First Day In Kuching

By Lucy Tuesday, August 6, 2019
Akhirnya sampai juga aku ke Kuching, Sarawak. Naik kapal terbang dari LCCT tengah hari punya schedule. Mahal betul tiket masa cuti sekolah ni. Dekat RM400 return. Tapi tak apa lah, suamiku yang bayar. Pergi LCCT hari tu pun naik grab je.



Call Zain, Farid dan Akmal semua tak angkat phone. Macam tu lah lelaki. Habis madu sepah dibuang. Tapi tak kisah la sebab madu dalam badan aku ni pun tak reti nak habis.

Setelah aku sampai ke Kuching, keluar je dari departure hall suamiku dah tunggu dengan sepanduk kecil "Welcome to Kuching, my beautiful wife". Siap decorate dengan bunga lagi buat aku jadi terharu sekejap.

Suamiku terus memeluk and mencium dahiku. Aku pun salam and cium tangan suamiku laksana isteri sejati disanjung tinggi. Padahal....

Kami meninggalkan airport menuju ke Riverside Majestic Hotel di bandar Kuching. Suamiku membawa Prado yang disewa khas sepanjang kursus untuk kegunaan suami.

Untung kerja dengan GLC, kemudahan boleh tahan. Jauh beza dengan kerja kerajaan harapkan gaji bulanan sahaja. Riverside Majestic Hotel (RM Hotel) ni terletak berhadapan Sungai Santubong di bandar Kuching.

Dari dalam kereta lagi suamiku dah gatal-gatal tangan memeluk badan dan meraba-raba tetekku. Nasib baik cermin tinted gelap dan Prado ni tinggi sikit. Jadi dekat traffic light pun suamiku asyik meramas tetekku bagi aku stim.

Actually memang aku stim pun terbayangkan apa effect gambir Sarawak yang suamiku gunakan. Harap-harap dapatlah lawan penangan kawan-kawan seksku di Kuala Lumpur.

"Kesian wife abang ni dah lama tak dapat. Basah lencun dah burit", kata suamiku sambil tangannya mengelus-ngelus buritku.

"Abang nakal", jawabku sambil kepalaku disandarkan ke dada suami sambil tanganku dimasukkan ke dalam getah boxernya.

"Ahhhh.. Abang.. Jangan...", kataku cuba melarang apabila suamiku memasukkan jari hantunya ke dalam burit basahku.

Ponn.. ponnn!! Suara hon dari kenderaan belakang. Terkejut aku rupanya lampu traffic dah hijau. Suamiku pun tak perasan akibat kesedapan diurut batang pelirnya. Kami berdua ketawa sakan.

Perjalanan disambung ke bandar Kuching. Jarak dari airport ke bandar tak sejauh Kuala Lumpur ke LCCT. Selepas membuat u-turn di depan patung Kucing, suamiku membelok kenderaan ke parking hotel. Di dalam lif menuju ke bilik, suamiku asyik memelukku sambil mengusap-usap bahuku untuk menaikkan ghairah.

Lif terbuka, suamiku memimpin tanganku ke dalam bilik hotel. Bilik yang luas, suite room. Ada king bed, sofa, sofa bed, balkoni, dapur with microwave. Ala-ala suite room di Maya Hotel tempoh hari. Pintu dikunci. Suamiku memelukku rapat ke dadanya.

"I miss you sayang", kata suamiku dimulakan dengan ayat manis.

"I miss you too, Abang. Dah lama tak dapat belaian kasih sayang Abang", balas aku penuh manja.

Bibir kami bertaut. Lidah kami berpintal-pintal memainkan peranan masing-masing. Kalau bab foreplay suamiku memang hebat. Kepalaku yang masih berbalut tudung diusap perlahan. Aku memeluk badan suamiku. Tanganku dilingkarkan ke bahunya.

Suamiku meneroka mulutku menggunakan lidahnya. Terasa air liur tawarnya di dalam mulutku. Aku menyedut-nyedut lidah suamiku. Sesekali aku menggigit manja lidahnya.

"Ouch!! Nakal wife abang ni", jerit kecil suamiku kesakitan lidahnya digigit mesra.

Tangannya meramas punggungku sesekali mencengkam erat. Butang seluarku dibuka. Zip seluar ditarik. Aku didudukkan di atas sofa. Kakiku terkangkang. Suami melutut di depanku.

"Basah dah wife abang ni", kata suamiku sambil mencium buritku di balik lace pantyku.

"Ahhhh.. Sedap bang", jawabku mencengkam rambut suamiku.

Aku mengangkat sedikit punggungku membolehkan suami menarik panty.

"Banyak air isteri abang ni. Lama tak kena jilat ni", ujar suamiku lalu lidah kasarnya mula memainkan peranannya di buritku.

"Ahhhh.. Bang.. Uuuhhhh", ngerang aku apabila lidah suamiku bermain di sekitar biji kelentitku.

Sesekali juga aku menyepit kepala suami dengan peha gebuku. Tak tahan bila lidah kasarnya masuk sedikit ke dalam buritku.

"Abang, fuck me bang", kataku terasa berahi yang amat diperlakukan begitu oleh suamiku.

"Say it again honey?" tanya suamiku memancing lagi.

"Abang, fuck me by any possible way. I'm your wife. I'm your fucking slut", jawab aku menggoda suamiku dengan ayat lucah.

Aku dihempas ke katil king suite room. Lidah kami bertarung kembali. Aku merasa sedikit kelainan rasa di mulut suami. My own juice. Taste not bad. Aku tersenyum sendiri sementara suamiku menggeselkan batang pelirnya supaya licin dan mudah dimasukkan.

Ketika asyik suamiku menggesel, aku memeluk badannya dan serentak dengan itu pelirnya termasuk sendiri ke dalam pussyku.

"Lain burit you, sayang. Mesti dildo yang I belikan tu besar sangat", ujar suamiku meneka agaknya kenapa burit isterinya terasa longgar.

"Ahhhh.. Dalam lagi bang. Tika nak batang Abang dalam-dalam", jawabku dengan ghairah yang mula bangkit.

Aku menghenjut badanku sendiri untuk menambahkan lagi sensasi didayung suami.

"Shhhh.. Ohhh.. Tika.. Don't. Let me do it alone", kata suamiku dengan suara terketar-ketar apabila aku menggerakkan punggungku turun naik.

Hayunannya semakin laju. Aku dapat lihat batang pelirnya keluar masuk dari buritku.

Berkilat.

Berlendir

Keras.

Dah beberapa minit suamiku mendayung. Biasanya dia mesti pancut dalam minit pertama. Tapi ni dah 3 minit lebih ikut jam di dinding. Aku memeluk badan suamiku dengan kakiku yang dilingkarkan di pinggangnya. Tanganku memeluk rapat badannya. Punggungku aku hayun semakin cepat.

"Honey, jangan!" jerit kecil suamiku menahan kelakuanku.

Namun henjutanku semakin laju. Aku melengkungkan badanku supaya batang pelir suami masuk sedalam-dalamnya.

"Oohhh.. Tika sayang.. Eemmmhhh", ngerang suamiku kenikmatan.

Aku baru ingin merasa ghairah, namun tiba-tiba semburan cairan hangat membasahi buritku. Aku tersenyum melihat wajah suamiku yang kepuasan. Biarlah aku tak klimaks.

Memang aku tak expect untuk klimaks apabila berhubungan badan dengan suami. Ramai lagi kawan seksku di Kuala Lumpur yang berkemampuan untuk membuatkan aku klimaks berkali-kali.

"Sorry sayang, Abang terpancut. Sayang hayun laju sangat", ujar suamiku meminta maaf.

"It's OK, darling. Jangan la minta maaf. You already improve a lot", jawab aku cuba mengambil hati suami.

Comforter di katil kutarik ke paras dada menutupi tubuh kami yang bogel. Improve dari 1 minit ke 3 minit lebih. Aku tersenyum sendirian berbaring di dada suamiku sambil melihat siaran di kaca TV.

Lebih kurang 30 minit terlelap akhirnya suamiku bangkit dari tidur. Dia membuka mata melihatku di sebelah.

"You tak tidur sayang?" tanya suamiku.

"Tak lah, tak mengantuk pun. Lagipun tadi dah tidur dalam flight," jawab aku sambil tersenyum ke arahnya.

Cukup macam mana pun aku tidur tapi kalau dapat klimaks mesti letih sampai tertidur. Tapi seks hambar sebentar tadi macam tak ada kesan dekat mata aku.

"Cerita apa sayang tengok ni? Khusyuk je dari tadi," tanya suamiku lagi.

"Tak ingatlah abang. Tapi layan jugak ni. Cerita romantik," jawab aku.

TV dekat hotel ni bukan boleh tekan "info" macam astro dekat rumah tu. Tertunggu-tunggu jugak aku tajuk cerita ni keluar dekat skrin tapi tak ada pulak.

"Sayang lapar tak. Abang lapar lah. Kita pergi makan nak sekejap lagi?" tanya suamiku sambil mengusap perutku di dalam selimut.

Macam la aku ni mengandung pulak dibuatnya.

"Kat kuching ni apa yang special?" tanya aku kepada suamiku.

"Emmmm, semalam abang ada try mee kolok, tapi dekat seberang Sungai Santubong tu. Kena bayar 50 sen naik bot pergi sebelah. Ada foodcourt area kampung sana," terang suamiku.

"Mee kolok ? Pelik je bunyi dia bang. Kolok ke jolok? Hahahaha," jawab aku ketawa berdekah-dekah mendengar nama mee yang agak lucah tu.

"Lucahnya wife abang ni. Nakal tau. Tu mee la sayang. Mee mana boleh jolok orang. Batang pelir abang ni boleh la jolok sayang," sambung suamiku berjenaka sambil mengusap-usap batang pelirnya di sebalik comforter.

"Hehehe. Malam nanti la abang jolok lagi. Bagi dia rest dulu puas-puas," ujar aku mencubit pipi suamiku manja.

"Mee kolok je ke yang best, abang? Tak kan la saya datang jauh-jauh makan mee je. Kek lapis kat mana? Mak kirim tau. Kek Lapis Hati Pari dia cakap kalau tak silap," tambah aku lagi.

"Ooooo, Hati Pari. Kek warna hitam tu. Abang pernah makan jugak. Sedap tau. Teringin la tu mak awak nak makan. Mengidam sejak makan benda alah tu dekat rumah Mak Long time raya agaknya," ujar suamiku.

Mak long aku memang kuat berjalan. Tiap kali dia mesti bawa ole-ole dari tempat yang dia lawati.

"Kat mana kedainya bang. Jauh ke?" tanya aku kepada suami.

"Dekat je dengan food court tempat jual mee kolok tu. Kampung area situ ada kilangnya. Dayang Salhah kalau tak silap namanya," jawab suamiku.

Hebat jugak suami aku ni bab-bab geografi. Mesti dia dah study dulu tempat-tempat dekat Sarawak ni sebelum datang. Perantau lah katakan.

Selesai bersiap, aku turun ke lobi hotel bersama suami. Walking distance sahaja dari Riverside Majestic Hotel (RMH) ke tempat bot penambang. Memang meriah Kuching Waterfront ni waktu petang.

Seronok jugak kalau bersantai ambil angin sungai. Sungainya pun boleh tahan besar jugak. Tak rugi datang, dapat jugak bergambar dengan patung kucing dekat roundabout tadi.

Tambang bot dibayar dan suamiku memimpin aku masuk ke dalam bot. Botnya sesuai untuk 10-12 orang sahaja. Agak sesak sikit sebab ada orang tempatan yang pulang ke kampung setelah seharian kerja di bandar Kuching.

Di dalam bot aku duduk di sebelah suamiku. Posisi aku agak terkebelakang di enjin bot. Walaupun enjin dekat belakang tapi pemandunya di depan. Sistem ala-ala speedboat agaknya pemandu bot ni guna.

Di sebelah kananku ada 2 orang lelaki yang baru masuk. Umur dalam lingkungan 30an berbaju v-neck dan cargo pants, seorang lagi mat saleh berbadan besar tegap.

"Hey Richard, Amit. What both are you doing here?" jerit suamiku tiba-tiba dan menegur lelaki di sebelahku.

"Just stalking a honeymoon couple. Hahaha," jawab Richard tergelak besar.

Rupa-rupanya mereka berdua adalah kawan suamiku. Yang mat saleh bernama Richard, yang muka macam orang tempatan bernama Amit. Aku berkenalan dengan mereka berdua. Mereka datang untuk berkursus dan meeting bersama suamiku di RMH.

"Sik madah mau ke seberang. Boleh pergi sama-sama," tambah Amit. 1

"I don't think they gonna let us interfere their lovely evening, Amit. Hahahaha," jawab Richard sambil gelak dengan kuatnya.

Nak terbalik bot ni angkara ketawa Richard. Kagum jugak aku dengan Richard sebab dia faham jugak dengan dialek Sarawak Amit.

Perjalanan yang beberapa minit ke seberang membolehkan aku berkenal-kenalan dengan mereka. Kedua-dua dari bahagian oil refining . Company yang sama cuma suamiku di group of company Industrial Gasses. Richard berasal dari Australia manakala Amit berasal dari Bintulu, Sarawak.

Plan asal petang tu untuk makan mee kolok terbatal kerana Amit mengajak kami semua pekena Ayam Pansuh di kedai berhampiran. Actually homestay, bahagian atas homestay tu ada restoran. Not bad jugak lah ayam Pansuh. Dia dimasak dalam batang buluh. Guna 35 jenis rempah katanya.

Sspanjang perbualan mereka asyik tergelak. Aku macam kera sumbing tersenyum-senyum. Dapat jugak la aku tahu yang Amit dan Richard masing-masing dah berkeluarga. Isteri dan anak Amit di Bintulu, manakala isteri Richard bekerja di Australia sebagai akauntan. Boleh tahan. Masing-masing bekerjaya hebat.

Selesai makan, aku dan suami ke kilang pembuatan kek lapis. Dayang Salha namanya. Kagum sekejap aku melihat pelbagai jenis kek lapis yang dijual. Tester disediakan di atas meja. Ala-ala macam hari raya pulak sebab aku dengan suami duduk mencuba tester sambil berehat di atas sofa.

Suami pun baru first time ke sini. Dia pun excited jugak nak membeli untuk colleagues dekat office and maybe tempah untuk family. Bagusnya perkhidmatan kedai ni dia boleh hantar ke Semenanjung. Ye la sebab bukan boleh tahan lama kek lapis ni kalau suhu bilik. Ada jugak yang kena simpan dalam fridge.

"Sayang, you bawak handphone tak?" tanya suamiku tiba-tiba.

"Bawak, kenapa? Nak ambik gambar upload dekat Facebook ke?" tanyaku kembali.

"Eh, tak lah. Nak call Amit sekejap. Dia dengan Richard kan tunggu dekat jeti. Abang nak suruh dia balik hotel dulu. Macam lama je kita kat sini nak shopping kek lapis," jawab suamiku.

Aku pun baru teringat Amit dan Richard yang menunggu di tempat bot penambang.

"Hello. Amit. It might took us long in here. OK, meet you at RMH," beritahu suamiku kepada Amit melalui telefon.

Itulah antara perbualan yang aku sempat dengar dari suamiku. Lebih kurang satu jam baru lah kami siap memilih kek lapis. Ada yang kami beli untuk makan dekat bilik. Ada yang akan dihantar ke hotel kemudian sebelum kami pulang ke Sabah nanti.

Sampai di hotel kami berehat. Selepas mandi kami berbaring menonton TV sambil makan kek lapis. Suamiku baru siap guna gambir Sarawak pada batang pelirnya. Dia cakap kena tunggu lama sikit kalau tak pedas nanti buritku.

Hmmm, tunggu je la. Harapnya ada hasil yang memberangsangkan lah. Aku pun tengah horny sebenarnya terbayangkan kawan suamiku Amit dan Richard petang tadi. Nakal kan?