Main dengan Menantu Sanggap

By Lucy Tuesday, August 6, 2019
Menantu aku 29 tahun, dah 3 tahun kawin dengan anak aku. Namanya Hanie. Manis dan manja. Baik dan sopan.
Menantu aku 29 tahun, dah 3 tahun kawin dengan anak aku. Namanya Hanie. Manis dan manja. Baik dan sopan. Aku Dollah, 55 tahun. Masih bekerja, kuat lagi anngota aku dan masih boleh lagi lah main ... isteri aku 56 tahun umurnya. Cuma kitaorang dah jarang la main... anak2 dah besar, aku dan isteri aku saja di rumah. Kebelakangan ini, isteri aku selalu saja tak sihat dan sakit2...
Bila isteri aku di masukkan ke hospital, anak2 aku yang 3 orang tu balik lah, dengan keluarga masing2... anak aku yang tua, Ramlan, balik membawa isterinya Hanie. Yang lain pun begitu juga la... oleh kerana isteri aku di wardkan selama beberapa hari, Hanie di minta oleh anak sulung aku menjaga mak dia di hospital.

Ramlan balik ke KL, "Ada projek penting, nanti Lan call dan balik hujung minggu ayah..." katanya dan dia pun salam dengan aku. Aku angguk saja... Hanie dipeluknya dan dicium di pipi setelah Hanie cium tangan Lan... aku pandang saja, nampak Hanie sedih saja...
"Love u abang..." bisiknya, aku dengar... aku pulak entah macam mana memandang Hanie dengan penuh nafsu... isyy!! Apa lah aku ni!!??? Gangguan setan betul!!
"Ayah tengok2 kan Hanie juga ye..." kata Lan kepada aku.... "Dia kadang2 tak lena tidur... mengigau.. tapi waktu siang dia OK ayah..." kata Lan pada aku.... aku angguk... aku pandang pada Hanie... Kereta Lan meninggalkan laman rumah, dan Hanie datang pada aku dan dia peluk lengan aku....!!
"Aik?? Manja pulak menantu ayah?" aku kata pada Hanie... ermmmmm... aku dengar dia respond.... macam ada yang tak kena pulak...
Hanie memegang lengan aku sampai la kereta Lan hilang dari pandangan kitaorang.... Tapi dia masih lagi memeluk lengan aku. "Tak ke mana ke hari ni?" aku tanya Hanie.
"Tak ayah... Hanie nak duk dan baring dengan ayah...." katanya dengan manja.... aku biarkan la dia memegang lengan aku... lain macam saja aku rasa diri aku. Ye la, dia ni muda, cantik dan body leh tahan... sepanjang dia menjadi menantu aku, tak pernah pulak dia memegang aku macam ni? Dia kata nak baring dengan aku? ehh?
Aku pun katalah yg aku nak baring... dan Hanie memimpin aku ke bilik... aku biarkan la... dia masa tu memakai t shirt lengan pendek dan kain skirt pendek, paras atas lutut... dari dulu lagi dia memang macam ni berpakaian... aku tak kisah sebab Lan dan lain2 pun tak kisah. Isteri aku masa muda2 pun pakai skirt pendek.
Aku baring, dan dia membetulkan cadar di tilam, dan menepuk nepuk bantal .... dia menonggeng dan duk berselepuk di tilam, menampakkan aku panties di celah pehanya... Hanie tak langsung menutup pehanya di depan aku. "Dah sedap tidur dah ni ayah..." katanya senyum.... "Nak Hanie picit2 kan ke badan ayah?" senyum saja dia , aku dah baring... dia masih dekat aku, duk dengan sengaja mempamerkan aku pantiesnya.... aku stim pulak!! Isyyy !! stean mengganggu aku dah ni....
"Err..." aku kata.. tak tahu nak kata apa... Time tengah hari macam ni memang aku tidur sekejap.... Hanie pun menaikkan skirt nya dan duduk di sebelah aku.
"Tak apa ayah... ayah baring saja OK? Hanie massage kan ayah..." katanya manja... dan dia duk di sebelah aku, pehanya dah terdedah... dandengan kain skirtnya di paras atas riba, aku dengan jelas dah nampak pantiesnya..... aku diam dan biarkan saja... aku nak tengok sejauh mana ni semua akan berakhir....
Rupa2nya tengahari itu aku akan terlanjur dengan Hanie... dia meneruskan menggoda aku.... mula2 dia memicit aku... "Ermm... baik Hanie tanggalkan baju ayah..." katanya dan dia terus saja melucutkan t shirt aku.... menanggalkan baju aku.... aku duduk dan biarkan saja... aku tak pakai seluardalam, cuma kain peleqat saja... Segan jugak aku, takut dia nampak batang keras aku ni... ye, batang aku mengeras pulak... aku horny dan stim.... dia berjaya membuat aku keras!! adusss Hanie... oh menantu!! Kenapa Hanie ni ? Yang penting kenapa aku begini merelakan saja?
"Ermmm mesti sengal2 kan badan ayah ni...? Kerja kuat di pejabat lepas tu ke hospital, kemudian balik rrumah buat lagi keje2 di kebun... Ermmm..." dia memicit micit bahu aku.. aku masih duduk... dan diam saja. Aku meletakkan sebuah bantal di riba aku... tak nak dia nampak batang aku tegak menegang!!
Hanie bangun dan "Mana minyak urut ayah?" da bertanya... masa dia berdiri di depan almari di tepi katil tu, dia menanggalkan skirtnya. "Ketepikan ni dulu ..... ermmm... nanti senang Hanie nak gerak di atas katil dengan ayah... kan?" skirtnya jatuh ke lantai... dia berdiri depan aku seketika.
"Ayah suka?" dia senyum membiarkan aku menikmati tubuhh seksinya... tubuh mudanya itu... mengingatkan aku kepada affair aku 3 tahun lalu.... ermmm macam tubuh si Lia, seorang janda kepada seorang staff aku dulu... macam ni lah... tubuhnya. Mantap dan seksi. Hanie hanya berpanties kecik dan t shirt berlengan kontot... seksinya menantu aku ni??? Lalu dia mencapai sebotl kecil minyak urut...
"NI kan ayah?" dia menunjukkan pada aku... dekat dia berdiri pada aku... nampak pusat dan tundun nya yang tembam berlapik panties keciknya. Geram aku bila aku nampak pantatnya tu.... walaupun masih belum didedahkan... aku geram... aku perhatikan saja, aku tahu Hanie nampak aku memandang ke perut peha dan ke pantatnya... dia tak pun nak melindungi aset2 nya itu... dia yang sendiri menanggalkan kainnya.
Dari titik tu lah aku yakin benar, Hanie sengaja nak menggoda aku.... dia tak pernah pun menunjukkan sikap seksi nya pada aku sebelum ni... dedah tubuhnya dengan pakaian2 ringkas di dalam rumah memang dah pernah... tapi dengan hanya berpanties di dalam bilik aku, bersama aku, ayah mertuanya? Tak pernah lagi!!!
Aku lagi stim memikirkan yang dia nak batang aku? ... dia nak kepuasan seks...? Sanggap seks ni... dan anak aku sendiri tak jalankan tanggungjawabnya... "Ye... tu minyaknya," aku menjawab. Hanie senyum saja.... dan dia naik ke katil di sebelah aku, dan dia mula melumurkan minyak di bahu aku... dan dia menegur aku .... "Ayah ni lambat menjawab la.... leka tengok peha .... ermmm...perut dan pepek Hanie eh?" dia selamba saja kata macam tu....
Aku pun apa lagi... aku letakkan tangan aku di pehanya... "Ye... dah lama ayah tak tengok wanita separuh bogel dan yang cantik ..." aku menjawab... aku nampak dia senyum...
"Hanie tahu, ayak nak tengok lagi kan?" sambil dia menurut urut bahu aku tu... dia mendekatkan pehanya lagi kepada aku... adusss!! Kemudian masa dia mengurutdan menyentuh aku, sengaja dia mengesel geselkan teteknya ke kepala aku... digeselnya pada bahu aku....
"Ayah gagah lagi ni kan?" tanya Hanie, aku tak tahu apa maksudnya... dia nak tau fizikal aku ke? atau kekuatan anu aku ni ?
"Aha.... " aku jawab.... "Kenapa tanya pulak Hanie?" aku masa tu pejam mata saja... menikmati sentuhannya dan urutannya....
"Ermmm... patutlah nampak keras tu..." dia bisik... aku bukak mata... Eh? Bila pulak bantal tu teralih, dan batang aku tegak jer menongkat kain aku... "Hanie yang wat ayah macam tu eh? Kerasnya tu kan?" aku pandang kat dia... dia senyum saja...
"Errrr... aku cuba nak tutup semula dengan bantal...
"Alaa... ayah ni.. tak apa lah... biarkan saja... Hanie dah pernah tengok batang keras la... hehehe... " katanya dan dia mengurut urut peha aku pulak... membiarkan batang keras aku menegak dekat tangannya... dia menagangkang dan duduk di kaki aku... memandang aku tepat pada mata aku... nakal dia ni? adusss.... "Nak urut agaknya tu kan, ayah?" dia maksud batang aku tu nak urut la tu, tu sebab tegak...
Aku pandang sja Hanie ... menantu aku ni menekan nekan danmengesek2 pulak pantatnya di peha aku... adusss!! Lama2 aku dah tak tahan, aku hulurkan tangan aku dan pegang pehanya.... mata masih lagi bertentangan, dia tak nampak takut atau cemas pun... dia biar saja tangan aku meraba pehanya... dia mengalih kedudukannya dan kini duduk di atas .. dekat dengan batang keras aku... "Ermm.... kerasnya ayah!" dia manja menjawab.
Aku pulak macam terpukau dan membiarkan saja apa yang sedangg beraku dan akan berlaku... Hanie memegang batang aku... "Ni pun nak massage juga kan ayah?" dan dia meleraikan ikatan kain pelekat aku dan mendedahkan batang keras aku.... Nampak dia senyum, "Ermm.... " itu saja yang dia katakan dan terus saja batang aku dijilatnya dan mengolom keseluruhan batang aku....
Aku horny dah masa tu, dan tak mampu nak melarang dan aku rasa aku tak pun melarang.... dan tu la kali pertama Hanie , menantu sanggap aku menghisap batang aku dan kemudian aku fuck dia!!
Dia hisap mengerang dan menderam, seluruh batang aku dihisapnya dan dilancap2kannya.... sampai aku terpancut di dalam mulutnya.... "Ermmm banyaknya ayah pancut... hehehe... " dan dia menelan semua air mani aku... dan aku kehairanan sebab batang aku masih lagi keras menegang...
Hanie la sebabnya... dia berbogel depan akku, dan dia kata, "Fuck me ayah..." dan dia naik mengangkang atas batang aku, dan dia ride aku.... kitaorang fuck, aku dah tak kisah dah, sebab dah pancut dan dah tergoda... kitaorang fuck di dalam bilik dia... bilik dia dah suaminya, anak aku. Kitaorang fuck dan selepas aku pancut di dalam pantatnya.... kitaorang rest.
"Ayah... Hanie puas.... dan dia senyum memeluk aku... kitaorang baring dan berbual... batang aku tetap keras... walaupun dah dua kali pancut. Hanie kata dia dah lama tak disentuh Ramlan... Hanie rasa sedih mulanya, tapi Hanie kena juga fikirkan sesuatu... "Hanie tak nak main dengan orang lain ayah... takut AIDS... dia main dengan PA dia... Hanie tahu... Hanie pernah terserempak dengan diaorang jalan2 pimpin tangan dan ada gambar2 dan mesej2 lucah dalam HP abang Ramlan... semua dari dia, pompuan bimbo tu!!" cerita Hanie.
So Hanie dan aku selalu la main selepas tu... pada hari itu... kitaoang ke hospital melawat wife aku, mak mertuanya... dan Hanie memang seorang yang baik hati, dan penyayang..... dia lakukan semua dengan baik, sempurna tanpa sesapa mengesyakki apa apa pun...
Puas aku menikmati tubuh dan pantat menantu aku yang gersang ni.... yang best tu, dia pun sama puas... tapi sekejap saja.... dan dia akan nak lagi main dengan aku. Batang aku keras saja kalau dia ada.
Sejak hari tu, kitaorang tidur sama ... hari hari akan fuck... sebelum aku ke pejabat dan selepas aku balik dari hospital... malam tu mesti pantatnya akan menerima batang aku... Hanie seksi saja di rumah... cuma aku dan menantu aku saja di rumah... selama dua minggu itu.
Di merata rumah tu aku fuck Hanie... semua bilik dan di dapur, di ruang tamu... di situ la selalunya.... tak sempat nak masuk ke bilik.
Ada skali dia datang ke pejabat aku tengah hari menghantar makanan... dia pakai shorts saja... dan kitaorang main di dalam office aku... masa tu aku dah beritahu staff aku supaya balik awal... hehehe.. Hanie mesej aku yang dia horny... so , aku beri staf aku half day hari tu...
Hanie memang horny.. .. aku tak pernah main di pejabat aku... dan dengan Hanie, aku fuck kali pertama di pejabat,.... "Ayah suka Hanie pakai seksi untuk ayah?" dia berdiri depan aku... sambil aku makan tu, dia melancap... hilang rasa lapar pada nasi tetapi lapar nak fuck dia.
Puas aku hari tu, dia pun pandai menggoda aku, dia bogel dan melancap di dalam office aku... dia kata, "Ayah .. ermm... pantat menantu ayah ni nak batang ayah... boleh kan?" dan "Pantat menantu ayah ni dah basah..." dan dia berjaya puaaskan aku.... aku fuck Hanie berkali kali petang tu... dan semua pancut di dalam pantatnya atau pun di dalam mulutnya...
Hanie masih tinggal bersama aku bila wife aku discharged....selama dua minggu lagi.. Ramlan ada balik pada hari ahad... dan masa Ramlan tidur... Hanie ajak aku main... aku pun teruja sangat... main di bilk lain... ermm.. dia masuk bilik aku, wife aku lena... dia dah bogel berdiri di sebelah aku mengesek2 pantatnya... "Ayah, Hanie nak..." dia bisik... aku pun apa lagi.... terus saja sanggup.
Semasa Ramlan ada, kitaorang jarang main, tapi dia tetap akan rasa horny dan menggoda aku... dia akanpakai seksi walaupun Ramlan ada sama... sengaja dia menggoda aku... aku suka Hanie menantu aku tu...
Aku tak tahu kenapa dia tak mengandung ... mungkin dia makan pill pencegah hamil... tapi aku tak kisah la tu semua... asalkan hubungan sulit aku dan Hanie tak di ketahhui sesapa...

Hanie balik ke rumahnya setelah sebulan bersama aku... dan kitaorang masih berhubung... dia kata Ramlan semakin ligat bersama skandalnya... dan ada kalanya dia tak balik.... kata Hanie. Aku simpati juga... dan aku pernah ke KL, book bilik hanya untuk main dnegan Hanie...
Kitaorang tak bermalam, sebab wife aku masih terlantar di rumah.... aku pulak yang dah jadi macam anak aku, tinggalkan bini di rumah dan main dnegan bini orang!! Aku pernah mengekori Ramlan satu hari tu... memang dia ada jumpa seorang pompuan... dan mereka ke rumah pompuan itu.. aku tak mahu nak bersemuka, hanya nak tahu saja.

Wife aku meninggal dunia beberapa bulan selepas itu.... dan setelah pengkebumian, aku tinggal seorang diri... aku masih lagi berhubung dengan Hanie... kitaorang akan fuck sesekali bila berjumpa tu... Hanie pernah beritahu Ramlan dia nak balik menjaga aku.... Ramlan langsung tak kisah... dia menghantar Hanie dan selepas tu dia pun balik...
Empat hari tu kitaorang fuck dan fuck... macam honeymoon... aku masih lagi sorang di sini, di rumah aku ni... Hanie dan aku masih lagi fuck.. tak tahu sampai bila...

Tamat