Cikgu Cikgu Horny

By Lucy Tuesday, August 6, 2019
Hari Sabtu tu aku ke sekolah... ada buku yg aku nak amek.... di meja cikgu Yusuf. ....dlm staf room... aku nampak kete myvi pink kepunyaan cikgu Syam... eh? ada orang ke di sekolah hari ni? aku pun tak kisah lah... setahu aku staff room cikgu memang ada cara nak masuk walaupun pintu depannya berkunci. ... melalui celah2 dinding papan dari kelas sebelah...
Sampai saja di celah2 tu... aku tinjau... ada cikgu Syam dan cikgu Lina... pelan2 la masuk. aku nak cepat2 masuk, amek buku aku tu... dan blah lah cepat2... tanpa diaorang tau. Masa tu la aku terdengar suara seksi cikgu Syam... adui... tertarik lak aku nak dengar bualan diaorang.
Aku tahu cikgu Shamsiah selalu saja horny... aku dengar dia berbual dengan cikgu Lina. Diaorang tak perasan aku ada sama... dan aku pun dengar la... dua dua cikgu bujang ni horny sama... hehehe. "U tau tak... malam tadi I date dengan abg Man sebelah rumah I tu... perghh!! Dia nakal tau?" kata cikgu Syam.



"Hehehe.... best nya... citer lah, dia wat apa kat u beb?" tanya cikgu Lin ... masa ni aku diam jer.... ada bertenggung di belakang almari alat2 mengajar tak jauh dari diaorang... hehehe.... Kalau lah diaorang tau aku sedang mengintip mendengar bualan diaorang mampus aku!!

"Abang Man sebelah rumah I tu lah... dia nakal sangat... masa makan di restoran tu, tangan dia dah meraba raba peha I...!! Heheh!! " kata Syam... dia memandang sekeliling... disebabkan aku di bawah, dia tak perasan lah...

"Lagi lagi... heheh.. best ni... dia korek cipap u?" tanya cikgu Lyn tak sabar sabar... suara diaorang perlahan saja.... susah nak dengar kalau keadaan sekeliling tak sunyi sepi.

"Hehe... ada lah... dia raba cipap aku ni... ermmm dan korek2 lagi... dia kata lubang aku ketat lah, dia suka jilat pepek lici tak berbulu lah... stim basah aku malam tu!!" kata ciikgu Syam lagi.... aku tinjau.. Nampak wajah cikgu Lyn kemerah merahan macam excited sangat nak tau lagi... aku pun dah mula stim ni. LIKE?
2
Dalam umur 17 tahun aku ni, mana pernah dengar sex chat live macam ni... dengar erangan mak tiri aku kena main dnegan bapak aku malam malam ada lah!! Memang aku stim dengar bapak aku main dengan mak tiri aku tu!! Tapi ni lain lah... ni cikgu muda cantik yg citer pasal seks!! Tak terbayang aku akan dengar perkataan 'pepek' 'cipap' 'bulu' 'jolok jolok' dari mulut diaorang ni!!

Aku duk diam diam... nasi baik waktu sekolah dah berakhir.. kalau tak ... dah tentu ramai guru keluar masuk staf room ni...

"Citer la lagi... " aku dengar suara cikgu Lin bertanya... cikgu Lin ni macam cina sikit. Putih melepak ... aku pernah nampak dia tak pakai tudung... masa sukan ragam semester lepas, dia dan cikgu syamsiah datang pakaian sukan dan tertanggal tudung dia masa dalam aktiviti apa entah... tak ingat la, Yang aku ingat leher dia perhh putih melepak!!

"Masa makan tu dia raba2 saja... aku biarkan la.... bila dah habis makan, dia tarik tangan aku dan letak kat batang dia... hehehe... dah keras Lin!! Besar!! Terbonjol dalam seluar dia!!" kata cikgu Syam...

"Lagi... lagi?" taya cikgu Lin...

"Dia kata kalau kita tak tengok wayang ni... dan kalau tak ada orang di rumah... dia nak bwak aku ke rumah dia!!" kata cikgu Syam....

"So? apa yang berlaku lepas tu?" cikgu Lyn tanya...

"KItaorang naik kete dia lah... dan dalam kete dia tu la dia terus kiss aku.... aku pun kiss la balik... aku suka kat dia, abang Man tu, walaupun dia dah ada wife... dia masih hensem lah... hehehe... sado sikit lak tu!! Masa kissing tu la aku dah basah dah.... aku lak pakai macam ni la, baju kurung cuma tak pakai tudung jer... dia raba cipap aku ni.... ermmm terkangkang aku!!" kata cikgu Syam lagii.
3
Aku dah mula terbayangkan cikgu Syam kena raba2 dan duduk terkangkang dalam kete... adusss... stim keras batang aku ni... tak la besar.. cuma panjang tu ada lah.

"U wat apa lak?" tanya Lin...

"I nak wat apa, dia yang dah terkam dan naik atas aku... dia kiss dan dia seluk kan tangan dia dalam panties aku ni... dan dia jolok2 ... dua jari masuk dan dia laju laju lanccapkan aku!! Wow... u tau lah... aku ni horny selalu, mana nak tahan.... aku mengerang kuat la... dan aku klimaks dalam kete tu juga!!" kata cikgu Syam...

Aku dah tak selesa masa tu, dengan duduk bertenggung dengan batang aku keras dalam seluar... aku nak kena betulkan batang aku ni!!

"Lepas tu? Syam... citer la... I dah wet dah ni... ermmm...." kata cikgu Lin... Masa dia kata , dia dah wwet tu, aku pun melutut dan tinjau lah... aku nampak cikgu Lin.. wow, dia dah tarik kain dia ke paras peha dan mengesek2 celah peha dia... wow!! aku telan air liur aku...

"Lepas tu abang Man suruh aku hisap batang dia.. ermmm ... Kitaorang pindah ke seat belakang, dia duduk dan dengan batang keras dia menongkat langit tu... panjang giler batang dia... patut la wife dia puas, itu dia kata lah...!! Hehhee!! " citer cikgu Syam lagi.

"Besar mana? panjang mana.... tunjukla sikit..." cikgu Lin dah tak sabar nak tau size batang lelaki tu!!
LIKE?
4
"Besar la, dekat 7 inci lebih kut ... I ada gambarnya.. Jap... dalam handfon I ni... " kata cikgu Syam menunjukkan kepada cikgu Lin...

"Ohh mak ai?!! Tapi ni bukan dalam kete, ni kat mana lak ni?" tanya cikgu Lin.... dia senyum memegang HP cikgu Syam, sebelah tangan di celah pehanya.

Aku perhatikan... aduss.. patut aku bawak HP sekali tadi... Tinggal dalam beg pulak!! Melepas peluang aku nak amek dan rakam semua ni!!

"Batang besar panjang macam ni leh wat aku senak ni u... hehehe... sedp lah u malam tadi?" kata cikgu Lin.

"Hehehe... ermmm U tau la kan.. u pun pernah main.... bila masuk jer dalam mulut tu... ermm penuh beb!! I hisap la.. puas puas I hisap dan I jilat... buat dia mengerang sedap... dalam kete, dan juga di rumah aku la... Kawan2 berdua tu tak ada... diaorang balik kampung!!" citer cikgu Syam lagi.

"Ohhh I dah wet sangat ni dengar citer u..." kaya cikgu Lin... "U tolong jilatkan I please... .pleaseee.. I nak cum lah..." kata cikgu Lyn.

"OK OK... jap, I nak kunci pintu dulu...." dan cikgu Syam pun bangun dan mengunci pintu staf room... panik aku kejap... alamak!! dah tak leh nak menyusup keluar!!

Masa tu lah cikgu Lin naik atas meja dan mengangkang... dia dah menanggalkan pantiesnya... aku nampak panties dia merah jenis bertali tu!! Wow seksi cikgu Lin ni... Cikgu Syam mengunci dua dua pintu dan dia menarik langsir... diaorang senyum dua dua.... dan aku dengar cikgu Syam kata...

"U ni mudah nya horny... hehehe.. lepas ni u jilat I pulak.." kata guru muda yang dah juga menanggalkan kainnya...

5
"Ermmm juicy pussy u baby..." kata cikgu Syam, wow... dia dah tanggalkan kain dia masa dia melangkah ke arah cikgu Lin!!

"Lick me .. I tak tahan ni Syam...." kata Lin. aku dah tak sabar nak tengok cam mana diaorang wat!! First time nak tengok dua dua pompuan main!! Konek kecik aku dah membesar tegang keras masa tu!!

"Baik kita 69, dan dua dua naked la Lin... " cadang cikgu Syam... bila aku dengar diaorang dua dua nak bogel... aku telan air liur!! Macam mimpi semua ni!! Dua orang cikgu yang paling cantik dan di minati oleh semua students nak bogel tak jauh dari aku!!

Aku pun melutut, dan tinggikan sikit badan aku... mudah sikit nak tengok!! Memang nampak la diaorang dua dua menanggalkan baju kurung dan bra diaorang... adusss!! wow!! cantiknya tetek ciku Lin dan cikgu Syam!! Putih melepak kulit diaorang!!

6
"Ohh u baru shave ke Lin?" kata cikgu Syam naik atas cikgu Lin... dua dua dah naked!! Adusss!! Aku tak tahan ni!! Macam nak menjerit YAHOOO!! jer masa tu!! Aku keluarkan batang aku, dan aku urut2 la, apa lagi nak wat masa tu!!

"Ohh u tak shave ke Syam? Ermmm... I suka bau cipap u... ermmm.." kata Lin masa Syam mengangkang di atas muka nya... aku nampak macam licin jer cipap cikgu Syam...

"I dah shave tapi 4 hari yg lalu... bulu tak panjang la...lick me Lin...pleaseee!!" kata cikgu Syam dan selepas tu diaorang berdua jilat menjilat la di atas meja bacaan di library tu... meja tu bergoyang goyang la!!

Masa tu aku dengar diaorang dua dua mengerang sedap... suka aku dengar erangan cikgu Syam , macam bunyi anak ayam lak!! Hehehe.. cikgu Lin mengerang dan cakap cakap lucah jer... hehehe....

Masa tu lah aku tertolak satu benda jatuh... oleh kerana nak sangat melihat dengan lebih jelas diaorang main tu.. aku tertolak something - rasanya buku lah!! Bila buku buku tu terjatuh! Terus diaaorang dua dua stop dan duduk tegak.. memandang ke arah aku!!

Aku cepat2 duduk mengendap semula!! Pantas aku tunduk!! Tapi dia orang nampak aku!! Adusss !! Mampus la aku!! Batang aku tetiba lembik!! Aku panik dan takut lah!!

"Sapa tu? " aku dengar suara cikgu Syam....

"Ada orang ke?" tanya cikgu Lin.. diaorang bogel dan datang ke arah tempat aku menyorok! LIKE?
7.
Bila aku dengar saja pertanyaan cikgu Syam tu, aku dah gigil dah!! Konek keras aku tetiba dah lembik!! Adusss...matilah aku...
Dan "Hei! Bangun!!" aku ditengking!! Garang bunyi suara cikgu Lin... mampus aku ni... aku masih lagi tunduk... aku bangun pelan pelan.... yang aku nampak mula2 adalah kasut tumit tinggi cikgu Lin, lepas tu betisnya... dan naik ke pehanya.. oh wow!!
"Kau mengendap eh?" tanya cikgu Lin menarik telinga aku!!
"Sapa tu Lin?" aku dengar suara cikgu Syam...
"NI budak sorang ni.... hehehe.. konek lembik dia terkeluar lah... hahah!!:" dia tertawakan konek aku? adusss!!
Cikgu Lin hanya menutup depan bodynya dengan kainnya saja... selainnya dia bogel. "Ohhh kau Zaf!!" kata cikgu Syam... aku toleh ke cikgu Syam, dia pun sama, dia dah bogel juga... tapi langsung dia tak menutup pun body dia... mak ai... tetek dia!! Mata kau tak ke rempat lain dah... kat tetek kenyal tegang dia tu lah... dan puting tegang dia!! adusss.... warna coklat muda!! aku slowly stim semula....
"Hehehe.... budak u ni stim la tengok u.... hehehe..." Cikgu Lin lalu melutut di batang aku... "tengok ni... hehe.... Syam dah mula keras lah!!" kata nya.. aku semakin tak tahan dah!!
"Im so horny Syam... ermm... mari kita buat dia keras, baby..." kata cikgu Lin.. aku nampak cikgu Syam senyum saja,.. lalu dia datang rapat kat aku dan dia tarik tangan aku dan , dia letakkan kat tetek dia... "Zaf suka tetek cikgu kan? Heheh... alaa... cikgu tau, semua students lelaki mesti selalu tengok tetek cikgu kan?? Nahhh... raba2 la..." dia kata kat aku macam tu...

Ohh apa semua ni? Mimpi ke aku ni? atau angan angan aku dahjadi realiti!!? adusss.. stim nya aku... tetiba aku rasa batang aku dah di sentuh dan digengam oleh cikgu Lin.. aduss.. aku pandang ke batang aku.. dia senyum kat aku!! aghhh!!
"Nak cikgu Lin lancapkan Zaf? Nak hisapkan?" dia kata macam tu kataku.. aku berdepan dengan dua dua cikgu seksi ni yang dah horny... tadi lagi diaorang dah horny.. hehehe...
"Ohh cikgu Lin.. hisap laa..." aku kata... tapi terketar ketar... dia senyum dan dia cium cium kepala takok aku... adusss mana ada awek pernah wat aku macam ni.... aku rasa macam nak terpancut!!
Depan aku cikgu Syam tengah menarik kepala aku memaksa aku menghisap teteknya!! aghhhh!! Mimpi ke? betul ke semua ni??? "Masuk satu puting dalam mulut Zag tu... yesss baby.. macam tu.." kata cikgu Syam.. dan sebelah tetek lagi aku ramas2... lagi keras batang aku.. naik tegak macam tiang bendera!! Naik 45 darjah... dan melanggar hidung dan pipi cikgu Lin...
"Hehhee... batang dia tergerak gerak la Syam... dah lagi keras ni!!" aku dengar saja kata kata cikgu Lin... dan aku teruskan menghisap dan menjilat tetek dan puting tetek cikgu Syam...
"Ohh Zaf... yess.. macam tu lah... I tak pernah lagi ada student hisap tetek I... Lin? U pernah?" tanya cikgu Syam....
"Ermmmphhh...." jawab cikgu Lin, mulutnya penuh dengan batang aku... Dikeluarkannya dan dia menjawab "Belum lagi la, tapi ada ex student last year yang aku fuck ... hehehe... dan ada parents kepada Farah yang ajak aku threesome.. heheh!!" kata cikgu Lin...
"Ohh ye ke? Farah di Arts 2 tu? Hehhe... Nakal u Lin, tak bagi tau pun kat akak!!" kata cigu Lin....
Diaorang kerjakan aku... aku biarkan saja... batang aku diaorang gilir2 la hisap.. lepas cikgu Lin melutut... cikgu Syam pula yang melutut blowjob aku... aku semakin tak tahan ni.. Cikgu Lin kiss aku dan lidah dia ... ermm masuk dalam mulut aku.. Baru lima minit cikgu Syam hisap batang aku, aku mengerang dan aku terpancut... menyembur dan memancut kat dalam mulut cikgu Syam!!!
"Ohh ohh Zaf!! U pancut kat cikgu??!! Ermm..." kata cikgu Syam... lalu cikgu Lin sama sama nak merasa.... dan melutut sama depan batang keras aku!! Dan dia pun sama 2 kena sembur... maap la cikgu berdua... air mani budakl 17 tahun memang banyak pun, dan pancut kuat dan jauh!! Bersepah air mani aku kena muka dua dua cikgu tu, dan diaorang geli hati pulak?? Aku ingat dia orang akan marah aku ke apa?
Heheh... dan lepas last pancutan tu .. cikgu Lin yang pertama sekali hisap batang aku... adusssss ngiluunyaaa... mak ai.. memang sensitif kepala takok aku kalau kena sentuh.. selepas aku pancut ni!!
Diaorang dua dua bergilir gilir hisap dan jilat batang aku... "Ermmm... keras lagi ni Syam..."
"Ermm.. manis air mani dia.. hehehe.. air mani budak muda..." kata cikgu Syam....dan diaorangpun bangun dan dua dua kiss aku.. aku sendir pun terasa kesan air mani aku senndiri di bibir dan di lidah diaorang... ermmm.. aku telan kan jer.. bukan mati pun... cikgu sains kata, banyak protin dan lemak jer air mani ni....hehehe.
10.
Lepas tu, diaorang tarik aku ke meja ... dan mula mula sekali aku disuruh fuck pantat cikgu Syam, dia menonggeng, cikgu lIn baring di meja... "U jilat I syam... bagi dia fuck u dulu.. lepas u, I nak rasa batang dia pulak..." kata cikgu Lin.... dan mula la rangkaian fuck 3 serangkai... aku menujah pantat cikgu Syam yang meninggeng dan menjilat pepek cikgu Lin... betul macam adegan dalam filem porno !!
Sebelum tu cikgu Syam pegang batang aku, dia dahj menonggeng, dia dan cik gu Lin sama sama memegang batang aku mengahlakan dan masukkan ke liang pantat cikgu Syam "Dah pernah main?" tanya cikgu Lin?
"Belum cikgu..." aku jawab la... Cikgu Lin senyum, "Kita dapat virgin ni..." dan diaorang dua dua ketawa.. "Now ni lubang dia.. nampak tak? Lubang cikgu Syam ni ketat lagi ni..bukan selalu pun suami dia fuck dia... hehehe... sebulan sekali jer kena batang ni... .hehehe..." kata cikgu Lin...
"Ye la tu... " kata cikgu Syam... "Cepatlah masukkan... dah wet lah I ni..." kata ciikgu Syam.... dan cikgu Lin pun setelah dia gesel2kan kepala takok aku ke bibir pantat cikgu Syam, dia pun suruh aku tolak masuk... aku pun ikut la... "Tolak pelan pelan tai? Lepas tu ikut jer gerak hati... atau ikut apa cikgu Syam suruh.. faham?" cikgu Lin senyum dan kiss aku...
Aku pun wat la apa dia suruh... memang bulat saja bontot cikgu Syam...adusss...
11
Aku tolak masuk dengan gesaan dan panduan dari cik Lin... dia cium2 aku... "Yes.. macam tu la murid cikgu ... tolak pelan pelan, best kan... " dia bisik kat aku... aku tolak batang aku masuk... terasa ketat jer kepala takok aku nak masuk... Oh ni ke yang diaorang kata pantat ketat ?
"Ohh Zaf... push it in darling..." kedengaran erangan cikgu Syam yang sedang menonggeng depan aku ni...
Cikgu Lin menolak bontot aku... tertolak aku ke depan pelan pelan... dia kiss kiss aku lagi, aku terasa puting dan teteknya di lengan aku.. memang aku nak raba, tapi sensasi sedap dan nikmat terasa sangat di kepala takok dan batang aku yang tengah kena kemut ni!! "Ohh sedap cikgu... sedapnyer...!!" aku kata!!
"Hehehe... fuck cikgu awak ni Zaf... dia ni suka kena fuck... hari ni dan esok pun boleh.... hehehe!!" kata cikgu Lin... aku kiss cikgu Lin... dia kiss aku, tekap tangannya di muka aku... dan kitaorang kiss macam dalam movie pulak.. dengan lidah aku dihisap2nya.. Ohhh ohh tak tahan aku!!
Dalam masa yang sama, batang aku terus masuk ke dalam pepek cikgu Syam... dia mengerang saja.. "Ohh ohh ohh best Zaf... best!!"
Air pantat cikgu Syam melicinkan batang aku... aku pun benamkan dalam dalam... Cikgu Lin yang suruh aku benamkan dulu batang aku di dalam pepek Cikgu Syam seketika .... aku terasa dia kemut2 batang aku.. "Ohh best juga rasa batang anak murid kita ni Lin... hehehe.. leh tahan dia... keras!! Tak la sebesar batang Mike atau Zaki.. hehehe.." kata cikgu Syam, aku tak kenal nama nama yang dia sebut tu... mungkin tu semua dia dah merasa la tu!!
12.
"Now fuck me Zaf..." kata cikgu Syam, aku masih lagi berdiri di belakang bontot cikgu Syam, dia melentikkan bodynya... ermmm.. aku suka lah, dia suruh aku fuck dia... dia menoleh ke belakang ke arah aku... aku dah berpeluh dah ni... hehehe.
"Yes Zaf.. u tarik sikit, jangan keluar kan batang u tu... Yes.. ermmm... basah licin kan? Nampak tak batang u berkilat dengan air pepek cikgu Syam... best kan?" bisiknya pada aku, suara dia menggoda habis!! Lemah dan horny aku....aku angguk kat cikgu Lin... "Fuck cikgu Syam ke cikgu...." aku tanya cikgu Lin...
"Ye lah... fuck la... tarik dan tolak.. dah pernah tengok video lucah kan?" cikgu Lin tanya dan dia senyum, macam dia tau tau saja.... aku pun apa lagi, aku tarik dan aku tujah , tarik tujah dan tarik dan tujah... batang aku ni mana la besar dan panjang sangat... sederhana saja lah, tapi bila aku terdengar erangan manja cikgu Syam dan pujian cikgu Lin.... aku naik terangsang.
"Ohhh yes, macam tu lah!! Fuck dia hardd!! Lepas ni fuck cikgu Lin pulak tau" kata cikgu Lin yang lebih muda dari cikgu Syam... dia suruh aku fuck dia lagi hard ... wow, aku akan dapat dua dua panta cikgu ni? Aku pun henyak lah... dan henyak dan henyak.. mengerang cikgu Syam... Cikgu Lin pulak menyuapkan puting dan teteknya pada mulut aku... "Hisap ni Zaf.. hisap... sambil u fuck tu..." kata cikgu Lin yang aku rasa dah pun horny sangat!!
"ohh Ohh Zaff!! Sedappnerrr... nak lagii Fuyck meee!!" mengerang cikgu Syam... aku tengok wajah dia masa dia menoleh kat aku... semacam saja... nampak dia horny sangat!!
13
Ada dalam 10 minit aku kerjakan pantat aku yang pertama ni ... aku memang terasa dua tiga kali nak pancut... tapi cikgu Lin kata, kalau terasa nak pancut.. stop dulu, dan keluarkan batangtu.... "Bagi cikgu hisap dulu.... " katanya...
Aku cabut batang aku, cikgu Lin dah menunhggu ternganga macam sundal jer nak jilat dan hisap batang aku .. terkejut aku? Baru saja batang aku ni dalam pepek cikgu Syam... dah masuk dalam mulut cikgu Lin pulak...
"ohhh sedap air u Syam... baby.. Lain macam dapat batang muda ni!! ermmm..." mengerang cikgu Lin menghisap dan menjilat batang aku... aku tak tahu mana nak fokus... aku pandang pada cikgu Lin, dia kenyit mata kat aku!! Kalau la aku ada HP ni... aku rakam semua ni!!
Masa cikgu Lin menghisap dan menjilat batang aku tu, aku pandang lak pada cikgu Syam, pada lubang pantatnya.. cikgu Syam mengantikan batang aku dengan dua jari2nya pulak.... "Ohhh Ohh.... cepat lah Lin, bagi balik batang budak tu... Nak lagi, tak puas lah...!!" katanya... dia menjolok jolok pantatnya!!! Oh aku memang tak sangka diaorang berdua ni, cikgu2 cantik penuh sopan dan nilai2 murni ni memang sex maniac gak lah!!

Aku pun dilepaskan oleh cikgu Lin.. "Ermm.... lepas ni I pulak... I dah wet ni Syam!" kata cikgu Lin.... dia pun pegangbatang aku dan masukkan semula ke dalam lubang pantat cikgu Syam... Ohh best dapat layanan macam ni...
Aku pun benamkan batang tu dalam dalam... aku ikut saja lah.... "Ohh baby.. Yes Zaf.. macam tu lah... Fuck meeee!!" dan aku pun buat la macam tadi, fuck saja lah... best sangat pantat cikgu Syam... Cikgu Lin memeluk aku dan kitaorang kiss lagi... dan dia bagi aku ramas2 dan hisap teteknya... best sangat!!
14
Setelah agak lama aku fuck cikgu Syam, dia pun mengerang... kuat erangannya. "ohh ohh ohhh!! Im cummmingggg!!!"
Cikgu Lin kata , cikgu Syam dah sampai klimaksnya... aku pun benamkan batang aku dan aku tanam dalam dalam... santak sampai tundunnya kena dengan bulu batang aku!! "ohh ohh ohhh!!" dia mengerang agak lama.. dan dia melentikkan bodynya.. mengemut batang aku...!!
Cikgu Lin kata, "Biar dia climaks dulu, Zaf jangan pancut... tunggulah dulu.." dia senyum dan suapkan aku puting tetek dia yg tegang tu.... "Ermmm hisap sayang... Kalau nak pancut, lepaskan dalam pepek cikgu tau?" kata cikgu Lin semyum kat aku dan kitaorang kissing lagi...
Setelah dia lega nampak nya, aku pun cabutkan batang aku.... mencurah air pepeknya kuar.... patutlah hangat semacam jer... air pepek dia banjir di dalam!! "Ohh Ohh zafff!! My best fuck this week!!" mengeluh cikgu Syam...
Cikgu Lyn pulak nak batang aku.. u duduk sini Zaf... katanya.. dia senyum, dan cikgu Syam dan cik gu Lyn kiss depan aku... wow!! "Puas u?"
"Ermm... puas sangat..." cikgu Syam senyum... "Now turn I pulak nak batang muda ni... tak pernah I rasa batang muda lah.." kata cikgu Lin...
"Alaaa.. ye ke? Bukan ke u pernah fuck adik BF u dulu?" kata cikgu Syam... aku ternganga saja dengar kenakalan mereka dan memerhatikan dua dua cikgu cantik ni berpelukan dan kissing bogel depan aku.... aku tak sedar yang aku sedang pegang batang aku dan mengurut urut... adusss.. kalau hari hari macam ni best sangat!!
15.
"Now u pulak Lyn..." kata cikgu Syam.. aku pandang saja.. aku man atau nak wat apa apa... biar diaorang in control lah..
Cikgu Lyn mengangkang atas batang aku, cikgu Syam terus melutut sebelah aku, "Bagi I hisap la dulu... Lyn..." kjatanya dan dia terus memegang batang aku dan dia hisap... ermmm... dengar dia berdengus... Pepek cikgu Lyn pulak di depanmata aku...
"U jilat pepek I dulu..." kata Cikgu Lyn dan dia duk atas meja dan mengangkang... dan apa lagi, aku rapat la ke celah kangkangnya.. wow! Putih melepak peha dia... dan pepeknya nampak macam pinkish di dalam... Cikgu Lin menarik bibir pantatnya.... "Ni kelentit tau? Yang ni kena jilat, hisap dan sedut.... aghhhhhhhhhhhhhh!!!" kata cikgu Lin...
Aku memang tak tau semua tu... aku pun jilat lah, wat apa yang disuruh... aku ni murid baik.. hehehe.. Masa aku menjilat pantat cikgu Lin, batang aku dalam mulut cikgu Syam... perghh!! Bayangkan la... memang tak kan dapat dah peluang macamni lagi seumur hidup aku, aku fikir...!!
Aku macam ni kalau tak pancut awal tadi dah sure aku akan pancut dalam mulut cikgu Syam... dia hisap dan lancap2kan aku semacam la.... laju dan dia sedut kuat!! "Ermm geram I batang u ni Zaf... heheh... umphhhh!!" dia kolom semula... dan terus macam tu,
Cikgu Lin mengerang mengeliat kena lidah aku masa tu.... aku ikutkan saja arahan cikgu Lin.. "Yes baby... kat situ...aghh jilat kat situ!! " katanya atau dia akan kata, "Ahhh macam tu la.. mcm tu... lagi lagi...!!" aku pun jilat dan sedut, habis muka aku basah... air dia semacam jer keluar ... sebelum ni aku tak tau pun pompuan leh kuar air banyak macam ni, meleleh kuar....aku ingat pepek pompuan basah tu, kawan2 kata 'dah basah tu' diaorang terkencing sebab sedap ke apa!!
16.
Kitaorang teruskan lagi 5 minit macam tu, dan lepas cikgu Lin capai klimaksnya, dan dah reda mengerang, cikgu Syam kata, "NOw fuck pantat cikgu Lyn tu.. dia dah ok dah tu..." aku pandang pada cikgu Lin ... nampak di wajah dia penuh kepuasan dan dia senyum..
"Come boy, fuck me...." katanya. Dua tak jadi nak fuck duduk, dia baring di meja.. membuka kangkangnya luas.. adusss!! Bestnye view panta cikgu Lin ni!!
Aku pun masukkan lah, kali ni tak ada bantuan dari cikgu Syam.. macam first time tadi, aku dah tahu mana lubang pepeknya... tadi aku dah jilat dan aku sedut tadi!! Aku masukkan saja, dia mengerang... heheh... Cikgu Syam pulak naik atas meja....
"U jilat I baby?" katanya pada cikgu Lin.... aku masih lagi fuck pantat cikgu Lyn,... tapi bila aku tengok cikgu Syam mengangkang atas muka cikgu Lin aku terkedu kejap.. oh wow.. macam tadi la ni.. hehehe...
"Hey, Zaf, jangan stop lah.. fuck me..." kata cikgu Lin, dia sedar aku dah berenti... hehehe... aku pun apa lagi, aku enjut jer dia... dan dia menjilat pepek cikgu Syam...
Aku henyak laju laju... geram aku. dan aku tujah dalam dalam.. cikgu Lin mengerang sambil mulut dia penuh dengan pepek cikgu Syam... "ermmmphhh umphhhh !!" aku dengar jer lah...
Cikgu Syam pulak mengadap aku , terkangkang dan senyum dan kadang2 ternganga... memain main kan tetek besarnya depan aku... Ohh wow.. aku puas lah kali pertama dapat main, dapatlak dengan dua orang yang seksi!!
17
Tak lama lepas tu, aku pun mengerang...."Ohh dia nak cum baby.." kata cikgu Syam...
Dengan pantas dia segera turun dari meja dan suruh aku pancut di mukanya...."cabutkan batang tu Zaf... lepaskan di sini..." dia membuka mulutnya... Cikgu Lin pulak kata, "Pancut dalam la... pleaseee!!"
Aku tak tahu nak kata apa... aku lepaskan sedikit di dalam pepek cikgu Lin.. "Ohh ohh bestnyer air mani u Zaf.... aghhhh hangatnyerrr!!" masa aku tengah pancut tu, cikgu Syam datang dan dia cabutkan batang aku, dan dia halakan ke muka dan mulutnya yang ternganga tu...
Aku lepaskan lagi, tak sangka aku... banyak lagi air mani aku ni!! Mungkin sebab aku ni muda lagi?? "Ohh baby.. banyaknyer air mani u.!!!" kata cikgu Syam kat aku.. dia senyum...
Masa tu cikgu Lyn tengah baring lagi, tapi tangan dia dah di pepeknya.... memain main kan pepeknya!! air mani aku meleleh kuar dari pepeknya masa tu....
Bila dah habis aku pancut....aku pun duduk... Cikgu Syam senyum pandang kat aku... Cikgu Lyn pun sama, dia bangun berdiri sama dan diaorang berpelukan dan kiss... ohh wow. Depan aku ni dua pasang tetek kena crush... hehehe... mengembung tetek cikgu Syam ke tepi!!
Aku perhatikan cikgu Lin menjilat jilat air mani aku di muka cikgu Syam,!! Terkedu aku kejap! Ohhh macam ni diaorang berdua ni... mesti dah selalu diaroang lakukan ni!!
Akhir sekali, cikgu Syam duduk atas batang aku, masuk sekali lagi dalam pepeknya.... dia senyum, "Cikgu suka batang Zaf dalam pantat cikgu ni... Zaf suka?
dia tanya aku... LIKE?
18
"Yes cikgu," aku jawab... cikgu Lin pun datang sebelah aku.. dan dia kata, "Kalau suka, ni mesti nak lagi kan?"
"Ye... nak lagi....sedap. " aku jawab....
"Hehehe... kalau nak lagi, ni semua mesti dirahsiakan faham?" kat acikgu Syam, dia tegas macam dia mengajar dlm kelas pulak!!
Cikgu Lyn datang dan bisik kat aku... "kalau bagitau dan citerkan kat sesapa, Zaf nanti kena buang sekolah!! Kitaorang kena pindah ke tempat lain!! Dan kita tak de la nak fuck macam ni lagi.... Nak ke semua tu?" kata cikgu Lyn...
Aku kata tak nak la... hehehe.. bodoh lah kalau aku citer kat orang lain... hehehe... so, begitulah keadaannya.;.. aku memang tak sangka... kitaorang berenti jam 2 petang tu.. tu lah dua kali aku pancut. Lepas tu, aku kenakan pakaian aku, dan diaorang pun sama, tapi aku dapat la perhatikan dia orang pakai panties... pakai bra... dan entah apa yang diaorang citer... tak berapa dengar.... aku frust tak bawak hp aku!!
Kalau tak, dah banyak pic aku amek ... hehehe... Diaorang minum air.. cuci muka di belakang staf room tu... dan mengenakan lipstick diaorang semula... aku perhatikan saja.. Memang ta kan dapat peluang tengok dua cikgu seksi ni wat ni semua.... heheh...
Kitaorang balik lepas tu... dan aku sampai tingkatan 5... dapat la main dnegan dua dua ni.. tapi tak de lagi main di dalam staff room... selalunya main di bilik sakit, sebab situ ada katil... hehehe.. dan cikgu Lyn ada kunci bilik tu!!
Tamat