....kuaaat lagiii.....ahhhh!!"Perghh dia punye moaning kuat nak mampos,dah lah aku tak tutup pintu tadi."Kau ni rilek lah,dah lah tak tutup pintu". Masa dia bangun nak tutup pintu tetiba Kak Watie dah tutupkan,aku tak perasan dia sebab Kakak aku halang. "Ohh,korang dah start tak ajak aku eh." Dia sengih je."Alah kak baru je start jom lah join."
tapi Kak Watie tolak ajakan tu."alah takpe lah,biar akak record aksi adik beradik ni.hehehehhe". Dia terus keluar kan kamera aku kat almari aku and terus record aksi kitaorang. Aku terus proceed dengan ramas tetek akak aku lebih kuat,Akak aku moaning makin kuat,dia arahkan tetek dia ke arah mulut aku,"isap tetek aku nii kuat kuat...ahhhh.ahhh".Aku terus isap tetek dia dengan nafsu yg memang dah membuak kali ni dia tak moaning dia mcm dah tak tahan sangat aku punya sedutan tu.

Aku terus isap tetek dia dengan nafsu yg memang dah membuak kali ni dia tak moaning dia mcm dah tak tahan sangat aku punya sedutan tu

CONTOH,muka dia masa aku isap

Selang beberapa minit dia tukar tempat bontot dia arah ke aku mcm 69 lah,aku jilat je pepek dia,dia punye bontot terangkat angkat."ahh..geli wehh....ahhhhh.." Dia terus kulum kote aku yg dah tegang tu,aku pon tak jilat jilat je pepek dia,sampai satu masa,"AAAAHHHHH!!!!!..AHHHHH..!!!"Dia moaning kuat nak mampos,pastu banyak gile air nikmat dia pancut kat muka aku,konek aku pon takde rasa rasa nak pancut lagi.Air nikmat Akak aku ni bau mcm sesuatu yg susah nak ckap."Ha,ok dah turn Akak pulak lah Afeefa,lama tahan nafsu ni tengok korang je."Dia terus naik atas katil,Akak aku pulak lah yg tukang record,kak watie tetus cium mulut aku dengan bernafsu nak mampos sampai tak bernafas aku dia buatnye.Lepastu dia terus selak seluar dia,dia terus masukkan batang aku kat lubang cipap dia,uishhhhhh sedap dia tak terkata,ada rasa nikmat,ada rasa geli seronok pon ada."Ahh..ahhh..ahhhh...uishhhh....sedaaaapp...ahhhh." Dia turun naikkan bontot dia sebab aku takleh buat yelah kaki aku kan sakit.Dia punye cipap ketat gile padu mat."Ahhhh...slow...slowww....jgn.....ahhhhh....laju....sangat....." Aku pon buat lah slow slow kesian dia mungkin sakit,tapi lepas lama jugak aku sodok dia punye cipap takde rasa pulak dara dia ni,mungkin dia pernah kena kot hahahaha.Lepas 15 minit gitu,Kak Watie punye cipap kemut kote aku,ketat gile kat dalam tu,"Ahhhhh!!..akak.....nakkk....pancut niii....AHHHH".Aku terus rasa kote aku dibasahkan dengan air nikmat Kak Watie ni,"Ha dah pause record tu Afeefa,meh sini kita main sesama." Aku melutut kau atas katil,diaorang pulak depan aku sambil togeng,aku amek camera tu pastu sambung record,first aku sodok akak aku si Afeefa ni,"Aaaaahhhhh!!!.....slooooww.....sakit....." Dia punye moaning memang tak boleh slow,tapi mungkin sebab baru first time kena sodok kot.Aku tengah sedap menyodok tetiba macam ada sesuatu halang kote aku,pastu aku terus lah sodok lagi kuat,tetiba ada darah banyak keluar,tapi akak aku ok je takde rasa sakit ke ape ke."Akak ada darah banyak keluar ni"Aku stopkan kejap record ngan sodokan aku,"Ouhh ni lah dara,tahniah Afeefa awak dah tak dara lagi,pergi basuh sana".Akak aku pergi bersihkan darah tu,Kak Watie pon tolong jugak."Ha dah sambung cepat,akak tolong korang sikit". Kak Watie baring menghadap kitaorang sambil kakang,pastu cipap dia menghadap muka Kak Afeefa,"Kamu Zain sambung sodok,akak tolong ramas tetek si Afeefa ni sambil tu Afeefa isap cipap akak ni."Aku terus sambung lah sodokan aku tadi,sampai kat satu tahap ni,ada bende halang aku lagi tapi tak pecah pecah aku sodok,tapi asal kote aku sentuh je dinding tu akak bontot aku terangkat angkat,kote aku pon rasa geli gila."Ouhhh......ahhhhh....tu Zain......punyeee.....kote........dah.....sampai limit cipap kamu afeefa...".Aku pun baru tahu perempuan punya ada limit masuk.

Lepas 20 minit gitu aku asaknye si Akak aku ni,akhirnye sampai jugak puncak kenikmatan aku ni."Agrhhhhh.....nak...pancut ni....". Aku terus keluar kan kote aku pastu,diaorang berdua menghadap kote aku sambil bukak mulut,aku lancap kote aku.Keluar lah air mani aku,berdas das air mani aku keluar,dia terus bercium mulut untuk share air mani tu sesama.Aku baring kepenatan melayan diaorang ni.Malam tu parents aku takde kat rumah so diaorang berdua tidur dengan aku je.

TAMAT