Happy Birthday

By Lucy Tuesday, August 6, 2019


Seperti yang dijanjikan, hari ini Zack keluar dating sempena hari jadinya. Mimi, girlfriend Zack yang entak ke berapa, seorang pelajar kolej yang outgoing dan open minded. Namun sepanjang mereka ber couple, tak pernah melebih2, setakat ciuman di bibir dan berpelukan. Pernah Zack cuba meraba lebih2 sikit, dalam kereta, dalam movie, tapi selalu ditepis oleh Mimi. Sudahnya end up Zack melancap sorang2 sebap gersang tak mendapat.



Hari itu mereka berjalan2 seperti biasa. Mimi belanja makan malam, Zack agak sempena hari jadinya. Kemudian mereka sambung tengok midnight movie, sehingga tamat pada pukul 12.30pagi. Memang menjadi kebiasaan mereka keluar lewat malam kalau berdating.

Sebaiknya masuk ke dalam kereta, Zack terus menghidupkan enjin kereta Honda Civicnya apabila tiba2 Mimi bersuara. "Are you ready for you birthday present?"

"Eh you belanja dinner dgn movie tadi bukan present I ke?" Zack bertanya pelik.

"Itukan memang routine kita. Tonight memang my turn to pay kan". Memang menjadi routine mereka utk pay the bills bergilir-gilir kalau keluar dating. "So you nak ke tak present you ni?" Mimi bertanya manja.

"You simpan sini ke?" Zack bertanya.

"It's with me" kata Mimi.

"Ok" Zack menggosokkan kedua tapak tangannya tanda tak sabar.

"Close your eyes first" kata Mimi.

"Ala...what for? Nanti I tau jugak kan apa you nak bagi" Zack memberi alasan.

"Nanti tak surprise la you...please baby..." Mimi memujuk Zack untuk menurut katanya.

"Ok..ok" Zack menurut dan terus memejamkan matanya. Mimi memang seorang gadis yang manja dan pandai memujuk.

"No peeking!" Mimi memberi amaran. Zack hanya menurut. Dia sabar menanti hadiahnya.

"Dah belum?" 2minit berlalu terasa terlalu lama.

"Sabarla dear..sekejap.....ok...open you eyes..." Mimi bersuara seakan berbisik.

Zack terus membuka matanya untuk melihat birthday surprisenya. Jantungnya hampir berhenti. Matanya bulat tak berkelip seolah tak percaya apa yang dilihatnya. Mulitnya tercengang, kagum dalam terkejut.

'Wow...!"



"WOW...!" Zack jadi speechless terlalu terkejut.

Mimi kini di hadapan matanya tanpa seurat benang. Kakinya disilangkan menutup bahagian cipapnya.

"Happy birthday baby..you like it?" Mimi bertanya sambil tangannya dilalukan dari lututnya, naik ke paha sampai ke teteknya. Teteknya diramas perlahan sambil dia menggigit bibirnya.

"Wow..!" Zack menutup mulutnya dengan tangan seolah tidak percaya apa yang ada dihadapannya. Tubuh Mimi direnung dari hujung rambut ke hujung kaki. Kemudian pandangannya tertumpu pada bahagian tetek Mimi yang mengkal dengan putingnya terletak elok di puncak. Untung lah keretanya memang bertinted gelap penuh. Orang luar memang takkan nampak apa2 kat dalam keretanya.

"You nak tengok je ke?" Mimi menggoda Zack sambil bermain-main dengan nipplenya dengan jari.

Zack mendekatkan dirinya ke arah Mimi. Tangannya mencapai tetek kiri Mimi dan diurut lembut. Bibir Mimi dikucup lembut. "Thank you sayang". Kedua-dua tangan Zack kini mengurut kedua-dua tetek Mimi. "These twins are amazing. Cantiknya boobs you. Tegang, besar. Just the way I like it". Puji Zack.

"Hmmm....ah.." Mimi mendesah perlahan apabila Zack memintal putingnya dengan jari.

"Kiss them" pinta Mimi. Zack tersenyum dan terus menghisap tetek kanan Mimi. Mimi terasa sedikit geli, tetapi dia menyukainya. Terasa pussynya berdenyut walaupun putingnya yang disentuh.

Mimi memegang tangan kanan Zack yang masih mengurut tetek kirinya dan mengarahkan tangan turun ke celah pahanya. Zack semakin galak apabila Mimi seolah bagi green light untuk dia explore lebih lagi. Hisapannya berganti ke tetek kiri. Jarinya mula menjalar ke arah alur cipap Mimi. Mimi meluaskan kangkangnya memberi laluan kepada jari Zack.

"Ahhhhh Zack...!" Badannya melentik kesedapan apabila jari Zack menyentuh kelentitnya. Zack meneruskan permainan jarinya mengurut perlahan biji nikmat Mimi. Nafas Mimi semakin tak teratur menahan sedap. Zack memberhentikan hisapan pada tetek Mimi dan memandang mukanya sambil jarinya berterusan menjalankan tugas, semakin lama semakin laju membuatkan cipap Mimi semakin basah.



"Ah..ah..ah..ah.." Mimi mendesah manja, semakin lama semakin kuat.

"You like that baby? Yes..yes...cum on my finger. I know you like it. That's it..that's it" Zack memberikan kata-kata berahi menaikkan lagi nafsu Mimi.

"Ohhh....yes..yes...ahhh...I'm cumming...I'm cumming...Zack..Zack..." nafas Mimi semakin laju seiring dengan urutan jari Zack. Badan dan kaki Mimi kekejangan, nafasnya semakin perlaham, dan cipapnya semakin basah. Klimaks. Zack memberlahankan gerakan jarinya sehingga nafas Mimi semakin reda. Mujurla sudah lewat malam, tak ramai orang kat tempat parking masa tu.

Mimi membuka matanya dan memberi satu kucupan hangat kepada Zack. Tangannya mencapai benjolan yang semakin keras di depan seluar Zack.

"You nak ni tak?" Mimi bertanya sambil menggosok perlahan benjolan adik Zack itu. Zack menjawab, "I thought it's my birthday present. You dah puas. I tak dapat lagi. My present is not complete yet honey."

"Hahaha" mereka ketawa bersama. "Jom balik rumah you". Pinta Mimi. Rumah Zack lebih convenient daripada rumah Mimi yang berdekatan dengan jiran2. Zack terus memecut pulang ke rumahnya bersama Mimi yang masih berbogel di sebelahnya.

Setibanya mereka di rumah Zack, automatic gate terus terbuka dengan remote control yg dipegangnya. Zack tinggal di banglo yang agak terpisah daripada jiran-jirannya. Zack membuka pintu untuk Mimi, dan Mimi keluar dengan hanya memakai high heels. Setiap langkah ke pintu membuatkan tetek dan punggungnya bergegar, menggegarkan juga batang pelir Zack yang menunggu masa untuk dilayan.

Zack mengangkat Mimi dan membawanya ke bilik tidur. Keduanya berkongsi french kiss sambil Mimi menanggalkan seluar Zack. Batang pelir zack yang tegang mencanak diusap lembut dan dihisap perlahan.



"Arghh....sedapnya baby...yes like that.." Zack menikmati kuluman Mimi di zakarnya yang semakin mengembang. Jilatan Mimi terhenti apabila Zack menarik tubuhnya ke atas. Ciuman hangat diberikan kepada Mimi. Tangannya menjalar ke celah kangkang Mimi. Mimi menghalang tangan Zack sebelum sampai ke hala tujunya.

"I wanna see what you can do with your tongue" pinta Mimi. Zack dan Mimi terus beralih posisi dan kini dia berada di atas Mimi. Permainan lidahnya bermula dengan french kiss, turun ke leher Mimi. Kedua-dua tetek habis basah dengan air liur Zack. Putingnya yang semakin menegang digigit manja menaikkan lagi rasa berahi Mimi. Kemudian dihisap seperti bayi yang kelaparan.



"Sss.....hmmmm...." kelentit Mimi terasa berdenyut, seolah rangsangan pada putingnya sampai ke biji nikmatnya. Mimi menarik kepala Zack ke mukanya. "Eat me until I cum" Zack menyambung semula tugas lidah dan bibirnya. Ciumannya singgah ke bahagian perut dan pinggang Mimi. Pusatnya dijilat. Mimi mengeliat kegelian. Zack bergerak turun sehinggalah sampai ke segitiga keramat milik Mimi yang sudah terbentang indah dicelah kangkang Mimi yang terbuka luas.

"Well..look at that pussy" Zack memuji keindahan cipap yang banjir dengan air nikmat itu. Ciumannya dimulakan dibahagian bibir cipap Mimi. Sesekali Zack sengaja menyentuh perlahan bahagian kelentit dgn hidungnya membuatkan Mimi semakin tak keruan. Zack memulakan permainan lidahnya dibahagian dubur kemudian ke depan melalui lubang vagina sehinggalah tiba ke kelentit.

"Oh Zack....ah..ah..ah.." tanpa Mimi sedari keluhan nikmat keluar nari bibirnya. Jilatan Zack semakin laju dan hisapannya semakin kuat. Air mazi semakin mencurah-curah keluar dari lubang puki Mimi menandakan Mimi betul-betul dalam kenikmatan. Nafasnya semakin tak teratur


"Ah 1

"Ah..ah..ahh..sedapnya Zack...oh baby...yeah..yeah...yeah...Zack...aahhhhhhh...!" Badan Mimi menggeletar apabila dia mencapai klimaks. Zack tidak terus mengehentikan jilatannya sehingga Mimi betul-betul bertenang.

"Zack baby..." Mimi menarik Zack menghadap mukanya. Satu ciuman hangat diberikan kepada Zack. "That was sooo good. Sedap sangat." Mimi memuji Zack.

"Wait until this monster pulak masuk dalam" Zack menggosok batang pelirnya pada kelentit dan lubang puki Mimi. Kepala pelirnya dimasukkan sedikit dan dikeluarkan semula, sengaja ingin mengusik Mimi. Secara tiba-tiba Mimi bangun dan membaringkan Zack. Mimi duduk di atas Zack. Batang pelir Zack betul2 berada di tengah-tengah cipap Mimi. Punggungnya digerakkan ke depan dan ke belakang, mengurut batang Zack dengan cipapnya.

"Oh that is so good baby" Zack mengeluh. Mimi membongkok ke depan dan dengan sedikit tolakan dengan tangannya, batang pelir Zack yang sedang keras mencanak masuk ke dalam lubang pukinya yang ketat. Air mazinya yang melimpah memudahkan gerakannya itu. Gerakan punggung Mimi semakin laju apabila dia berasa selesa dgn posisinya.


"Hmmm

"Hmmm..ketatnya pussy you sayang..sedapnya..."

"Ah..ah..ah..ah" keluhan mereka bersatu bersama-sama dalam kenikmatan. Buah dada Mimi bergegar seiring dengan gerakan punggungnya, satu pandangan yang cukup mengujakan buat Zack. Dadanya diramas lembut. Permainan jari Zack di puting Mimi membuatkan Mimi berasa lebih seronok.

Apabila Mimi hampir sampai ke kemuncaknya, Zack segera menolak tubuh Mimi dan mereka bertukar posisi. Zack mengeluarkan zakarnya daripada lubang pussy Mimi.

"Zack what are you doing!?" Mimi sedikit kecewa, sedikit marah.

"Not yet baby.." bibir Mimi dikucup hangat. Putingnya dihisap dengan rakus. Zack menggerakkan batangnya di sekitar Lubang puki Mimi yang terasa berdenyut2, kempunankan orgasm.

"Zack please. I tak tahan..please baby" Mimi merayu kepada Zack. Dengan perlahan Zack memasukkan semula pedang saktinya ke lembah nikmat Mimi. Dayungan yang perlahan dan geseran dengan dinding vagina Mimi memberikan rasa yang begitu nikmat kepada Mimi. Kemutannya seolah mengurut batang Zack. Kedua-duanya seolah berada di awang-awangan dalam kenikmatan.

"Sedap tak sayang? You like it? Yeah..yeah...ah..ah..." Zack bersuara dalam kesedapan.

"Sedap baby...ah..ah..ah..ah..ah...I nak sampai..ah.ah..ah.." Mimi membalas.

" Mimi membalas

"Yes baby...I'm gonna make you scream so loud. I'm gonna make u cum real hard..ah..ah..ah..sedapnye you kemut" Dayungan Zack semakin laju di saat kedua mereka hampir sampai ke kemuncak.

"Zack..yes Zack...yes...make me cum...oh..."

"Ah..ah..ahh..I'm cumming...ahhhhhhh...!!!!!" Jeritan Mimi yang penuh berahi bergema di bilik tidur Zack.

"Yes Mimi..ah..ah..ah..ahhh..." serentak itu juga Zack mencapai klimaks. Zakarnya segera dikeluarkan dan terpancutlah cecair likat ke atas perut Mimi. Kedua-duanya menghembuskan nafas kenikmatan dan kepuasan.

Kedua-duanya menghembuskan nafas kenikmatan dan kepuasan

"Happy birthday sayang. I hope you like you surprise" kata Mimi.

"I do.. I love it. Thanks baby. You puas?" Tanya Zack.

"I puas sangat. Thank you sayang." Mimi memberikan satu ciuman lembut di pipi Zack sebelum dia terlena keletihan.