Second Day In Kuching

By Lucy Tuesday, August 6, 2019
"Morning darling. I have to leave earlier this morning. I have sudden meeting at level 3. Meet you during lunch okay?" beritahu suamiku.



Frustnya. Baru ingat nak mintak suamiku bawak aku jalan-jalan pagi ni. Meeting really important to him I guess. RMH ni pun bukannya best sangat kalau keseorangan. Tengok TV je la.

Aku membelek siaran di TV satellite yang hotel sediakan. Semuanya tak menambat hatiku. Jam baru pukul 8.30 pagi. Awal sangat laki aku ni keluar meeting. Demi sesuap nasi katanya. Apa boleh buat.

Aku berjalan ke balkoni dengan baju tidur satin di dalamnya. Aku membuka sliding door dan mengambil angin bayu Sungai Santubong. Refreshing.

Bestnya kalau Amir ada di sini. Tak dapat dinafikan, kalau aku masih rindu pada bekas kekasih hatiku itu. Walaupun aku tahu mungkin dia sedang berada di jinjang pelamin ketika ini. Maklum lah masa cuti sekolah ni kan musim orang kahwin.

Biarlah. Persetan semua itu. Aku dah ada suami. Berdosa seorang isteri menaruh perasaan pada lelaki lain. Tanpaku sadari air mataku membasahi pipi. Angin sepoi-sepoi indah bahasa menambahkan lagi suasana syahdu pagi ini. Aku terus menutup sliding door tak mahu dibawa perasaan.

Setelah perasaanku agak tenang, aku menuju ke bilik air. Shower sengaja aku on kan biarkan air panas sementara aku memberus gigi dan mencuci muka. Shower cap dipakai supaya rambutku tak basah.

Selepas badan terasa segar, aku mengelap badan dengan tuala tebal milik hotel. Sambil mengelap badan, aku memilih baju untuk dipakai semasa breakfast. Akhirnya aku memilih gown labuh separas buku lali dan tudung.

Di dalamnya aku kenakan lace matching bra and panties biru muda sedondon dengan dress ku. Pasti menaikkan nafsu semua jika melihat aku berpakaian dalam seperti ini. Semalam pun nafsu suamiku membuak-buak melihat aku yang seksi.

Belum sempat batang pelir suamiku dimasukkan, baru aku geselkan pelirnya dengan burit yang dilapisi lace panties, terus dia terpancut. Tak boleh salahkan dia 100% sebab aku memang seksi agaknya.

Jam telah menunjukkan waktu 9.15 pagi. Masih ada masa untuk breakfast. Breakfast disediakan sehingga jam 10 pagi di tingkat bawah hotel. Aku bergegas menutup pintu bilik dan menuruni hotel menggunakan lif yang disediakan berhampiran suite room ku.

Baru aku teringat kad yang diberikan untuk breakfast tertinggal di dalam suite room ku. Aku menaiki semula lif. Sedang aku menunggu lif, tiba-tiba bahuku dicuit. Aku terus menoleh ke belakang.

"Eh, you kawan husband I kan?" tanya aku memulakan bicara.

"Yup, Amit. Tak kan you dah lupa. Baru semalam kita jumpa," jawab Amit.

"Ermmmm, bukan apa. Takut I tersalah orang. You look different today," balas ku kepada Amit.

Semalam Amit nampak macam biasa sahaja. Tapi hari ni dengan sleeveless Nike dan shortpants nampak lain sangat. Looks athletic to me.

"I baru balik dari gym ni. Nak naik tukar kasut sekejap. Turun balik having some light breakfast and then to swimming pool," balas Amit.

"Owh, kebetulan I pun nak breakfast ni, tapi terpaksa naik atas balik nak ambil breakfast voucher," jawab aku cuba menerangkan tujuanku ke tingkat atas.

"Owh, boleh la breakfast together kalau you sudi. Lepas tu kita boleh lepak di pool," ajak Amit padaku.

"Breakfast yes, but the pool thing I'm not sure. I don't have proper attire for that," jawab aku cuba menolak pelawaan Amit tadi.

"You punya dress ni pun dah sesuai. Comfort. Lagi pun hari ni tak ramai orang. Foreigner je ramai dekat pool tu," balas Amit meyakinkan aku.

Betul jugak cakap Amit ni. Orang Malaysia bukan suka sangat beriadah kalau duduk kat hotel.

Perbualan terasa seakan panjang walaupun hanya ke tingkat 10. Amit berhenti di tingkat 9, manakala aku naik ke tingkat 10. Kami berjanji akan berjumpa d lobi nanti untuk breakfast.

Dalam hatiku terkenang Amit yang sebentar tadi aku jumpa. Badannya sado. Urat-urat di biceps jelas kelihatan. Maybe batang pelirnya berurat timbul jugak, ujarku dalam hati tertawa sendiri.

10 minit kemudian, kami berjumpa di restoran hotel. Breakfast ala kadar sahaja memandangkan aku cepat kenyang tapi cepat jugak lapar. Boleh tahan jugak Amit kalau berborak. Hillarious jugak ditambah lawak-lawak edisi Sarawaknya.

Lebih kurang 30 minit kemudian, Amit mengajak aku lepak di swimming pool. Sampai di swimming pool, Amit beria ajak aku terjun ke kolam renang sekali.

Bukan masalah takut lemas tapi malas nak makeup banyak kali. Aku memberi 101 alasan tapi akhirnya dia menarik tanganku ke kedai yang menjual swimming attire.

Hanya kami berdua sahaja di dalam kedai itu. Amit recommend aku bandeau bikini ala-ala Brazil. Terkedu jugak aku. Belum pernah pakai seksi macam tu di khalayak ramai.

Akhirnya aku tewas apabila Amit membelikan aku bandeau bikini warna biru gelap. Mati lah aku. Harap-harap tak ada yang nampak aku pakai seksi macam ni.

Selesai menukar pakaian di bilik persalinan, aku datang ke Amit yang sedang menyapu losyen di kerusi rehat. Amit duduk di kerusi sambil memegang botol sunblock. Matanya melirik aku yang cuma berkemban tuala menghampirinya di hujung swimming pool.

"You nak jugak? Nanti sunburn habis la husband you tau you berjemur pakai bikini," tanya Amit kepada aku.

Betul jugak cakap Amit ni. Aku cuba mengambil losyen dari tangannya namun dia melarangku.

"No. Let me apply it onto your body," ujar Amit sambil dia datang duduk di belakangku.

Kami duduk berdua di penjuru kolam renang yang agak terlindung di balik pokok bunga di situ. Amit mula menyapu losyen di bahagian bahuku.

Semakin lama semakin turun bahagian bawah melintasi ikatan bikini. Sedap usapan Amit. Sesekali aku mendengus manja.

Aku memang tak boleh diperlakukan begini. Dengan pakaian yang seksi buat aku turut jadi cepat ghairah.

"Untung hubby you dapat wife yang cantik and sexy," kata Amit tiba-tiba melingkarkan tangannya di pinggangku sambil berbisik manja.

Terasa dadanya yang keras berotot mengusap belakang badanku. Aku bagaikan disambar elektrik terus menyandarkan badanku ke badan Amit.

Badanku terasa lemah dan ghairah. Tanganku diletakkan di atas peha Amit untuk menstabilkan badanku agar tidak terjatuh. Namun tangan kiriku seakan terpegang sesuatu yang keras.

Oh shit, it can't be! Besarnya, getusku dalam hati. Aku cepat-cepat menarik tanganku namun sempat disambar Amit.

"It's OK, Tika. Just place your hand there," ujar Amit sambil dia menarik tanganku kembali diletakkan di atas batang pelirnya yang berlapik seluar canvas pantai Bermuda pants.

Aku cuba menarik kembali tanganku namun Amit memegang erat pergelangan tanganku menghalang aku menjauhkan tapak tangan dari pelirnya. Tapak tanganku dan pelirnya hanya dipisahkan selapis seluar kanvas.

Tanganku kaku seakan terkedu seperti lidahku. Tak ku sangka Amit yang baru kukenali semalam menaruh nafsu pada isteri kawan sekerjanya. Amit memeluk rapat badanku dari belakang. Tangannya mengusap perutku sambil tanganku mula mencari rentak mengusap pelir Amit.

Dapat kurasakan betapa batang pelirnya mengembang perlahan-lahan menikmati usapan tangan isteri kawannya. Amit melonggarkan ikatan seluarnya dan menarik tanganku ke dalam seluar.

Besar. Panjang. Keras. Itu yang bermain di fikiranku sekarang. Aku mula terbayang bagaimana batang pelir Amit akan menerobos ke dalam liang burit sempitku nanti. Adakah cukup cecair nikmatku untuk membantu asakan batang pelirnya nanti?

Fikiranku semakin terawang-awang. Dalam masa yang sama aku terfikirkan suamiku yang sedang meeting di level 3 hotel yang sama. Macam mana kalau tiba-tiba suamiku berubah angin nak bersiar-siar dekat area swimming pool ni. Mati aku nanti.

Mataku ligat memerhatikan kiri dan kanan namun semuanya line clear. Amit cuba membuka ikatan bikiniku namun aku cepat-cepat menepis tangannya.

"Jangan. It's not safe here," larang aku cuba menegah perbuatannya.

"Not safe? You mean, is it okay if we go..." tanya Amit kepadaku.

"No! I mean, I am your friend's wife," jawab aku memotong ayat Amit untuk mengelakkan diriku dipandang Amit sebagai perempuan murahan.

"But your hand keep stroking my dick," balas Amit kepadaku kembali.

Aku hampir tidak sedar batang pelir Amit berada dalam genggaman erat tanganku sedang mengusap perlahan-lahan seperti memanaskan enjin kereta di pagi hari. Buritku semakin berlendir.

Amit membelai badanku penuh manja. Tangannya semakin menuruni lembah payudaraku. Hembusan nafasnya perlahan di belakang cuping telinga menambahkan lagi sensasi.

Kini tanpa aku sedari tangannya sudah menyelak panties bikini yang kupakai. Dia menyelak melihat sama ada buritku telah bersedia atau belum untuk menerima kemasukan batang pelir Amit yang keras ini.

"Your pussy is soaking wet. I want to fuck you right here right now. Ikut I turun ke pool," arah Amit bagai komander memberikan arahan kepadaku.

Aku laksana askar yang patuh turun ke swimming pool. Sampai ke bahagian ketinggian paras pinggang aku terus memeluk Amit dari depan. Amit merangkul badanku.

Seperti seorang professional, batang pelirnya diselitkan di celah pehaku. Aku terus menyelak panties mengizinkan pelir Amit meneroka gua keramat milikku. 1

Oh bukan, milik suamiku sebenarnya. Amit mendukung sedikit badanku untuk memudahkan lubang buritku ditujahnya.

Aku hanya mampu memeluk badan Amit. Cuma gerakan-gerakan halus yang kami lakukan di dalam air. Takut nanti air berkocak pulak.

Batang pelir Amit memang makin laju berkocak di dalam buritku. Sedap juga pelir orang Sarawak ni. Pakai gambir Sarawak agaknya.

Banyaknya dosaku. Baru sampai Kuching dah jumpa kawan seks baru pulak.

"Sedap tak batang I?" tanya Amit sambil menghenjutkan pelirnya keluar masuk ke dalam lubang nikmatku.

Aku tidak menjawab. Sebaliknya aku menambah henjutan semakin laju. Lain benar pukulan Amit ni. Senak tapi sangat sedap.

Batang pelirnya sangat besar untuk ukuran Malaysia. Terasa isi buritku disentap-sentap setiap kali pelirnya keluar masuk.

Hampir 15 minit kami berdayung, akhirnya aku klimaks. Klimaks yang cukup dahsyat sampai aku tercengkam belakang badan Amit. Nasib baik tak terluka.

Kini giliran Amit pula untuk dipuaskan. Dia menarik aku keluar dari kolam renang. Kami ke kerusi panjang tempat barang kami diletakkan tadi.

Dengan kedudukan yang agak tersembunyi di balik rimbunan bunga, agak mudah kerja kami untuk bersetubuh. Amit berbaring sementara aku tanpa arahan Amit terus naik ke atasnya.

Seluarnya dilorotkan, pantiesku diselak, batang pelir Amit disumbat. Air nikmatku sebentar tadi cukup banyak untuk membanjir dan melicinkan pergerakan pelir Amit.

Dia menghenjut sepenuh nafsu. Aku terasa macam nak tercabut burit tapi sangat sedap. Sambil mendayung, Amit merenung wajahku memuji-muji kecantikanku membuatkan aku semakin daring.

Aku menhentak lagi punggungku supaya batang pelir Amit masuk semakin dalam. Setiap kali sorong masuk keluar pasti ada buih putih dari air nikmatku di sekeliling pelir Amit.

"Tika, laju lagi OK? I'm going to.." ujar Amit kepadaku.

Aku menambah rima rentak punggungku.

Aku tahu Amit akan terpancut sekejap lagi.

Aku tahu dia akan pancut ke dalam.

Namun aku relakan jua.

Buritku yang kau puaskan.

Biarlah bersemadi.

Benih nafsu abadi.

1.

2..

3...

4....

5 semburan hangat di dalam rahimku.

Amit menciumku sebagai tanda terima kasih. Dia kembali memakai seluarnya. Aku membetulkan pantiesku. Air mani Amit aku simpan sebagai kenangan.

Sedang kami bersiap, tiba-tiba aku terasa ada tangan yang melambai ke arah kami dari seberang kolam. Tanpa aku sedari, rupa-rupanya ada penonton kepada aksi lucah kami.

Aku cuba mengamati siapa yang melambai ke arah kami.

Alamak.........................